Atunci cand dam cu bata-n balta si scuzele n-au niciun efect, ce naiba mai facem? |
||
AleSim Postat pe 2 Decembrie 2010 23:32 |
||
---|---|---|
depinde daca mai ai ce sa faci | ||
Laura_M Postat pe 2 Decembrie 2010 23:39 |
||
Te obisnuiesti cu situatia... ca doar nu o sa-ti ceri scuze la infinit... daca nu le primeste nici nu le merita..... |
||
|
||
cricat Postat pe 3 Decembrie 2010 00:10 |
||
am patit-o si eu, mi-am cerut scuze, sau am incercat sa o intorc ca la ploiesti :D sa fie cum vreau eu, daca n-a mers, ne-am ignorat vorba ta cri, doar n-o sa-ti ceri scuze pana nu mai poti |
||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:15 |
||
de aia mai bine fara scuze....:))) ceau fetele |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:20 |
||
buna noapte ano | ||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:21 |
||
Cred ca o merita intr-o oarecare masura. Roata se intoarce, si a venit si pentru el vremea sa se intoarca roata. Imi pare rau, i-am spus-o. Dar ce pot sa fac mai mult? Candva, si el a facut la fel. Si nu i-a parut rau. |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:26 |
||
De la: AleSim, la data 2010-12-03 00:26:47Cred ca o merita intr-o oarecare masura. da nu vrei si sa dezvolti,ce,cum si cui i-ai facut-o??? tare curioasa m-ai facut....de,defect profesional :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:29 |
||
ei vezi, tie de ce ti-ar parea, unii oameni nu merita sa te agiti prea mult pentru ei, sa-ti bati capu' nici atat, daca n-ai cu cine, n-ai cu cine | ||
Laura_M Postat pe 3 Decembrie 2010 00:30 |
||
eu cand v-am spus,fiti bre o idee mai egoiste,ajuta la ten :))) nu stres,nu riduri... deci,fara stres :)))0 |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:33 |
||
Viitorul sot al prietenei mele parea foarte indragostit. L-am prins, fara sa vreau, cu altcineva, intr-un oras apropiat. Si nu e o aventura de o saptamana. Asa ca am ales sa nu tac. Pentru ca si el, dragul de el, a avut grija acum ceva timp sa minta intr-un mod foarte "elegant" in legatura cu mine. Diferenta e ca eu nu am mintit... |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:43 |
||
Imi pare rau ca am facut-o pe prietena mea sa sufere. Dar el, magarul, a meritat-o! |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:49 |
||
Imi pare rau ca am facut-o pe prietena mea sa sufere. Dar el, magarul, a meritat-o! |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 00:49 |
||
ai facut-o pe prietena ta sa sufere pentru moment decat pentru o viata... eu cred ca ai procedat cum nu se putea mai corect....bravo.. dar ce rost au scuzele???scuze catre cine??? |
||
anaROBERT Postat pe 3 Decembrie 2010 00:51 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-03 00:51:38ai facut-o pe prietena ta sa sufere pentru moment decat pentru o viata... o viata???? :-))) asa muuuuuuuult?? :-))) pei atunci trebuie sa aibe grija domnisoara sa i-o faca scurta aluia ...fie ea si viata :-)) |
||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:05 |
||
Scuze pentru ea, ca sufera. Pareri de rau pentru el, banuiesc ca o iubeste. Si pentru mine, ca nu o sa mai joc la nunta. | ||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:15 |
||
nunta in sine e o chestiune la care mai mult esti trist decat vesel...un fenomen ,,claustrant " in sine sa-ti vezi rubedenii pe care oricum ai vrea sa-i trimiti la dreaku..sa vezi persoane cu care oricum nu ai tangenta decat de maxim 3 ori in existenta pe acest pamant :-)) Mai faine in schimb mi se pare voiajele de divort , alea da..am tot respectul pt ele, pe ,,principiul"...daca am baut sampanie cand ne-am luat ..de sa nu bem si cand ne despartim :-)) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:24 |
||
Eeeeh, e buna ideea cu bautu` la despartire, numai sa nu se ajunga la bataie. Prea putini stiu sa se desparta frumos... | ||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:28 |
||
mami, jos palaria! m-ai surclasat pana si pe mine la cinism si luciditate dureroasa io nush ce fel de psiholog esti tu |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:29 |
||
multumesc frumos..M dar sa stii ca aceste ,,invataturi " le-am dobandit pe cale empirica :-))) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:33 |
||
acum serios vorbind, eu am observat ca de cate ori emit panseuri de-astea, prima reactie a oamenilor e ca o rup la fuga. cred ca se tem ca-s contagioasa |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:34 |
||
up-s ..era un plural ...il ratasem pe undeva mai sus intr-o greseala de tastare, acum ma vazut | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:36 |
||
Pot suporta multe dar fara nunti si cununii :-))) | ||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:36 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-12-03 01:34:46 pei daca-i nimeresti doar pe astia visatori .. :asa-ti trebuie sml-happy0009: |
||
reyya Postat pe 3 Decembrie 2010 01:38 |
||
De la: reyya, la data 2010-12-03 01:24:29nunta in sine e o chestiune la care mai mult esti trist decat vesel...un fenomen ,,claustrant " in sine sa-ti vezi rubedenii pe care oricum ai vrea sa-i trimiti la dreaku..sa vezi persoane cu care oricum nu ai tangenta decat de maxim 3 ori in existenta pe acest pamant :-)) Mai faine in schimb mi se pare voiajele de divort , alea da..am tot respectul pt ele, pe ,,principiul"...daca am baut sampanie cand ne-am luat ..de sa nu bem si cand ne despartim :-)) reyya acelasi feeling il am si eu la nunti... doua lucruri nu-mi plac pe lume... nuntile si inmormantarile... prea multa bucurie ..prea multa tristete la un loc |
||
aly_fab Postat pe 3 Decembrie 2010 01:39 |
||
nu-s visatori, pisi...is de-aia care au ridicat mistificarea la rang de arta, hehehe... cel mai mult imi place cand imi zic ca eu de fapt nu gandesc asa, ci ca o spun din teribilism. mor dupa de-astia care stiu mai bine decat mine ce gandesc |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:40 |
||
Vai de mine, doamnelor. |
||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:43 |
||
ale, fugi cat poti de repede... eu si reya nu prea suntem pe dunga noastra | ||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:47 |
||
Ladies, nu stiu pe ce dunga sunteti voi, dar nu fug nici batuta. | ||
AleSim Postat pe 3 Decembrie 2010 01:52 |
||
hehehe...ai sa dai in dependenta mai, eu intrasem ca sa postez oarshice grafica, da' vad ca ma fura peisaju' |
||
michelle_ Postat pe 3 Decembrie 2010 01:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
de ce credeti ca sunt oameni care nu merg la biserica si totusi sunt mai de omenie?Pt ca poate unii merg la biserica doar de ochii lumii dar ei nu au ganduri curate si nu se straduie sa fie mai de omenie | 3 | De la: ingerasulluptator 24 August 2011 12:13 |
Aspecte care descriu cum anume ne sim�im! | 92 | De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08 |
nunti,botezuri,cumetrii..... | 33 | De la: dor72_ 12 Septembrie 2011 18:44 |
|
||
cistiga banii de acasa | 1 | De la: dari_anca 28 Februarie 2011 21:34 |
fiinte care nu stiu cand trebuie sa se dea la o parte si sa accepte ca au pierdut! | 66 | De la: garbo207378 31 Octombrie 2011 08:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice