uite la ele cum se plang....eu mai am doar doua zile de concediu.... ![]() |
||
Eugenia69 Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:42 |
||
---|---|---|
Pai habar n-am avut ca Soarele nostru e in centrul Universului ![]() ![]() |
||
Liliana_Mot_1 Postat pe 26 Noiembrie 2011 16:47 |
||
Persia,aici chiar te invidiez..eu nu prea am timp de curatenia de iarna,de pregatiri..si asta ptr. ca pana in 23 dec suntem in actuivitate..ca noul ministru habar-n-are de sarbatori...De 38 de ani ,de cand sunt in invatamant,nu s-a intamplat niciodata{si am prins si "epoca de Aur"}ca inainte de Craciun sa nu luam vacanta macar cu o saptamana inainte..Dar ce Craciun ne-a dat noua..sa primesaca si el-ministru.. ![]() In plus,pregatesc si Serbarea cu Mos Craciun..si e o munca obositoare..in plus de programa scolara..ca nu mai am chef de curatenie acasa..si nici de pregatiri...poate face ..sotul!!! ![]() Dar in schimb,vom avea dupa Anul Nou o vacanta de 2 saptamani...pregatesc atunci..Boboteaza! ![]() |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Noiembrie 2011 19:08 |
||
![]() Pai si la mine se lucreaza pana pe 24 la ora 12 ( juma de zi numa), chestia e ca eu nu am luat zile libere deloc de ceva timp, cica e impotriva legii si ma obliga sa mi le iau, asa e sanatos. ![]() |
||
Persia Postat pe 27 Noiembrie 2011 02:20 |
||
Persy,poate ca e mai bine asa,ai si tu timp de tine! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Noiembrie 2011 10:56 |
||
De la: garbo177042, la data 2010-12-29 21:23:09 e, ia uita-te tu acu' tanti dupa soare... e la locu' lui sau a sarit de acolo? ![]() Ce dreak oti fi avut cu saracu' anul asta.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2012 17:12 |
||
Poate ca are anu' cu ea...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Ianuarie 2012 18:18 |
||
![]() ![]() precis... ![]() |
||
quasaria Postat pe 1 Ianuarie 2012 19:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
intamplare sau destin | 24 | De la: blanca 23 Septembrie 2009 21:10 |
Cartomantie, clarviziune | 25 | De la: quasaria 6 Februarie 2010 20:19 |
ATI MAI VAZUT VREO SEFA DE PROMOTIE CARE SA NU FI ABSSOLVIT LA FINAL ANUL? | 9 | De la: quasaria 5 Aprilie 2010 22:18 |
|
||
Mai exista oare in ziua de azi oameni care sunt normali la cap...Si care ar trebui sa aiba calitatile unui om? | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 6 Iulie 2010 11:25 |
Am nevoie de sfatul vostru,va rog!!! | 6 | De la: milka22 18 Octombrie 2009 22:43 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9