e prima data cand scriu pe un forum despre problemele mele asa k imi cer scuze daca o sa par plictisitoare sau putin stangace:D am avut o relatie cu prietenul meu cel mai bun...nimic anormal dar problema e ca el are un copil cu alta femeie care locuieste cu el. Practic sunt o familie doar ca nu au legalizat asta...nu se inteleg deloc si nu spun asta fiindca asa sustine el stiu fff sigur ca asa e. noi am fost impreuna 6 luni dupa care ne am despartit.eu sunt o fire care ascunde foarte usor ceea ce simte si am facut sa para ca nu regret despartirea. m am departat de el in speranta ca o sa inceapa sa tina cu adevarat la familia lui. o perioada m a cautat insistent iar eu il respingeam mai mereu am hotarat insa sa ramanem macar prieteni si am continuat sa vorbim la telefon si sa ne mai intalnim uneori.insa de un timp nu ma mai suna decat foarte rar(eu nu pot sa l sun fiindca nu stiu niciodata daca e acasa sau nu si nu vreau sa am conflicte cu "sotia" lui) si a cam inceput sa ma deranjeze....astept mereu telefoanele lui si ma enerveaza ca acum cand lui nu i mai pasa si incearca sa fie nepasator eu stau si astept de parca el a fost cel care a hotarat sa ne despartim....credeti k daca as avea sansa ar fi bine sa reiau relatia cu el sau sa l las sa si vada de familia lui si eu sa merg inainte si sa mi vad de viata mea???? in plus de asta nici parintii mei nu ar fi de acord cu relatia asta si din pacate ink depind financiar de ei:D |
aida_girl Postat pe 9 Decembrie 2010 15:30 |
---|
Lasa-l cu iubita si cu copilul lui.Nu-i treba ta ca se inteleg bine sau nu .Daca el te-ar fi iubit pe tine , ar fi ales sa ramana cu tine dar a preferat sa nu-ti mai raspunda cand il cauti . Ai gresit destul , gata , mai indreapta-ti ochii si spre unul fara obligatii . Care sa te iubeasca si sa te respecte , nu sa te trateze cu cuurul. |
liaiedera Postat pe 9 Decembrie 2010 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Urgent!! | 10 | De la: chanty 25 Iulie 2011 16:36 |
Pact cu mine insami | 51 | De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07 |
Ingerii lui Daniel | 2 | De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48 |
|
||
CUM SE PREGATESTE CARNEA TOCATA PENTRU VINZARE IN CANTITATI MARI | 12 | De la: garbo_11724 27 Aprilie 2013 14:00 |
SA NU RIDETI CA SE IA ....! | 8 | De la: VOIAJOR 1 Octombrie 2012 11:42 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice