exista viata dincolo de moarte?

E drept , ca este un subiect mai delicat , dar daca nu vreti sa faceti comentarii nu ma supar.Mi-am pierdut tatal de curind.Dupa o lunga suferinta , a incetat sa mai lupte si-a plecat intr-o alta viata , mai buna se zice ca e.Imi este foarte greu fara el .Nu pot sa cred ca nu mai e.Stiu ca asta a fost voia Domnului si nu am ce face.Cred ca acolo sus este fericit si nu-l mai doare nimic , dar aici pe pamint pe mine inca ma doare sufletul si nu stiu daca-mi va trece vreodata.Voi credeti in viata de dincolo?
garbo044707
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:33
e drept ca este greu pentru cei ramasi,cu timpul veti trece peste durere,amintirile vor ramane ...condoleante!

PS:eu cred ca exista ceva,nu stiu ce dar ceva exista,nu vreau sa cred ca asta este sfarsitul,dar cine stie...nu sa mai intors nimeni sa ne spuna si noua cum este ''dincolo''' semn ca este bine....
anaROBERT
Postat pe 12 Decembrie 2010 23:06
Eu sunt convinsa ca exista viata dupa moarte si nu am nevoie de nici o dovada pentru a crede. Nu poate fii asta sfarsitu, multe se pot simtii dar nu explica.
persidadamian
Postat pe 13 Decembrie 2010 00:09
moartea e un somn mai lung decat cel obisnuit pentru cei care raman, si cand dormi nu mai stii nimic:nu te doare nimic, pentru ca nu mai esti constient...cand omul se trezeste la viata de dupa moarte, nu stie daca a dormit o secunda sau mii de ani, pentru ca timpul pentru el se opreste in momentul adormirii...
sora_ilsi
Postat pe 13 Decembrie 2010 00:17
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1738/1738816ovntqw27pe.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 13 Decembrie 2010 00:37
De la: persidadamian, la data 2010-12-13 00:09:13Eu sunt convinsa ca exista viata dupa moarte si nu am nevoie de nici o dovada pentru a crede. Nu poate fii asta sfarsitu, multe se pot simtii dar nu explica.

SARI DE PE BLOC SI VEZI CE VA FI APOI
KNIGHT_31
Postat pe 14 Decembrie 2010 21:23
da, mishto sfat de cavaler
sora_ilsi
Postat pe 15 Decembrie 2010 00:23
De la: garbo044707, la data 2010-12-12 20:33:47 E drept , ca este un subiect mai delicat , dar daca nu vreti sa faceti comentarii nu ma supar.Mi-am pierdut tatal de curind.Dupa o lunga suferinta , a incetat sa mai lupte si-a plecat intr-o alta viata , mai buna se zice ca e.Imi este foarte greu fara el .Nu pot sa cred ca nu mai e.Stiu ca asta a fost voia Domnului si nu am ce face.Cred ca acolo sus este fericit si nu-l mai doare nimic , dar aici pe pamint pe mine inca ma doare sufletul si nu stiu daca-mi va trece vreodata.Voi credeti in viata de dincolo?
Roagate la Dumnezeu ca sa il odihneasca in pace pe TATal tau si sa ii ierte toate greselile....timpul vindeca ranile,si va ramane doar o amintire placuta.....trebuie sa acceptam in sufletul nostru si sa il rugam pe Dumnezeu sa ne dea putere si intelepciune ca sa trecem peste obstacolele si durerile vietii acesteai trecatoare
xenaprintesarazboinica
Postat pe 15 Decembrie 2010 13:33
Tu ai sari???
garbo044707
Postat pe 15 Decembrie 2010 18:33
dap, exista... sta acolo si v-asteapta, batand nerabdatoare darabana cu degetele pe masa...
zambil
Postat pe 15 Decembrie 2010 19:30
deci, dati fuga..,sa nu-si piarda rabdarea si sa plece..
roby_cado
Postat pe 15 Decembrie 2010 19:33
31 dar tu asa faci cand vrei sa-ti satisfaci curiozitatile? ei bine afla ca eu nu sunt curioasa.
persidadamian
Postat pe 17 Decembrie 2010 09:35
sorela

si unde se trezeste mami? ca nici hoit nu mai are...
asta e asa pt aia slabi de inima,sa nu faca urat de frica.

