De la: roby_cado, la data 2010-12-29 17:28:16eh..,tu ai vrea si daca ai fi tu platitoarea.. si io cred... |
||
anaROBERT Postat pe 30 Decembrie 2010 13:23 |
||
---|---|---|
tot nu ne-a spus daca l-a " contactat" ????? 617 ?????? i se parea atragatoare oferta.......... |
||
jeanette40 Postat pe 30 Decembrie 2010 13:27 |
||
eu pun pariui ca la contactat..... pare prea dornica sa arunce o asa oferta pe geam.... |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 30 Decembrie 2010 13:30 |
||
Sa ne rugam la Boc sa ne inapoieze cei 25% din salariu, sau sa ne aprecieze financiar dupa adevarata noastra valoare . | ||
garbo163677 Postat pe 30 Decembrie 2010 14:55 |
||
Mostenitori doar dupa ce implinesc 30 ... pana atunci construiesc "imperiul"... |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 30 Decembrie 2010 19:58 |
||
Un milionar in euro nu o sa iti ofere nici macar 100 de euro ptr astfel de servici, ca vin fetele/femeile ca mushtele la el fara ca el sa ridice un deget si nici nu mai conteaza cum arata...plus faptul ca omul cu cat este mai bogat cu atat este mai avar si mai avid dupa avere,,, filmul este pura fantezie...ca nici prostituatele nu sunt Julia Roberts sa fim seriosi ...cred ca si astazi e o bucatzica Julia... |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 30 Decembrie 2010 20:01 |
||
De la: romanticul_pragmatic, la data 2010-12-30 19:58:17Mostenitori doar dupa ce implinesc 30 ... pana atunci construiesc "imperiul"...atunci deja intri in regresie sau scuze daca ii zidesti |
||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 20:15 |
||
Ada , esti mortala! | ||
liaiedera Postat pe 30 Decembrie 2010 20:35 |
||
deci e musai sa accepti ca altfel esti ipocrit ma gandesc ce este mai bine ipocrit sau curv | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 20:39 |
||
Pai, nu? Eu nu-s sfanta Irina, am recunoscut si sotului ca pentru bani nu as calca pe-alaturi (nu am multi dar nici nu duc lipsa) , insa daca as intalni un barbat pentru care as simti fluturasi in stomac si stelute argintii in ochi, nu sunt sigura ca mi-as ,,pastra virtutea" |
||
m_ada Postat pe 30 Decembrie 2010 20:43 |
||
mada io nu poci ca sa recunosc nici in gluma ca nu am voie la barbati si la tigari | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 20:43 |
||
nu a zis nimicuta de femei asaaaa ca astept ofertele de milioaneeeee di euroooi i | ||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 20:45 |
||
Ei, floare cu colti, nu interpreta ad literam ! | ||
m_ada Postat pe 30 Decembrie 2010 20:46 |
||
De la: m_ada, la data 2010-12-30 20:46:01 Ei, floare cu colti, nu interpreta ad literam !cineee iooooo nooooo io doar ma destrez |
||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 20:52 |
||
He, he si io! Intre timp am tocat zarzavatul... | ||
m_ada Postat pe 30 Decembrie 2010 21:04 |
||
De la: m_ada, la data 2010-12-30 21:04:59He, he si io! Intre timp am tocat zarzavatul...io acu ......iote acu |
||
floare_cu_colti Postat pe 30 Decembrie 2010 21:09 |
||
Sunt "baiat mare",pot sa citesc oamenii dupa ce sriu/gandesc....chiar foarte bine... Nu inteleg insa conceptia feminina asupra inselatului,cum adika ptr un milion sau o suma de bani nu ar insela dar ptr unul "cute" nu ar zice "nu", d.p.m.d.v, daca poti sa inseli partenerul de cuplu inseamna ca exista o problema deci poti sa inseli si ptr bani si ptr "cute"...adica ptr mine inselatul e faza finala a relatiei...cand nu iti mai pasa de celalalt...poate ca sunt eu demodat la 26 de ani . |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 00:20 |
||
Cum adika "la 30 intri in regresie", stii tu ceva ce nu stiu eu?, dincate stiu eu barbatii sunt activi din punct de vedere sexual pana pe la 50 de ani , la femei e mai nasol cu menopauza ,dar barbatii no problem,pot sa procreeze,cazuri rare si la 100 de ani | ||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 00:25 |
||
pt "cute" toata lumea inseala, pentru ca atunci cind te atrage altcineva de ti se pare foarte "cute" e evident ca esti disponibil - fie ca recunosti, fie ca nu. Cind esti, intr-adevar, implicat in relatie nu inseli ca nici nu te gindesti sa inseli. Pt bani, insa, nu inseala toata lumea. Un milion de euro depasste conceptul de bani - e un gest nebunesc care intra mai degraba in sfera "cute". In rest, pentru sume diverse, NU toata lumea inseala, si nu toate femeile sint structural capabile sa insele daca individul nu le atrage... Ii pleznesti una din reflex si daca se apropie la mai putin de juma de metru... Asa, fara sa vrei. Na, ti-a scapat un toc prin partile esentiale ale dlui.... Pantofii astia sint de vina... |
||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 00:29 |
||
De la: adynina, la data 2010-12-18 07:37:50BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Punctul pe "i"! Cin' te crezi sa-ti propuna?! Repet,rupta din rai ar trebui sa fie femeia k sa i se fak oferta asta!!!!De la: narcysa, la data 2010-12-18 06:46:15daca arata bine, de ce nu? |
||
chef Postat pe 31 Decembrie 2010 07:36 |
||
"Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor?" Intrebarea este ciudata! Inteleg ca oferta consta in: 1 milion euro cererea (dorinta sponsorului) este doar: o noapte de amor Eu daca as fi femeie as alege sa obtin lejer acel milion fara sa-mi insel sotul !!!! In fond donatorul acelui milion nu mi-a cerut sa-mi si insel sotul! |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 08:06 |
||
Q :"pt "cute" toata lumea inseala, pentru ca atunci cind te atrage altcineva de ti se pare foarte "cute" e evident ca esti disponibil - fie ca recunosti, fie ca nu. Cind esti, intr-adevar, implicat in relatie nu inseli ca nici nu te gindesti sa inseli." A insela prin definitie inseamna sa iti tradezi partenerul de cuplu,deci ultima propozitie a ta e cam in antiteza cu prima fraza.Ai pius tu un "intr-adevar",dar ptr mine cel putzin nu exista sunt mai putzin implicat in relatie sau mai mult, ptr mine e simplu ori esti ori nu esti fara jumatati de masura,sferturi....e ori suntem/ori nu mai suntem... |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 09:48 |
||
ce noroc ca nu toti milionarii sunt romani si ca mai e cate unul dispus sa ofere un milion pentru o placere de o noapte, dar in alta dezordine de idei eu am invatat ca oamenii bogati nu dau altora mai nimic, dar pentru ei isi pot permite extravagantze de milioane de euro, asa ca depinde probabil si de femeie,cat despre pragmatismul visator, trebuie inventat un cuvant care sa descrie fobia asta, cum ii zice ??? unul care se tureaza la discutii cu tenta fantezist sexuala, asa ca daca aveti idei hai sa vedem cum ii spunem | ||
casperphantom Postat pe 31 Decembrie 2010 10:31 |
||
lover boy, in ciuda faptului ca pt tine nu exista nuante de gri (ori chiar alte culori), ci doar alb si negru, se pare ca nu te-ar deranja sub nicio forma si nu te-ar mustra deloc constiinta-ti imaculata si nepromiscua, ce nu admite abateri, compromisuri ori abjurari de la o asemenea lege morala , cum ar fi fidelitatea, daca vreuna `luata` ar pune botu` la initiativele si actele tale `generoase`, `stimulatoare` in acest sens, si in `avansarea` carora nu vezi niciun impediment! ce pana mea, tu doar pocnesti din degete in timp ce-ti flutura bani intre ele, exercitand un efect similar precum acela asupra cainelui lui Pavlov! si, la urma urmei, legea nu-i tocmeala, dar nu e dreapta si nu presupune egalitate decat cand e vorba a se aplica la `caini`, nu si la `catei`! | ||
esme Postat pe 31 Decembrie 2010 10:42 |
||
Am citit toate raspunsurile....bine, aproape toate (cat am avut rabdare)......NU pot sa cred ca numai fete 'cuminti" aici.....Hai sa fim seriosi(oase).....e greu de crezut ca unele dintre noi,din cate reiese din comenturi,toate....ati refuza acei bani....e mult pana ii vezi in fata ta,stiind ca vor fi ai tai dupa....cateva ore....fiti realiste.....poate ca mai mult de jumatate vor spune....:la naiba,pana la urma e doar o noapte,cateva ore....si daca mai e unul care sa arate cat de cat bine.....poate-i da-ti si un bacsis, la sfarsit din milionu ala | ||
akkira Postat pe 31 Decembrie 2010 11:49 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-14 22:09:59 De la: quasaria, la data 2010-12-14 22:45:02da-i drak de bani... da' o noapte in valoare de 1 milion de euro nu poate fi decit... magnifica. mda..... cam asta inseamna sa aburesti o femeie! ii fluturi prin fata lux, avere, oferte fabuloase.... ii promiti cate-n luna si-n stele..... i-o tragi bine mersi.... si apoi o lasi sa plece asa cum a venit! Dar fericita si multumita ca este o tipa foarte valoroasa...... |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 14:25 |
||
eu zic sa lasam discutia in coada de peste pana vine cineva si ne aduna pe toti cei care am comentat la un loc si pune banii pe masa, o sa vedem atunci ce si cum,pana atunci La Multi Ani si Lumina multa sa aveti | ||
casperphantom Postat pe 31 Decembrie 2010 14:35 |
||
De la: akkira, la data 2010-12-31 11:49:34......NU pot sa cred ca numai fete 'cuminti" aici........... Nu am vazut pe nimeni sa-si puna problema unei discutii in familie.... avand in vedere importanta acestei decizii....! In situatia in care decizii de o asemenea anvergura, gravitate si importanta le iei de una singura fara sa le discuti cu sotul tau inseamna nu doar ca nu sunteti o familie..... ci nici macar nu intelegeti ideea de familie! Sunteti doar doi oameni care se folosesc unul de celalalt! |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 14:36 |
||
Eu nu sunt avara si egoista, ma multumesc doar cu 700 000 euro. Restul de 300 000 euro ii las sa manance si gura la alta | ||
garbo181066 Postat pe 31 Decembrie 2010 14:41 |
||
De la: garbo181066, la data 2010-12-31 14:41:07Eu nu sunt avara si egoista, ma multumesc doar cu 700 000 euro. Restul de 300 000 euro ii las sa....... eventual ai putea sa-i donezi orfanilor! Si uite-asa devii si filantrop! Te alegi si cu bani.... si cu sufletul impacat! Vei putea spune ulterior ca te-ai sacrificat pe tine pentru binele si fericirea acelor bieti copilasi! |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 14:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fidela sau Infidela? | 341 | De la: tutankhamon 29 August 2010 00:47 |
Concurs Disneyland | 1 | De la: roxb 10 Octombrie 2011 14:13 |
buna la toata lumea | 5 | De la: narcysa 12 Decembrie 2010 06:00 |
|
||
Un cuvant frumos | 3 | De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02 |
De ce credeti ca majoritatea oamenilor au putine parti bune? | 161 | De la: luptatoareacurajoasa 1 Iulie 2010 22:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară