"ATENTIE SI LA ANIMALUTE!!!!!!!!!! Pentru cei care nu stiu engleza planta Dumb Cane, prezentata in fotografie, este o planta extrem de otravitoare, daca gusti din frunza chiar si o bucatica mica.Ucide un copil intr-un minut si un om matur in 15 minute.. Atentie mare, mai ales pentru ca se gaseste in multe locuri ca planta ornamentala!!!Aceast� plant� este foarte comun� �n casele noastre, gradini, parcuri si birouri (popular ca planta de interior si exterior). Planta Dumb Cane ( trestie de zah�r salbatica) este acum dovedita a fi periculoasa, astfel, v� rug�m s� aveti !!... grij�. �tiu c� frunza acestei plante provoac� m�nc�rimi �n cazul �n care seva (lapte) atinge pielea. Dar exist� mai multe fapte periculoase !!..... Citeste detaliile de mai jos. Poate fi util pentru tine! V� rug�m s� citi�i mai jos. Mesajul este adev�rat. Unul din prietenei mei aproape ca si-a pierdut fiica, care a pus o bucata de frunza din aceasta planta in gura si limba ei s-a umflat p�n� la punctul de sufocare.Aceasta este una din plante, dar mai sunt si altele, cu acelea�i caracteristici ale coloritului. Acestea sunt, de asemenea, otr�vitoare �i noi ar trebui s� scapam de ele. V� rug�m s� fi�i aten�i pentru copiii vo�tri. A�a cum am l�sa toate acas� copiii no�tri �n m�inile de ajutoare, ar trebui s� le ofere un mediu sigur, unde se pot juca. Nume: Dumb Cane ( trestie de zah�r salbatica) Aceast� plant� pe care o avem �n casele noastre �i birouri este extrem de periculoas�! Aceast� plant� este comun� �n Rwanda, �n birourile �i �n multe case. Este o otrava mortala, mai ales pentru copii.Poate ucide un copil �n mai pu�in de un minut �i un adult in 15 minute. Ar trebui s� fie dezr�d�cinate din gr�dini �i scoase din birouri. Dac� o atingi, niciodat� nu trebuie s� atingi ochii; aceasta poate provoca orbire par�ial� sau permanent�. V� rug�m s� alertati prietenii.'" veti gasi poza plantei in fotografiile mele. |
vuvuzela Postat pe 16 Ianuarie 2011 19:12 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutorul cuiva | 2 | De la: prynty 22 Martie 2010 18:47 |
atentie la planta otravitoare-DUMB CANE(trestie de zahar salbatica) | 1 | De la: vuvuzela 16 Ianuarie 2011 19:12 |
musculite de pamant | 20 | De la: laponaenigel 22 Mai 2012 13:09 |
|
||
Sfaturi | 4 | De la: garbo_431210 16 Aprilie 2016 21:33 |
buna | 4 | De la: ficus 23 Ianuarie 2014 17:46 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice