De la: anaROBERT, la data 2010-12-23 01:16:05deci fericitul tot el ar fi...... |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 01:20 |
||
---|---|---|
trebuie neaparat sa luam in calcul toate variantele.... popici,ma bag la nani pana se accepta oferta si apare cel care ofera banii,pana atunci doar amagiri domle pa pa somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 01:20 |
||
eu zic ca e obligatoriu divortu'inainte .... ca sa nu inseli, nu de altceva. Al'de sus nu bate cu paru', vorba lu'irina.... Ce viata mai e aia, te fugareste printzu'mostenitor cu sataru'.... | ||
|
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 01:31 |
||
corect...Q...ca...divortzata fiind...nu se mai cheama inselare!! apoi...se reuneste...famelia...si...sa vezi trai...neneaca... |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 01:34 |
||
mda. Dupa o noapte ii spui ca te-ai razgandit si hai sa ne impacam.... si esti si nevasta fidela, si cu bani. Si banii n-au fost facuti in timpul casatoriei... nu se impart.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 01:49 |
||
corect!!... ce-mi placeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! ma uit asa...la fetele astea...cat de...economic gandesc...parca`s licentiate in ASE!!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 01:54 |
||
cat de...economic gandesc...parca`s licentiate in ASE!!!! economie la gandire?!?!? dar ce sa ne mai miram...cand criza cuprinde tot ce poate |
||
LILO Postat pe 23 Decembrie 2010 05:00 |
||
trebuie sa recunoastem ca este tentanta propunerea.a fost si un film de gen.dar nimeni nu va sti niciodata intimitatea acelei nopti.ce se intampla in camera,ramane misterul celor doi,indiferent de ce va spune fiecare dupa.aici intervine si un alt aspect.mai exista barbati cavaleri ca si comportament?eu cred ca da. | ||
vuvuzela Postat pe 23 Decembrie 2010 06:47 |
||
Cavaleri in ce sens? sa ii dea cocostarcii aia, si sa o lase nesatisfacuta pe fomee? Ntz, ntz, eu cred ca nu ai spus tot ce poti despre subiect, nu-i asa ? |
||
anakin Postat pe 23 Decembrie 2010 09:04 |
||
esti incurabil , frate ........ | ||
jeanette40 Postat pe 23 Decembrie 2010 09:08 |
||
Anakine,ma refeream la cavalerismul cu ,care un barbat protejeaza onoarea femeii indiferent cu ce pretz sau indiferent de conjunctura. | ||
vuvuzela Postat pe 23 Decembrie 2010 09:23 |
||
Cam cum facea Mitica prin schitele lui Caragiale... Poti sa imi dai aici un exemplu de protejare a onoarei ? sau, cum zicea ala.. de reperare? |
||
anakin Postat pe 23 Decembrie 2010 09:27 |
||
De la: ovidiu42, la data 2010-12-23 01:54:08 fetele astea...cat de...economic gandesc...parca`s licentiate in ASE!!!! asta-i oxford, nu ase.... vuvu, nici eu n-am inteles cum e cu onoarea si in ce mod interfereaza ea cu faptu' ca probabil te duci la valentine's day cu asteptari. Da'probabil te refereai doar la ce povestesti nepotilor mostenitori dupa, nu? Ca ai recitat frumos Shakespeare.... Chestia e ca la faza asta onorurile se cam neaga reciproc.... habar n-am pe cine defavorizezi.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 09:31 |
||
da pot sa iti dau un exemplu.sa presupunem ca femeia care accepta acea noapte unica in viata ei ,este casatorita.oricare femeie este tentata de asemenea oferta,sa nu ne ascundem dupa cires.dar ii este frica sa nu afle sotul,sau de "oprobiul ''public.aici intervine cavalerismul barbatului in cauza.sa nu povesteasca nimanui despre doamna in cauza si motivatia acelei nopti.chiar daca a cumparat onoarea femeii(pt ca nu platesti o asemenea suma decat daca vrei sa dovedesti ceva ).caci dragostea nu se cumpara,insa onoarea se poate vinde usor. | ||
vuvuzela Postat pe 23 Decembrie 2010 09:47 |
||
floare_cu_colti Postat pe 23 Decembrie 2010 09:51 |
||
eeeee ioteeee ca am scris 2 mesajeeeee si nu mi leo luat | ||
floare_cu_colti Postat pe 23 Decembrie 2010 09:52 |
||
asaaaaa promisesem ca il dau pe sotul meu pt un numar am intrebat inainte ...si a acceptat ca a zis ca nu e corva proasta sa stea degeaba si eu am facut contract cu el sa aduca banii acasa ca sant sarbatorile | ||
floare_cu_colti Postat pe 23 Decembrie 2010 09:58 |
||
adica adevarul, Q! de fapt, legea adevarului, posibilitatea adevarului! unicul adevar! unica lege! carevasazica... esenta, si anume ceea ce constituie natura permanenta, prima si ultima, a unui lucru, indiferent de ceea ce se schimba! ...asta asa, ca sa ne amuzam! ...in mod la fel de bombastic, ...dar filosofic, adica... absolut si esential! hahaha! |
||
esme Postat pe 23 Decembrie 2010 09:58 |
||
si mi-am promis sa nu mai beau apa de sarbatori .. Ma duc sa lecturez din irina, vad ca aleha iar se pierde in amanunte. Ce face un bulion de euroi din om... |
||
anakin Postat pe 23 Decembrie 2010 10:14 |
||
De la: anakin, la data 2010-12-23 10:14:10 si mi-am promis sa nu mai beau apa de sarbatori ..o dai pe must? eeee haaai zambeste te superi tu din atat? |
||
floare_cu_colti Postat pe 23 Decembrie 2010 10:24 |
||
pai, floare, sa clarificam clauzele: 1 - are milionul? Cash? 2 - nu era vorba de un numar ci de o noapte, da? 3 - sa vedem sotzul intai, si dupa aia discutam.... Ia trimite-l la o vizionare, in colanti si balerini. |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 10:27 |
||
Q,cred ca femeia singura nu are probleme daca accepta oferta atat de "generoasa".aceea noapte o poate transforma din "cenusareasa" in "printesa".dar sunt sigura ca oferta este tentanta si pt o femeie maritata,desi multe nu recunosc.sigur multe dintre ele ar ceda acestei tentatii,daca sunt sigure ca nimeni nu va afla.parerea mea este ca oferta suna mai mult a experiment la adresa onoarei femeii.asemenea suma nu se ofera decat daca vrei sa dovedesti ceva.dar observ ca nici o comentatoare nu a spus ca ar fi de acord .asa cum ai spus si tu (cu alte cv)noaptea aceea poate fi chiar placuta. | ||
vuvuzela Postat pe 23 Decembrie 2010 10:40 |
||
Anakine,jura-te pe "rosu",ca daca vezi banutii si esti femeie nu cedezi. | ||
vuvuzela Postat pe 23 Decembrie 2010 10:49 |
||
vuvu, cand oferi o asemenea suma, cu siguranta vrei sa demonstrezi ceva: in primul rand faptul ca banul reprezinta un reper indubitabil, inatacabil chiar, o putere suprema, ultima, pe care numai o sclifosita visatoare, ca atare inadecvata si inadaptata (si, in consecinta, inadaptabila) ar putea-o respinge stramband din nas, precum o scorpie ce se incapataneaza mai degraba de dragul fascinatiei impotrivirii, dorintei de a avea un ultim cuvant si a sicana, decat pt ca ea insasi nu ar fi sedusa de oferta in sine, care ar putea s-o onoreze (a se citi `s-o imblanzeasca`) chiar, tinand cont de suma. pe de alta parte, demostratia ar putea avea cu totul alte scopuri: aceea de a da o lectie: orice se poate cumpara pana la urma! chiar si mult jurata si absoluta evlavie ori moralitate! asta se petrece in mintea barbatului ofertant, ceea ce vine sa-i adape orgoliul! de fapt, vine sa-i intareasca o convingere (care, se pare, nu e doar in inchipuirea lui), ca toate au un pret! iar in conditiile astea, el e papusarul! devine the master of the show! ...si pana la urma, stie el pe ce mizeaza! fapt pt care silogismul lui cam sta in picioare! |
||
esme Postat pe 23 Decembrie 2010 11:23 |
||
daca pana si vuNvu ar accepta ''bulionul'' oare irinooka nu s-ar baga??? :))) |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 14:04 |
||
pasarea malai viseaza | ||
youshin Postat pe 23 Decembrie 2010 17:42 |
||
esme, nu chiar TOTUL are pret... sau pretul nu e neaparat in bani. De exemplu - daca e sa divagam - poti sa accepti un milion pentrui un one night stand cu un perfect stranger (probabil l-ai avea oricum...). Femeile vor sa se simta dorite - si ideea dorintei in valoare de milion de euro ar creste charisma si unui non perfect stranger... In fond, e un om fata de care n-ai sentimente - nici pozitive, nici negative. Poate reprezenta o iluzie. De o noapte. Asa cum am spus, asta se poate intimpla oricum. Dar nu as sta cinci secunde la discutii - nici macar la discutii, nu la altceva - nici pentru un miliard cu persoane bine definite din viata mea. Indiferent de miza, indiferent de bani. Deci nu, nu totul e cumparabil... Orgoliul meu, de exemplu, nu prea e.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 20:54 |
||
hahaha! nici al meu nu prea e cumparabil! eu imi inchipuiam psihologia masculina in raport cu ce ar reprezenta atatia bani pt o femeie! adica faptul ca ea ar fi dorita, chiar daca din perspectiva unei mize false. si asta nu e chiar de colo! stii, e o senzatie inedita, provocatoare: ...si noaptea era doldora de bani! | ||
esme Postat pe 23 Decembrie 2010 21:06 |
||
DAAAAAAAAAAA!!!!! | ||
garbo032726 Postat pe 23 Decembrie 2010 21:10 |
||
mda, daca nu si-ar pune problema - intimplator - si ce o reprezenta EL pentru femeia aia... ca atunci noaptea numai de bani s-ar putea sa fie doldora.... Sigur, exista si barbati care n-au asemenea apasari existentiale... dar aia probabil si-ar cumpara un milion de femei de cite un euro.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 21:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Basescu Politica | 9 | De la: luptatoareacurajoasa 14 Mai 2010 18:10 |
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( | 21 | De la: bau 30 Iunie 2010 16:58 |
prieteni | 17 | De la: Sal_a_toi 8 Septembrie 2011 18:53 |
|
||
Dumnezeu si rautatea oamenilor | 232 | De la: ramonabambache 5 Septembrie 2011 09:48 |
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară