inseamna ca...are ceva ...special...pt tine!!! | ||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 00:38 |
||
---|---|---|
a, deci a trimis la mai multa lume mesaje! si mie mi-a trimis! hahaha! a vrut sa-si ia ramas bun, acum ca si-a sters contul! ce tentativa esuata de om! vai de balariile ei! | ||
esme Postat pe 22 Decembrie 2010 00:40 |
||
deci ar trebuii sa ma simt flata??? iote ca deja ma simt mai bine.... :))) |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 22 Decembrie 2010 00:40 |
||
ahaaaaaaaaaaa...........acu`...nu te mai ia frica aia...de la picioare in sus.... normal ca...tre` sa te simti flatata!! mie...mi-a scris aci...ca n-are cum sa-mi trimita in pv... |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 00:46 |
||
De la: esme, la data 2010-12-22 00:40:11a, deci a trimis la mai multa lume mesaje! si mie mi-a trimis! hahaha! a vrut sa-si ia ramas bun, acum ca si-a sters contul! ce tentativa esuata de om! vai de balariile ei! esme,m-ai dezamagit,mie deja incepuse sa imi creasca pene pe spate de bucurie ca sunt cautata la profil si ca cineva chiar se gandeste la mine....din pacate nu sunt singura,sa oprit procesul de fericire nu si-a sters contul,e tot aici..... |
||
anaROBERT Postat pe 22 Decembrie 2010 00:48 |
||
ovi,mai sti de frica mea??? uite ce schimbare radicala de sentimente :)))) |
||
anaROBERT Postat pe 22 Decembrie 2010 00:49 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-22 00:49:50ovi,mai sti de frica mea??? io...stiu...ana...ca doar...nu sa uita asa repede!!! d`aia ma si miram...de schimbarea asta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 01:13 |
||
O fi ceva ruda cu socrela, ca ea ce mai avea obiceiul sa trimita felicitari personale. Vedeti sa nu ii spuneti ceva persidei, stiti bine ca ea este sensibila la astfel de chestii, si in plus, socrela face parte din panoplia sa de exemple demne de urmat .. |
||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 08:23 |
||
deci eu chiar nu am inteles ce legatura are "sensibilitatea" mea cu socrela ta, nu trebuie sa raspunzi ca nu-i interesant |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 09:11 |
||
Da' cine-i socrela? |
||
Tylly Postat pe 22 Decembrie 2010 09:18 |
||
eu nu stiu nimic de socrela | ||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 09:22 |
||
socrela cui? | ||
zambila Postat pe 22 Decembrie 2010 09:32 |
||
socrela cui o fi ea, whatever .. intre timp si-a schimbat denumirea, a devenit jojolin, si acum este obiectul adulatiei maxime a persidei, care ii apreciaza si chiar copiaza limbajul. | ||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 09:39 |
||
pffffffaaaaiiiiii deci nu are rost sa mai zic nimic, fie cum zici tu eu nu am vazut femeia aia sa injure pe nimeni iar eu nu copiez, eu sunt eu si atat te las in lumea ta ca e greu |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 09:48 |
||
Asa e, in lumea mea e greu, ca mai sunt din astea, asa ca tine, care apar ca plosnitele. Hai sa iti amintesc obiectul cultului tau: "De la: Jojolin la 28 Iulie 2010, 11:17 Pentru : anakin Subiect: Pt, un nesimtit,,,,,,,,,,,, Mesaj: esti intre cei 2 fii ai mei ca varstra! Tu o intrebi pe mata cum o mai foute tat o???? Te anunt ca, suntem in vacanta in Spania la fiii ns, unde n avem alceva de facut decat sa stam,,calare!Unul peste altul in Rom, la fel!Avem pensii mari, casa ,lux de toate! Asa ca,,, n avem alceva de facut!! Tu munceste nu ne duce grija curului noua!!Nu te am jignit asa ca ,,glumeste, cu mata,, cu cine iti permite!Ca, nu m am tras cu tine de nimic si nu te am bagat in seama pana ,,prostu pulii ma jigneste!Raspunde la subiect!! " Si cand ai vazut mesajul asta, ai postat asa ceva: De la: persidadamian, la data 2010-11-14 11:26:16JoJo la tine nu functioneaza ignore? nu esti antipatica deloc, scrie ce doresti draguta. Atata timp cat injuri si jignesti si mai stiu eu ce, nu vad pe cine ai deraja. plus o limba peste fese: De la: persidadamian, la data 2010-11-14 12:37:22Am mai spus si am sa ma repet de data asta pentru ca-mi esti simpatica si ti-am urmarit postarile de mai multe ori si chiar am apreciat si poate am invatat cate ceva din cele spuse de tine. cat despre copiere, ia uite aici: De la: persidadamian, la data 2010-11-17 13:33:39Tym, prost esti tu, fraiere. S-a spart conducta cu imputiti si ai aparut si tu? du-te dracu de potaie amarata ce esti. Eheehehe... |
||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 09:59 |
||
Cum spuneai mai sus, se vede ca ai invatat ceva de la ea, persi, nu-i asa? | ||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 10:04 |
||
"De la: Jojolin la 28 Iulie 2010, 11:17 Pentru : anakin Subiect: Pt, un nesimtit,,,,,,,,,,,, Mesaj: esti intre cei 2 fii ai mei ca varstra! Tu o intrebi pe mata cum o mai foute tat o???? Te anunt ca, suntem in vacanta in Spania la fiii ns, unde n avem alceva de facut decat sa stam,,calare!Unul peste altul in Rom, la fel!Avem pensii mari, casa ,lux de toate! Asa ca,,, n avem alceva de facut!! Tu munceste nu ne duce grija curului noua!!Nu te am jignit asa ca ,,glumeste, cu mata,, cu cine iti permite!Ca, nu m am tras cu tine de nimic si nu te am bagat in seama pana ,,prostu pulii ma jigneste!Raspunde la subiect!! " mesajul asta nu l-am vazut, |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 10:05 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-11-14 11:26:16 JoJo la tine nu functioneaza ignore? nu esti antipatica deloc, scrie ce doresti draguta. Atata timp cat injuri si jignesti si mai stiu eu ce, nu vad pe cine ai deraja. mesajul asta venea asa, dar poate am gresit eu desii puteai foarte usor sa stergi "NU" din fraza cand ai dat copy/paste asa ca rectific "Atata timp cat NU injuri si jignesti si mai stiu eu ce, nu vad pe cine ai deranja" |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 10:09 |
||
Deci cu asta se ocupa "lumea buna" in Spania??? Bre, un lucru-i cert... sigur nu-i socrela mea. |
||
Tylly Postat pe 22 Decembrie 2010 10:10 |
||
Ai fi singura care nu l-a vazut, mai ales ca l-am mai postat acolo unde ti-ai si exprimat si admiratia netarmurita .. Si intr-adevar, ai dreptate, socrela NU jigneste. |
||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 10:10 |
||
eu nu pricep cum le ia unora postarea cu tot cu injuraturi, iar eu nu pot scrie nici macar o reteta de prajituri | ||
zambila Postat pe 22 Decembrie 2010 10:11 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-11-14 12:37:22 Am mai spus si am sa ma repet de data asta pentru ca-mi esti simpatica si ti-am urmarit postarile de mai multe ori si chiar am apreciat si poate am invatat cate ceva din cele spuse de tine. Inainte sa fim intelectuali, doctori si alte profesii trebuie sa fim oameni. Nu este nimeni in plus pe pamantul asta, nimeni. mesajul asta ii era adresat altcuiva, ai cules ce-ai vrut din el si ai dat copy/paste, daca nu ma insel ii era adresat lui Bluelight si se vorbea ca nu este bine si corect sa arunci cu bolovani in oameni. Repet primul mesaj nu l-am vazut. , pfffffffff in fine |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 10:13 |
||
Apeleaza la cei care stiu, zambilo din cate vezi, ai de unde alege pe cei care stiu sa scrie si de dulce Mai Persi, nu intelegi ca in felul asta esti in lumea aia a ta?.. In lumea mea, din pacate pentru tine, astfel de simpatii le excludem. |
||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 10:14 |
||
" Apa i-a fost necesara omului inca de la inceput............demnitatea mult mai tarziu , dar cu timpul ,i-a devenit tot atat de necesara , si , ca si apei , adeseori ii simte lipsa , chinuit mai rau ca de sete.........." scria Geo Bogza.......................si ,totusi se vede ca unora nici acum nu le e necesara......... |
||
jeanette40 Postat pe 22 Decembrie 2010 10:17 |
||
De la: persidadamian, la data 2010-11-17 13:33:39 Tym, prost esti tu, fraiere. S-a spart conducta cu imputiti si ai aparut si tu? du-te dracu de potaie amarata ce esti. SUNTETI TOTI NISTE IDIOTI ( CU MICI EXCEPTII) Mesajul asta , daca ai fii fost corect ai fii copiat si abordarea Tym, sa se vada concret de ce am raspuns asa. Nu-mi pare rau deloc ca i-am raspuns in felul in care am facut-oooooooooo Fata pe care te tot straduiesti tu sa mi-o arati aici pe site nu are nici o valoare. Cei care m-au cunoscut stiu bine cine sunt iar mie nu mi-e rusine cu mine, nu am de ce sa ma rusinez. In rest "vreme trece, vreme vine" |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 10:22 |
||
Cum mare placere: Uite ce a scris omul:De la: tymbark, la data 2010-11-17 13:07:45anakine....sincer, nu te cunosc nu ma cunosti, dar iti dau un sfat amical: lasa-o in prostia ei ca nu se merita! nu am gresit cand am spus mai devreme " perfida" si apoi, la urmatoarea ta postare, ti-ai scris masterpiece-ul. Vrei sa iti mai aduc si alte postari in care jignesti? No pblm, cu mare placere iti readuc in memorie care este adevarata ta fatza, persi, si cat de mult ai reusit sa oripilezi .. Asta e unul din aperitive: De la: persidadamian, la data 2010-11-17 13:41:26PAI DUPA CE M-ATI FACUT IN TOATE FELURILE, BASTARZILOR CE SUNTETI, TOT VOI IMI SPUNETI SA MA LINISTEC? IMBECILILOR CE SUNTETI. |
||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 10:27 |
||
catamai tzigania...iote, d-aia mi-e mie sila sa mai intru aici... ne mai vedem pe la anul, poate.. |
||
Freya_ Postat pe 22 Decembrie 2010 10:36 |
||
Mai Persi, nu intelegi ca in felul asta esti in lumea aia a ta?.. In lumea mea, din pacate pentru tine, astfel de simpatii le excludem. Nici o problema, din lumea celor ca tine nici nu as vrea sa fac parte, nu sufar stai linistit Era vorba de ignor dar vad ca, cauti tot felul de motive sa te legi de mine ca raia de omul sanatos. Deci se vede clar cine sufera aici. mmmmmmmmdaaaaaa Poti sa spui ce vrei, nu simt nevoia sa impresionez pe nimeni, tu chinuiete mai departe, poate poate reusesti don't give up keep on trying secretul succesului oricum eu nu te mai bag in seama, esti 0 barat pentru mine asa ca nu-ti mai pierde vremea si cauta de vorbeste cu cei din lumea ta |
||
persidadamian Postat pe 22 Decembrie 2010 10:41 |
||
Chiar ma bucura faptul ca pentru cele de teapa ta, a jojolinei, si a altor ipochimene care dau o noua definitie mahalagismului, sunt zero barat. M-as fi ingrijorat sa fie altfel, fiindca unul din lucrurile pe care nu le halesc este ipocrizia coroborata cu agramatismul, ... adica nivelul asta inalt la care ati ajuns voi. | ||
anakin Postat pe 22 Decembrie 2010 10:50 |
||
Ce aveti fratilor? Acu in postul Craciunului va gasisi sa aruncati cu pietre? Mai lasati-le naibii jos si dati-le cu picioru... |
||
picaturaderoua Postat pe 22 Decembrie 2010 10:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
confidence | 8 | De la: garbo119242 26 August 2012 15:14 |
topic pentru intrebari idioate! si raspunsuri pe masura! | 57 | De la: heartbit 3 Martie 2013 11:46 |
ANIMALELE DIN SPATIILE COMUNE | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
|
||
In my secret life | 273 | De la: fleurdelis 31 August 2010 20:00 |
de unde pot cumpara un catel sanatos rasa Shih Tzu? | 13 | De la: garbo_2632 3 Mai 2012 12:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară