Alegeri....regrete....invidie

fetelor, as putea sa va spun ca sunt un barbat constient de valoarea femeii sau un baiat constient de valoarea mamei, dar in schimb am sa va spun ca nimeni nu e de neinlocuit, si sa va explic, daca faci tu totul in casa, ceilalti au sa te lase sa continui in ideea ca de fapt asta iti face placere sa-ti tii casa curata dupa parerea ta, daca nu mai faci nimic au sa o faca dupa parerea lor si tu daca-i iubesti suficient o sa le respecti parerea si prin extensie ideea lor de curatenie, chestia e ca e alegerea ta, pot sa-ti si argumentez dar mi-e lene sa scriu atat
casperphantom
Postat pe 31 Decembrie 2010 10:41
l_flory
Postat pe 31 Decembrie 2010 10:45
De la: Doara, la data 2010-12-29 12:53:02Ar trebui sa gasesti un echilibru. E frustrat sa ai mereu cate ceva de facut si nu musai pentru tine, dar e la fel de frustrant sa nu ai nimic de facut pentru nimeni. Nu cred Picaturo ca toate femeile singure sunt frustrate sau neimplinite. Fiecare se simte implinita sau neimplinita in functie de anuminte asteptari ale sale.
Oricum ar fi, singuratatea e grea. E urat sa stii ca nu astepti pe nimeni sau ca in loc de un suflet langa tine iti vorbeste televizorul. Uneori e bine sa avem si momente de astea, dar cand sunt constante atunci intervine singuratatea. Daca ai realizat ca iti lipseste timpul pe care ar trebui sa il petreci cu tine e bine sa iei masuri. Incearca sa mai delegi din treburile casei si sa iti faci timp sa fii doar tu cu tine. Presupun ca ai tai te-ar intelege. Poate prea vrei sa le faci si tu pe toate si asta te-a cam dovedit.

Si pentru Floare ca deja e frustrant pentru mine sa citesc:

"�nainte de p �i b se scrie m (nu n), inclusiv �n prefixe care �naintea altor consoane se scriu cu n: ambulan��, amplasa, combate, compl�cea, emblem�, emplastru, imbatabil, improviza, �mboln�vi, �mp�rat, umbla."

doara, daca pentru tine e frustrant sa citesti ia gandeste-te cum e pentru noi, sa faci greseli e cel mai simplu lucru, ajunge sa nu fii atenta unde bagi des'tul si gata, iti multumim pentru generozitatea cu care ne inveti felurite tehnici gramaticale dar nu crezi ca ai fi mai fericita si mult mai implinita daca le-ai trece cu vederea ???nu de alta dar stim ca esti desteapta si multi nu au timp sau chef sa previzualizeze ce au scris sa fie siguri ca e bine, spre exemplu eu
casperphantom
Postat pe 31 Decembrie 2010 10:49

evident ca toata lumea greseste, important e sa nu persisti in greseala ci sa te corectezi!
zambila
Postat pe 31 Decembrie 2010 11:00
Eu cred ca....in viata nimic nu se intampla fara vreun scop!Unii avem familie dar nu suntem fericiti, altii poate isi doresc o familie, s.m.d. Important este sa dobandim forta de a merge mai departe, sa trecem peste greutatile vietii cu capul sus si sa nu uitam niciodata ca fiecare e dator sa-si poatre crucea care ii e destinata! Numai bine!
garbo074945
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:06

Cum dam de greu, gasim repede motivul: "asta ne e crucea". Prostii.
Raul si binele ni-l facem cu mana noastra, cu mici exceptii.
Asa ca, fericirea sta la indemana orcui.
AMELYY
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:44
In viata asta,nu le putem avea concomitent pe toate.
Si cu ca t mai mult oferi,cu atata mai mult primesti.
Cine are familie cu doi copii,si obligatii,are si castig,si rasplata.
Cine e singur,isi ofera doar lui insusi,si va primi ceea ce ofera.
Exista solutii,spune copiilor ca o zi pe saptamana,vor face ei treaba acasa,spalat vase,gatit,etc.
Sau mai stiu pe o prietena,care la sfatul mamei ei,a intrat in spital o saptamana pentru analize,si familia a realizat cat de mult inseamna lipsa ei,si au inceput sa imparta sarcinile.
ai nevoie de o zi pe saptamana liber de rutina,de toate obligatiile fata de familie.
stiu si eu ce inseamna rutina,chiar daca am doar un copil,si sunt insarcinata cu al doilea.
Asa ca am zile cand le las balta pe toate,si gatesc pentru doua sau trei zile.....
Dupa asta casa arata rau de tot,darmerita///D
daniilia
Postat pe 9 Ianuarie 2011 21:11
nu ti mai invidia prietenele.....n ai de ce ...FII FERICITA SI MINDRA DE TOT CE AI....
habar nu ai ce nseamna SINGURATATEA si cit de GREA este
garbo057311
Postat pe 11 Ianuarie 2011 16:43
Scumpa doamna!Bucurate c-ai facut ceva in viata fata de acele EGOISTE cu grija numai la viiata lor.Sa va traiasca copiii si sa va bucurati pe urma lor,poate ca va va da un pahar cu apa si va va vorbi frumos la batranete.Pana atuncea sa fiti sanatoasa si impreuna cu sotul sa recuperati din vacantele pierdute. Acuma sunt mai multe posibilitati chiar si cu bani mai putini.
vasiliu
Postat pe 11 Ianuarie 2011 17:06
treaba in casa nu se termina niciodata,poti gasi ceva de facut incontinuu,si nu e bine deloc.
Viata personala,inseamna dus la sala,la aerobic,pictat,dansat,ceva ce iti place,personal,al tau.
si are dreptate sotul tau,lasa balta ce se poate,fa strictul necesar acasa,si macar o data pe saptamana,fa ceva doar pentru tine,de acolo vine satisfactia.
Asta e viata.Daca tragi o linie cand ajungi peste ani la pensie,constati ca au trecuta nii curatand,dereticand,etc.
E groaznic .
Schimba acum cev ain viata te,ai puterea si sprijinul familiei tale,nu te incatusa in rutina obligatiilor,mai ales ca iti doresti si tu putina libertate si relaxare.
Fa-o pana nu va fi prea tarziu>>>>>D
daniilia
Postat pe 11 Ianuarie 2011 19:52
sal,priereni! ami pere bine, ca pot sa particip si eu la discutia voastra! dar de ce atita rautate,in cuvintele voastre? asta chiar nu mai inteleg! si in legatura cu ;povestea; prietenei noastre comune; fiii sigura, ca ele nu sunt nicidecum fericite,si nici macar multumite,de viata lor; auzi, o casa goala,un suflet pustiu! bucura-te de copii tai, de viata ta plina,si lasa-i in amarul lor cu toata frumusetea lor! tu fa=ti timp si pt tine coafor plimbeari o carte buna,siii fiii fericita,in casa ta plina....cu galagia copiilor,si zimbetul sotului!!!!!!!!!!!!!
perla_negra
Postat pe 18 Ianuarie 2011 10:42
"Si totusi uneori ma uit la sotul meu ca ma compara cu ele si comparatia nu e neaparat in favoarea mea."

Lady, defapt pe tine asta cred ca te deranjeaza mai tare, nu faptul ca iti petreci timpul dedicandu-te familiei tale, pentru ca oricum ceea ce oferi, oferi din dragoste.
persidadamian
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:42
"prietenei noastre comune; fiii sigura, ca ele nu sunt nicidecum fericite,si nici macar multumite,de viata lor;"

bagi mana in foc pentru afirmatia asta, ori e doar un fel de-al tau de a incerca sa ridici moralul cuiva??
persidadamian
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:46
bre vasilica, matale plutesti in eroare totala. femeile singure nu sunt egoiste. asta e un mit creat de barbatii complexati de ideea ca o femeie care nu traieste si nu respira decat prin ei nu e completa

al doilea: copiii nu ii faci ca sa aiba cine te ingriji la batranete, si sa-ti dea cana cu ceai. copiii ii faci pentru ca ti-i doresti, pentru ca ii iubesti. iar cand sunt adulti ii lasi sa-ti traiasca viata, nu te agati de ei, ca nu sunt carje.
michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 11:54
aici subscriu..
roby_cado
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:10
normal, le zic ca din gazeta
michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 12:22
michelle...gresit...
fara un barbat femeia e un nimeni,ca doar el le stie pe toate,ea e femeie si e proasta
iar copiii ii faci ca sa te respecte si sa de adore si sa iti faca sluj in fata toata viata ptr ca i-ai facut si i-ai crescut si nu i-ai lasat sa crape de foame....

eladaela
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:12
Haide bre Elado, vrei sa te spun Irinucai? sa vezi ce isi umfla manecile si trece gospodareste la treaba, sa scoata ghiavolul din voi, mintenas!
anakin
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:16
adeluto, zi-ne repede ce-ai baut
michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:19
De la: persidadamian, la data 2011-01-18 11:42:08"Si totusi uneori ma uit la sotul meu ca ma compara cu ele si comparatia nu e neaparat in favoarea mea."

Lady, defapt pe tine asta cred ca te deranjeaza mai tare, nu faptul ca iti petreci timpul dedicandu-te familiei tale, pentru ca oricum ceea ce oferi, oferi din dragoste.

Exact asta e ceea ce ma deranjeaza. Pentru ca am ales si nu-mi pare rau de alegerea facuta. Si chiar daca cateodata renunt la mine pentru ei - sunt fericita asa. Ce ma doare e ca nu intelege intotdeauna ( pentru ca sunt sigura ca de cele mai multe ori stie si apreciaza) sacrificiul meu - facut din dragoste. N-am intotdeauna o manichiura perfecta, nu sunt mereu tunsa si aranjata, n-am ultimul racnet in ale hainelor si incaltarilor, gentilor si altor artificii, fata mea e uneori obosita - dar daca vreunul din ei are nevoie de mine eu sunt intotdeauna acolo - cu toata dragostea pentru ei.
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:21
Di, asta nu exclude ca trebuie sa-ti gasesti timp si pentru tine. si nu ma refer aici la oja si smacuri pe fata. ma refer la un timp calitativ pe care sa ti-l aloci tu, omului din tine, intelegi?

daca tu nu iti acorzi tie atentie, altii nu o vor face, parerea mea...
michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:26
Si ca sa nu se inteleaga gresit - eu am gasit un echilibru - pana la 43 ani - trebuie sa il gasesti - intre casa, servici, copii, sot, propria persoana. Ideea e ca in aceasta echilibirstica oricum nu poti fi la fel de ingrijita si nu te poti ocupa de tine la fel de mult cum se preocupa o femeie care are doar servici si pe ea. Poate intr-o zi - o poti face - dar pe termen lung - in nici un caz. Iar asta se vede pe fata ta, pe corpul tau, pielea ta. veci putruri n-o sa arate mainile mele dupa ce am terminat de spalat toate tigaile si farfuriile zilnic ca ale uneia care atinge apa doar ca sa-si spele cana de cafea.( exagerez aici si sunt putin rautacioasa) - dar in pricipiu asta e adevarul.
Ce-mi doresc e doar ca barbatii sa nu uite cate face o femeie pentru familia ei. Desi... daca uita...
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:28
De la: me_reloaded, la data 2011-01-18 13:26:49Di, asta nu exclude ca trebuie sa-ti gasesti timp si pentru tine. si nu ma refer aici la oja si smacuri pe fata. ma refer la un timp calitativ pe care sa ti-l aloci tu, omului din tine, intelegi?

daca tu nu iti acorzi tie atentie, altii nu o vor face, parerea mea...

Eu imi acord mie timp calitativ - sunt multumita de mine - dar ideea e ca oricum ai face esti mai "uzata"
Si daca sotul ar aprecia-o pe una mai smacuita ca mine l-as considera superficial - si stiu ca nu e - dar uneori daca ar fi nu gasesc in mine resurse sa-l condamn.
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:35
michelle...apa de la flori si-am lucrat de noapte
asta s-a incercat sa mi se inoculeze ani de zile...
acu' normal ca nu s-a reusit...nu voi gandi niciodata asa

sunt femeie si".....imi apartin doar mie,nu sunt a nimanui,puterea mea e-n mine si nu in alta parte..."
copiii i-am facut ptr ca asa am vrut,ptr ca asta mi-am dorit si le voi fi datoare cate zile voi mai avea copiilor mei ptr ca EI NU AU CERUT SA VINA PE ACEASTA LUME....
eladaela
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:39
esti prea critica cu tine, parerea mea...

de cele mai multe ori, la tinerete, nu ne acordam suficienta atentie. asta, din inconstienta, din oboseala, din lipsa de timp, etc, etc...

chestia e ca in timp se cunoaste. cand ne dam seama, incepem sa ne ingrijim si chiar aratam bine. ideea e ca la 43 de ani nici bunul dumnezeu nu te mai poate face frumoasa si frageda ca la 20. ai celulita, plamanii nu-ti mai sunt tzantzosi, apar ridurile pe la ochi, alea despre care mie imi place sa spun ca sunt de "expresie"

michelle_
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:43
Sa va dau un exemplu concret.
Deci eu am firma mea - care-mi permite sa pastrez un standard bun de viata in casa - dar asta imi ia destul din timp, 2 baieti, sotul si am grija de amandoi parintii mei - care sunt batrani si bolnavi. I-am luat in casa la mine si le fac mancare, curatenie, absolut tot. Sotul ma apreciaza - mereu spune - eu n-as putea sa duc cat duci tu. Nu ma simt deloc neapreciata - dimpotriva. Dar... am foarte putin timp. Seara dupa ce termin tot ce am de facut, dupa ce copiii si sotul se culca - mai stau o ora sa-mi aranjez unghiile, dimineata ma trezesc mai devreme sa ma epilez - pana se trezesc ei - lucruri de astea. Imi fac timp sa ajung la coafor sa nu arat ca muma padurii. Dar am fost la o petrecere - si la acesta petrecere a fost si o cunostiinta de a mea de aceeasi varsta - dar care e singura - nu e maritata, n-are copii, are o slujba bine remunerata. Amandoua eram aranjate - ca doar era o petrecere - dar ea arata mult mai proaspata ca mine. Eu facusem toata dimineata curatenie, mancare si mai spre dupa amaiaza un dus si fatuirea pentru petrecere. Si toata seara i-a facut ochi dulci sotului meu. I-a povestit pe unde umblase, unde voria sa mai mearga. Imi venea sa ma infing in parul ei
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:48
Pentru ca ma gandeam ca daca chiar si l-ar dori (pe sotul meu) l-ar putea lua.
Ma uitam cum ii povestea ca isi doreste un copil ( la 43 ani!!!!!) Si sotul meu ii spunea ca si el ar mai vrea unul - Fereasca Sfantu - eu nu mai sunt in stare sa mai cresc inca un copil mic. Si cand am ajuns acasa - sotul meu incepuse sa ma tachineze - nu mai facem unul mic? Si mi-era asa o ciuda.... Eu abia astept sa ramanem doar noi doi - sa avem timp doar pentru noi.
Lady_Di
Postat pe 18 Ianuarie 2011 13:53
da-le in ma-sa de cotzoharle...
Freya__
Postat pe 27 Mai 2011 22:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
viata si boala este nedreapta 23 De la: yanyacharberet 4 Septembrie 2009 17:45
BUNA 13 De la: anakin 18 Noiembrie 2009 16:08
hei 7 De la: hermosa20 16 Iulie 2012 02:16
Un cuvant frumos 3 De la: garbo_1568 16 Aprilie 2012 12:02
Job Operatoare sondaj opinie 1 De la: ioanatodi 7 Iunie 2012 09:35