Ti-ai insela sotul cu un barbat care ti-ar oferi un milion de euro pt o noapte de amor?

pai io is profunda si nu am asa pareri .....dea imediatelea da tu date macheo
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:39
cardinia ce puii mei tot schimbi pozele? cand macheo cand blondaaaaa ia sa vedem ce mai ai
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:40
schimb pozele sa nu mai duc in eroare pe cineva ca as fi deranjata de la ceva .
cardinia
Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:49
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:49:21schimb pozele sa nu mai duc in eroare pe cineva ca as fi deranjata de la ceva .
si poate ma intalnesc cu casperphantom prin cluj....
cardinia
Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:53
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:53:51
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:49:21schimb pozele sa nu mai duc in eroare pe cineva ca as fi deranjata de la ceva .
io te rog sa nu il sperii ca nui asa negru cum vrea sa para
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 13:57
De la: floare_cu_colti, la data 2011-01-02 13:57:06
De la: cardinia, la data 2011-01-02 13:53:51
io te rog sa nu il sperii ca nui asa negru cum vrea sa para
eu nu vreau sa il sperii si cred ca nu ii asa negru cum vrea sa para
cardinia
Postat pe 2 Ianuarie 2011 14:31
NU MIAS INSELA BARBATUL PENTRU BANI BANI AZI II AI MIINE NIUI MAI AI DAR DRAGOSTEA SOTULUI RAMINE
garbo120775
Postat pe 2 Ianuarie 2011 14:43

ramane...pana se termina...
eladaela
Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:01
cine...se termina?...dragostea sau sotul....sau...?
nuti_vio
Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:15
nu se stie niciodata cum reactionezi cand esti pusa in fata faptului ,poti sa-ti inseli sotul si fara bani ajunge sa cunosti pe cineva si sa te indragostesti si atunci ce faci?
cardinia
Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:28
De la: garbo120775, la data 2011-01-02 14:43:31NU MIAS INSELA BARBATUL PENTRU BANI BANI AZI II AI MIINE NIUI MAI AI DAR DRAGOSTEA SOTULUI RAMINE

pai pana se termina banii esti in extaz,o sa uiti si ca trebuie sa mai respiri cu atatia banii in mana
dragostea sotului,ramane???cat ramane?pana intr-o zi sau noapte.....
anaROBERT
Postat pe 2 Ianuarie 2011 15:51
da, normal, si toate femeile ar face o desi ipocritele nu o recunosc, se dau drept maica tereza
allay
Postat pe 2 Ianuarie 2011 17:03
Allay, asta spuneam si eu ceva mai sus.
Mi s-a replicat cu o alta intrebare: ,,Ce e mai bine sa fii ipocrita sau courva?..."
Dupa parerea mea, e cam acelasi lucru..
m_ada
Postat pe 2 Ianuarie 2011 17:12
eeeeeeeeee nu-i asa ............
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 17:15
Dar cum e?
Una ,,isi vinde " trupul cealalta sufletul !
m_ada
Postat pe 2 Ianuarie 2011 17:19
nu ......mai sunt si femei , putine intr-adevar , care nu si-ar insela sotul .......
altfel , am mai spus...........e mult de discutat
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 17:27
Daca corpul respectivei ar prezenta interes ,inseamna ca are un pret deci este valoros si prin urmare isi merita suma oferita pt o noapte de amor dar, asta sa insemne doar o noapte si atat In cazul in care si barbatul prezinta interes fiind un barbat gentil,politicos si magnetic....se schimba datele problemei de ambele parti pt ca nimeni nu poate jura credinta vesnica.....asta este doar impresia momentului actual....nu stii ce-ti rezerva destinul....un conte de Monte Cristo....(pentru multe femei acest vis poate deveni realitate )Barbatii isi recunosc onest atractia neconditionata fata de cele mai frumoase reprezentante ale sexului opus,carora le scuza orice slabiciune, in cazul in care si ele dispun de suficienta frumuseteFemeile,nu s-au dezbracat inca de prefacatorie si continua sa se simta obligate sa traga cu ochiul dupa un fund de barbat cu fese pietroase, numai in mare taina...Ele declara in gura mare ca apreciaza inainte de toate, experienta ,puterea, capacitatea de a lua deciziisi toate calitatile care predispun la cresterea prestigiului,in paralel cu cresterea contului in banca pt a-l atrage pe cel care le-ar putea asigura bunastarea materiala dorita Cei capabili sa le daruiasca senzatii de vis,se vor gasi apoi cu duiumul..(amanti)I Infatisarea, este mai importanta decat multe alte aspecte, chiar daca incercam sa afirmam cu gravitate in glas ca, suntem cu mult mai preocupati de formele unduioase sau rigide ale sufletului...Natura, a pus la bataie toate sursele sale pt asi face fiintele cat mai atractive A nimalele si plantele dispun de culori si parfumuri,de ciripituri si fosnete,iar oamenii au fost dotati cu un intreg arsenal al frumusetii Daca menirea pamantenilor ar fi fost aceea de a se impresiona unii pe altii cu delicatetea sufletului,cu iscusinta mintii,si bunatatea gandurilor,n-ar fi existat atata minciuna,tradare si ura...Dar, se pare ca nu in numele spiritului ales se comit substitutiile spontane Un barbat, nu-si inseala femeia pt ca amanta cunoaste teoria relativitatii sau pictorii suprarealisti. De obicei, amanta are o pereche de sanirenascentisti si niste bikini marcati de un cubism feroce La fel si cu femeile...O femeie nu-si inseala barbatul pt ca a gasit unul cu doctorat sau foarte constiincios in meserie...In realitate, virtutiile lui morale pleaca de la niste fese perfecte pe care le incordeaza din cand in cand...ca din intamplare... Oamenii frumosi, isi fac pofta,iar nevoia de a-i atinge,devine o urgenta Savantii, iti starnesc respectul,dar niciodata libidoul...Ca dovada ca datele fizice sunt esentiale,majoritatea intelectualilor cu chip prafuit,abdomen moale si par rar,vor sa arate ca Brad Pitt La fel si femeile cu sanii lasati,grasute si cu picioare scurte,vor sa arate ca un fotomodel...in schimb, nici un om sexi femeie sau barbat,n-are complexe ca nu stie capitala Mongoliei si formula trinitrotulenuluiDe ce si-ar face atatea probleme ?Stiinta si caracterul le perfectionam voluntar,in timp ce, cu frumusetea te pricopsesti pe cale genetica iar pt asta, ochiul e primul care alege...iar inima, sta la coada... De aceea exista si adulter...deci DA....
florivizireanu
Postat pe 2 Ianuarie 2011 19:55
profunda rabdare deh
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 20:03
De la: eladaela, la data 2011-01-02 15:01:03
ramane...pana se termina...
las cu atata banet gasesti si cumperi altaaa
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 20:04
De la: nuti_vio, la data 2011-01-02 15:15:19 cine...se termina?...dragostea sau sotul....sau...?
se curata singur
floare_cu_colti
Postat pe 2 Ianuarie 2011 20:05
http://www.youtube.com/watch?v=KboCLgKIhTk

bailamos...........

dans, fetele . dans.........lasa-ti milionul ca e o iluzie nu-l da nimeni........apoi , daca nu e ce rost mai au discutiile??
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:06
"..dans, fetele . dans.........lasa-ti milionul ca e o iluzie nu-l da nimeni........apoi , daca nu e ce rost mai au discutiile?? ..."

asa jeano..,trezeste-le...
roby_cado
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:23
poi ...........mai au putin si se paruie ...care sa ia prima milionul ........
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:25
noroc ca nu exista..,mama lui de milion..,ca ce paruiala ar fi luat ele de la tine..
roby_cado
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:27
Eh, la munca nu la intins mana!
m_ada
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:28
ei , nu Roby.........astea-s iluzii, apoi am mai spus .........nu vorbesc strict la adresa mea , la general ........poti face lucrul asta sau nu .,.nu neaparat pentru bani
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:30
Sigur, poti s-o faci din spirit de aventura, netinand seama de consecinte.
m_ada
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:34
din spirit de aventura ....mai putine femei ar face-o , unele ar face acest lucru din razbunare , altele pentru ca se indragostesc de un alt barbat ......sau mai stiu eu alte motive .......
in schimb cine isi inseala sotul .........nu totdeauna o face pentru bani , aici deja e prostitutie zic eu............
dar ,si asta imbraca mai multe forme
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:39
http://www.youtube.com/watch?v=QsHLE56mkd4
just wanna be with you.......
jeanette40
Postat pe 2 Ianuarie 2011 22:45

realy...?
roby_cado
Postat pe 2 Ianuarie 2011 23:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce putem face ca sa intram in contact cu Dumnezeu? 183 De la: tutankhamon 23 Decembrie 2009 22:41
invidia si prostia este la moda in Romania? 409 De la: clarisse 31 Ianuarie 2010 17:37
deew 1 De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29
" LA MULTI ANI " DE SFANTUL ANDREI 1 De la: Nirvana 30 Noiembrie 2009 08:43
Ce parere aveti despre relatia dintre Dumnezeu si Omul? 103 De la: moment31 23 Octombrie 2009 15:47
Setari Cookie-uri