Cat e impozitul la 700 000 euro ? Tot 16% sau 20 % ca la loto ? | ||
garbo181066 Postat pe 31 Decembrie 2010 14:46 |
||
---|---|---|
Ptr Esme, probabil tu esti o femeie ptr care cuplul nu inseamna nimik, eu am ridicat la fileu problema fidelitatii si increderii in partener , dar se pare ca tu nu ai remarcat decat ca am "oferit" o suma de bani ptr o fantezie... Daca exista o femeie in viatza mea fi sigura ca ea ar fi singura, indiferent de cum arata/simte sau actioneaza alta femeie ptr mine...Asa sunt Capricornii.. Treaba este ca in Romania din cauza faptului ca suntem niste "saraci", increderea ,fidelitatea si alte asemenea deziderate sunt doar niste fantezii in momentul in care apare o suma fabuloasa care iti va permite ulterior sa te aranjezi ptr restul vietzii..trist dar adevarat... Un an nou fericit,ci tot ce va doriti,multe impliniri si "succesuri" |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 14:57 |
||
alte curiozitati mai ai? | ||
|
||
estela Postat pe 31 Decembrie 2010 14:59 |
||
desigur...ca l/ash inshela...si nu sh fi singura | ||
maya878 Postat pe 31 Decembrie 2010 15:29 |
||
De la: estela, la data 2010-12-31 14:59:26alte curiozitati mai ai? |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 15:31 |
||
De la: maya878, la data 2010-12-31 15:29:27desigur...ca l/ash inshela...si nu sh fi singura hmmm.... sa-nteleg ca actionati in grup? |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 15:32 |
||
De la: romanticul_pragmatic, la data 2010-12-31 09:48:59 a fi intr-o relatie este o chesitune de statut, prin a fi implicat afectiv ne referim la sentimente. Poti foarte bine sa fii insurat si sa nu o iubesti pe respectiva - fara sa comentam de ce ai VREA sa fii in situatia asta, importat e ca poti fi. |
||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 16:31 |
||
da | ||
elenadumitrica Postat pe 31 Decembrie 2010 16:42 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-31 16:31:37.............. Poti foarte bine sa fii insurat si sa nu o iubesti pe respectiva - fara sa comentam de ce ai VREA sa fii in situatia asta, importat e ca poti fi. concluzia e OK.... modul de exprimare insa creeaza iluzia falsa ca asemenea situatii sunt foarte rare! in realitate aceste situatii reprezinta peste 99,9% din casnicii...... cu specificatia ca: exemplul tau trebuie perceput in ambele sensuri nu doar unidirectional cum l-ai prezentat tu! |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 16:48 |
||
da acord cu tine - in paranteza fie spus, femeile se marita pt diverse alte frectii - bani, statut social, tata pt copii etc - dar cazurile in care barbatii se casatoresc din interes nu sint la fel de multe, statistic... si atunci, TOTUSI, de ce sa casatoresc ei daca nu iubesc?! | ||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 17:14 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-31 17:14:05..... si atunci, TOTUSI, de ce sa casatoresc ei daca nu iubesc?! incearca lozul asta: nevoia de a avea un partener sigur si constant pentru sex + alte avantaje ce vin la pachet..... bucatareasa, spalatoreasa, menajera..... |
||
marceltuky Postat pe 31 Decembrie 2010 17:37 |
||
Marceltucki ce fair esti...Q sunt convins ca daca am trai in SUA nu am avea aceasta mentalitate, acolo e :"te plac/ma placi ne-am luat", fara sa ne intereseze contul din banca situatia materiala si asa mai departe... | ||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 17:49 |
||
Daca a fi cu cineva e o treaba de statut , atunci suntem bolnavi rau.... | ||
romanticul_pragmatic Postat pe 31 Decembrie 2010 17:52 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-31 17:14:05da acord cu tine - in paranteza fie spus, femeile se marita pt diverse alte frectii - bani, statut social, tata pt copii etc - dar cazurile in care barbatii se casatoresc din interes nu sint la fel de multe, statistic... si atunci, TOTUSI, de ce sa casatoresc ei daca nu iubesc?! FREE SEX [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/851/851814rm82k14a1z.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Decembrie 2010 18:01 |
||
romantic boy, din pdv social sau in ochii lumii (dupa cum doresti), e un statut! fie ca te raportezi tu la societate, fie invers. societatea te percepe (perceptie la care contribui si tu pt ca e vorba de pozitia, reprezentarea, identitatea ta sociala) si te categoriseste drept `sotia`, `prietena`, `amanta`, `concubina` (oribil cuvant!), adica, o imagine si atat, a unei persoane la nivelul ei (societatii), intrucat lumea nu-si bate capul (si nici nu e locul ei) cu demersurile tale psiho-afectivo-emotionale si nici tu nu esti un personaj intr-o piesa, cu emotiile si trairile la cheremul societatii, astfel incat sa te aplaude sau sa te huiduie in functie de efectele dramatico-lirice. insa la nivel pur personal, din perspectiva intima, a propriei tale raportari la lucruri, la `relatie`, iubesti, urasti, sau manifesti indiferenta. in ce priveste asa-zisa imagine fair si giugiuc ce-o ai relativ la SUA, mi-e teama ca te inseli! |
||
esme Postat pe 31 Decembrie 2010 18:26 |
||
deci...s-o dat...banetu`? sa stiu...daca sesizez fiscu`!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Decembrie 2010 18:54 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-31 00:29:08pt "cute" toata lumea inseala, pentru ca atunci cind te atrage altcineva de ti se pare foarte "cute" e evident ca esti disponibil - fie ca recunosti, fie ca nu. Cind esti, intr-adevar, implicat in relatie nu inseli ca nici nu te gindesti sa inseli. MAI BINE ZIS FRIGIDITATEA FEMEII |
||
KNIGHT_31 Postat pe 31 Decembrie 2010 18:55 |
||
De la: KNIGHT_31, la data 2010-12-31 18:55:03 tu nu pricepi nimic din nici o discutie oricum - limiteaza-te la a impopotona decorul. |
||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 19:08 |
||
De la: romanticul_pragmatic, la data 2010-12-31 17:49:56Marceltucki ce fair esti...Q sunt convins ca daca am trai in SUA nu am avea aceasta mentalitate, acolo e :"te plac/ma placi ne-am luat", fara sa ne intereseze contul din banca situatia materiala si asa mai departe... cred ca idealizezi SUA si nu e cazul. majoritatea romanilor casatoriti cu americani pe care ii stiu s-au casatorit pentru viza, si nu in situatia in care alalalt credea ca din dragoste mare.... Mai degraba cred ca popoarele mai "primitive" si-au pastrat iluziile.... nu americanii, in nici un caz... |
||
quasaria Postat pe 31 Decembrie 2010 19:11 |
||
lasa Q...o sa crestem si noi mari.... | ||
eladaela Postat pe 31 Decembrie 2010 19:20 |
||
Intrebarea e cum sa petreaca acea femeie cu acel barbat? Ca poate stau la un pahar de vin! Sau poate joaca table! Dar daca ar face sex atunci suma e destul de "impenetrabila"! Femeie contra bani nu se merita! Se cheama ca cinstea femeii e cumparata! Eu unul nu as fi de acord! |
||
florin_c76 Postat pe 31 Decembrie 2010 20:31 |
||
hai totusi sa nu fim falsi...eu da, daca as avea un sot si chiar s-ar gasii cineva atat generos , ce naiba sa fac fite, figurii, ca si asa viata e cum e..dar asta se intampla doar in filme..ca daca s-ar intampla in viata reala, sa vezi cum ar uita toate mandrele de pudoare si atasament! | ||
bellaSperanza Postat pe 31 Decembrie 2010 20:44 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-19 00:04:45mai, si eu priveam spre cer, cu un zambet larg si fericita, dar nu ca vroiam eu neaparat... eram inghetata de frig :D |
||
chef Postat pe 1 Ianuarie 2011 03:26 |
||
.......... | ||
chef Postat pe 1 Ianuarie 2011 03:30 |
||
Dar daca ar fi frumos,destept si l-ai iubi cu adevarat,cu siguranta ca nu te-ai vinde,ci i-ai oferi ceea ce i se cuvine cu adevarat. | ||
mantra Postat pe 1 Ianuarie 2011 08:18 |
||
De la: mantra, la data 2011-01-01 08:18:15Dar daca ar fi frumos,destept si l-ai iubi cu adevarat,cu siguranta ca nu te-ai vinde,ci i-ai oferi ceea ce i se cuvine cu adevarat. De ce crezi ca el si-ar dori altceva decat ceea ce a solicitat? Ori in situatia in care doar o noapte de amor era tot ce dorea, ezpresia care descrie cel mai bine "oferta ta generoasa" ar fi: "s-a pricopsit cu ea pe cap" |
||
marceltuky Postat pe 1 Ianuarie 2011 09:00 |
||
mantra, in primul rind termenul "i se cuvine" e gresit - nimanui nu i se cuvine nimic din ce e al tau, nici timp, nici atentie, nici interes: poati doar SA II OFERI pentru ca TU VREI, nu pentru ca i s-ar cuveni. Indiferent cine esti tu si indiferent cine e ala. In al doilea rind, in situatia in care pe ala l-ai iubi, oferta lui ar avea sensul opus celui de barbat care e in stare sa faca ORICE pentru tine: ar avea sensul ca nu e in stare sa faca nimic, sau nimic din ce "cumperi" tu. |
||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2011 10:19 |
||
intr-un fel, ai dreptate. Intr-un fel. In sensul in care diferentele dintre sexe nu sint pregnante, cum e la noi unde degeaba sint citeva exceptii cind majoritatea e compusa din tanti Marioara care nu are "viata refacuta" daca nu e maritata. | ||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2011 12:51 |
||
mai RP, incet incet, te-ai dat pe brazda si tot cu ce te doare iesi la interval, pentru unul caruia nu-i place politica esti surprinzator de bine informat, dar pentru un nazit spurcat cam slabutz, tare ma tem ca esti unul si acelasi cu ala multiplaneuropean si acum ne servesti "politica" ta, asta ti-a fost intentia de la bun inceput , nu ?? |
||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 13:03 |
||
ei... am intrat si eu aici azi, pentru ca acolo unde am intrat eu ieri, e cam plictiseala... ! acolo, fiind nou pe forum... m-am si prezentat ! la ceva legat de humor si ras... ! am citit 2-3 pagini... dar cel mai important e ca am citit intrebarea lui garbo... am uitat numarul ! intrebarea... daca este adresata membrilor forumului acesta... e cam greu sa se obtina un raspuns obiectiv... si mai ales, incomplect ! daca se mai intrebau inca 123780 de femei, casatorite, se primeau si foarte multe raspunsuri ca: "DA" !!!! acel film cu Robert Redford, a CREAT LA VREMEA LUI... CA SA ZIC ASA, O CURIOZITATE !!! e adevarat... el a oferit mai putin... numai 1000000 de $... ! intrebarea nu mi se pare, mie cel putin... potrivita sau nu, de sarbatori !?!?! adica eu nu vad ce e rau in asta... ! adica ce legatura au, una cu alta !!! si eu nu cred ca, daca sa zicem ca ar fi acceptat vreo doamna, casatorita... o noapte de amor cu acest fraier care vrea sa ofere 1 mil. euro... asta inseamna prostitutie... ! una e prostitutia si alta e... numai o noapte de amor ! de ce o fi curioasa sa stie, cinstita doamna garbo....., daca "ti-ai insela sotul cu un....." asta mi se pare mai interesant ! poate are nevoie de ajutor, sa ia o decizie... poate chiar i s-a oferit asa o propunere si nu stie cum sa raspunda... poate a vazut recent filmul cu .Robert Redford... poate... nu mai conteaza ! asa ca, probabil ca o sa fie o multime de sotii care vor accepta si altele... probabil ca nu ! eu, de ex. nu mi-am inselat nevasta pana acum, dar adevarul e ca nici nu am primit asa o oferta... !!! nici sotia, nu (cred...) m-a inselat pana acum ! dar din pacate... nici ea nu a primit asa o oferta ! asa ca pana atunci... mie greu sa dau un raspuns ! cine a deschis subiectul... a intrebat si de parerea barbatilor... nu am uitat ! va rog sa ma scuzati... dar cu atatea nume de utilizator ca garbo054277... etc. mi-e cam greu, asa la inceput si inca vreo 2-3 ani... sa va indentific !!!! |
||
barboneli Postat pe 1 Ianuarie 2011 14:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce inseamna ''luptatoareacurajoasa''.... | 106 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:32 |
Din 1 martie pana in 9 martie sunt zilele babelor. Se zice din batrani ca asa cum va fi baba asa iti va fi viata in acel an. | 56 | De la: betty37 7 Martie 2011 00:00 |
Dupa atitea sarbatori a venit si rindul lui IOAN sa dea cep la butoi ! | 8 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 21:46 |
|
||
De ce? | 3 | De la: precizilla 27 Mai 2011 22:42 |
OF REFERENDUMUL ! | 20 | De la: elisabeta_boia 28 August 2012 10:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară