Obarsia nu cred ca are vre-o importanta in schimbul de idei "danitiger", nu crezi? Te rog sa te documentezi, dar bine de tot. Cat priveste numele meu...sunt cam incurcat sie eu, Garbo m-a botezat "garbo173224" si e suficient. Altii mi se adreseaza cu Nae, ia altii cu Mihai. Merg totusi pe mana lui Garbo. Asadar cautare fructuoasa "danitiger". |
||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:40 |
||
---|---|---|
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 17:40:29Obarsia nu cred ca are vre-o importanta in schimbul de idei "danitiger", nu crezi? si Nae, si Mihai sunt nume frumoase, ca in 173224 nu vad un nume ci, minea-mi zboara undeva in lagarele de exterminare germane. Dar, si asta poti schimba din profilul tau. Nu, obarsia nu-si are loc intr-un schimb de idei, si nici o eventuala legatura de sange, verticalitatea unui om, zic eu, sta in stabilitatea si moralitatea prncipiilor pe care le apara. Cu locatia ta, incercasem sa destind atmosfera, legatura mea cu Craiova este una din cele mai puternice. |
||
danitiger Postat pe 15 Ianuarie 2011 17:54 |
||
Daca vrei sa purtam o discutie in spatiul privat, te astept sa dai un semn de...prezenta, "danitiger". | ||
|
||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:11 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-01-15 16:47:43Irinuca,la multi ani!si tie.sa ai multa liniste sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor.Alexandra [/quote Tu alexandra esti cea mai de treaba de pe aici...Restul sunt niste excremente care se iau de saraca irinuca care ii invata de bine....Si ei tot excremente raman |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:42 |
||
Tu alexandra esti cea mai de treaba de pe aici...Restul sunt niste excremente care se iau de saraca irinuca care ii invata de bine....Si ei tot excremente raman | ||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:43 |
||
aham, tzac pac...treceai din intamplare pe langa site, si de la primul post te-a lovit revelatia excrementelor, este? defecta... |
||
michelle_ Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:44 |
||
224,buna seara!de ce il invoci aici pe Albert Einstein?faci parte dintre ateisti si vrei sa ai sustinere tocmai de la un om de stiinta?ai sa fim seriosi!!!ca om de stiinta Einstein avea alte cunostinte despre armonia cosmica si recunoaste la un moment dat ca Dumneze-ul pamantenilor este o super inteligenta,folosit pe pamant pt subjugarea vointei libere a oamenilor ,ca si biblia care este considerata de el o carte de legende pt copii.toti ateistii s-au folosit de cele sustinute de Einstein,pt a isi justifica non-credinta.insa omul de stiinta avea un sentiment de credinta de alt gen,deosebit total fata de un credincios naiv. | ||
vuvuzela Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:58 |
||
Pai eu sunt de mult pe garbo,,sunt un admirator vechi al irinucai....imi este mila de sarmana fata....as vrea sa o fac nevastamea daca ar vrea...Asta da femeie | ||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 18:58 |
||
Buna "vuvuzela", am mai atins subiectul Einstein mai demult. Chestia cu ateismul nu mi-o aplica mie, daca mi-ai citit posturile. A fi ateu inseamna cumva, a nu crede in Biblie? Daca da, atunci iti dau dreptate. |
||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:08 |
||
De la: garbo173224, la data 2010-12-25 01:10:39Suntem in 25 decembrie, ziua in care se aniverseaza "Nasterea Domnului nostru, Isus. Poate sa para o blasfemie ca lansez o asemenea tema de discutie tocmai astazi.OARE LA CATA NEREUSITA S-A AFLAT OAMENII,IN URMA CU 2011? |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:09 |
||
Te rog "mimi6", nu-i un topic pentru matrimoniale, discutati-va problema in privat, daca nu cumva o fi deja maritata. | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:09 |
||
Credeam ca o depasesti pe iirinuca ta, dar constat ca nu poti nici maca cita corect, "mimi6". | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:11 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:08:05Buna "vuvuzela", am mai atins subiectul Einstein mai demult.Pai ca omul sa poata crede in biblie,mai intai trebuie sa o inteleaga...Daca un om nu are credinta si nu se roaga,el nu are cum sa inteleaga biblia decat doar la suprafata.... |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:11 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-14 17:04:35Multumesc "prezbiteros" pentru disponibilitatea pe care o ai pentru dialog. "173224", in primul rand sunt si eu barbat, dar multumesc pentru politetea de a-mi acorda intaietatea, in al doilea rand, daca tu ai venit cu propunerea, corect ar fi ca tot tu sa incepi. Personal, nu cred ca ar fi nevoie de reguli atata timp cat nu folosim un limbaj inadecvat. Restul lasam sa curga. |
||
prezbiteros Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:11 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:09:37Te rog "mimi6", nu-i un topic pentru matrimoniale, discutati-va problema in privat, daca nu cumva o fi deja maritata.Pai ce te face sa crezi ca este maritata? Pt ca ea este o fata prea finuta si inteligenta,,nu gaseste asa repede un barbat pe masura ei.... |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:13 |
||
Tu crezi in biblie sau in Dumnezeu, spune-ne si noua, asa ai scris, ai terminat scoala generala? | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:16 |
||
Daca esti tot barbat, credinta iti da voie sa te "ascunzi" in spatele unei femei? O atitudine mincinoasa nu pot accepta pentru desfasurarea unei discutii. Ca atare, consider subiectul inchis, si imi retrag propunerea anterioara pe care ti-am facut-o, "prezbiteros". |
||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:19 |
||
mimi6,iti multumesc,dar vreau sa iti povestesc ceva de care acum ma rusinez.candva si eu am gresit ca tine acum,catalogam,eram brutala in exprimari,crezand ca asa imi pot sustine ideile mele,parerile.ulterior am realizat ca trebuie sa respect si parerile altora,conform liberului arbitru.daca consideri ca cineva este pe un drum gresit in cele spuse,poti sa ii explici cu argumente ca greseste.daca pe atunci as fi avut pe cineva care sa imi trimita un cuvant placut sau un gand bun,as fi inteles mai repede cat de gresit era modul meu de abordare,in acele vremuri.de aceea azi imi asum riscul poate sa te supar cu aceste ganduri ale mele.exista si un mod mai placut de a te adresa cuiva chiar daca nu esti de acord cu modul lui de comportament .si uite asa se realizeaza pacea si armonia intre userii acestui site.iti multumesc mult ca ma citesti,iti doresc si tie La multi ani! implinirea dorintelor si liniste sufleteasca.Alexandra | ||
vuvuzela Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:20 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:16:19Tu crezi in biblie sau in Dumnezeu, spune-ne si noua, asa ai scris, ai terminat scoala generala?Eu cred in Dumnezeu...Sincer nu cred in toate lucrurile care scriu in biblie pt ca nu au nici o logica....Biblia a fost scrisa de oameni care au zis ei ca este dupa ispiratia Duhului Sfant....Dar ca Duhul Sfant se afla doar in mintea unui om curat....Care traieste curat sufleteste si trupeste....Este cinstit....Si cati oameni cinstiti...Cati barbati cinstiti au mai fost dupa Hristos? |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:21 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:19:20Daca esti tot barbat, credinta iti da voie sa te "ascunzi" in spatele unei femei?pai poate a luat in calcul ca acest forum este de hermafroditi,,de asta nu a vrut sa va supere..apoi daca el se ascunde in spatele unei femei inseamna ca considera femeile inteligente si cu intuitie mai mare decat cea a barbatilor |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:25 |
||
Parerea mea "mimi6" este ca daca in sufletul tau crezi in Dumnezeu este suficient. Toate celelalte sunt gunoaie de care ar trebui sa scapi. |
||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:25 |
||
De la: vuvuzela, la data 2011-01-15 19:20:13mimi6,iti multumesc,dar vreau sa iti povestesc ceva de care acum ma rusinez.candva si eu am gresit ca tine acum,catalogam,eram brutala in exprimari,crezand ca asa imi pot sustine ideile mele,parerile.ulterior am realizat ca trebuie sa respect si parerile altora,conform liberului arbitru.daca consideri ca cineva este pe un drum gresit in cele spuse,poti sa ii explici cu argumente ca greseste.daca pe atunci as fi avut pe cineva care sa imi trimita un cuvant placut sau un gand bun,as fi inteles mai repede cat de gresit era modul meu de abordare,in acele vremuri.de aceea azi imi asum riscul poate sa te supar cu aceste ganduri ale mele.exista si un mod mai placut de a te adresa cuiva chiar daca nu esti de acord cu modul lui de comportament .si uite asa se realizeaza pacea si armonia intre userii acestui site.iti multumesc mult ca ma citesti,iti doresc si tie La multi ani! implinirea dorintelor si liniste sufleteasca.Alexandrapai cine este brutal...Eu ma exprim cu sinceritate...daca stii ca esti om cinstit si cu suflet bun nu are de ce sa iti fie rusine sa iti exprimi ideile cu sinceritate,daca stii ce vrei de la viata...Nu cred ca este bine sa te integrezi,ci este bine sa iti pastrezi ideiler tale proprii,pt ca oamenii nu te invata lucruri bune,ci vor doar sa te doboare ca sa nu fii mai buna ca ei....cine se ia dupa ideile altor oameni si nu gandeste individual acela este un om slab..Dar pt a fii un om puternic este nevoie de credinta si rugaciune.Pt ca fara Dumnezeu sunt doar niste neputinciosi oi de turma..Si eu niciodata nu voi fi oaie de turma |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:30 |
||
"mimi6" te-am intrebat mai devreme daca ai terminat scoala generala, imi cer scuze si retrag intrebarea. Acum m-ai lamurit ca inca nu ai trecut de cei 7 ani de acasa. Cand depasesti varsta "majoratului de 7 ani", mai fane o vizita. | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:32 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:25:54Parerea mea "mimi6" este ca daca in sufletul tau crezi in Dumnezeu este suficient.pai da dar nu este suficient doar sa crezi in Dumnezeu...Ca sa poti fii un copil al lui Dumnezeu trebuie sa faci voia lui Dumnezeu.Sa traiesti asa cum vrea Dumnezeu...Sa traiesti sa ii ajuti pe oameni sa se construiasca....Daca un om este smerit..Dumnezeu il indruma si il curata de pacate.Dar trebuie sa fii curajos si sa iubesti pe Dumnezeu mai intai de toate |
||
mimi6 Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:34 |
||
De la: barboneli, la data 2011-01-15 01:13:19 "barboneli" nu a adaugat nimeni nimic la Biblia Ortodoxa, cel mult, poti spune ca se pot face interpretari diferte pe acelasi text. De ce spun aceasta? Cumpara "Vulgata" - Biblia scrisa in lb. latina (actual - Biblia Romano-Catolica) si o Biblie din lb greaca, compara-le cu cea ortodoxa si, dupa ceva munca, ai sa-ti dai seama ca nu e nimic diferit, schimbat. Restul sunt doar interpretari. Mentionez ca ambele au fost traduse din aramaica si ebraica. Referitor la scrierea numelui "Iisus", cred ca a raspuns suficient "vuvuzela". Biblia Ortodoxa in lb. romana fiind tradusa din lb. greaca automat, transcrierea numelui in lb. romana ramane neschimbat "Iisus". |
||
prezbiteros Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:38 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:08:05Buna "vuvuzela", am mai atins subiectul Einstein mai demult. recunosc nu am citit toate postarile tale.desigur ca a fii ateu nu are nici o legatura cu a nu crede cele ce se scriu in biblie.este vorba doar de capacitatea de intelegere si cunoastere.de aceea cred ca il invoci pe Einstein pt a iti sustine modul tau de acceptare sau nu a religiei.ti-am scris ca si eu am alta cultura .(nu fac referire la scoala).multi s-au folosit de cele spuse de omul de stiinta,fara sa inteleaga exact la ce facea el referire.ti-am scris mai sus.si el avea alt gen de a intelege de unde vine atata armonie cosmica. |
||
vuvuzela Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:41 |
||
Multumesc Alexandra, pentru precizari. | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:45 |
||
mimi,intotdeauna am fost impotriva conceptiei de "a face parte din turma'".asta nu inseamna sa devin 'lupul' care mananca oile.accept insa ca fiecare este liber sa gandeasca neingradit de altcineva.daca ma vei citi ,vei vedea ca imi plac dezbaterile argumentate,discutiile libere,pana ajung la un consens.daca persoana nu este pregatita sa inteleaga,ma retrag in mod diplomat,fara a jigni dar nici a primi jigniri.eu nu vreau" integrare" ci armonie. | ||
vuvuzela Postat pe 15 Ianuarie 2011 19:57 |
||
De la: garbo173224, la data 2011-01-15 19:45:29Multumesc Alexandra, pentru precizari. cu placere.imi place discutia cu tine si tema aleasa.sa stii ca te inteleg mai profund ,decat las sa para.dar este lumea acum pregatita sa accepte sustinerile tale sau ale mele,sau ale altora care nu sunt doar credinciosi naivi? |
||
vuvuzela Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:10 |
||
Greu sa te poti pronunta in sensul cantitativ al cuvantului, Alexandra. Nu cred. | ||
Nae_Nae Postat pe 15 Ianuarie 2011 20:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
momente nasoale...? | 154 | De la: quasaria 3 Martie 2010 21:51 |
Ce e de facut cand iti vine copilul batut acasa? | 19 | De la: garbo276286 17 Octombrie 2013 08:59 |
Cine minte in CV? | 33 | De la: garbo_1568 7 Mai 2012 20:56 |
|
||
Basescu Politica | 9 | De la: luptatoareacurajoasa 14 Mai 2010 18:10 |
orgoliul sau dragostea??? | 29 | De la: ANTA 10 Octombrie 2009 12:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară