barboneli nu te stresa, astia fac relcama la implanturile numerice, s-au saturat sa aiba neme si acum experimenteza numerele, daca n-avem orase cu strazi cu numere, ca N.Y. macar sa avem locuitori, dar avem sate, eu stiu unul | ||
casperphantom Postat pe 1 Ianuarie 2011 14:11 |
||
---|---|---|
a... nu... nu ma stresez asa usor !!! de fapt, nu-i vorba de stresare... ci de cunoastere. dar cum mi-ai mai spus... incet, incet... poate chiar foarte incet... o sa cunosc cam cine cum si ce ! si din experientza de la celalalt forum... treaba ia ceva timp. | ||
barboneli Postat pe 1 Ianuarie 2011 14:34 |
||
Casper, noi ne cunoastem de pe yuppy men's only,pe viitor nu mai ciuntii afirmatia mea , eu am spus ca "urasc politica Unchiului Sam" nu ca urasc politica,ar fi chiar culmea,un politician in devenire sa urasca politica,uita-te la descrierea de la profilul meu si o sa intelegi ce spun... P.S.:Pe yuppy men's only activam sub pseudonimul "Nazistul"... Da, cred cu tarie ca daca Germania castiga al doilea razboi mondial , astazi noua romanilor ne-ar fi fost mult mai bine....Germania ar fi adus seriozitatea si rigoarea care noua,romanilor, ne lipseste cu desavarsire. |
||
|
||
romanticul_pragmatic Postat pe 1 Ianuarie 2011 15:18 |
||
Sunt prea mic intre mori de vant ca sa pot aplica "politica mea".... | ||
romanticul_pragmatic Postat pe 1 Ianuarie 2011 15:22 |
||
noua ne lipseste coloana vertebrala de fapt, si pe asta nu ti-o aduce nimeni daca n-o ai, ca popor. Si istoria a demonstrat-o de nenumarate ori.... continua sa o demonstreze. | ||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2011 17:56 |
||
NU DELOC | ||
garbo025131 Postat pe 1 Ianuarie 2011 22:01 |
||
Banii inainte sau dupa??????????????????? | ||
garbo025131 Postat pe 1 Ianuarie 2011 22:03 |
||
De la: romanticul_pragmatic, la data 2011-01-01 15:18:13Casper, noi ne cunoastem de pe yuppy men's only,pe viitor nu mai ciuntii afirmatia mea , eu am spus ca "urasc politica Unchiului Sam" nu ca urasc politica,ar fi chiar culmea,un politician in devenire sa urasca politica,uita-te la descrierea de la profilul meu si o sa intelegi ce spun... succes in politica... !!! cat priveste citatul asta.... : "Germania ar fi adus seriozitatea si rigoarea care noua,romanilor, ne lipseste cu desavarsire"... m-a lasat masca... !!! si ca sa nu mor prost... prin ce metoda ar fi facut-o... ??? prin injectii ? prin telepatie... ? pentru un viitor politician, in Romania... (sper...) ar trebui sa te pricepi la poporul roman... nu la cel german !!!! poporul roman, poporul german, poporul polonez..... sunt popoare diferite !!!! sa nu uiti asta ! i |
||
barboneli Postat pe 2 Ianuarie 2011 00:49 |
||
ce naiba trebuie sa fac ca sa fiu anuntat cand primesc raspuns, cand scriu, tot ce-mi bese mintea mea de copil zbuciumat..... ???? da stiu... am pus "V" acolo unde trebuie..... dar degeaba ! ptr. ca, totusi, onorata fantoma... mi-a raspuns !!! | ||
barboneli Postat pe 2 Ianuarie 2011 00:55 |
||
De la: garbo025131, la data 2011-01-01 22:03:47Banii inainte sau dupa??????????????????? sti tu cine ia banii inainte,nu???? anyway,scopul scuza mijloacele |
||
anaROBERT Postat pe 2 Ianuarie 2011 00:57 |
||
De la: garbo025131, la data 2011-01-01 22:03:47Banii inainte sau dupa??????????????????? ii iei inainte si fugi cu ei.... Pai ce mare pierdere...sau cu o noapte, sau fara... a doua zi tot aia era. |
||
quasaria Postat pe 2 Ianuarie 2011 01:35 |
||
http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/13569/Ti-ai-insela-sotia-cu-o-femeie-care-ti-ar-oferi-un-milion-de-euro-pt-o-noapte-de-amor.html am deschis un nou topic.... haideti sa analizam acest aspect si din punctul celalalt de vedere! In fond si la urma urmei probabilitatea unei asemenea oferte este aceiasi.... |
||
marceltuky Postat pe 2 Ianuarie 2011 07:49 |
||
Daaaa...L-ash cu mare drag.. | ||
Meydis Postat pe 2 Ianuarie 2011 09:19 |
||
Se mai pune problema , eu cred ca si sotul ar face o chiar daca nu e pe invers... |
||
garbo037828 Postat pe 2 Ianuarie 2011 11:18 |
||
nazistule ,noi nici dincolo n-am avut un dialog foarte bun, si eu oricum sunt diametral opus a toate parerile tale, deci foarte simplu eu zic sa ma ocolesti si sa nu-mi starnesti ideea sugubeatza de a te aduce acolo unde cred eu ca e locul tau, stii eu in ultimul timp, am un feeling deosebit cand e vorba sa depistez controlori ratuc si d-astia falsi ca tine, asa ca daca vrei sa nu-ti asez capul pe peretele meu cu trofee de vanatoare ocoleste-ma, ai sa vezi ce bine traiesti | ||
casperphantom Postat pe 2 Ianuarie 2011 11:33 |
||
De la: garbo076675, la data 2010-12-13 22:23:26daca ti s-ar oferi un milion de euro pt ati petrece noaptea cu un alt barbat decat sotul tau ai ceda tentatiei? este o intrebare pt doamne dar as dori sa aflu si parerea sotilor vis-a-vis de acest lucru Scuze curiozitatea sa nu imi spui ca ai oferit 1 mil de euro la o femeie (poate ai fost refuzat) iar acum ai remuscari si ai vrea sa stii parerea femeilor? |
||
cardinia Postat pe 2 Ianuarie 2011 11:40 |
||
cardinia, autorul topicului n-a stiut ca tu tocmai faci dragoste si-ti cere scuze, si te roaga sa continui, eventual cu mai multe imagini de alea | ||
casperphantom Postat pe 2 Ianuarie 2011 11:50 |
||
Casper ,dialogul nu trebuie sa fie unidiamentral, e bine ca oamenii sa aiba opinii si convingeri diferite diferite,nu inteleg de ce ma asemuiesti cu un "cotropitor",dar este opinia ta si o respect chiar daca nu sunt de acord cu ea, asta e democratia.... ref Ptr Barbonelii,Germania a pierdut doua razboaie mondiale,in timp ce noi ,chipurile, le-am castigat...Noi ,Romania,sutem la "coada vacii" ca stat european,in timp ce Germania este motorul Uniuniii Europene,ca degeaba e Uniunea Europeana fara Germania, si inca un motor de rezerva Franta, restul statelor sunt de umplutura... Cum ar fi adus plusul de seriozitatea, printr-o programa scolara educationala consistenta si de esentza nu pe forma cum se face acuma...Printr-o societate mult mai serioasa,daca te duci in Germania , te opresc cetatenii sa te anunte ca ai aruncat o hartie pe jos, la noi scuipatul de seminte e la ordinea zilei.... Noi ne laudam ca am facut 42 de Km de autostrada,in mileniul 3, cand la vecini la Unguri si la Bulagari se fac cateva mii.Germania nu se pune problema sa anu aiba atustrazi si infrastructura, noi pauza.. |
||
romanticul_pragmatic Postat pe 2 Ianuarie 2011 11:50 |
||
da .......am inteles , ai inceput cu impactul razboiului si ai terminat cu autostarzile ...ce sa-ti spun sunt multi factori de luat in calcul aici ....adica ,.cum a evoluat Germania si cum am involuat noi .....mai gandeste-te apoi , daca nu-ti place ca esti roman si-ti renegi natia ......de ce nu pleci tu definitiv in Germania????????? |
||
jeanette40 Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:01 |
||
si cine sa te creada??? asa perfectiune si calitate de adevar nu a avut-o nici tanti eva ......mama voastra !! ...cu parere de rau, dar este un super adevar , | ||
garbo170974 Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:28 |
