... si in plus, eu am un principiu (sau vorba...) cu care sigur Q nu o sa fie de acord... apropo de diferenta dintre cele 2 topicuri, cum aminteste marcel.... "una e sa bagi cizma in noroi... si alta e sa bagi noroi in cizma"... !!!! si Betty... mai bine incerci cu mine... cantaretul nu are nevoie de 1 milion... are el destule milioane... si nici nu cred ca mai "face fatza"... !!! . |
||
barboneli Postat pe 31 Mai 2012 13:07 |
||
---|---|---|
De la: barboneli, la data 2012-05-31 13:07:21... si in plus, eu am un principiu (sau vorba...) cu care sigur Q nu o sa fie de acord... apropo de diferenta dintre cele 2 topicuri, cum aminteste marcel.... "una e sa bagi cizma in noroi... si alta e sa bagi noroi in cizma"... !!!! diferente's multe... noroiul din cizme nu se vede... de la 1 km... printre altele. |
||
quasaria Postat pe 31 Mai 2012 14:33 |
||
diferente's multe... noroiul din cizme nu se vede... de la 1 km... printre altele. da, nu se vede... dar se spala mai greu decat o cizma care a intrat in noroi.... !!!! eu, am scris o metafora... nu un exemplu de urmat !!! |
||
|
||
barboneli Postat pe 31 Mai 2012 16:33 |
||
si eu tot o metafora.... Daca se spala mai greu depinde... depinde de material, uneori se spala mai usor.... Altfel ne-am fi kkt toti pe exteriorul wc-ului, ca sa fiu in acord cu zicala originala. |
||
quasaria Postat pe 31 Mai 2012 16:38 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=3a5zPm-pqEY&NR=1&feature=endscreen | ||
VOIAJOR Postat pe 10 Iunie 2012 04:54 |
||
...frumoase metaforele voastre...noroiul poate fi insesizabil daca materialul are culoare asemanatoare cizmei sau daca nu este prea mult (asa presupun ca gandesc barbatii).... ...femeile pot insela pentru bani.....barbatii nu-si inseala sotia pentru un milion de euro - in cazul in care nu platesc, inseala gratis... |
||
daria_ Postat pe 21 Iunie 2012 22:03 |
||
Da ce sexul este de vinzare ? Nu categoric ,doar pentru un milion de euro platit de o sidoasa sa fac sex cu ea și o noapte,pai costa mai mult trata,mentul dupa...... | ||
VOIAJOR Postat pe 23 Iunie 2012 15:34 |
||
daca mai ai tratament! dar mai sunt si prezervative, sau poti refuza, in caz ca nu-ti convine partenera... astfel renuntand la milionul de euro. zici doar pentru un milion de euro, de parca i-ai avea in buzunar... hai sa fim seriosi! sunt multi care o fac pentru mult mai putin! |
||
heartbit Postat pe 23 Iunie 2012 15:42 |
||
De la: heartbit, la data 2012-06-23 15:42:10daca mai ai tratament! Faptul ca am rezistat si altor oferte si tentatii,au facut sa c�știg cu mult mai mult ! http://www.youtube.com/watch?v=SBbWdoBvFX8&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 24 Iunie 2012 00:42 |
||
ai avut tu oferte de un milion de euro si le-ai refuzat - si datorita refuzului ai castigat mult mai multe milioane de euro? Vorbim cifre, da? Pe cuvintul tau de pionier, utecist si fost membru PCR? |
||
quasaria Postat pe 24 Iunie 2012 01:15 |
||
Q, sa nu te surprinda ca-si da si cuvantul! daca citeste sotia lui, cine crezi ca-si ia facaletze in cap si tigai si mananca mancare rece, daca scrie altceva? deci eu nu cred ca s-a nascut ala care sa sta cuminte cand i se ofera milionul de euro! si si-ar gasi pentru acle milion de euro 10 milioane de scuze si motivatii! |
||
heartbit Postat pe 24 Iunie 2012 01:35 |
||
cred ca daca isi da cuvintul ca a refuzat 1 milion EUR (!!!) nu mai maninca mincare calda niciodata.... parerea mea... personala si poate gresita e ca nu numai ca maj. n-ar refuza, da' l-ar da dreak si de milion, la o adica.... |
||
quasaria Postat pe 24 Iunie 2012 01:39 |
||
heartbit Postat pe 24 Iunie 2012 01:43 |
||
quasaria Postat pe 24 Iunie 2012 01:48 |
||
De la: quasaria, la data 2012-06-24 01:15:50ai avut tu oferte de un milion de euro si le-ai refuzat - si datorita refuzului ai castigat mult mai multe milioane de euro? Pe cuvantul lui de "organizator de excursii" |
||
Fss_ssu Postat pe 24 Iunie 2012 14:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oferta JOB model videochat | 3 | De la: Ramstudio 10 Ianuarie 2013 23:36 |
hellou | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:25 |
Viata ca o telenovela | 149 | De la: christy_coco 24 Octombrie 2011 23:55 |
|
||
ROMANIA | 2 | De la: anaROBERT 9 Ianuarie 2011 10:33 |
cine barfeste mai tare? | 84 | De la: garbo_1502 31 Mai 2012 19:34 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn