cat mananca normal un copil de o luna si la cate ore e normal sai dai mesele? |
||
ankastanciu Postat pe 6 Decembrie 2010 17:42 |
||
---|---|---|
se zice sai d-ai, bre... acuma, la sobect: mananca si el cat poate, zic eu... |
||
zambil Postat pe 6 Decembrie 2010 18:49 |
||
De la: zambil, la data 2010-12-06 18:49:54se zice sai d-ai, bre... De zis SE ZICE cum a scris d-na...ca doar nu se aude cratima cand vorbesti Si daca e s-o corectam, hai s-o facem in mod serios ca sa vada unde a gresit: se scrie "sa-i dai". Sunt convinsa ca d-na s-a grabit si ca nu pierde vremea pe internet avand in vedere ca acest subiect e destul de important pentru dansa. Referitor la subiect am raspuns la topicul "lapte humana". Nu e nici chiar asa "sa manance cat poate..." Adica ii faci un tuci de lapte si-l lasi sa se infrupte? Daca e sa ne luam dupa spusele medicilor acestia calculeaza 30ml/ kg greutate copil, adica unui copil de 4 kg ii dai cam 120 ml lapte/masa, cu aproximatie. Cantitatea ramasa se arunca, obligatoriu, nu se mai da dupa o anumita perioada de timp, iar laptele preparat nu se pastreaza mai mult de 2 ore. Numai bine! . |
||
|
||
alinastinga Postat pe 11 Decembrie 2010 12:19 |
||
multumim pentru sfaturile inteligente......... , dar , se vede ca nu ai auzit de ironie ......... apoi , daca nu-l cunosti pe nea Zambil ........faci morala degeaba iar daca tot esti inversunata ......inseamna ca-l cunosti |
||
jeanette40 Postat pe 11 Decembrie 2010 12:25 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-12-11 12:25:58 multumim pentru sfaturile inteligente......... , dar , se vede ca nu ai auzit de ironie ......... Nu stiu daca e cazul sa ironizam o mama care a cerut un sfat, atat... si daca acesta e un forum unde doar se pierde timpul ironizand...chiar nu ma intereseaza. Ce-am avut si ce-am pierdut?! Nu-l cunosc pe acest domn si nici ca-mi doresc. Multumesc pentru ca m-ati bagat in seama. Sarbatori fericite! |
||
alinastinga Postat pe 12 Decembrie 2010 00:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vaccin inainte de sarcina | 1 | De la: karen79 14 Noiembrie 2008 00:17 |
Bona iubitoare de copii-caut loc de munca | 1 | De la: supercami 29 Octombrie 2011 16:47 |
Bona sau gradinita? | 23 | De la: garbo_387964 31 Octombrie 2013 13:40 |
|
||
DR. DRAGHICI GETA - BACAU | 1 | De la: Ambi84 20 Ianuarie 2012 10:19 |
ziua de numa a bebeilor | 3 | De la: maria20 7 Ianuarie 2010 09:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice