vindecare de iubire

Degeaba incerci sa ti-o smulgi....daca a fost ceva 'unic", el isi va avea locul acolo mereu....Incearca sa treci peste asta, e singura solutie! Fa in asa fel incat TU sa fii cea importanta! Restul.e doar....desertaciune!
garbo074945
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:12
Mda.....Se spune ca timpul vindeca ranile, dar eu nu sunt de acord cu asta!Ranile raman! In timp,mintea pentru a ramane sanatoasa se acopera de cicatrici, iar durerea scade din intensitate..., dar nu dispare niciodata!
garbo074945
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:17

Cui pe cui se scoate! Trec, toate trec!
Prea mult bagati in seama toate fleacurile.
AMELYY
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:32
buna sunt m ,din nefericire si eu trec prin aceeasi stare prin care treci tu la fel simt si eu, e fooarte greu ,dar cred ca numai timpul poate rezolva problema , o solutie miraculoasa nu vad
fi tare iesi nu sta in casa fa sport .
mikiro1
Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:51
stiu prin ce treci pt ca si eu sunt in aceeasi situatie ,iubesc un barbat care din pacate m-a ranit f mult ,s-a jucat cu sentimentele mele ,acum vreau sa uit ,vreau sa vindec aceasta rana din suflet , insa e greu , foarte greu...
doct
Postat pe 12 Ianuarie 2011 18:35

ladies...doamne, domnisoare si domni (oare), daca tot rasuciti "iubirea" asta in toate pozitiile, este posibil sa fie vorba doar de o infatuare copilareasca ?
din cate am observat eu, iubirea adevarata se cladeste in timp, ca o casa , caramida cu caramida...doar asa rezista !
da, indragosteala este reala si frumoasa un timp (depinde de cine o lalaie), dar realitatea te musca, inevitabil, de poponet si daca nu mergi inainte te invarti in jurul propriei axe, ca un organ anatomic intr'o caldare plina cu melancolie !
crede in tine si bafta vine de la sine !
fortelion
Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:02
Foarte adevarat ce ai spus fortelion, am aceeasi parere ca si tine. Cu siguranta iubirea se cladeste in timp, prin cunoastere si rabdare. E o forma de acceptare a celui de langa tine. Dezamagiri cu siguranta avem cu totii, momente de renuntare si critica la adresa celuilalt, dar unde exista dorinta de reusita din partea amandurora se poate ajunge la un compromis. Initiatoare topingului isi expune doar o parte din experienta sa, iar noi ne tot dam cu parerea despre o situatie expusa doar pe jumatate, iar singura varianta ramane sa facem supozitii sau sa dam sfaturi, desi nu cred k o ajuta prea tare, poate doar ii pune un semn de intrebare la multe pe care deja le are... Sa treci cu bn peste ceea ce te incearca!
oana4me
Postat pe 13 Ianuarie 2011 23:19
De la: roby_cado, la data 2010-12-23 00:17:23cu fatuca asta de vrea sa-si scoata inima din piept...
in prima faza....
dar daca va urmaresc mai atent comment-urile..,imi vine sa reformulez.(."lasati dreaq bautura")..
dar n-o fac...,imi sunteti prea simpatice...
Nicool
Postat pe 16 Ianuarie 2011 12:27
nimeni nu intelege cum e sa iubesti cu adevarat si ce este in sufletul omului la despartire...sau sa iubesti o persoana care nic nu sit ca existi ........
garbo183330
Postat pe 21 Ianuarie 2011 19:02
Cel mai greu este sa iubesti si persoana respectiva sa nu stie ca tu simti ceva pentru ea.Prin asta trec eu acum si e groaznic sa vezi ca el e fericit cu alta si tu ravnesti la ceva ce nu poti avea. Cred ca iubirea asta nu se vindeca niciodata. O sa trecem peste cu timpul, dar intotdeauna in sufletul nostru va fi un loc in care iubirea pentru acea persoana ramane.
Elle2011
Postat pe 21 Ianuarie 2011 19:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fall in love 19 De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
PRIETENII MEI 17 De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31
Setari Cookie-uri