Nulitatea sentimentelor ofera echilibru

alino tot acritura ai ramas...
hai ia de aici poate te ma indulcesti
anaROBERT
Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:12
De la: jeanette40, la data 2011-01-26 14:06:33isi mai face si vreun cont nou

Ar fi corect ca fiecare user sa aiba un singur cont. Administratia forumului nu ar trebui sa permita clonele.
Daca nu poti sa comunici si sa-ti exprimi gandurile, parerile si interesele dintr-un singur cont, nici dintr-o suta nu te vei face mai inteles sau apreciat de ceilalti.
m_ada
Postat pe 27 Ianuarie 2011 12:14
Ieri oficial cea mai dura noapte din viata mea am inteles ca in realitate barbatii zielor noastre nu sunt dispusi sa isi asume nici o responsabilitate, de fapt sunt niste copiii pregatiti de facultatii sa devina scalvii societatilor comerciale. In rest nu e nimik de ei nu au sentiment uita sa cucereasca o femeie traiesc prin prisma satisfactiei de moment care nu iti lasa decat un mare gol in suflet Ce libertate am creeat ? O libertate periculoasa dura si fara mila fara sentiment cu un singur miros si gust cel al puterii financiare
_blondyna
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:04
De la: _blondyna, la data 2011-01-27 20:04:26Ieri oficial cea mai dura noapte din viata mea am inteles ca in realitate barbatii zielor noastre nu sunt dispusi sa isi asume nici o responsabilitate, de fapt sunt niste copiii pregatiti de facultatii sa devina scalvii societatilor comerciale. In rest nu e nimik de ei nu au sentiment uita sa cucereasca o femeie traiesc prin prisma satisfactiei de moment care nu iti lasa decat un mare gol in suflet Ce libertate am creeat ? O libertate periculoasa dura si fara mila fara sentiment cu un singur miros si gust cel al puterii financiare

de ce? masculul a absentat pe motiv de depresie, pardon lene?
charmelen
Postat pe 27 Ianuarie 2011 20:19
E nici poveste mi-am dat seama ca nici un barbat nu e matur pana la o suta de ani cand intra pe drumurile dementei tot baieteii disperati dupa placere fizica raman si cam atata
_blondyna
Postat pe 27 Ianuarie 2011 21:20
ce bine le mai zice blondina asta ! exact ca irina noastra adanc
si_totusi
Postat pe 27 Ianuarie 2011 22:04
singuratatea minutului ce a trecut si a noptii grele ma apasa astept sa ma trezesc la realitate da nu stiu cum maine plec in capitala iubirii cu sufletul gol
_blondyna
Postat pe 27 Ianuarie 2011 23:33
"astept sa ma trezesc la realitate da nu stiu cum"

incearca un dush rece si o cafea strong, nu stiu daca te trezeste la realitate dar sigur n-ai sa pierzi avionul
scumpa31
Postat pe 27 Ianuarie 2011 23:47
stiam io cand am spus ca blondina aduce mult cu irinooka...
iote ca amandoua gandesc si scriu la fel...
instinctul meu de fata mare nu ma'nsala

zi'le blondo ca prea le zici cu foc
anaROBERT
Postat pe 27 Ianuarie 2011 23:58
De la: _blondyna, la data 2011-01-27 20:04:26Ieri oficial cea mai dura noapte din viata mea am inteles ca in realitate barbatii zielor noastre nu sunt dispusi sa isi asume nici o responsabilitate, de fapt sunt niste copiii pregatiti de facultatii sa devina scalvii societatilor comerciale. In rest nu e nimik de ei nu au sentiment uita sa cucereasca o femeie traiesc prin prisma satisfactiei de moment care nu iti lasa decat un mare gol in suflet Ce libertate am creeat ? O libertate periculoasa dura si fara mila fara sentiment cu un singur miros si gust cel al puterii financiare

parca ziceai ca nu simti nimic se pare ca ai avut o noapte grea dura plina de ceva..hmmm...oare cum sa-i zicem ....
ameno
Postat pe 28 Ianuarie 2011 09:37
Atunci esti mort esti o leguma fara nici un fel de sentiment ROBOT
minodora_50
Postat pe 28 Ianuarie 2011 12:03
Sa nu iubesti, sa nu urasti: iata jumatatea oricarei intelepciuni; Sa nu spui nimic, sa nu crezi nimic: iata cealalalta jumatate.

blondino..esti in dezechilibu maxim....!
garbo116740
Postat pe 28 Ianuarie 2011 15:48
Sa nu iubesti, sa nu urasti: iata jumatatea oricarei intelepciuni; Sa nu spui nimic, sa nu crezi nimic: iata cealalalta jumatate.

blondino..esti in dezechilibru maxim....!
garbo116740
Postat pe 28 Ianuarie 2011 15:48
adica esti dezechilibrata blondo.....
anaROBERT
Postat pe 28 Ianuarie 2011 15:49
atunci ar fi bine sa incerci totusi niste PROZAC!!!

dupa vreo cateva zile iti vei da seama ce insemtate emotionala au chestiile nule pe care le-ai postat!!.....dau in aberatii!
garbo116740
Postat pe 28 Ianuarie 2011 15:53
hai mai, sa nu-mi spuneti ca Irinuca under cover a inceput sa exerseze cu masculi? a avut parte si de un minut magic, probabil din cauza ca dadu peste un "precoce" :D
oli_le_mechant
Postat pe 28 Ianuarie 2011 16:43
De la: _blondyna, la data 2011-01-27 23:33:30singuratatea minutului ce a trecut si a noptii grele ma apasa astept sa ma trezesc la realitate da nu stiu cum maine plec in capitala iubirii cu sufletul gol
Si cu capul,asisderea! :sml-rolleye0012
tatoo
Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:21
740, daca ne-ai reprezentat `jumatatea oricarei intelepciuni`, spune-ne si care-i definitia `oricarei intelepciuni` pe de-a-ntregul! nu ne lasa asa in semiintuneric!
esme
Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:38
De la: oli_le_mechant, la data 2011-01-28 16:43:22hai mai, sa nu-mi spuneti ca Irinuca under cover a inceput sa exerseze cu masculi? a avut parte si de un minut magic, probabil din cauza ca dadu peste un "precoce" :D
da, dar minutul ala magic `s-a produs` in singuratate, asa ca magia s-a dus naibii!
esme
Postat pe 28 Ianuarie 2011 18:42
De la: tatoo64, la data 2011-01-28 18:21:04
De la: _blondyna, la data 2011-01-27 23:33:30singuratatea minutului ce a trecut si a noptii grele ma apasa astept sa ma trezesc la realitate da nu stiu cum maine plec in capitala iubirii cu sufletul gol
Si cu capul,asisderea! cu j,scuze.
tatoo
Postat pe 28 Ianuarie 2011 20:58
am inceput sa citesc postarile acestui topic..pt ca recunosc acest titlu...parea provocator, dar postarile sunt stupide:))))))))))))))))))))))))))))...totusi nu am intels faza cu Marilyn Monroe.....caci asa se scrie...

raspuns esme: Sa nu iubesti, sa nu urasti: iata jumatatea oricarei intelepciuni; Sa nu spui nimic, sa nu crezi nimic: iata cealalalta jumatate. ...cam asta ar fi raspunsul pt blondina...

garbo116740
Postat pe 28 Ianuarie 2011 22:18
La barbati nici nu trebuie sa ii arati prea mult ca tii la ei,pt ca si-o iau in cap...Dar cred ca si femeile sunt la fel..Pt ca si femeile sunt rele...eu cred ca si o femeile si-ar lua in cap daca barbatii ar arata prea multa afectiune si prea bun cu femeia...barbatii nu prea arata afectiune femeii,,pt ca poate nu are incredere in ea,,barbatul gandeste mai logic ca o femeie...Femeia este mai sensibila si plange si cand vede un soricel,,dar asta nu inseamna ca femeia are un suflet bun...Femeile sunt rele si invidioase unele cu altele,,poate de asta nu le poate iubi barbatii....Eu nu sunt rea,,,dar sunt incapatinata,,si nu suport barbatii mincinosi si ipocriti,,nici cu alte persoane si asta ma face sa ne ciondanim non stop...Pt ca este si o vorba,,cine aseamana se aduna...eu nu suport minciuna si ipocrizia pt ca nu face parte din caracterul meu......De asta cred ca barbatii si-o iau in cap,pt ca femeile sunt prea tolerante...Cred ca la fel ar face si femeile daca barbatii ar fii prea bune cu femeile,,pt ca nici femeile nu sunt prea bune si sufletiste si cred ca si femeile ar profita daca barbatii ar fii prea toleranti si prea buni cu ele..Pt ca sincer bunul simt nu exista nici la barbati nici la femei...Si barbatul si femeia trebuie sa se schimbe....lipseste increderea in oameni
xenaprintesarazboinica
Postat pe 30 Ianuarie 2011 01:03
daca ai sentimente si nu le le-ai aratat n-ai depus efort pentru ele aia e nulitate
garbo107589
Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:09
Iete,aparu Xena! Credeati c-ati scapat?Nuuuuu...asta-i din seria Greu de ucis III ...sau Nemuritorii .
tatoo
Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:14
ce e irino, te-ai trezit? iar ai avut cosmaruri? ti-am zis mai incet cu bauturica da tu, nu si nu. cica te motiveaza
si_totusi
Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:24
ori `arma mortala` ...pt noi, astialalti.
esme
Postat pe 30 Ianuarie 2011 16:24
Doamne,ce ma mai distrez!!Nici pe "Hohote si iar hohote" n-am ras atata!!Bine ca a reaparut Xena...aveti pe cine mistocari..nu ca n-ar cere-o!!??Da nici Blondina nu se lasa...HA!HA!
elisabeta_boia
Postat pe 30 Ianuarie 2011 19:25
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-30 01:03:30La barbati nici nu trebuie sa ii arati prea mult ca tii la ei,pt ca si-o iau in cap...Dar cred ca si femeile sunt la fel..Pt ca si femeile sunt rele...eu cred ca si o femeile si-ar lua in cap daca barbatii ar arata prea multa afectiune si prea bun cu femeia...barbatii nu prea arata afectiune femeii,,pt ca poate nu are incredere in ea,,barbatul gandeste mai logic ca o femeie...Femeia este mai sensibila si plange si cand vede un soricel,,dar asta nu inseamna ca femeia are un suflet bun...Femeile sunt rele si invidioase unele cu altele,,poate de asta nu le poate iubi barbatii....Eu nu sunt rea,,,dar sunt incapatinata,,si nu suport barbatii mincinosi si ipocriti,,nici cu alte persoane si asta ma face sa ne ciondanim non stop...Pt ca este si o vorba,,cine aseamana se aduna...eu nu suport minciuna si ipocrizia pt ca nu face parte din caracterul meu......De asta cred ca barbatii si-o iau in cap,pt ca femeile sunt prea tolerante...Cred ca la fel ar face si femeile daca barbatii ar fii prea bune cu femeile,,pt ca nici femeile nu sunt prea bune si sufletiste si cred ca si femeile ar profita daca barbatii ar fii prea toleranti si prea buni cu ele..Pt ca sincer bunul simt nu exista nici la barbati nici la femei...Si barbatul si femeia trebuie sa se schimbe....lipseste increderea in oameni

scumpa31
Postat pe 30 Ianuarie 2011 20:57
daca afli vreun pont spune-mi si mie
dearest
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:00
De la: garbo095559, la data 2011-01-30 19:25:45Doamne,ce ma mai distrez!!Nici pe "Hohote si iar hohote" n-am ras atata!!Bine ca a reaparut Xena...aveti pe cine mistocari..nu ca n-ar cere-o!!??Da nici Blondina nu se lasa...HA!HA!
Pai da sunt mistocari,,ei nu iau nimic in serios.,au o parere proasta despre viata,despre ei insasi.Cred ca nici macar pe ei nu se iau in serios,,,,
xenaprintesarazboinica
Postat pe 31 Ianuarie 2011 18:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zodii 51 De la: garbo005849 5 August 2009 12:21
Va rog sa ma ajutati!!! 38 De la: Simona-Alexandra 4 Aprilie 2015 14:36
95 LA SUTA DIN BARBATI SUNT FARA CARACTER..sau mai degraba 99 la suta fara caracter si doar 1 la suta este cumsecade 68 De la: roramona 5 August 2011 04:42
relatii inter etnice 15 De la: sora_ilsi 7 Ianuarie 2010 21:45
CRªM�...avem di t�ti! 13330 De la: Axl_22 28 Ianuarie 2017 12:43
Setari Cookie-uri