||
Suntem romani Schengen!!! Deci orice este posibil...numai noi suntem capabili de atatea reactii contradictorii |
||
PerlaKoral Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:33 |
||
imi traduci si mie putin?????????? ce-i ala un roman Schengen????? |
||
jeanette40 Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:39 |
||
Sunt atitea femei pe care le ai cu mult mai putini bani( foarte dragute),incit nu este nevoie sa oferi cuiva o asa suma. | ||
garbo160908 Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:48 |
||
De la: garbo160908, la data 2011-01-02 12:48:21Sunt atitea femei pe care le ai cu mult mai putini bani( foarte dragute),incit nu este nevoie sa oferi cuiva o asa suma. daca tot ce procesezi tu este cit e de "draguta", probabil iti ajung si 10 roni sa iti iei una de pe autostrada, nu-ti face probleme.... |
||
quasaria Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:55 |
||
De la: garbo160908, la data 2011-01-02 12:48:21Sunt atitea femei pe care le ai cu mult mai putini bani( foarte dragute),incit nu este nevoie sa oferi cuiva o asa suma.pai inseamna ca nu ai avut si tu o cireasa dupa tort numa dalea 2in unu |
||
floare_cu_colti Postat pe 2 Ianuarie 2011 12:58 |
||
de ce raspunzi tu in locul autorului? si din poza asta intelegi ca eu tocmai fac dragoste? | ||
cardinia Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:00 |
||
din poza aia inteleg ca ai fost deranjata din activitatea intensa desfasurata, cat despre autorul articolului, deja e, suntem mai multi, toti cei care am adaugat ceva | ||
casperphantom Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:06 |
||
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:00:21de ce raspunzi tu in locul autorului? si din poza asta intelegi ca eu tocmai fac dragoste?pai io sant la tigara de dupa acum batem din palme sa reusesti si tu ceva sa nu ne faci de rusine |
||
floare_cu_colti Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:11 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-02 13:11:37De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:00:21de ce raspunzi tu in locul autorului? si din poza asta intelegi ca eu tocmai fac dragoste?pai io sant la tigara de dupa acum batem din palme sa reusesti si tu ceva sa nu ne faci de rusine eu ma refeream la autorul care a deschis acest topic ,iar in legatura cu poza nu pot sa iti schimb parerea si nici nu vreau fiecare crede ce vrea. |
||
cardinia Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:28 |
||
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:28:35De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-02 13:11:37De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:00:21de ce raspunzi tu in locul autorului? si din poza asta intelegi ca eu tocmai fac dragoste?pai io sant la tigara de dupa acum batem din palme sa reusesti si tu ceva sa nu ne faci de rusine |
||
cardinia Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oamenii destepti isi gasesc greu parteneriii? | 2 | De la: xenaluptatoareainimoasa 20 August 2010 11:14 |
job part time, al doilea, al treilea de weekend | 1 | De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43 |
help...please | 2 | De la: zambil 30 Noiembrie 2010 20:00 |
|
||
Topic cu filtru de scriere - special creat pentru cei care se cred perfectii acestui forum | 28 | De la: pik_nik 13 Decembrie 2009 21:24 |
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. | 19 | De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară