Q, sa fie, oare, pt ca sunt buni negociatori?! ori pt ca femeia nu e, totusi, o rara avis, specia ei nefiind nicicum pe cale de disparitie! ca si exemplar pur fizic, palpabil si, ca urmare, sunt destule care ar accepta si cea mai mica oferta posibila. si apoi, probabil ca nu-si prea pune problema ce o reprezenta el pt ea, atata vreme cat exista un fel de intelegere tacita, un dialog mut, dar cu atatea feedbackuri si incuviintari dincolo de verbal. si asta, nu oricum, ci in luminile hipnotizante ale rampei... aceasta putere seducatoare numita 1 mil. de euro. la o asemenea suma, oare, de cate ori poti fi pe scena?! | ||
esme Postat pe 23 Decembrie 2010 21:31 |
||
---|---|---|
Depinde pe care scena vrea sa fie. Si de moment. Uneori chiar dai un regat pentru un cal... si nici calul nu pricepe de ce. Probabil se considera valoros.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 21:51 |
||
Acela era Napoleon cu toate feile sunt ...c... cuexceptia mamei mele,DAR ..si mama mea a fost femeie | ||
|
||
Mirabil Postat pe 23 Decembrie 2010 22:13 |
||
care? ala cu calul? nu era napoleon.... Nu le-a zis saracu 'Napo chiar pe toate, asa.... au mai fost si altii.... |
||
quasaria Postat pe 23 Decembrie 2010 22:19 |
||
`na sara!!...deci...nu ierea ala cu calu`...capu` rautatilor? |
||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 22:21 |
||
e replica lui Richard al III-lea (Shakespeare). fiind infrant intr-o lupta, acest rege al Angliei era hotarat sa-si cedeze regatul pt a-si salva viata. ...la concluzii, asadar, se poate ajunge usor! | ||
esme Postat pe 23 Decembrie 2010 22:31 |
||
poate...da...din cate stiu yo...n-a primit calu`...la timp... | ||
ovidiu42 Postat pe 23 Decembrie 2010 22:59 |
||
De la: ufishor, la data 2010-12-14 11:40:35probabilitate zero! pretul pietei a scazut muuuult!ai dreptate mare men.....tot tacamul doar pt. o masa si gazduire peste noapte...asta pt. simpla descarcare.... |
||
chef Postat pe 24 Decembrie 2010 08:02 |
||
si daca ar arata monstruos si atrage doar mustele? ati mai ceda? |
||
garbo174782 Postat pe 24 Decembrie 2010 08:51 |
||
daca ar avea de dat un milion de euro pentru o noapte ar fi culmea sa nu fi auzit de chirurgia estetica, asa ca varianta ta pica, exista insa ceva ce nu poate cumpara, si daca tot faci deductii spune-mi ce e | ||
casperphantom Postat pe 24 Decembrie 2010 10:08 |
||
782, eu stiu unul cu care nu m-as (mai) duce nici pentru un miliard de euro, si de fapt pentru NIMIC in lume, si ala arata bine...si s-ar putea chiar sa puna in discutie bani din astia.... So, criteriile sint discutabile. casper, exista multe lucruri care nu se pot cumpara. Tu tie nu poti sa iti vinzi nimic, la sfarsitul zilei. Nu? |
||
quasaria Postat pe 24 Decembrie 2010 10:29 |
||
Q, nu cred ca era vorba de persoane cunoscute ci doar de faptul in sine, dar cum tu nu esti maritata tie nu ti se aplica stratagema, acum sa fim seriosi, a fost un film pe tema asta, sa nu reluam mesajele subliminale ale tuturor filmelor de la inventia fratilor Lumiere incoace | ||
casperphantom Postat pe 24 Decembrie 2010 10:43 |
||
Frateee! Unde dai si unde crapa? Bun subiect de topic... Uite cate polemici a nascut... |
||
picaturaderoua Postat pe 24 Decembrie 2010 11:22 |
||
picatura, tot e bine, ca ne mai dezmortim neuronii astia! ...important e cat de eficient si valid o facem! | ||
esme Postat pe 24 Decembrie 2010 11:29 |
||
Sau pe cat | ||
anakin Postat pe 24 Decembrie 2010 11:31 |
||
da ce are mah? ce atata chestie pt o noapte si un tir cu bani.....iti dai seama ca un mil d euro nu ti ofera o panarama d om ..ci cre' k un afacerist sau m rg dastea si dak e destept si frum :-??de ce nu? dar faza e k ce ar mai fi s te trezesti a doua zi in ziar=)))))sau la tv "milionaru X s a culcat cu dna. Y:))))))=)))" si chiar atunci s se uite sotul la TV ar fi ff tare=)))) |
||
garbo089305 Postat pe 24 Decembrie 2010 13:09 |
||
De la: eladaela, la data 2010-12-21 17:48:52ia uitati aici mesaj de la simonika fraierika.... Doamnelor.....anaROBERT,esme...sa va spun ceva desi este cam trecuta vremea...nu va mai laudati atat ca v-a bagat simonyka in seama,ca nu sunteti singurele,nici pe mine nu m-a iertat... Taman vroiam sa-i cer scuze pentru o iesire nesportiva cu care o tratasem si pentru care ma simteam vinovat mai ales ca nu ma recunosteam in replica. Si cand deschid profilul gasesc o minune de mesaj din partea stimabilei, scris intr-un jargon de centura, ca fetele de cartier vorbesc mai elevat...mi-e si jena sa-l afisez...daca este cineva curios pot sa-l trimit... Primul gand pe care l-am avut a fost acelasi pe care l-a spus si ovidiu,ca este barbat...o femeie nu vorbeste chiar asa si mult timp,este specific barbatilor... Si mai este ceva...am gasit in mesajul ce mi l-a trimis un argument care m-a dus cu gandul ca ar fi cineva de pe garbo...o astept cu interes... |
||
O_K Postat pe 24 Decembrie 2010 14:30 |
||
pai si ce, casper, n-avem voie sa fim creativi? In plus, nu stiu de unde ai dedus tu ca nu e vorba de persoane cunoscute? "Alt barbat decit sotul" cred ca e echivalent cu necunoscut absolut doar la arabi.... |
||
quasaria Postat pe 24 Decembrie 2010 15:01 |
||
spalata e ca noua | ||
adynina Postat pe 24 Decembrie 2010 16:01 |
||
vorba multora pretul acesta e imposibil poate doar unei femei atat de frumoasa ca o zeita sa i se ofere pretul acesta,nu neaparat vedeta k nu doar alea st frumoase nu m-as vinde niciodata deoarece:st zodia rac si racii st familisti convinsi ,cand ai familie cu adevarat iubesti cu drag fara a insela si multe alte motive. acum gandind din perspectiva celor superficiali daca e de acord si sotul care spune:buey nevasta inchizi ochii si te gandesti la mn:, treaba merge ca unsa si unii accepta. dar ca om al Lui Dumnezeu,cu dragoste si frica de pacate, ,nu faci asa cv nu te vinzi indiferent de suma. gandeste-te la urmatoarea chestie pe care o voi scrie si u o vei citi:inainte sa te vinzi,gandeste-te cum ar fi sa ti se spuna daca vrei sa iti pastrezi slujba,sau sa traiasca mebrul x al familiei,trebuie sa te culci q cnv.cum te simti?asa te vei simti dupa ce o faci,desi stai q gramada de bani in poala si te saturi de numarat e ca dreaq sa te vinzi am colege la liceu care fac asta si ma uit la ele se vind pe nimicuri sau pe cateva sute de mii si au luat boli eu cred k dragostea adevarata e in 2 nu mai multi,un el si o ea |
||
babbytzza_cariba Postat pe 24 Decembrie 2010 19:22 |
||
Da, clar! Asa cred si eu. Restul...ipocrizie. | ||
Assiris Postat pe 24 Decembrie 2010 19:31 |
||
De la: Assiris, la data 2010-12-24 19:31:07Da, clar! Asa cred si eu. Restul...ipocrizie. O....doamne!!!...si cat de multa!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 24 Decembrie 2010 19:49 |
||
De la: babbytzza_cariba, la data 2010-12-24 19:22:51vorba multora pretul acesta e imposibil poate doar unei femei atat de frumoasa ca o zeita sa i se ofere pretul acesta,nu neaparat vedeta k nu doar alea st frumoase nu m-as vinde niciodata deoarece:st zodia rac si racii st familisti convinsi ,cand ai familie cu adevarat iubesti cu drag fara a insela si multe alte motive. |
||
stelut Postat pe 25 Decembrie 2010 03:11 |
||
Ai dreptate, pretul este imposibil, dar nu trebuie sa fii frumoasa ca o zeita ca sa primesti o astfel de oferta. Se spune ca dragostea e oarba, asa ca este posibil ca un bogatan sa te considere zeita si, pt. ca este constient ca nu ar avea altfel �acces� la tine, te-ar ispiti cu banii lui. Niciodata sa nu spui niciodata pt. ca viata ofera multe situatii. Si pt. ca ai dat un ex. te intreb: daca pt. a trai membrul x al familiei, ti s-ar propune o partida de sex, ai refuza? Adica l-ai lasa sa moara doar pt. ca esti om al lui Dumnezeu, cu dragoste si frica de pacate? Ma indoiesc. In legatura cu remuscarile si procesele de constiinta cred ca ai dreptate. Dar cred ca sunt atenuate de motivul pt. care te vinzi. Daca e doar pt. a avea multi bani, cred ca remuscarile nu se iau in calcul deoarece esti un om fara scrupule, dar daca acei bani sunt destinati rezolvarii unor probleme, incerci sa te consolezi ca nu aveai alta varianta (nu este cazul aici de promovare etc.) Cand te casatoresti iubesti si esti convinsa ca nimeni altcineva, in afara de sotul tau, nu va mai fi in viata ta. Si nimeni nu va mai fi atata timp cat tu vei fi in viata partenerului. Dar ce faci daca partenerul uita de tine o luna, cinci, zece, un an, trei, cinci? Te gandesti sa accepti oferta bogatanului? Te gandesti. Daca te hotarasti sau nu depinde de multi factori. |
||
stelut Postat pe 25 Decembrie 2010 03:11 |
||
lasand oferta la aprecierea liberului vostru arbitru, toate spuneti acum NU, dar daca banii ar fi la vedere pe masa,numarul vostru s-ar reduce la.......hai fiti sincere, si nu e vorba de frumusetea voastra, cine face o asemenea oferta o va face sa distruga ceva, intrebarea e ce ? ce credeti voi ca merita suma asta ?? | ||
casperphantom Postat pe 25 Decembrie 2010 05:15 |
||
cu siguranta.... | ||
Ckrisztina Postat pe 25 Decembrie 2010 14:20 |
||
De la: Ckrisztina, la data 2010-12-25 14:20:05cu siguranta.... cu ...sigurantza...ce anume? |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Decembrie 2010 14:31 |
||
De la: casperphantom, la data 2010-12-25 05:15:15 cine face o asemenea oferta o va face sa distruga ceva, intrebarea e ce ? ce credeti voi ca merita suma asta ?? ce merita? Merita orice ar distruge si, cu suma asta, ai putea reconstrui intr-un mod mai bun. Ce mi se pare interesant in discutiile astea este ca majoritatea oamenilor isi dezvaluie astfel nemultumirile fata de perfecta lor viata si casnicie pe care altfel le-ar apara cu patima. Ca na, e greu sa consideri ca ai gresit si stai in vf. unui rahat cu motz, ca pe ala l-ai construit tu pina acum deci pe ala il ai. Dar daca ti s-ar da o sansa la ALTA viata, vinzind, distrugind, arzind ce ai facut pina acum pt ceva mai bun, ai acceptat-o? Se pare ca majoritatea da.... De aici reiese, de fapt, cit pretuiesc ceea ce au. |
||
quasaria Postat pe 25 Decembrie 2010 16:00 |
||
Q....pa bune...tu te astepti ca...cele ce posteaza aici...sa ibe si...o scara de valori? hai sa fim seriosi!!! ...dupa cum vezi...facand abstractie de...oferta din topic...cand e vb sa te raportezi la ceva...astfel de conjuncturi...arata exact ce reprezinta fiecare...cu scara cu tot!! |
||
ovidiu42 Postat pe 25 Decembrie 2010 16:08 |
||
:P | ||
elly2704 Postat pe 25 Decembrie 2010 21:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vrei sa mai uiti de grijile cotidiene? | 1 | De la: mimosa 19 Mai 2009 06:53 |
Cum sa ignoram specimenele care ataca in haite? | 5 | De la: garbo027119 1 Ianuarie 2010 14:38 |
Vindecarea sufletului | 6 | De la: mia79x 10 Iunie 2009 14:43 |
|
||
MOMENT DE CUMPANA | 53 | De la: Ana_Cata_1 19 Decembrie 2013 14:46 |
ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară