da...salveaza-ma de mine...salveaza-ma de tine...zapada arde intre noi... ps: n-am gasit emoticonul ala care-si falfaie genele.... |
||
michelle_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:33 |
||
---|---|---|
si eu am nevoie sa fiu salvat din cand in cand de mine, dar nu pot sa ma inchid in dulap si sa plec cu pretenii la o bere | ||
casperphantom Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:36 |
||
hehehe... | ||
|
||
michelle_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:39 |
||
totusico ai fost delicioasa . ioi, cat am ras |
||
bluelight Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:50 |
||
De la: garbo001084, la data 2011-01-23 17:10:14 1. NU, Nu l-am cunoscut inainte de divort, ci mult dupa; 2. A creste PUII ALTORA nu reprezinta o problema pentru mine, pentru ca asta mi-e calificarea de baza (daca am facut-o 11 ani pentru bani pot s-o fac si in numele iubirii, sau cu atat mai mult in numele iubirii); PUII LUI si-au exprimat dorinta de a locui cu noi dar sunt prea mici ca sa aiba , deci... ii asteptam sa creasca; 3. Poti sa pui cate pariuri vrei, pentru mine casatoria nu e un moft si, in nici un caz nu mi-as complica viata inutil. Aaaa, inca ceva: CA SA MA IA trebuie sa fiu si eu de acord! Daca mai banuiesti si alte motive care ar justifica de ce ma hartuieste, te rog spune-mi-le, ca eu nu reusesc sa-mi dau seama! |
||
Handybel Postat pe 23 Ianuarie 2011 17:59 |
||
nu-ti bate capul cu 084, a inteles cum i-a convenit ei | ||
michelle_ Postat pe 23 Ianuarie 2011 18:09 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-23 18:09:31nu-ti bate capul cu 084, a inteles cum i-a convenit eim-ai amuzat ...multumesc...sa vad cum iti sar acum prietenii in ajutor ..=>.NU-TI SPUNE NIMIC: "Sa cresc PUII ALTORA "?????? recunosc am o MARE SENSIBILITATE la puii >>si meseria,varsta ,experienta ISI SPUN CUVANTUL ...NU_I vorba de cum imi convine mie >e vorba de "unii care-si dau cu stangul in drepul |
||
garbo001084 Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:09 |
||
De la: garbo001084, la data 2011-01-24 10:09:13ASTA-I SINGURA PREOCUPARE ...in rest >>>>>VANT !!! "astept atacul " >>sa ne mai amuzam si noi >>De la: me_reloaded, la data 2011-01-23 18:09:31nu-ti bate capul cu 084, a inteles cum i-a convenit eim-ai amuzat ...multumesc...sa vad cum iti sar acum prietenii in ajutor ..=>.NU-TI SPUNE NIMIC: "Sa cresc PUII ALTORA "?????? recunosc am o MARE SENSIBILITATE la puii >>si meseria,varsta ,experienta ISI SPUN CUVANTUL ...NU_I vorba de cum imi convine mie >e vorba de "unii care-si dau cu stangul in drepul |
||
garbo001084 Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:17 |
||
cum am spus...ploua...ploua... | ||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 10:46 |
||
hai ca va schimb eu subiectul ma cerut ....iar... de nevasta |
||
ameno Postat pe 24 Ianuarie 2011 11:59 |
||
cum zicea si titul topicului..... si cel mai important IA PARTEA FUNNYdin tot c.acatul asta ca sa poti zambi maine |
||
ameno Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:08 |
||
hai ca m-ai linistit... plecasem deja dupa joarda |
||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:10 |
||
lasa joarda jos s-au ce zici ar trebui sa cer jumat de mostenire inainte sa-mi pun capastrul am plecat la munci.Kiss! |
||
ameno Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:14 |
||
la tine, un contract prenuptial ar fi foarte bine venit, hehehe... | ||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:16 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-24 10:46:31cum am spus...ploua...ploua...>>>gresit ....>>>ninge ! ==== doar atat ...?! slab...slab CU PUII ALTORA ...??? |
||
garbo001084 Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:17 |
||
madam, ai chef de cearta? nu ma intereseaza nici puii tai, nici puii altora. am propriul copil la care ma gandesc asa ca, i-ati artzagul si pofta de polemica neconstructiva si bagati-le undeva daca ai ceva inteligent de spus, spune. daca nu, ia-ti o punga de seminte si urmareste discutiile oamenilor mari hai pa si ignore total |
||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 13:41 |
||
hai sa te tzuc ai fost tare, scurt si la obiect | ||
ameno Postat pe 24 Ianuarie 2011 14:59 |
||
ce interesant! i-a fost sters lui casper postul ala cu intimitatea cabanei noastre din creierii muntilor, hehehe | ||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:13 |
||
oooamenii e invidiosi, sis, ce sa zic, daca lor nu le functioneaza neuronii sa nu-mi nici mie ?? | ||
casperphantom Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:22 |
||
sis???!!! vai, vai....cum mi-ai naruit tu toate sperantele si fanteziile |
||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 15:25 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-24 13:41:36madam, ai chef de cearta? nu ma intereseaza nici puii tai, nici puii altora. am propriul copil la care ma gandescnu-ti pot spune "madam" sau pot....??? ..=> tu ai chef de cearta ,tu ai atacat ,sper sa ai DE GRIJA de puiul tau si SA NU -TI VERSI ARTAGUL pe EL! DA!!>> ai dreptate ,MERITI A FII IGNORATA !!! |
||
garbo001084 Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:05 |
||
te rog scapa de semnele de punctuatie in exces inutile si eventualele urlete....mi greu si mie | ||
ameno Postat pe 25 Ianuarie 2011 11:07 |
||
si ploua...si ploua... | ||
michelle_ Postat pe 25 Ianuarie 2011 15:28 |
||
ignore,eject, ca asa nu stie ca te deranjeaza,daca vede ca suferi, o sa insiste asa ca nu-i da atentie,ignorrre total. |
||
garbo182350 Postat pe 25 Ianuarie 2011 16:50 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-01-25 15:28:35si ploua...si ploua... relow lasa draga fluieratul a paguba ca incepe sa ploua in munti si dupa aia ingheata si bobu l-am uitat acasa, coboram din creieri doar la toamna, ceea ce mie sincer la ce rautati sunt pe aici, chiar mi-ar conveni |
||
casperphantom Postat pe 25 Ianuarie 2011 16:59 |
||
am trecut si eu prin asa ceva,si nici eu nu intelegeam de ce femeia insista...insa,dupa 3 ani am aflat ca el e vinovatul...desi,as fi bagat mana in foc pentru el...el vorbea cu ea cand era plecat la servic si ii spunea ca inca o iubeste ca pe mama copiilor lui...etc...iar ea nu a facut decat sa astepte sa se intoarca...si crede-ma a astepta 7 ani...eu am inceput sa ma imprietenesc cu prietenii lor comuni si asa am inceput sa aflu ca el trecea foarte des pe acasa...deci...daca vrei sa il ai langa tine,nu-i arata ca te afecteaza...si nu discuta nimic pe aceasta tema...fa-te iubita de copii,da-i atentia cuvenita si ignora faptul ca ea exista... succes! |
||
clum68 Postat pe 26 Ianuarie 2011 09:37 |
||
De la: Handybel, la data 2011-01-20 11:18:36.... El o ignora de mult dar eu nu pot sa trec peste o problema pana cand nu obtin dezlegarea care imi place mie. Ti s-au dat multe sfaturi bune, dar nu pari a tine cont de ele! Daca iti doresti sa fie alaturi de tine nu trebuie sa te intereseze decat fericirea lui, iar crizele tale de gelozie nu fac decat sa-i agite viata, sa-i strice linistea si in nici un caz nu-i alimentezi fericirea. |
||
marceltuky Postat pe 27 Ianuarie 2011 16:24 |
||
Prea mult te macini cu aceasta problema. Daca exa vede acest lucru nu va inceta, iar pe iubit daca-l vei stresa ... | ||
Kamitzu15 Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:32 |
||
de obicei indiferenta doare cel mai tare.........nu o baga in seama..... | ||
garbo013938 Postat pe 28 Ianuarie 2011 10:14 |
||
buna draga handy bel , repet si eu indemnul altora ignor-o pe fosta , bucura-te de viata cu omul tau , treci la etapele superioare ale relatiei si fosta se poate da si cu capul de pereti ca tot degeaba . daca el iti da de gindit in schimb devin-o tu mai buna decit ea si incearca sa evoluezi , nu sa pierzi timpul in discutii sterile cine e cea mai tare din regatul lui ! poti fi tare pt tine insati fara sa astepti confirmarea ei sau chiar a lui . infringeti temerile , traieste frumos, dedica vieti voastre cele mai frumoase sentimente si nu te lasa prostita de poze pe siteuri ca nu au valoare . iar in final noapte de noapte el e cu tine ; bucura-te si iubeste-l cit poti tu si chiar mai mult intelege-l si chiar discuta deschis problema dar nu ca un repros la adresa lui , ca si cum ar fi vina lui pt asta . este doar neputiinta ei si rautatea care nu ii dau pace . las-o sa se coboare la tertipuri murdare . tu in schimb fa-i viata frumoasa si bucurati- va impreuna de tot ceea ce va puteti oferi unul altuia ! Dumnezeu sa iti ajute ! si nu forta treaba cu certificatul de casatorie ca pierzi ! crede-ma ! nu iti vreu raul dar chiar ai gresi foarte tare daca te-ai casatori cu el doar ca sa ii dovedesti ei ca este doar al tau !nu o face asa ! CU PRIETENIE , GABRIELA DIN CONSTANTA ! | ||
GABRIELABARFIELD Postat pe 29 Ianuarie 2011 03:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE DECIZIE SA IAU? | 8 | De la: floradavdis 2 Aprilie 2010 11:02 |
Sperante, vise si umilinta | 155 | De la: Lady_Di 28 Decembrie 2010 08:57 |
Ce sa fac? | 9 | De la: Alina_Viorica 28 Septembrie 2015 21:52 |
|
||
mi-am pierdut increderea in oameni | 48 | De la: dor_de_tine 22 Iulie 2010 10:06 |
Meditatie la viata mea | 5 | De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural