buna, am si eu o problema, m-am culcat cu prietenul meu in septembrie, apoi el a plecat in strainatate, nu si-a dat drumul in mine. in luna urmatoare mi-a venit ciclul regulat,dar luna asta nu mi-a venit si nici sani nu ma dor pentru ca inainte de ciclu ma dureau ingrozitor. de ce?? de cand a plecat el nu am mai avut relati sexuale. e posibil sa fiu de insarcinata? |
||
tigruaik Postat pe 5 Decembrie 2010 19:44 |
||
---|---|---|
da, e posibil sa fii, da' nu cu el. a mai fost una acum vreo doua mii de ani care a patit cam ca tine... vorba anecdotei, ma duc sa ma uit pe geam, pentru ca ultima data cand s-a intamplat asa ceva, a aparut o stea la rasarit ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Decembrie 2010 19:49 |
||
parerea mea e ca tricotezi ![]() una pe fatza, una pe dos ![]() |
||
|
||
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 19:51 |
||
poate ca Mos Nicolae ii aduce...un bebelus!!!Poti sa mai si stii ce si-a dorit femeia....si Mosul se indura de ea!!!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Decembrie 2010 19:55 |
||
Da, walki, da' io spun ca tre' sa ii apara si vreo trei magi de la rasarit... n-auzisi ca nu mai facu sex de acum vreo patru luni si de abia acum i-au aparut simptomele? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Decembrie 2010 19:59 |
||
walki, din septembrie pana-n decembrie, trebuia sa dea drumul la ceva gauri la pantaloni ![]() thorele, vaz ca te-ai gandit si tu la ce m-am gandit io.. ![]() |
||
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 20:00 |
||
Imi recunosc incultura: nu stiu ce inseamna "Ajuort" ![]() |
||
crilore Postat pe 5 Decembrie 2010 20:00 |
||
mai thorele....acu depinde de ordinbea intamplarilor.Daca intai au aparut magii...si pe urma minunea...e de inteles!!! ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Decembrie 2010 20:04 |
||
De la: Freya_, la data 2010-12-05 20:00:02walki, din septembrie pana-n decembrie, trebuia sa dea drumul la ceva gauri la pantaloni sau mai e o varianta....s-o fi sters luna trecuta cu prosopul in care o fi lasat ala samanta in septembrie!! ![]() ![]() ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Decembrie 2010 20:06 |
||
walki ![]() ai vazut? asta era! ![]() freyo, eu zic ca nici nu e de mirare ca ne gandiram la aceeasi tarasenie ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Decembrie 2010 20:11 |
||
deci...hai sa-i raspundem fetii. ![]() Esti insarcinata,partea nasoala e ca tatal este ...necunoscut....ca cine stie cati s-or mai fi sters cu prosopul ala!!! ![]() ![]() |
||
walkiria Postat pe 5 Decembrie 2010 20:17 |
||
bai, mananc, ce draq ![]() ![]() |
||
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 20:29 |
||
sooooo... iote ca i-a venit si mosh niciolae! ![]() ![]() bine, ea ar fi vrut mai degraba sa-i vina si ciclul, da' asta e... au taiat astia veniturile cu 25%, de unde sa mai aiba moshu' atatea in tolba? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Decembrie 2010 20:32 |
||
![]() |
||
crilore Postat pe 5 Decembrie 2010 20:37 |
||
ntz,ntz,ntz dar rai sunteti mai,acriturilor :))) fata vede in noi niste ginecologi sau niste teste de sarcina??? ![]() draga un test nu cred sa te coste mai mult de 20 ron,ia vezi iti poti procura unul,asa pentru linistea ta sufleteasca.... off,off,offf.... |
||
anaROBERT Postat pe 5 Decembrie 2010 23:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Femeile la 40 de ani ! | 23 | De la: daria_pet 8 Octombrie 2009 13:46 |
distractie !!!!! | 2 | De la: moniq_ 25 Iunie 2010 17:45 |
putem modifica forma corpului prin sport? | 17 | De la: garbo_413915 16 Iunie 2016 22:48 |
|
||
luxul �i confortul beneficiilor spa de �ntinerire chiar la dumneavoastr� acas� | 1 | De la: garbo_8530 16 Octombrie 2012 09:56 |
Exercitii pentru acasa | 1 | De la: Sorina_mm 2 Ianuarie 2011 20:01 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9