no, mi-ai spulberat si tu visu' | ||
Laura_M Postat pe 22 Decembrie 2010 20:14 |
||
---|---|---|
De la: Laura_M, la data 2010-12-22 20:14:50no, mi-ai spulberat si tu visu' ....sorry!!!...n-am vrut da...asa`s yo...ma ia gura...(degetele)...pe dinainte!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 20:18 |
||
pentru asta, un pahar de rachie in cafea si o cutie de ciocolata, de aia sub acooperire | ||
|
||
Laura_M Postat pe 22 Decembrie 2010 20:22 |
||
ia sa vedem.. oricum as da-o... foutaiul pe bani tot courva inseamna,indiferent de suma,daca m-ar suporta el,nu m-as mai suporta eu... depinde de caractere,de felul omului..daca te iubeste nu s-ar putea bucura de nimic,cu alte cuvinte,banu' n-aduce fericirea,va spune baba sigur,e ceva adevar in "doar numarul lor"..da' aia e valabila te miri cand.. deci: exclus. oferte au existat,oferte exista inca...da' daca nu poti, nici macar nu stai sa le asculti. acu' e adevarat ca-ti creste libidoul cand cel in drept iti umfla cardu',si daca privim lucrurile la rece,tot un fel de courvasareala este,da-i cu acte... viatza e complicata,bre.. de noi depinde sa traim in armonie cu noi.. sarbatori fericite si aici,ca vaz ca dezbateti nu gluma. |
||
iasomia Postat pe 22 Decembrie 2010 20:33 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-22 20:22:43pentru asta, un pahar de rachie in cafea si o cutie de ciocolata, de aia sub acooperire multumesc...laura...sa stii ca...ma gandesc la oferta asta!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 20:36 |
||
Sarbatori Fericite si tie, iasomico! | ||
esme Postat pe 22 Decembrie 2010 20:36 |
||
esmeralda... | ||
iasomia Postat pe 22 Decembrie 2010 20:39 |
||
Sarbatori Fericite si tie eu v-am lasat, noapte buna la toata lumea |
||
Laura_M Postat pe 22 Decembrie 2010 20:40 |
||
iaso`...corect ce spui tu...si...de bun simtz!! dar...vezi si tu ca...lumea...e courva...de fel...ca si viatza!! si...asa cum stii...orice lucru...are un pret...in viata!!! daca esti dispus sa-l platesti...obtii ceea ce doresti!! totul e ca...fiecare sa fie impacat cu...dorintza si...mai ales...cu rezultanta dorintei lui!!! si...cu toate astea...sa fim sinceri...ca nu ducem lipsa de exemple...de acest gen!! poate ca...unii...sant exact ca dalmatienii...nu-s ei...daca n-au pete!!! e...pedigri-ul lor...si asta vor!!! asa ca...in viata...poti avea multe surprize...daca nu reusesti sa le stapanesti...inainte de a deveni dorinte prioritare!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 22 Decembrie 2010 20:40 |
||
e o intrebare ............daca e sa inseli, o faci oricum | ||
bulina74 Postat pe 22 Decembrie 2010 21:52 |
||
De la: bulina74, la data 2010-12-22 21:52:49e o intrebare ............daca e sa inseli, o faci oricum dar cum este sa inseli pe banii oare??? nu se pune nu?tot inselat se cheama.... |
||
anaROBERT Postat pe 22 Decembrie 2010 23:25 |
||
si tu Ana................daca nu stie nu se pune....... |
||
jeanette40 Postat pe 22 Decembrie 2010 23:28 |
||
aaaa,deci asta inseamna ca nu esti vinovat cu nimic.... nu ai stiut ce faci,si gata,caz inchis ... acum am inteles de ce bea lupty numai bere fara alcool,sa nu cada naiba in pacat |
||
anaROBERT Postat pe 22 Decembrie 2010 23:32 |
||
mda, la o adica nu stii daca e mai bine sa inseli gratis sau sa inseli pe bani.... Na, daca inseli gratis s-ar putea sa fie mai grav.... Sau nu? Na, macar cind e un mil de euro in balanta nu mai compari om cu om, cica... De fapt, doar in aparenta. In realitate tot ii compari. Da'cind sint doar cele doo personaje in fondu'gol si constati ca nu la ala legitim te-ai duce, s-ar putea ca orgloiul lui sa iasa muuult mai sifonat.... |
||
quasaria Postat pe 22 Decembrie 2010 23:51 |
||
cine mai stie Q,oricum ar fi tot inselat se cheama.....asa ca fie cum o vrea fiecare,cu sau fara bani.... | ||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 00:00 |
||
Eu cred ca nici una dintre noi... sincer... ! nu stie cum ar reactiona in asemenea caz... nici macar noi insine... Depinde... cum gandesti la momentul respectiv...ce te influenteaza... ce atarna mai mult in balanta... (aici ma refer la sentimente, simtiri, gandire, nu la bani) Suntem multe care spunem ca nu... sau spunem da... Dar cine stie? Cine nu a actionat in viata lui, macar odata, sub impulsul momentului? Lasand la o parte educatie... principii... alea, alea...? Cred ca toti ne-am lovit de situatii de genul asta. Asa ca... E complexa, Domle! |
||
picaturaderoua Postat pe 23 Decembrie 2010 00:16 |
||
"..aici ma refer la sentimente, simtiri, gandire,.." ..suma.. |
||
roby_cado Postat pe 23 Decembrie 2010 00:20 |
||
ce e Roby? Ce ai de comentat? Esti la ora de carcoteala? |
||
picaturaderoua Postat pe 23 Decembrie 2010 00:21 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-23 00:00:33cine mai stie Q,oricum ar fi tot inselat se cheama.....asa ca fie cum o vrea fiecare,cu sau fara bani.... maiiiiiii..........asa cum ziserati si voi...daca nu stie bietu`...nu sa numeste inselat!!!...si nu sa pune!! iar daca vine si cu...banutzu` acas`...ce dreaq ar mai putea zice? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 00:25 |
||
nu gurita..,am facut o mica completare.. | ||
roby_cado Postat pe 23 Decembrie 2010 00:25 |
||
Mai greseste omu'! Spune ceva despre subiect, nu... rautati... |
||
picaturaderoua Postat pe 23 Decembrie 2010 00:26 |
||
maii ovi,daca e sa fie vre-una care prin absurd sa spunem ca s-ar oferii proasta ar fi sa se duca cu banii acasa... sigur nu si-ar dorii ca sotul sa banuiasca ceva.... |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 00:28 |
||
Mai... dar daca e una care a patimit multe de pe urma sotului nspe ani... si gaseste o modalitate sa se razbune prin asta? Mai ia si bani pe chestia asta... Eu cred ca ieste si situatii de astea! |
||
picaturaderoua Postat pe 23 Decembrie 2010 00:31 |
||
pai razbunarea e arma prostului...iar ca o paranteza,daca ai patimit cu sotul ''nspe'' ani e vina ta ca ai stat,asta nu inseamna ca primul venit e primul servit... te bati,te certi,urli,tipi,divortezi dar nu te vinzi.... daca mai pui si criza la socoteala multe cred ca ar accepta,chiar si cu acordul sotului.... |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 00:34 |
||
ana, si unde sa se duca cu banii? sa stai pe geamantanu' cu milionu' in parc e cam riscant...zic eu.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 00:34 |
||
ana...poate fi si asa....dar...cum mai toate spun ca-si iubesc barbatu`...ma gandeam ca poate-i face f`un cadou...asa...din dragoste!!! sa poate sa sa ieziste si d`astea...care sa fuga cu banii!! si...bietu` om...mai face si cu inima...ca nu stie de ce a fugit biata femeie...de nu-i mai da da urma!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 00:36 |
||
pai ce dreaq ar fi de spus..? decat ca e cel mai bun motiv din lume.. un motiv pe care nici un dobitoc din lumea asta nu l-ar putea contesta..(sau, cu care ar fi de acord).. in rest ce ar fi de spus..? mama mea...,ce fericirea dreaq pe femei, daca ar exista milionari d'astia la tot pasu'... |
||
roby_cado Postat pe 23 Decembrie 2010 00:36 |
||
ehe Q,nu ai unde sa te duci....? zici ca pleci la mama si tu de fapt esti la munte pe partie ii bagi in banca si nu scoti decat cat sa nu bata la ochii... variante ar fi.... |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 00:37 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-23 00:37:45ehe Q,nu ai unde sa te duci....?.. din ciclul..:"sa-l gasim noi pe ala..,ca de rest..".. |
||
roby_cado Postat pe 23 Decembrie 2010 00:40 |
||
ano!!!...ia mai zi...ca incepe sa devina interesant...scenariu`!!! ia...sa-ti deschis o agentie de consiliere... in eventualitatea ca...f`una da p`aci...castiga...pan` la urma...banu` pus in joc!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 00:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Gandeste cu creierul tau. | 47 | De la: Tigergelu 6 Martie 2016 20:25 |
informatii despre pudra de argila | 2 | De la: micabis 24 August 2009 20:06 |
DOLCE cu programul TV PRIVATE SPICE PREZINTA FEMEIA TRIGAMA | 7 | De la: Axl_R 12 Iunie 2012 15:16 |
|
||
Credem in Dumnezeu cu adevarat sau ....ne prefacem ? | 3081 | De la: alexandru_revnic_yahoo_com 14 Martie 2010 16:27 |
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară