Ma, da' nu esti rusinos deloc! Numa ca nush daca oi corespunde la Emin ( ent) Mno...fie Cand? ( da o scrisorica, ceva...un mesaj...oarice "poiezie" ) |
||
dor72 Postat pe 15 Februarie 2011 18:57 |
||
---|---|---|
Ma tot gandesc...n-ar fi mai interesant sa-ti dedic un topic? Ai vazut ca se poarta...si apoi,ce? Ea-i mai egala decat tine? ...ma mai gandesc. |
||
tatoo Postat pe 17 Februarie 2011 15:26 |
||
Ce mai flatat... Un topic? nu ma face sa rad ( degeaba...) mai egala vrei sa zici, asa, ardeleneste... mai egala= aproape egala Atata' s de egala, de nici nu mai stiu alte cuvinte... Ce nume i-ai da? ( topicului, se intelege) |
||
|
||
dor72 Postat pe 17 Februarie 2011 18:06 |
||
Te-ai emotionat,tati mic...nu mai poti sa te exprimezi... Ma gandeam sa-i zic"Balade pour Adeline"(suna bine,nu?),unde Adeline sa fie anagrama numelui tau,"frantuzat".Ca sa nu se-ntzepe lumea. Hai,da-ma dracului,ca-s bun!!!...si modeeest ,oalelei... |
||
tatoo Postat pe 18 Februarie 2011 17:34 |
||
cre ca a trebui sa imi zici "adelinel" sa imi iasa toate literele alea intepatoare ( da sa stii ca nu-mi place numele aista... am une belle -soeur ashe...ai precepit?) incearca cu "Balade avec ellle" ( diminutiv ) si poti sa o plimbaresti pe oricare Si vaz ca ti-o aparut si aura.....O fi bine, o fi rau.... om vedea |
||
dor72 Postat pe 18 Februarie 2011 22:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa te indragostesti de un barbat , fara sa stii ca e insurat...? | 30 | De la: ingerasulluptator 18 Noiembrie 2011 20:13 |
sunt absurda? | 44 | De la: mirajdan 3 August 2011 04:29 |
Culoarea ochilor conteaza ? | 224 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:03 |
|
||
cum ma incurajez eu.care nr v-a placut? | 91 | De la: daniilia 26 Iulie 2015 18:53 |
sa ii spun ce simt sau nu? | 19 | De la: Anilus 2 Decembrie 2010 20:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice