Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor?

asta spui la toata lumea care nu e deacord cu tine si cu modul tau de a musca oamenii de cour, toti suntem bautori de bere si spargatori de seminte+ mahalagii si altele, ca m-am plictisit sa le enumar.
mda ce sa-i faci? tanjeste dupa ajutor in continuare, ti-am mai spus, poate i se va face mila cuiva si te va ajuta.
E clar ca eu nu pot, facem parte din lumi total diferite

Ti-am acordat destul din timpul meu mult prea pretios,
hai sictir ca ai intrecut orice masura a bunului simt si limita rabdarii mele.
persidadamian
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:06
Ar trebui sa mai iesi cu nasul din toaletele alea, persi, ca mai vin niste bautori de bere si este posibil sa mictioneze si pe femeia de serviciu, adica pe tine. Nu de altceva, dar aduci, de fapt ai adus, cu tine damful inefabil al latrinelor in care ti-ai petrecut viata.

Ohoo, vad ca ai trecut la zoaie deja, madam persi... te-a elevat vreo noua mama Dolores, sau ai suferit vreo confuzie cand ti-ai baut lapticul nocturn de la sursa, ai?
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:14
Cand am spus ca esti un terchea berchea, un nesimtit badaran si un needucat care incearca sa impuna respect altora si sa se faca agreat cu mitraliera la cap ai fost ofensat. Dovada mai clara nici nu exista. Ei bine, imi pare bine sa te dezamagesc, nu te plac, nu am sa te respect, imi provoci scarba si dezgust total.
Demn de mila nu alta.
persidadamian
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:32
heiiiii
ce aveti iarasi de impartit???
ma eu cred ca va tachinati asa ca va placeti
asa cica,cine se iubeste se tachineaza....
anaROBERT
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:40
mai sti ???????
jeanette40
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:44
pai tocmai de aia am spus si eu....
nu vreau sa fiu ultima care afla vestile...

io glumesc,nu dati....
anaROBERT
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:46

asta e tot ce mai am de zis, bleaahhhhhh
persidadamian
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:51
Bai persi, stii care este treaba? .. probabil ca ai uitat ca cumperi lamaie, sa ti se mai taie din greata, ca oricum, la cuvintele pe care le folosesti, dovedesti cat esti de culta si respectabila.. asta ca vorbeai de respect.
Respectul, femeie, este o notiune prea abstracta pentru tine ca sa o pricepi, pentru ca tu nu te poti impune nici in propria casa in lumea reala, daramite intr-o lumea virtuala, unde din cauza unor persoane ca tine, jojolin, aleha, irinuca, sau altele, nu le dau numele pentru ca se stiu si ele, tot mai multi useri care aveau ce spune au preferat sa isi stearga conturile.
Eu cred ca ar trebui sa iti revizuiesti comportamentul asta de mahalagioaica, sa incetezi sa pui semn de egalitate intre lumea reala si latrina in care stai, si care te reprezinta pe de-a intregul.
Bine, asta pentru ca oricum s-au cam lamurit lucrurile in privinta ta in urma cu o luna, cand te-ai facut cu succes de cacao. Vad ca nu te-ai saturat, si doresti sa iesi in evidenta...
Sincer, eu cred ca ar trebui sa iti crape obrazul de rusine, incercand sa te disculpi de toate jignirile pe care le-ai adresat userilor acestui site. Dar tu nu o vei face niciodata.. si stii de ce? nu pentru ca nu ai rusine, nu de-asta, ci pentru ca esti un om bolnav, trist si care nu a reusit sa realizeze nimica in viata, si pentru ca vina de a nu reusi nimica iti apartine in totalitate.
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 11:51
Deci nu mai arunca vina in spatele nimanui pentru plecarea de pe site a nu stiu cui.
De ce nu ai curajul sa recunosti ca cei numiti de tine au plecat din alte motive, cum ar fii faptul ca vi sa urcat la cap "desteptaciunea" ce vroiati sa o etalati pe-aici, voi astia oamenii care pretindeti ca aveti coloana vertebrala mai dreapta decat toti ceilalti, sunteti in numar de vreo 5-6 asa, care v-ati permis sa improscati pe toata lumea cum ati dorit voi si sa-i puneti la zid in modul vostru subtil loveati in stanga si in dreapta, iar apoi v-ati mancat de vii intre voi si v-ati muscat ca serpii. Esti sigur ca vrei sa intru in detalii? Plecarea celor numiti de tine nu are nici o legatura cu mine. Nu faci decat sa-ti demonstrezi josnicia, te legi de chestii absolut irelevante pentru a demonstra ce? Ti-am spus acum ceva timp in urma, daca nu ma insel anul trecut, ca iti place sa joci rolul intermediarului neplatit, se pare ca ai ignorat mesajul. Jucativa rolul vostru de oameni cinstiti in continuare si lasati oamenii astia "mediocrii" ca mine in pace si vedeti-va de ale voastre.
Eu zic sa-ti pierzi pielea aia de hipopotan de pe tine si sa imbraci una de om cu caracter si integru, daca tot ai pretentia si ambitia sa demonstrezi ca esti unul.
In fineeeeeeeeeee
persidadamian
Postat pe 22 Decembrie 2010 12:15
Bai persi, cand am spus ca esti continuatoarea vituperantei jojolin pe forum, tu nu trebuia sa faci pe dracu'n'patru ca sa demonstrezi ca am dreptate.

Oamenii care au plecat de pe forum au facut-o fiindca aici, intr-un mediu in care promiscuitatea, mahalagismul si nesimtirea sunt la ele acasa, pot convietui doar persoane asemenatoare tie si mamelor Dolores pe care le tot pupi in fund. Nu am spus nicaieri ca datorita tie; dar iti inteleg confuzia, e greu cu limba romana dupa o noapte petrecuta curatand veceurile din Dublin.
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 12:35
Sincer, eu cred ca ar trebui sa iti crape obrazul de rusine, incercand sa te disculpi de toate jignirile pe care le-ai adresat userilor acestui site. Dar tu nu o vei face niciodata.. si stii de ce? nu pentru ca nu ai rusine, nu de-asta, ci pentru ca esti un om bolnav, trist si care nu a reusit sa realizeze nimica in viata, si pentru ca vina de a nu reusi nimica iti apartine in totalitate.

Nu te referii la userii acestui site, este vorba doar de tine aici, nu o sa-mi cer scuze niciodata, nu am pentru ce. Userii stiu exact caror oameni le-au fost adresate injuriile mele, bineanteles ca stiu si si-au dat seama ca celor ca tine si cele mai multe din ele ti-au fost adresate direct tie. Iti place sa faci munca voluntara si vorbesti in numele multora, chestie cu care m-am obisnuit.
Cat despre mine fiind bolnava si trista? tu chiar ai o problema, nu mai am nici o indoiala.

Oricum nu mai am de gand sa-ti mai raspund provocarilor, nu are nici un rost si chiar imi pare rau ca ti-am acordat atata atentie, am spus asta de multe ori, stiu, nu m-am putut abtine dar acum chiar intentionez sa ma si tin de cuvant
De un an de zile ma tot pleznesti pe unde apuci si vad ca ai o anumita placere din a face ceea ce faci, in fine si iar in fine
persidadamian
Postat pe 22 Decembrie 2010 12:42
De la: persidadamian, la data 2010-12-22 12:42:32Sincer, eu cred ca ar trebui sa iti crape obrazul de rusine, incercand sa te disculpi de toate jignirile pe care le-ai adresat userilor acestui site. Dar tu nu o vei face niciodata.. si stii de ce? nu pentru ca nu ai rusine, nu de-asta, ci pentru ca esti un om bolnav, trist si care nu a reusit sa realizeze nimica in viata, si pentru ca vina de a nu reusi nimica iti apartine in totalitate.

Nu te referii la userii acestui site, este vorba doar de tine aici, nu o sa-mi cer scuze niciodata, nu am pentru ce. Userii stiu exact caror oameni le-au fost adresate injuriile mele, bineanteles ca stiu si si-au dat seama ca celor ca tine si cele mai multe din ele ti-au fost adresate direct tie. Iti place sa faci munca voluntara si vorbesti in numele multora, chestie cu care m-am obisnuit.
Cat despre mine fiind bolnava si trista? tu chiar ai o problema, nu mai am nici o indoiala.

Oricum nu mai am de gand sa-ti mai raspund provocarilor, nu are nici un rost si chiar imi pare rau ca ti-am acordat atata atentie, am spus asta de multe ori, stiu, nu m-am putut abtine dar acum chiar intentionez sa ma si tin de cuvant
De un an de zile ma tot pleznesti pe unde apuci si vad ca ai o anumita placere din a face ceea ce faci, in fine si iar in fine

nu ai de gand sa raspunzi provocarilor? pai pana acum ce kakat ai facut? ceea ce stii tu mai bine: mahala si vocabular de trei lei....vechi

habar n-ai ca ai aratat adevaratul caracter....bolnav si abject......pai normal , daca judeci cu curu', nu observi din postarile tale ca esti asa cum esti
tymbark
Postat pe 22 Decembrie 2010 13:13
esti patetica, Persi, si uiti de la mana pana la gura, cum ii faceai pe toti imbecili, nemernici samd..
Am citatele mai sus, cine stie unde sa caute, le va gasi.
Din nefericire pentru tine, tu tot la stadiul de larva a societatii vei ramane, un vierme care bantuie stergand veceurile unui bar amarat, strigandu-si ofuscarea incapacitatii intelectuale pe un site si inventandu-si boli pentru a capta atentia, presupuse amante ale barbatului doar ca sa intri in clubul select al celor care se plang..
Evident ca nimic din acestea nu era adevarat, iar in momentul in care eu (alaturi de alte persoane) ne-am exprimat indoiala, ai inceput sa iti transcrii dejectiile emise de putinatea ta mintala, pe site si in privat, pe la diverse persoane, incercand sa le sensibilizezi, creandu-ti propriile mamele Dolores si cumparandu-le apoi "protectia" cu diverse.

Si sa nu uit ceva: cel putin mie nimeni nu imi scrie raspunsurile, asa cum ti le scrie tie
Am o curiozitate: cam cate pachete de medicamente te-a costat faza asta?
anakin
Postat pe 22 Decembrie 2010 13:15
De la: fleurdelis, la data 2010-12-18 11:40:27eu cred ca filmul ala se numeste "propunere indecenta " si e doar un film
gamareal
Postat pe 22 Decembrie 2010 14:16
Ana, Ovi, mersi de vizita si de comentarii,
Laura_M
Postat pe 22 Decembrie 2010 15:24

misto evolutie are milionul asta... banu' ochiu' drakului....
quasaria
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:53
daca as fi sigura ca este doar o aventura si individul nu mai percepe fitze si comentarii dupa, cred ca da, dar in conditiile mele de siguranta si igiena, ca la atata banet, ai zice ca vrea sa iti acorde si un autograf sidat. daca stau bine si ma gandesc cred ca si sotul ar fi de acord.lool. dar nu vad cine ar oferi atatia bani pe ceva ce poti obtine gratis cu minim efort, uneori... dar asa, ca sa vorbim vorbe, da!
gavroche
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:55
si eu as accepta, nu m-as mai chinui sa joc la loto
Laura_M
Postat pe 22 Decembrie 2010 18:59
mda, asta e o intrebare misto... de ce ar oferi cineva atita banet unei femei... si n-ar incerca, pur si simplu , sa o convinga? Pentru ca 1 milion de euro nu-l dai ca la fetite, sa cumperi o halca de carne juma de ora... e clar ceva mai mult de atit.
Si atunci?
Comunicarea interumana? Poti sa ai atit de mult de oferit financiar si atit de putin de oferit uman, unei femei cu care vrei ATIT DE MULT sa fii incit ii dai un milion de euro?
Care ar fi, de fapt, mesajul din spatele ofertei?
quasaria
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:00
ar putea fi vanitatea, Q, ca o consecinta a omnipotentei cu care crezi (ca barbat) asa, elucubrant si fantasmagoric, ca ai fost investit ori uns de catre viata, odata cu pleasca asta cu care te-a `fericit`, numita `bani`. pt ca, cine iti ofera atatia bani, nu prea cred ca se indoieste vreo clipa de faptul ca nu te-ar putea convinge. adica, ca ai putea spune `nu!`, ca femeie. e vorba de un joc de forte: dominare-supunere. insa ideea e ca barbatul nu va supune, chiar daca asa pare, prin ceea ce este el, ca animal cugetator, ci prin ceea ce reprezinta el: adica banul! ca urmare, banul supune, iar dominatii sunt atat femeia, cat si barbatul! femeia pt ca accepta, iar barbatul pt ca, actionand prin intermediul banilor, isi pierde propria sa identitate si autoritate ca barbat in sine, ca fiinta prin ceea ce constituie el uman si ca reprezentare a sexului masculin la modul pur, fara `podoabe` ori alt gen de balast, devenind astfel un reper metonimic: `cel cu bani`, `finantatorul`, `intretinatorul`. ca urmare, si el face un compromis, nu doar femeia!
esme
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:37
De la: Laura_M, la data 2010-12-22 15:24:01Ana, Ovi, mersi de vizita si de comentarii,

cu placere...si sper ca...n-am deranjat prea tare!!
ovidiu42
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:41

sau poate l-ar interesa doar sa se plaseze in pozitia in care sigur nu va fi refuzat? In pozitia in care nu va fi evaluat, analizat, masurat EL? Nesiguranta? Necesitatea de a se delimita de oferta, nu se ofera pe el, ofera altceva? Un om care ofera 1 milion de euro nu se ofera pe el?
Probabil e un joc de orgoliu, intr-adevar.... In fond, nici "cumparata" din punctul asta de vedere nu se ofera pe ea, tranzactia ar fi fair ca tranzactie. Oricum, poti cumpara gesturi, nu poti cumpara oameni....

quasaria
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:51
sunt prea impaienjenita de la rachia feteleor si nu pot sa-ti spun daca ai deranjat sau nu

ce deranj? pentru asta, asa ca ai si scris-o, trebuie sa bei la munca si pentru noi, nu cafea, nu ceai, pofta sa ai
Laura_M
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:53
sa ai pofta la rachie!! ...acu`...am comis-o...asta e!!
hmmmmm.........n-ar strica sa se poata...sa gust...ceva acolo!!...macar neshte bombonele...cu cognac!! ...f`o doua cutii...asa...
ovidiu42
Postat pe 22 Decembrie 2010 19:57
cam asa ceva, Q! : e un compromis `acceptabil`, pt ca pare ca nu are implicatii neaparat abjecte, imorale ori inadecvate: pt o femeie, faptul ca reprezinta un mil. de euro in ochii unui barbat naste deja semne de intrebare: `oare, al meu, ar da atat pt mine?` ...asadar, se trezeste in ea, cum spuneai, un orgoliu (ori e chiar constiinta de sine?! ...habar n-am!) care o face brusc sa se scuture: `atat valorez eu? sunt atat de pretioasa si nu stiam?` ...bine, asta pt cine raporteaza mai totul la bani, pt cine banul reprezinta singura unitate de masura valabila in lumea asta! ...sau poate nu?!
esme
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:01
vezi, n-ai stiut de ce treaba dai azi pe forum, aici se munceste nu gluma...
... se muncesc unii pe altii, munca in echipa, asta stii, ca acolo se invata asta

Q, Esme, poate e vreun d-ala cum e irinuca, si cin' sa-l ia si pe el asa moca?
unu de asta ar fi bun pentru ea, zicea ca-i trebuia unul bogat, da nu stiun daca-l gaseste si virgin
Laura_M
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:01
daaaaaaaa......... ...se munceste-n draci... ....vezi si tu...cum ia ochii...un subiect...care nici macar...n-are finalizare!!
dar...poate ca...de sarbatori...asa trebe sa visezi...
ovidiu42
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:07
hai, mai, fetelor, pe bune ca noi meritam mai mult de un milion de euro!
sora_ilsi
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:07
zi tu daca nu e frumos sa visezi, nu?
la una milioana de euro?
Laura_M
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:09
laura...o fi frumos...mami...dar yo...imi altoiesc cate una...asa...sa nu dorm...in picioare!!
parca...are alt farmec...chiar si mai putin...dar...palpanil...asa...
ovidiu42
Postat pe 22 Decembrie 2010 20:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cal 3 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:36
History of the Ryder Cup 1 De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:36
topic pentru intrebari idioate! si raspunsuri pe masura! 57 De la: heartbit 3 Martie 2013 11:46
DOLCE cu programul TV PRIVATE SPICE PREZINTA FEMEIA TRIGAMA 7 De la: Axl_R 12 Iunie 2012 15:16
VREAU SA FIU BUN , HAI SA DEVENIM BUNI . NU VRETI SI VOI ? 317 De la: mcherciu 26 Februarie 2010 20:07
Setari Cookie-uri