cat mananca normal un copil de o luna si la cate ore e normal sai dai mesele? |
||
ankastanciu Postat pe 6 Decembrie 2010 17:42 |
||
---|---|---|
se zice sai d-ai, bre... acuma, la sobect: mananca si el cat poate, zic eu... |
||
zambil Postat pe 6 Decembrie 2010 18:49 |
||
De la: zambil, la data 2010-12-06 18:49:54se zice sai d-ai, bre... De zis SE ZICE cum a scris d-na...ca doar nu se aude cratima cand vorbesti Si daca e s-o corectam, hai s-o facem in mod serios ca sa vada unde a gresit: se scrie "sa-i dai". Sunt convinsa ca d-na s-a grabit si ca nu pierde vremea pe internet avand in vedere ca acest subiect e destul de important pentru dansa. Referitor la subiect am raspuns la topicul "lapte humana". Nu e nici chiar asa "sa manance cat poate..." Adica ii faci un tuci de lapte si-l lasi sa se infrupte? Daca e sa ne luam dupa spusele medicilor acestia calculeaza 30ml/ kg greutate copil, adica unui copil de 4 kg ii dai cam 120 ml lapte/masa, cu aproximatie. Cantitatea ramasa se arunca, obligatoriu, nu se mai da dupa o anumita perioada de timp, iar laptele preparat nu se pastreaza mai mult de 2 ore. Numai bine! . |
||
|
||
alinastinga Postat pe 11 Decembrie 2010 12:19 |
||
multumim pentru sfaturile inteligente......... , dar , se vede ca nu ai auzit de ironie ......... apoi , daca nu-l cunosti pe nea Zambil ........faci morala degeaba iar daca tot esti inversunata ......inseamna ca-l cunosti |
||
jeanette40 Postat pe 11 Decembrie 2010 12:25 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-12-11 12:25:58 multumim pentru sfaturile inteligente......... , dar , se vede ca nu ai auzit de ironie ......... Nu stiu daca e cazul sa ironizam o mama care a cerut un sfat, atat... si daca acesta e un forum unde doar se pierde timpul ironizand...chiar nu ma intereseaza. Ce-am avut si ce-am pierdut?! Nu-l cunosc pe acest domn si nici ca-mi doresc. Multumesc pentru ca m-ati bagat in seama. Sarbatori fericite! |
||
alinastinga Postat pe 12 Decembrie 2010 00:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce analize , ecografii se fac copiilor 0-3 ani | 1 | De la: mony08 17 Februarie 2010 14:59 |
mamici din braila!!!! | 38 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 22:28 |
Tunsul - benefic sau nu ? | 22 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:10 |
|
||
O INTREBARE URGENTA | 2 | De la: pinicuta 29 Iulie 2009 21:10 |
buna! | 9 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară