Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor?

Mda... Se pare ca nimeni nu intelege k aceasta situatie era pur si simplu un exemplu si nu un caz posibil... In loc sa raspundeti la intrebare v-ati apukt sa comentati cine ar oferi suma asta
Din ce am citit, toate fetele/ femeile au raspuns k nu s-ar vinde... k se respecta... bla bla... dak ar avea nevoie de bani nu cred k ar mai gandi la fel. Nici eu nu zic k as accepta; ma respect mai mult de atat dar, ganditi-va: dak tipul arata bine, tocmai v-ati certat cu iubitul/ sotul, aveti nevoie de bani, situatia se skimba nu?
Eu ascult Radio ZU, si s-au facut o gramada de farse pe tema asta si, vreau sa va spun k toate au acceptat sa se vanda pe bani ..
garbo029600
Postat pe 25 Decembrie 2010 22:52
ITI DAU EU UN MILION DE EURO! VI?
chef
Postat pe 26 Decembrie 2010 02:47
De la: garbo029600, la data 2010-12-25 22:52:25Mda... Se pare ca nimeni nu intelege k aceasta situatie era pur si simplu un exemplu si nu un caz posibil... In loc sa raspundeti la intrebare v-ati apukt sa comentati cine ar oferi suma asta
Din ce am citit, toate fetele/ femeile au raspuns k nu s-ar vinde... k se respecta... bla bla... dak ar avea nevoie de bani nu cred k ar mai gandi la fel. Nici eu nu zic k as accepta; ma respect mai mult de atat dar, ganditi-va: dak tipul arata bine, tocmai v-ati certat cu iubitul/ sotul, aveti nevoie de bani, situatia se skimba nu?
Eu ascult Radio ZU, si s-au facut o gramada de farse pe tema asta si, vreau sa va spun k toate au acceptat sa se vanda pe bani .. [/quote

care toate, buey? te iei dupa toate minciunile care le vezi si le-auzi?
si ce-ai fi vrut, sa faci un sondaj de opinie si toti sa-ti raspunda cu DA sau cu NU ca sa fii multumita?
sora_ilsi
Postat pe 26 Decembrie 2010 03:01
De la: chef, la data 2010-12-26 02:47:49 ITI DAU EU UN MILION DE EURO! VI?

lasand la o parte vrajeala cu milionul... ce inseamna VI? 6 roman?...:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Decembrie 2010 03:30
Dar daca ti s-ar da o sansa la ALTA viata, vinzind, distrugind, arzind ce ai facut pina acum pt ceva mai bun, ai acceptat-o?

interesant mod de a privi lucrurile, si cred ca asta ar depinde de fapt de gradul de "multumire" fata de situatia de facto actuala, sau si poate de nivelul tau evolutiv, cu asemenea suma ai putea evolua pe un singur plan, cel material, si atunci eu nu sunt sigur ca as accepta oferta
casperphantom
Postat pe 26 Decembrie 2010 04:12
waw interesant cum gandesc femeile hahahahah dar stop dreaming nimeni nu o sa va ofere un milion decat in filme!!si mai zic ca noi sanbtem raiiii ;)
marius2011
Postat pe 26 Decembrie 2010 04:28
bine ai zis romancele eu nu fac u ma duc sunt ingeras dar lde fapt..............
garbo166243
Postat pe 26 Decembrie 2010 05:09
hmm, sa ma gindesc...un milion de euroi doar pentru o noapte??? Ultima data cind m-am uitat nu era poleita cu aur si nici batuta in diamante dar daca merita un milion.....
Ce mai, spalata e ca si noua si apoi asta nu s-ar numi inselat ci prosperitate pentru toata familia.
Stiati ca a fost si un film cu tema asta, nu?

Eu acuma am mai auzit de cazuri de astea care implica multi bani numai ca era cam asa: EA era bogata, batrina si singura, El era tinar frumos si flamind.
Mai curind vad o femeie platind pentru o noapte de amor decit un barbat, sincer va spun. Si stiti de ce? pentru ca o femeie se duce doar pentru o floare, un gest frumos, o vorba bine aleasa pe cind un barbat....el nu gindeste cu inima precum noi.
Ciresica
Postat pe 26 Decembrie 2010 05:24
ciresico, mai gandeste-te o data si apoi spune o prostie, probabil tu nu ai cunoscut decat masculi de astia, dar nu "e " toti la fel, asa cum si femeile sunt fiecare unice in felul lor
casperphantom
Postat pe 26 Decembrie 2010 05:29
Casperica nu stiu la ce te referi. Si nici nu-s curiosa sa aflu ca vad ca percepi situatiile doar dintr-un singur unghi.
Ca sa nu mai zic ca in dimineata asta iti lipseste total simtul umorului.
Ciresica
Postat pe 26 Decembrie 2010 05:45
De la: garbo029600, la data 2010-12-25 22:52:25
Eu ascult Radio ZU, si s-au facut o gramada de farse pe tema asta si, vreau sa va spun k toate au acceptat sa se vanda pe bani ..

Ca sa respectam adevarul istoric pentru cei care fac "farse" la radio zu, sa spunem cum trebuie: "s-au facut o gramada de "asa zise farse"". Decat ai asculta minciunile lor si a le lua de bune mai bine ai citi Povesti nemuritoare. Uneori mai gasesti si un sambure de adevar in ele.
Doara
Postat pe 26 Decembrie 2010 07:32
ooo ciresico, numai voi saracele de voi aveti inima cu caru, noi "bestiile" monstruoase suntem facuti sa ne hranim vampireste cu emotiile si lacrimile voastre de jale si dor, si cand iti spuneam ca fiecare e unic in felul lui nu priveam situaita dintr-un anumit unghi ci din tot cercul, dar no, asta e, fiecare cu perceptiile lui
casperphantom
Postat pe 26 Decembrie 2010 08:10
De la: garbo076675, la data 2010-12-13 22:23:26daca ti s-ar oferi un milion de euro pt ati petrece noaptea cu un alt barbat decat sotul tau ai ceda tentatiei? este o intrebare pt doamne dar as dori sa aflu si parerea sotilor vis-a-vis de acest lucru

desigur ..cu conditia ca acesta sa nu fie evreu,tigan sau negru sau bisexual...si sa nu fie un pervers sau un sadic ...
mbincotan
Postat pe 26 Decembrie 2010 10:55
De la: garbo029600, la data 2010-12-25 22:52:25Mda... Se pare ca nimeni nu intelege k aceasta situatie era pur si simplu un exemplu si nu un caz posibil... In loc sa raspundeti la intrebare v-ati apukt sa comentati cine ar oferi suma asta

reciteste toate comentariile.nu toate au avut acelasi raspuns .sigur ca toti am inteles ca era o situatie ipotetica.sunt si comentarii de acceptare,unele cu conditii.mai reciteste.
vuvuzela
Postat pe 26 Decembrie 2010 11:20
De la: ovidiu42, la data 2010-12-25 16:08:38Q....pa bune...tu te astepti ca...cele ce posteaza aici...sa ibe si...o scara de valori?

hai sa fim seriosi!!! ...dupa cum vezi...facand abstractie de...oferta din topic...cand e vb sa te raportezi la ceva...astfel de conjuncturi...arata exact ce reprezinta fiecare...cu scara cu tot!!

inainte sa vorbesti de scara de valori a femeilor,ar trebui sa te gandesti la scara de valori a barbatilor,care la prima strigare,ar fi fost direct in asternutul ofertantei(presupunand ca inversam situatia ipotetica).daca femeia tot mai are retineri ,barbatul nu ar avea nici o jena.infidelitatile si divorturile sunt majoritare ca procentaj,de partea barbatilor.ce te crezi ,mielusea masculina?ete domnule cine vorbeste de scari de valori!!!barbatiiiiii......mieluseii
vuvuzela
Postat pe 26 Decembrie 2010 11:36
De la: marius2011, la data 2010-12-26 04:28:03waw interesant cum gandesc femeile hahahahah dar stop dreaming nimeni nu o sa va ofere un milion decat in filme!!si mai zic ca noi sanbtem raiiii ;)

stop vise!!dar tu crezi ca se vorbea in afara unei situatii ipotetice?stimati (unii dintre barbati )reveniti la realitate.femeile sunt ingerasi pe langa voi.
vuvuzela
Postat pe 26 Decembrie 2010 11:54
De la: chef, la data 2010-12-26 02:47:49 ITI DAU EU UN MILION DE EURO! VI?

chefuuu,tot ipotetic este oferta?referitor la VI....cati ani ai?
vuvuzela
Postat pe 26 Decembrie 2010 12:01
De la: marius2011, la data 2010-12-26 04:28:03waw interesant cum gandesc femeile hahahahah dar stop dreaming nimeni nu o sa va ofere un milion decat in filme!!si mai zic ca noi sanbtem raiiii ;)

tu de unde stii muschiulet ?
bluelight
Postat pe 26 Decembrie 2010 12:04
>>>>>>femeile sunt ingerasi din aia rosii si au cornite hahahaha sa nu uitam ca din cauza voastra ne-a dat D-zeu afara din Eden!!!!! uhhhhhh
marius2011
Postat pe 26 Decembrie 2010 12:25
De la: garbo104657, la data 2010-12-18 11:29:57da, yo mi-as insela sotul pt 1 milion de euro;).......si sunt convinsa k majoritatea femeilor ar face asta( mai ales pe prafurile astea)...... dar na, tipic romancelor:))).....cine sa recunoasca:)))
GABRIEL_67
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:22
pai problema se pune cam asa:..unele o fac , iar altele nu recunosc!!!!
GABRIEL_67
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:24
maiii.....eu l-as insela si pe jumatate de suma numa sa gasesc fraierul care sa mi dea
Doar nu mi-o muta din loc si sigur nu crapa nici sotul daca fac un ban cinstit
ameno
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:26
daca il gaseste cineva, sa-l trimita si la mine, sa facem o tura... de bloc :D jumatea ta Alina sa mi-o dea mie, asa impusca doua dintr-un sut
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:31
asta cam asa e ...toate sunteti "o apa si un pamant".....iar noi abia asteptam .....deranjeaza?....normal..adevarul intotdeauna doare!!!!!
GABRIEL_67
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:31
jumatatea am vrut sa scriu dar cum sunt de la tara, se accepta
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:32
Laura il facem posta
ce-i ma gabitza vrei sa te facem zabiciu nostru
ameno
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:33
De la: GABRIEL_67, la data 2010-12-26 14:31:16asta cam asa e ...toate sunteti "o apa si un pamant".....iar noi abia asteptam .....deranjeaza?....normal..adevarul intotdeauna doare!!!!!
anaROBERT
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:34
saluti fetele
astia cred ca au ceva cu mine,nu vor sa imi bage postarea...
valeu,cu ce oi fi gresit
anaROBERT
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:35
Anabell
E ceva sabotat pe aici
scuze pentru ieri dar eram in vizita la tara si deh...trebuia sa fiu cu leocoplast pe limba ...daca scoteam ceva perle dadea baba pe spate
ameno
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:38
il legam de scaun si dam frau liber fanteziilor da' trebuie sa-i cerem banii inainte, sa nu ne fraiereasca si sa ne agitam ca un pepsi degeaba, io cu colindul nu ma duc si altfel nu am cum sa fac bani
Laura_M
Postat pe 26 Decembrie 2010 14:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Educatia in declin 138 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36
Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! 176 De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53
Care e cel mai nesim�it postac? 7 De la: garbo_4558 14 Ianuarie 2013 01:14
un vot 1 De la: elena39 8 Aprilie 2010 22:36
test psihologic simplu dar serios! 129 De la: gianiblue 15 Ianuarie 2016 21:51
Setari Cookie-uri