ma rog,si eu cred ca suntem niste energii ca sa le zic ashea, prizonieri in trupurile astea,da' sa nu mai spui la nimeni.
iasomia
Postat pe 17 Decembrie 2010 09:40
persi,el deja a facut-o...
sa aruncat in cap,dovada vie e chiar el
:))))
anaROBERT
Postat pe 17 Decembrie 2010 09:40
cu siguranta exista viata dupa moarte...intredevar, nu sa intors nimeni de acolo, dar dk cititi in biblie o sa gasiti raspunsul tuturor intrebarilor....
garbo104657
Postat pe 18 Decembrie 2010 11:25
Filosofia Yoga ne invata ce s i mai ales cum trebuie sa facem pentru a ajunge la o
certitudine in privinta nemuririi noastre. Ea ne invata cum putem deveni
cercetator s i obiect al cercetarii, cum putem deveni un laborator vius is a
cercetam atat spiritul nostru, cat si spiritul celor plecati din planul fizic.
Stiinta Yoga ne spune ca cel mai bun mod de a rezolva problerna
nemuririi ar fi CONVINGEREA. In mod firesc, ei se vor convinge de acest
adevar du p a mai multe reincarnari,cand spiritele lor se vor descatusa de
invelisurile materiale, cand vor depasi epoca de piatras i pe cea a
afirmarii principiului originii noastre animale, cand vor evolua, atingand O TREAPTA SUPERIOARA DE DEZVOLTARE..........................
sophia1971
Postat pe 18 Decembrie 2010 20:20
cred ca pentru a raspunde il pot parafraza pe N. Steinhard care spunea, intrebat fiind pe aceeasi tema: prefer sa cred ca exista! daca atunci cand mor nu exista nimic, dar eu mi-am dus viata corect, atunci nu am pierdut nimic. Dar, daca exista si eu nu cred, atunci am pierdut totul....

celei care si-a pierdut parintele nu pot sa ii spun decat Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau, iar tie sa iti dea puterea de a nu fi egoista. Nu o spun cu rautate, dar suntem foarte egoisti in momente de genul asta. Oricat de mult sufera omul drag de langa noi, noi il vrem in continuare acolo, langa noi, inlantuindu-l si mai tare...Oricum, tatal tau nu a murit decat fizic pentru ca sufleteste va fi mereu in sufletul si mintea celor care le-a schimbat viata, implicit a ta!

Sa-ti dea Dumnezeu putere nu pentru a uita, ci pentru a folosi dragostea asta in sens pozitiv! pentru ca nu timpul vindeca ranile, ci dragostea si rabdarea
matza_blanda
Postat pe 19 Decembrie 2010 00:38
de cit o viata chinuita aici , mai bine dincolo
marialeia
Postat pe 19 Decembrie 2010 09:32
Draga mea,
Credinta noastra spune ca exista viata dincolo de moarte. iti inteleg durerea. Eu mi-am pierdut ambii parinti in 1999 la o diferenta de 2 luni. Stiu ca e greu, dar trebuie sa intelegi ca este in legea firii ca un copil sa-si ingroape parintii. E si mai greu cand un parinte isi ingroapa copilul. Anul trecut in iunie unicul meu copil s-a dus si el. Este cumplit. Durerea asta nu mi-o poate lua nimeni. Am invatat una dintre cele mai cumplite lectii. Sufletul de mama imi spune ca el acolo e bine. Eu am invatat ca trebuie sa ma bucur pt ceea ce am avut si sa nu plang ceea ce am pierdut. Daca plang inseamna ca nu l-am meritat.
Ti-ai pierdut tatal. E greu. Bucura-te ca l-ai avut si respecta-i memoria. Cu timpul vei intelege.
Condoleante si fii asa cum stii ca ar fi vrut el sa fii
_craiasa_zapezii_
Postat pe 19 Decembrie 2010 09:54
poate nu veti crede dar este intradevar o viata mult mai frumoasa si linistita.te intilnesti cu persoanele carora le ai fost drag pe pamint.nu degeaba se spun atitea despre viata de dincolo de moarte.da eu am fost acolo stiu cum este.s a intimplat acum 20 de ani ,e frumos intradevar ,nu doresc nimanui sa treaca dincolo si sa se intoarca,e cumplit atit pt cel caruia i se intimpla cit si pt cei ce ramin.este o viata fara durere,plina de zimbet si flori.imi amintesc mereu de acele clipe in care am murit.au trecut anii si nu pot uita nici macar o frintura din acea trecerepe alt tarim.sa nu credeti ca vb prostii o sa va spun in mare.eram la a patra operatie,aveam 18 ani.anestezia nu a mai fost tolerata de organism,operatia a decurs bn ,dar dupa ce s a terminat si m au dus la rezerva dupa ceva timp m am trezit doar cu mintea,nu puteam deschide okii ,ma simteam pe un pat f inalt,auzeam tot dar simteam cum se scurge viata din mine.auzeam pe cei de linga mine cum spuneau ,,o pierdem ,,oxigen,,resuscitare,,etc.........m am trezit apoi ,nu mai stiu cit timp a trecut dar stiu ca era alta zi .........vineri.........am simtit caldura unei luminari aprinse in stinga mea .............ma cuprind fiori ,am vz atunci o infirmiera care a tipat ,,,,,,,,,isi revine..............si plingea.asta a fost un prag care l am pasit intr o alta lume.este viata dincolo de moarte.acum am 40 de ani si sint in viata.probabil d zeu a vrut sa traiesc aici pe pamint.sa mi trag pedeapsa care mi e scrisa.acolo sint doar oamenii buni fara de pacat.asaca nu trebuie sa te gindesti la tatal tau ,ii este mult mai bn acolo decit aici.daca iti impui vei pute vb cul si atunci poti sa l intrebi cum ii este.el oricum te vegheaza .tarie sa ai si sa crezi ca intr o zi te vei duce acolo si te vei intilni cu el.
josefine
Postat pe 19 Decembrie 2010 10:44
ce sa va spun decat ca moartea e cel mai ingrozitor lucru care se poate intampla dar poate exista viata sau asa ne place sa ne amagim in subconstientul nostru.Eu unul nu cred ca mai exista vre-o viata asta a fost.
zyzu
Postat pe 19 Decembrie 2010 11:25
inca nu crezi in reincarnare?ai multe invatat despre transgresia sufletelor ,despre perioada petrecuta ca spirit (energie pura)intre incarnari.succes.ankoram
ankoram
Postat pe 19 Decembrie 2010 12:29
ati pierde tatal este dureros dar este ceva firesc o lege a naturii mai grav si mai greu este cind iti pierzi un copil asa cum am pierdut eu avea ceva mai mult de 20 de ani era in floarea virstei avea viata inainte durerea este grea numai cine stie Dumnezeu .se zice ca Dumnezeu nu ne da mai mult decit putem duce totul se intimpla cu voia lui cred ca acolo unde este este intr-un loc frumos fara durere si suferinta .noi in schimb traim cu durerea si ne obisnuim cu ea au trecut aproape 3 ani si nu ma pot obsnui
pling cind imi este dor si sufletul este plin doar atit condoleante pentru tatal tau.ce este dincolo vom vedea cind vom ajunge
garbo178366
Postat pe 19 Decembrie 2010 13:34
sigur ca exista viata dincolo de moarte cine crede cai de capu lui pe lumea asta sau pe cealanta se inseala amarnic toti vom da socoteala de faptele noastre cind va hotari dumnezeu el e singuru nostru stapin in adincu sufletului toti o stim chiar daca unia recunosc mai greu astai singuru si puru adevar
garbo179226
Postat pe 19 Decembrie 2010 17:16
sigur ca exista viata dincolo de moarte cine crede cai de capu lui pe lumea asta sau pe cealanta se inseala amarnic toti vom da socoteala de faptele noastre cind va hotari dumnezeu el e singuru nostru stapin in adincu sufletului toti o stim chiar daca unia recunosc mai greu astai singuru si puru adevar
garbo179226
Postat pe 19 Decembrie 2010 17:16
26, singurul si purul stabilit de catre cine?

eu am fost "dincolo" 4 minute. ei bine, nu am vazut nimic, decat neant. asta e singurul si purul meu adevar, nah...
michelle_
Postat pe 19 Decembrie 2010 17:43
DA,cred.
si poti cauta si tu raspunsul la asta,citind din viata lui Paisie,Cleopa,etc,pe internet.
Mai am si niste presimtiri,in ceea ce priveste viitorul,care se adeveresc de cand avem noua ani,i-am speriat pe cei din familia asta din grecia,ca ai mei se obisnuisera.
cand le spun,am presimtire rea...imediat se sperie...la cea buna se bucura....
Am simtit si ca va myuri socrul meu si multe altele.
Exista ceva,deci,eu sunt sigura.D
daniilia
Postat pe 19 Decembrie 2010 19:46
Trebuie sa existe ceva...o urma, o energie, un sentiment al celor ramasi... Altfel unii dintre noi nu am putea merge mai departe. Altfel...eu vorbesc singura - doar in gand - zi dupa zi.
E usor sa fii cinic, dar cand cineva drag pleaca si tu ramai ...e groaznic de dureros. Mai ales daca au ramas lucruri nespuse, daca nu ai mai apucat sa-ti iei ramas bun. Trebuie sa crezi, trebuie sa te "agati" de ceva. Mai ales atunci cand ai vazut cum lupta, cum refuza sa se dea batut, cum "nu vrea" sa plece la odihna decat dupa ce i-ai promis ca ramai si te descurci , si-l suplinesti, si rezisti, si nu uiti, si-i pastrezi amintirea ...
Asa ca eu le spun tuturor celor care se simt ramasi singuri ca trebuie sa creada in cei dragi care au plecat din diverse motive, in faptul ca ei le raman alaturi macar pentru ca se gandesc la ei, ca le pastreaza vie amintirea, ca le urmeaza sfaturile, ca vorbesc despre ei cu cei carora le-au fost apropiati. Cam atat.
definire
Postat pe 20 Decembrie 2010 20:01
nu exista...
quasaria
Postat pe 20 Decembrie 2010 21:49
Exista - in schimb - libertatea de a crede fiecare din noi in ceea ce doreste, dincolo de dogme si "alte alea"... Eu vreau sa cred ca cei care au fost parte din mine sunt acolo undeva si stiu ca-mi pasa si ca nu i-am uitat. Mie-mi ajunge. Poate ca trebuie sa iubesti foarte tare un om ca sa crezi asta... nu stiu Dar , cred ca ne vegheaza si ne ajuta in a face ceea ce e bine pentru noi, pentru ceea ce a mai ramas din noi.
definire
Postat pe 20 Decembrie 2010 22:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce inseamna a fii sectant? 180 De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 02:40
parere medic 5 De la: garbo_12342 26 Martie 2013 17:10
PENTRU TOATE FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,LA MULTI ANI DE 1 MARTIE ! 6 De la: IOANIDE 1 Martie 2012 11:41
FEMINITATE, OPTIMISM, POFTA DE VIATA 48 De la: zambila 9 Noiembrie 2009 11:22
Nuvaring 1 De la: garbo_1797 17 Decembrie 2012 11:52
Setari Cookie-uri