daca mi-ati fii pus intrebarea asta cand aveam 25 de ani as fii spus categoric nu.Dar acum, la 32, da.De ce nu?....Ei cum ne inseala? Mai ales sa mai si scartaie relatia, categoric DA. | ||
180680 Postat pe 27 Decembrie 2010 20:37 |
||
---|---|---|
DAR NICI BANI NU-S DE ICI DE COLO . O NOAPTE DE MILIOANE SE FACE CHELTUINDUI | ||
nesti2 Postat pe 27 Decembrie 2010 23:38 |
||
NU VAD FMEIE SA-I REFUZE SI AR STI CE SA FACA SI CUM SA-I SCOATA CIND VA AVEA NEVOIE DE BANI FARA A DA DE BANUIT PREA MULT FRAIERULUI (SOT) ..............ASA CA SUCCES IN GASIREA CELUI DISPUS SA DEA BANII ...CA DACA NU AI VISA LA ASA CEVA NU AI PUNE ASEMENEA INTREBARE | ||
|
||
nesti2 Postat pe 27 Decembrie 2010 23:47 |
||
nestti 2,esti sot??? daca da automat ai intrat in categoria fraierilor,ai grija ca sotia sa nu primeasca oferte tentante..... |
||
anaROBERT Postat pe 28 Decembrie 2010 11:03 |
||
ofer o mie de euro ptr o noapte de sex, cine se ofera sa ma contacteze pe nr asta 0766.753.810, conditie: sa fie o femeie intre 20 si 30 de ani | ||
romanticul_pragmatic Postat pe 28 Decembrie 2010 17:50 |
||
ce romantic mai esti... chiar nu te ia nimeni, sau ce probleme ai? |
||
Laura_M Postat pe 28 Decembrie 2010 17:58 |
||
e ca bancul cu palma la fundul gol! | ||
ufishor Postat pe 28 Decembrie 2010 18:07 |
||
poate o sa aiba noroc...o scoatem pe Irinuca la licitatie? | ||
Laura_M Postat pe 28 Decembrie 2010 18:13 |
||
ce, a inceput tirgul de craciun? Jignesti subiectul asta...auzi, 1000 de euro... Pai pe aici sint asteptari inalte, nu...maruntis. |
||
quasaria Postat pe 28 Decembrie 2010 18:14 |
||
nu se injoseste nimeni la banii astia... te poti impiedica de ei pe drum, asa ca.... mai urca miza nene | ||
Laura_M Postat pe 28 Decembrie 2010 18:16 |
||
Laura, se intoarce lumea cu banii de la colindat Vreun covrig, ceva? Un cozonac? Sa creasca miza? | ||
quasaria Postat pe 28 Decembrie 2010 18:23 |
||
mai, eu l-am sunat....lasuleeeeeeee, ai nr inchis!!!! ashe ce-aveam sa-ti zic fo` doua! hai tzatzo, fii barbata! |
||
ufishor Postat pe 28 Decembrie 2010 18:28 |
||
eladaela Postat pe 28 Decembrie 2010 18:29 |
||
mai, romantic boy, un milion de euro capata anumite implicatii care pot chiar reconsidera si reevalua un anume principiu, fie ca e vorba numai de gestionarea si `vanzarea` unui orgoliu nemasurat, care ar putea chiar gasi intampinare, dar o mie de euro, ce pana mea reprezinta?! nu mi-i pot justifica decat prin faptul ca nu te accepta nicio femeie, doar asa, de dragul si farmecul muschiului tau! | ||
esme Postat pe 28 Decembrie 2010 18:38 |
||
reprezinta un esec, aia reprezinta. Normal ca nu te vrea - ca sa te vrea, poate ar trebui sa schimbi strategia.... De 1000 de euro incerci sa vrajesti, nu sa cumperi.... Nu ca scopul final n-ar fi acelasi. |
||
quasaria Postat pe 28 Decembrie 2010 18:46 |
||
Stau la bar in localul meu preferat..... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie. Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel pe care ii scriu daca doreste sa bem sampania impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste - ce frumoasa e ! -scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner. Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla,ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion de euro, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Citesc..?? OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat:"Draga Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes,pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate 2 milioane E, am case de vacante in Bali, Florida si Elvetia...insa niciodata - nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume - NU MI-AS TAIA 6 cm... Va rog,deci, trimiteti-mi sticla de sampanie inapoi ! " |
||
adynina Postat pe 28 Decembrie 2010 19:59 |
||
Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa. | ||
adynina Postat pe 28 Decembrie 2010 20:14 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-28 18:46:33reprezinta un esec, aia reprezinta. Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule inca platesc". |
||
adynina Postat pe 28 Decembrie 2010 20:16 |
||
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu. Eva, care il astepta fara sa doarma, il ia in primire: * Te vezi cu alta femeie, nu-i asa? * Nu fi proasta, tu esti singura femeie de pe Pamant, ii raspunse el. Mai tarziu, in timp ce dormea, Adam se trezeste gadilat pe spate. * Ce faci acolo ? * Tu ce crezi...? Iti numar coastele |
||
adynina Postat pe 28 Decembrie 2010 20:20 |
||
mai romanticule tu nu observi ce suma este in joc aici??? nici mana pe telefon sa te sunam nu punem pentru suma oferita de tine... cauta cu atentie,sunt cateva care sunt dispuse si pentru suma asta,cauta bine... |
||
anaROBERT Postat pe 28 Decembrie 2010 22:44 |
||
Romanticule, mai pune ceva pe langa suma. vad ca oferta nu prea li se pare tentanta fetelor. | ||
m_ada Postat pe 28 Decembrie 2010 23:07 |
||
e hotarat omul... nu face decat o singura strigare si nu modifica nimic cine stie cate l-or fi contactat |
||
anaROBERT Postat pe 28 Decembrie 2010 23:12 |
||
EU AS VREA DE CE NU? O EXPERIENTA NOUA, DISTRACTIE,FITNES SI BANI |
||
garbo170617 Postat pe 29 Decembrie 2010 15:26 |
||
eh..,tu ai vrea si daca ai fi tu platitoarea.. | ||
roby_cado Postat pe 29 Decembrie 2010 17:28 |
||
Roby ................esti rau , lasa fata daca vrea........ | ||
jeanette40 Postat pe 29 Decembrie 2010 17:46 |
||
Nu. Cei care au bani sunt si badarani - cum a fost si personajul lui Robert Redford in film. Poate doar daca esti vinzatoare de placeri sau pregatita sa suferi vreo 7 vieti dupa... | ||
cercelmarilena Postat pe 29 Decembrie 2010 19:13 |
||
mda..,sa suferi ca n-ai 7 vieti sa cheltui toti bani.. jeano..,n-o las eu bre..? |
||
roby_cado Postat pe 29 Decembrie 2010 19:18 |
||
Deci problema e numarul banilor...ca altfel... Ptr sceptice am o sigura problema sunt aspermic, deci "fitnesul" dureaza cam mult cu mine, if u know what i'm say... Pai deh, ce sa faci inca si subliniez inca nu sunt milionar in euro... si eu am spus doar de sex...ptr celelalte exista alt gen de femei....si sunt fi foarte pretentios in ceea ce priveste atitudinea femeii,.... |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 30 Decembrie 2010 00:37 |
||
ei, atunci ar fi bine sa iti pastrezi milionul de euro pentru operatii ca sa ai mostenitori... if u know what I mean. E o cauza mai buna. |
||
quasaria Postat pe 30 Decembrie 2010 00:53 |
||
Mai sunt si bogatasi si de treaba ce-i drept putini Daca transformam personajul Robert Redford in ce vrem noi? Propuneti .... |
||
garbo170617 Postat pe 30 Decembrie 2010 09:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
conteaza varsta intr-o relatie? | 255 | De la: garbo173880 28 Octombrie 2010 09:02 |
tratament pentru somn | 30 | De la: garbo_1567 26 Mai 2012 00:31 |
disperataa | 26 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54 |
|
||
indrumare | 1 | De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24 |
Cumpara un buchet de flori si ajuti la plantarea unui copac | 1 | De la: Floriaana 25 Aprilie 2012 16:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară