un prost nu-i un om care nu a inteles , ci unul care pretinde ca a inteles mai bine decat cel chemat sa inteleaga..........Iorga a spus-o ..... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:09 |
||
---|---|---|
mai, sa inteleg ca de anul viitor Pamantul va deveni asa un fel e mall, al Universului??? cuum, nu va mai fi Soarele?? |
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:18 |
||
eu tot ma minunez cita inocenta in lumea asta rea, totusi.... | ||
|
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:23 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:25 |
||
ai fetelor nu va mai suparati.sunt atatea variante si speculatii despre 2012,incat nimeni sau aproape nimeni nu stie realitatea.se pare ca NASA,face destule cercetari,dar chiar daca "scapa" cate ceva si de acolo,tot nu stim cat de reala este informatia.desi nu este prima oara cand se abordeaza pe garbo acest subiect,imi permit cu voia sau fara voia voastra,sa dau un copy-paste variantei cele mai apropiate de adevar se pare: "sfarsitul lumii in 2012? Loading from Okazii.roDe cand au fost descoperite vestigii ale civilizatiei Mayase, inclusiv calendarul acestui popor, oamenii au inceput sa se intrebe de ce ultima data din acesta este 22 decembrie 2012. Insa aceasta intrebare a devenit din ce in ce mai des pusa cu cat 2012 era mai aproape si acum, cum 4 ani inainte, a devenit o "problema existentiala". Diverse fenomene si schimbari ale sistemului nostru solar au pus pe ganduri oamenii de stiinta. De exemplu, faptul ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 kmp. Si atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997. Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum, iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace. Campul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901 incoace. Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura Fotonica, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra chiar in 2012. Sfarsitul Lumii vs. Sfarsitul Timpului Sfarsitul Lumii, insa, se pare ca nu este acelasi lucru cu Sfarsitul Timpului, schimbarile care se asteapta in 2012 fiind mai mult unele spirituale ce vor schimba atat viata pe Terra, cat si omenirea insasi. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala. Faptul ca in 2012 vom trece prin Centura Fotonica, ce emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X), va exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Cele 24 de ore ale zilei vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista si se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. Aceasta schimbare va determina schimbari colosale in sens pozitiv, insa. Astfel nu vom mai avea migrene, dureri de cap, ameteli sau palpitatii, nu vom mai simti oboseala si nici nu vom mai raci. Intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede si toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul. Bioterapeutii si telepatii se vor inmulti iar oamenii care vor supravietui acestor schimbari vor avea o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. Daca aceste lucruri vor fi sau nu adevarate nu putem stii cu siguranta, insa veridicitatea ei se va stabili in numai patru ani, pe 22 decembrie 2012. "(cu modificarea ca vom afla exact peste 1 an). |
||
vuvuzela Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:46 |
||
da vuvuzela, daca nu dadeai si tu acelasi copy paste nu ne simteam bine. | ||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:49 |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 12:51 |
||
cineva chiar isi mai bate capul cu prostiile astea? 2012?? sa fim seriosi! oamenii sunt obsedati dupa stiri senzationale si se pricep de minune sa interpreteze exact cum vor si le convine anumite "informatii" |
||
zambila Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:04 |
||
eu zic ca maine devenim albastri cu picatele, ca incepe sa emane soarele radiatii de alt timp... si dca vreti sa supravietuiti ia fuguta la biserica, pt ca formatul clopotului va protejeaza de gama omega Z.... Ce drak atitea timpenii pe care unii chiar le cred.... |
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:09 |
||
chiar... cum se numesc florile alea de la avatar ? eu zic ca sunt gherbere ! si sa ne intoarcem la amicul nostru, 156 parca... si la ce a postat ! dupa parerea mea personala si de om citit, adica am mai citit si eu Ispirescu, Jules Verne, Cartea Junglei si inca cateva... , este o utopie ce se scrie in articol sau ce naiba e ! 156 nu are nici o vina, ca doar nu el l-a scris. el de fapt, nici nu l-a inteles ! dar suna bine.... !!! acum, nu stiu daca sa plang sau sa rad... ptr. cu de-al de astia... vom trai si dupa 2012 !!! am vrut sa subliniez tote ineptiile scrie, dar vazand ca sunt asa de multe... m-am razgandit ! si oricum, tot nu ajuta la nimic ! din toate timpurile au existat din astia. si atunci cand, cei care sustineau ca pamantul e plat ca o farfurie, ii prajeau pe cei care sustineau si pe buna dreptate, ca pamantul e rotund ! sa zicem mersi ca azi, nu se mai folosesc metode din astea, cel putin nu in Romania... !!! de ce sa nu-i lasam sa creada orice se scrie unde se scrie, si se lasa convinsi numai ptr. ca, la inceputul articolului scrie ca nu stiu ce Unuversitate, Academie sau nu stiu ce grup de savanti, au descoperit aceste lucruri. si in plus, spre sfarsitul articolului, se mai scrie si ceva cu un iz puternic de preoteala si tangenta cu religia... cea ce o face si mai de necrezut ! pana acuma, religia amenintza cu iadul... acuma sunt mai smecheri... vin cu schimbarea ADN-ului... cu terminarea timpului... corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.... ca ne vom face fosforescenti chiar din prima zi in care intram in nu stiu ce tunel... !!! ce m-a suparat pe mine a fost, obraznicia intrebarii: INCA NECLAR ? si obraznicia celui care a pus-o... !!! |
||
barboneli Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:09 |
||
obligat si olecutza de apa sfintita |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:10 |
||
Q,ai dreptate recunosc.dar sincer nu am mai intrat pe pg 1 si nu stiam de restul adaugirilor si comentariilor. regret pt aceasta situatie.mi se pare ca sunt intr-o gaura dar nu neagra ci supida. sorry! | ||
vuvuzela Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:11 |
||
eu cred ca ma reprofilez...hmmmm....cred ca-mi deschid un magazinas in mall cu ochelari de soare Raze X Y Z G H si ce mai vreti voi impermeabili | ||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:13 |
||
mai bine niste pelerine fosforescente.... Sa zica lumea - na! A si inceput transformarea.... | ||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:17 |
||
ameno, punem de-o afacere in iulius mall? | ||
zambila Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:19 |
||
Te fac partenera La cata reclama gratuita se face vindem produsele ca painea calda Parca si vad spotul publicitar pe la ProTV : "Ochelari impermeabili nu-i simti cand ii porti si vezi lumea ca odinioara.....o mie de culori nimic fosforescent!!!!" TADAAAA |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:23 |
||
Pelerinele se dau bonus in caz ca ochelarii au vreun defect de fabricatie...sti cum e...nu te poti increde in chinezii astia | ||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:25 |
||
Ameno ,eu zic sa te interesezi la NASA mai intai.sa nu faci o investitie gresita si crah ,dai faliment.poate sunt mai buni okelarii afumati,adauga si niste mizilicuri de craciun si revelion daca le mai apucam la anul.ai sa sarbatorim revelionul in noiembrie 2012.si uite asa pacalim destinul.La multi ani Ioanelor si Ionilor!dati si voi ceva,un vinisor ,o sampanie,un mizilic?ne tineti asa pe niznaiu? | ||
vuvuzela Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:25 |
||
vuvu spargatoare de entuziasm mai da nu poate omul sa se bucure un moment dzacate craca jos de sub picioare eu cred ca esti invidioasa |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:28 |
||
cine stie planurile lui D=ZEU , noi ne dam doar cu parerea c-o fi asa sau asa , cu o moarte tot santem datori , iar cind se rupe firul vietiinimeni nu se [pate opune maria |
||
marialeia Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:39 |
||
ameno, eu nu dau nici un bonus, ca's neam de evrei... n-o sa vada bonus de la mine. Da'putem sa vindem pelerinele ca a doua sansa? N-au fost buni ochelarii?!?! Atunci ne pare rau. esti pacatos rau! Da'uite, totusi, pentru tine asa, poate te putem ajuta... la pret muuult mai mare, evident.... |
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:40 |
||
Barboneli ..".chiar... cum se numesc florile alea de la avatar ? eu zic ca sunt gherbere " nu ..........nu sunt "gherbere"...gerbere , cred ca ai vrut sa spui .....ei , nu mai cauta , poate le gasesti in vreun catalog ceva........... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:40 |
||
cei muovi par a fi irisi, atat cat ma pricep io la flori (adica deloc) |
||
zambila Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:45 |
||
Am ras cu lacrimi Q intr-o afacere e bine sa actionezi cu mintea nu cu sufletul De cate ori actionam cu sufletul se duce naibi afacerea... Sa sti ca ai dreptate ce atat bonus da ce-i aici targul lui Cremene Daca nu are nimic impotriva zambila iti propun un partenerait, hmm ce zici? |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:47 |
||
pot sa dezvolt eu segmentul premium "pelerine"? |
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:54 |
||
clar! o sa ai si credibilitate! deja esti albastra fosforescent! |
||
zambila Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:56 |
||
evident Am plecat fetile sa vad lumea in culorile iernii acum cat mai pot...........nu se stie daca chinezii o sa-mi fabrice ochelari de calitate |
||
ameno Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:56 |
||
garbo119174 Avatarul lui garbo119174......de avatarul asta era vorba pisic mic ........ vezi pe prima pagina din 2012 asta.......... eeeeeeee ce faceti , o puneti de un parteneriat ??? ma luati si pe mine ???.responsabil cu linistea, sau .........mai vedem .... |
||
jeanette40 Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:56 |
||
De la: ameno, la data 2011-01-07 13:28:30vuvu spargatoare de entuziasm cum nu stiai!!??eu sunt "spargatorul de nuci",nu de distractie.nu sunt invidioasa crede-ma.insa incerc sa ies din starea mea de tristete(pe tata il chema Ion),si fac si eu glume.ca sunt reusite sau nu,mai putin conteaza.daca ti-am scos un zambet,inseamna ca reusesc si eu sa ies din starea de tristete.te servesc cu un pagar de vin si icre.era din Panciu.dar sa trecem la lucruri mai vesele.tine paharul si tartinele.cum ai petrecut de revelion? |
||
vuvuzela Postat pe 7 Ianuarie 2011 13:59 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/2654/2654890lpiolm8h23.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 7 Ianuarie 2011 14:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Osteoporoza, Osteoartrita | 78 | De la: yanyacharberet 24 Ianuarie 2010 11:18 |
Ce rol am eu in caruselul asta? | 42 | De la: garbo161879 28 Iulie 2010 23:02 |
intreb femeile de pe Garbo, exista o diferentza intre sex si dragoste ?? | 233 | De la: garbo038659 15 Februarie 2011 16:51 |
|
||
buna | 1 | De la: garbo216773 6 August 2011 12:16 |
MITOCANIE | 39 | De la: garbo_392853 11 Ianuarie 2014 00:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară