Nulitatea sentimentelor ofera echilibru

Nu si-a dat duhul,a renascut din propria cenusa.Ca pasaruica aia cu nume de trupa rock...dupa ce se autoincendiase,stergandu-si contul.
tatoo
Postat pe 10 Februarie 2011 11:14
De la: jeanette40, la data 2011-02-10 11:06:49maiiiiiiii , Tym...........ingerul pazitor ai vrut sa zici

al cui
tusi_Oli
Postat pe 10 Februarie 2011 11:15
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-09 22:17:49mincinosilor,se vede ca a-ti practicat bine minciuna

zisa ea adevarul
tusi_Oli
Postat pe 10 Februarie 2011 11:25
O sa imi sterg contul de tot,daca nu imi iau examenele....
gandiredeinger
Postat pe 10 Februarie 2011 22:44

care ???????? care examene.........sau, care cont
jeanette40
Postat pe 10 Februarie 2011 22:48
De la: garbo094431, la data 2011-02-10 08:53:59
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-08 20:38:34 Numai ca barbatii sunt tare perversi,se lasa condusi de energia negativa din ei care ii conduce daca ei nu sunt smeriti si pocaiti de pacate,,si sa se straduie sa renunte la ele si sa fie cuminti si sa isi vada de treaba lor...pe aia nepocaitii ii conduce dracul prin energia lui negativa,,ei nu inteleg ceea ce fac si intentiile alui rau....Dar eu le inteleg in timp,,,Ce bine era daca traiam intr-o lume curata sufleteste,,,si fara sa iti mai bati capul atata....Dar asta este viata pe care noi ne-am facut-o.....trebuie sa ma feresc de ei si de intentiile lor...

ce bine era daca tac-tu isi vedea de treaba lui cand a cunoscut-o pe maica-ta.....ce-o fi avut cu noi sa ni te lase pe cap pe aici ........
Pai m-a dorit mult ca copil...Dar eu am fost asa plangacioasa si ii chinuiam de nu a mai vrut copiii deloc..S-a saturat..Se vede ca din nastere nu prea i-am placut
gandiredeinger
Postat pe 10 Februarie 2011 22:54
irinuco, ce faci, mami? Dai capacitatea?
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 22:56
De la: Thor_again, la data 2011-02-10 22:56:34irinuco, ce faci, mami? Dai capacitatea?
Pai daca primesc bani doar pt lucrurile lumesti....Pt ca pt lucrurile care vin de la Dumnezeu primesc doar palme..P;t ca oamenii nu inteleg ca cineva vrea sa ii ajute....Pt ca nu vezi cum gandesc oamenii,,,cand vad un om bun,profita de el,isi bat joc,in loc sa si-l apropie pt ca sa aiba cineva care sa ii ajute....Dar ei nu pot intelege asta...Pt ca ei nici nu pot intelege care om este bun,care este rau...Ii vad pe toti oamenii la fel si cand vad unul cumsecade,il considera slab si apoi isi descarca toata frustrarea pe el,,si face cu el ce face lumea cu ei,si ei sunt prea neputinciosi sa se impuna pt ca sunt neputinciosi pt ca nu au credinta,si apoi se razbuna pe oamenii cumsecade pe care ii considera slab pt ca si acel om face parte din lume,,si ei nu pot intelege ca daca si l-ar apropia ar avea mult de castigat...Dar ei nu pot gandi pozitiv,,pt ca nu au credinta....Si apoi cum am spus,,,doar pe minciunile care le spun preotii primesti bani pt ca sunt lucruri lumesti degradabile.....Pt lucrurile constructibile care vin de la Dumnezeu,primesti doar palme de la oameni,nicidecum ajutor....Dar ei nu pot intelege asta pt ca dracul nu ii lasa....Pt ca uite ce a facut si Iisus,,A ajutat si cat l-au urat oamenii....Pt ca oamenii nu erau pocaiti nu se rugau,,si dracul ii umplea cu ura...
gandiredeinger
Postat pe 10 Februarie 2011 23:06
Pai daca primesc bani doar pt lucrurile lumesti....Pt ca pt lucrurile care vin de la Dumnezeu primesc doar palme..P;t ca oamenii nu inteleg ca cineva vrea sa ii ajute....Pt ca nu vezi cum gandesc oamenii,,,cand vad un om bun,profita de el,isi bat joc,in loc sa si-l apropie pt ca sa aiba cineva care sa ii ajute....Dar ei nu pot intelege asta...Pt ca ei nici nu pot intelege care om este bun,care este rau...Ii vad pe toti oamenii la fel si cand vad unul cumsecade,il considera slab si apoi isi descarca toata frustrarea pe el,,si face cu el ce face lumea cu ei,si ei sunt prea neputinciosi sa se impuna pt ca sunt neputinciosi pt ca nu au credinta,si apoi se razbuna pe oamenii cumsecade pe care ii considera slab pt ca si acel om face parte din lume,,si ei nu pot intelege ca daca si l-ar apropia ar avea mult de castigat...Dar ei nu pot gandi pozitiv,,pt ca nu au credinta....Si apoi cum am spus,,,doar pe minciunile care le spun preotii primesti bani pt ca sunt lucruri lumesti degradabile.....Pt lucrurile constructibile care vin de la Dumnezeu,primesti doar palme de la oameni,nicidecum ajutor....Dar ei nu pot intelege asta pt ca dracul nu ii lasa....Pt ca uite ce a facut si Iisus,,A ajutat si cat l-au urat oamenii....Pt ca oamenii nu erau pocaiti nu se rugau,,si dracul ii umplea cu ura...
gandiredeinger
Postat pe 10 Februarie 2011 23:09
Gata, bre, m-am lamurit! Tu esti ala de care zicea apocalipsa ca va veni. Da' zicea ca va veni inainte de a doua venire a lui Iisus
Deci, ai ajuns, ha? Stai, ce mai zicea apocalipsa aia? Aha, dadea numarul tau de telefon. 666 parca era...
E clar! Incepe...
Thor_again
Postat pe 10 Februarie 2011 23:14
mititica de tine.....
daca nici tactu nu te-a placut,la noi ce pretentii mai ai???
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2011 23:44
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-10 23:09:03Pai daca primesc bani doar pt lucrurile lumesti....Pt ca pt lucrurile care vin de la Dumnezeu primesc doar palme..P;t ca oamenii nu inteleg ca cineva vrea sa ii ajute....Pt ca nu vezi cum gandesc oamenii,,,cand vad un om bun,profita de el,isi bat joc,in loc sa si-l apropie pt ca sa aiba cineva care sa ii ajute....Dar ei nu pot intelege asta...Pt ca ei nici nu pot intelege care om este bun,care este rau...Ii vad pe toti oamenii la fel si cand vad unul cumsecade,il considera slab si apoi isi descarca toata frustrarea pe el,,si face cu el ce face lumea cu ei,si ei sunt prea neputinciosi sa se impuna pt ca sunt neputinciosi pt ca nu au credinta,si apoi se razbuna pe oamenii cumsecade pe care ii considera slab pt ca si acel om face parte din lume,,si ei nu pot intelege ca daca si l-ar apropia ar avea mult de castigat...Dar ei nu pot gandi pozitiv,,pt ca nu au credinta....Si apoi cum am spus,,,doar pe minciunile care le spun preotii primesti bani pt ca sunt lucruri lumesti degradabile.....Pt lucrurile constructibile care vin de la Dumnezeu,primesti doar palme de la oameni,nicidecum ajutor....Dar ei nu pot intelege asta pt ca dracul nu ii lasa....Pt ca uite ce a facut si Iisus,,A ajutat si cat l-au urat oamenii....Pt ca oamenii nu erau pocaiti nu se rugau,,si dracul ii umplea cu ura...

soro, stai linistita ca nu vrea nimeni sa profite de tine si nici frustrati nu suntem, zau asa. si mai lasa-ne-n pana mea cu preotii tai cu tot, n-am mai vazut in viata mea o asa diaree de aberatii . si asaaaa, pt cultura ta generala(daca ai asa ceva), stim si noi sa facem diferenta intre oamenii buni si rai, si mai ales ii putem remarca pe cei prosti, asa caaaa : NU TREBUIE SA SI CLAXONEZI! ajunge, ia o pauza, respira......
scumpa31
Postat pe 11 Februarie 2011 00:24
citisem: "gandire de inginer" si mi-am zis"aici la ingineri nu e de mine"...e clar mi-e somn...au m-au adormit formulele repetitive?!

sora_ilsi
Postat pe 11 Februarie 2011 01:06
De la: scumpa31, la data 2011-02-11 00:24:44
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-10 23:09:03Pai daca primesc bani doar pt lucrurile lumesti....Pt ca pt lucrurile care vin de la Dumnezeu primesc doar palme..P;t ca oamenii nu inteleg ca cineva vrea sa ii ajute....Pt ca nu vezi cum gandesc oamenii,,,cand vad un om bun,profita de el,isi bat joc,in loc sa si-l apropie pt ca sa aiba cineva care sa ii ajute....Dar ei nu pot intelege asta...Pt ca ei nici nu pot intelege care om este bun,care este rau...Ii vad pe toti oamenii la fel si cand vad unul cumsecade,il considera slab si apoi isi descarca toata frustrarea pe el,,si face cu el ce face lumea cu ei,si ei sunt prea neputinciosi sa se impuna pt ca sunt neputinciosi pt ca nu au credinta,si apoi se razbuna pe oamenii cumsecade pe care ii considera slab pt ca si acel om face parte din lume,,si ei nu pot intelege ca daca si l-ar apropia ar avea mult de castigat...Dar ei nu pot gandi pozitiv,,pt ca nu au credinta....Si apoi cum am spus,,,doar pe minciunile care le spun preotii primesti bani pt ca sunt lucruri lumesti degradabile.....Pt lucrurile constructibile care vin de la Dumnezeu,primesti doar palme de la oameni,nicidecum ajutor....Dar ei nu pot intelege asta pt ca dracul nu ii lasa....Pt ca uite ce a facut si Iisus,,A ajutat si cat l-au urat oamenii....Pt ca oamenii nu erau pocaiti nu se rugau,,si dracul ii umplea cu ura...

soro, stai linistita ca nu vrea nimeni sa profite de tine si nici frustrati nu suntem, zau asa. si mai lasa-ne-n pana mea cu preotii tai cu tot, n-am mai vazut in viata mea o asa diaree de aberatii . si asaaaa, pt cultura ta generala(daca ai asa ceva), stim si noi sa facem diferenta intre oamenii buni si rai, si mai ales ii putem remarca pe cei prosti, asa caaaa : NU TREBUIE SA SI CLAXONEZI! ajunge, ia o pauza, respira......
Si care sunt femeile destepte...Ale care stau capre si stau si fac ce ziceti voi,si curata dupa voi...Doar cu alea va comportati frumos,pt ca aveti profit de pe uma lor....de pe femeile care nu aveti de profitat pe alea le considerati proaste,si va comportati urat ca sa cedeze si sa faceti ce vreti voi cu ele.....Lasa ca stiu eu gandirea voastra....Ca doar stiu intre ce specimene traiesc...
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 12:05
Si care sunt femeile destepte...Ale care stau capre si stau si fac ce ziceti voi,si curata dupa voi...Doar cu alea va comportati frumos,pt ca aveti profit de pe uma lor....de pe femeile care nu aveti de profitat pe alea le considerati proaste,si va comportati urat ca sa cedeze si sa faceti ce vreti voi cu ele.....Lasa ca stiu eu gandirea voastra....Ca doar stiu intre ce specimene traiesc...
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 12:07
De la: anaROBERT, la data 2011-02-10 23:44:27mititica de tine.....
daca nici tactu nu te-a placut,la noi ce pretentii mai ai???
Pai eu nu l-am placut pe taicamiu....Adevarul ca nici el pe mine...Pt ca ii ceream bani,,,ca doar nu era sa il slugaresc pe gratis..Si nu ii placea ca ii spuneam adevarul direct in fata si il infruntam,,,apoi stii ca cei puternici sunt aruncati din turma pt ca eu nu vroiam sa gandesc ca ei...Pai ei sunt oameni slabi,,,dar eu nu vroiam sa gandesc ca ei pt ca simtem ca nu au o gandire normala.....Apoi taicamiu nu ma placea pt ca nu avea de profitat de pe urma mea,,asa cum au barbatii de castigat de pe urla altor fraiere de femei..care tac si fac,,eu il infruntam de asta nu ma placea si nu ma place...Dar este problema lor...Pt ca mie nu mi-a placut si nu imi place ca sa profite nimeni de pe urma mea....Stii cum sunt oamenii,,,daca le dai un deget iti iau toata mana,,,pt ca au instincte de animale,nicidecum instincte umane..Nu te ajuta decat daca au de castigat dublu de pe urma ta....Bine ca ii ajut eu si nu astept nimic inapoi,numai sa fiu ajutat si eu atunci cand am nevoie...Numai ca nici atunci,,,nu te ajuta,,pt ca sunt rai si prosti pe deasupra de asta nici nu ii ajuta nimeni
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 12:14
N-ai obosit, mamica?...fa o pauza pt o cafe.....
nuti_vio
Postat pe 11 Februarie 2011 12:24
esti bolnava....
clar suferi,in locul tau m-as duce la psihiatru.....ai o forma grava de nebunie,tactu nu are nici o vina......
tu gandesti diferit fata de toata lumea....asta nu iti pune niste semne de intrebare???
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2011 13:11
ar trebui sa iti respecti parintii pt ca te-au crescut ........presupun ca te-ai dereglat pe parcurs .
floare_cu_colti
Postat pe 11 Februarie 2011 13:15
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-11 13:15:59ar trebui sa iti respecti parintii pt ca te-au crescut ........presupun ca te-ai dereglat pe parcurs .
Eu am fost de mica asa....Dar numai ca orice om este cuminte la inceput...Eu am alt stil de a cunoaste oamenii...Faptul de a face pe proasta la inceput,ca sa vad cum sunt oamenii....Pt ca daca de la inceput arati cum, esti se ascund...asa ca cel mai bine sa fii cumnite la inceput,,asa ii cuceresc pe oameni ca sa pot face ce vreau eu,,si apoi le arat caraterul meu...Eu am fost mereu cuminte,,,dar cu caracter si puternica..Numai ca nu ai cum sa cunosti un om de la inceput.Si nu imi pot permite prea multe lucruri cu oameni care nu ma cunosc....asa ca mai intai ii las sa ma cunoasca ei,,,asa cum gandesc eu,,,apoi le arat eu cum gandesc eu...Altii practica alt sistem...Dar eu consider ca acesta este cel mai eficient....
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 13:25
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-11 13:15:59ar trebui sa iti respecti parintii pt ca te-au crescut ........presupun ca te-ai dereglat pe parcurs .
Pai cu acest caracter m-am nascut de mica,,numai ca odata cu varsta mi l-am cizelat..Nu ai cum sa cunosti un om de la inceput...Pt ca la inceput toata lumea este cuminte,,,pt ca nu cunosc,,,apoi in timp ajungi sa ii cunosti.La fel sunt si eu....Cu timpul si varsta mi-am cizelat caracterul si strategiile de viata...Fiecare o ia pe caile care doreste el...Mie intodeauna mi-au placut lucrurile inteligente si sa acumulez cunostinte de viata...Mai putin scoala..Dar asta este
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 13:29
tu ai calitati si strategii??
scuza-ma,nu vreau sa par acritura dar ne demonstrezi contrariul cu fiecare postare a ta....
odata ce nu iti respectii parintii,esti nula....oare pe tine te respecti??
vb de strategii si lucruri inteligente??ce intelegi tu prin asta??ca sincer eu nu am vazut nimic inteligent la tine iar de strategii nici nu incape vorba
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2011 13:33
pfff,nu ai leac madame,esti pierduta....
tu ai postat ca tactu e un om rau,ca nu te-a iubit si nici nu l-ai iubit....iti suna a respect o ba???
tu ai face copii daca ai avea cu cine......esti pierduta in spatiu...
anaROBERT
Postat pe 11 Februarie 2011 13:55
Pe langa eu,,,nu am cerut nimic lor parintilor mei, ci mi-am batut capul singura..Si vezi s-au invatat cu narav....Daca nu profiti tu,vor sa profite ei...Daca nu ii exploatezi tu,te exploateaza ei..Vezi cum gandesc oamenii...Dar eu imi vad de treaba mea,,,si asta e,de asta au unii viata grea,de buni ce sunt..Daca nu imi convine ceva spun direct in fata...Si imi demostrez respectul prin fapte... nu cum respecta altii pe parintii,,,dar profita de pe urma lor...Ce mai respect...Stiu ca traim intr-o lume condusa de dracul...Daca nu ataci si nu faci rau,,esti atacat si ti se face rau...Dar te poti impune si sa iti vezi de treaba ta..Nu trebuie neparat sa faci ce fac ei,,pt ca daca pe ei atata ii duce capul pt ca nu au credinta,,,asta este...trebuie sa fii prudent si viata sa mearga cu mine si cu optimism inainte
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 14:04
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 13:25:08
Eu am fost de mica asa....Dar numai ca orice om este cuminte la inceput...Eu am alt stil de a cunoaste oamenii...Faptul de a face pe proasta la inceput,ca sa vad cum sunt oamenii....Pt ca daca de la inceput arati cum, esti se ascund...asa ca cel mai bine sa fii cumnite la inceput,,asa ii cuceresc pe oameni ca sa pot face ce vreau eu,,si apoi le arat caraterul meu...Eu am fost mereu cuminte,,,dar cu caracter si puternica..Numai ca nu ai cum sa cunosti un om de la inceput.Si nu imi pot permite prea multe lucruri cu oameni care nu ma cunosc....asa ca mai intai ii las sa ma cunoasca ei,,,asa cum gandesc eu,,,apoi le arat eu cum gandesc eu...Altii practica alt sistem...Dar eu consider ca acesta este cel mai eficient....
Eu imi ajut parintii si nici nu ii las pe ei sa ceara ajutorul .Ma uit cand merg la ei si vad de ce au nevoie ..si se trezesc cu mine la usa cu fructe ,vitamine si flori pt mama pt ca ma crescut sanatoasa si a pierdut zile si nopti veghind la capul nostru. Ar trebui sa nu uitam sa multumim ca nea crescut si sa nu ii lasam in nevoi .Ce ar fi fost sa te dea la orfelinat ? atunci ai fi stiut sa apreciezi parintii tai care te-au crescut .Acum ca te descurci singura ....crezi ca te-o fatat .....si te-ai si descurcat singura?daca nu erau ei nu reuseai
floare_cu_colti
Postat pe 11 Februarie 2011 14:10
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-11 14:10:55
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 13:25:08
Eu imi ajut parintii si nici nu ii las pe ei sa ceara ajutorul .Ma uit cand merg la ei si vad de ce au nevoie ..si se trezesc cu mine la usa cu fructe ,vitamine si flori pt mama pt ca ma crescut sanatoasa si a pierdut zile si nopti veghind la capul nostru. Ar trebui sa nu uitam sa multumim ca nea crescut si sa nu ii lasam in nevoi .Ce ar fi fost sa te dea la orfelinat ? atunci ai fi stiut sa apreciezi parintii tai care te-au crescut .Acum ca te descurci singura ....crezi ca te-o fatat .....si te-ai si descurcat singura?daca nu erau ei nu reuseai
,daca ma deadeau la orfelinat cred ca imi era mai bine,,.,asa nu aveam parinti ca ei,,,apoi nu am nici o obligatie fata de ei,,,la batranete sa isi stranga bani,sa economiseasca asa cum fac si alti parinti,adica eu nu am profitat de ei,,dar sa ii las pe ei sa profite de mine..Stii in romania toata lumea este un hot....Apoi si eu sunt romanca si am greutati si nu pot sa ii intretin pe altii...Daca ei m-au ajutat pt ca m-au nascut asta nu inseamna ca trebuie sa le platesc....Pt ca de asta faci copii....Nu apoi sa astepti ca sa te inteetina...Eu nu am putut munci cand m-au ajutat ei...Apoi alti parinti isi ajuta copiii,nu copiii pe ei....Daca vor bani sa munceasca asa cum muncesc altii.Si plus ca alti parinti isi ajuta copiii...Eu nu le-am creut ajutorul,,,dar pot sa isi bata capul sa se descurce singuri asa cum fac si altiii....In romania nu ai cu cine discuta,,,toata lumea este un hot,,,s-au luat unii dupa altii..de asta cred ca isi merita soarta....Asa cum imi bat eu capul sa ma pot descurca singura,,,asa pot si ei si pot si altii..Altii au masini au case si asteapta bani de la mine....Dar stii este si un cantec...Doamne vino Doamne ca sa vezi ce a mai ramas din oameni..Adica nu a mai raman nimic din calitatile oamenilor,,,toti sunt hoti si umbla sa profite de pe cei cumsecade...Eu vreau sa fiu cumsecade dar nu vreau sa fiu si proasta ca sa profite hotii de pe mine....
gandiredeinger
Postat pe 11 Februarie 2011 14:46
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-10 23:06:35
De la: Thor_again, la data 2011-02-10 22:56:34irinuco, ce faci, mami? Dai capacitatea?

Irinuca,succes la examene!sa continuam cu,comentariul tau.caci vad ca nimeni nu iti explica adevarul despre Dumnezeu,Iisus,atat cat ni s-a permis si noua sa cunoastem.dar sunt primii la batjocura" stimatii oameni".referitor la nasterea ta,vreau sa intelegi ca faptul ca plangeai ca orice alt copilas,nu inseamna ca erai rea.niciodata un copilas nu poate fii considerat un rau,in viata parintilor.la ceea varsta erai ingerul Domnului.ca tatal tau avea un comportament nepotrivit fata de un copil,undeva, candva va raspunde pt faptele lui.spui ca primesti doar palme de la divinitate?total gresit.Dumnezeu isi iubeste creatia si nu i-ar face rau niciodata.referitor la Iisus ceea ce i s-a intamplat era stabilit dinainte,de aceea s-a si nascut printre pamanteni.deci nu invinui pe altii,pentru greselile cu voie si fara de voie,pe care le faci.Dumnezeu ti-a dat liberul arbitru.alegerea binelui sau raului a fost a ta.totdeauna cand ni se intampla ceva invinuim pe altii,victimizandu-ne.dar nu incercam sa intelegem unde am gresit noi si sa indreptam ca in viitor sa nu mai repetam.in univers exista legea cauzei si a efectului.esti ce mananci,ce gandesti,ce spui,ce faci si primesti inapoi efectele.tu le numesti pedepse,dar ele vin din faptele tale ,nu de la Divinitate.in primul rand vad ca ai o viziune cam alambicata despre ,credinta,religie,biserica.....pocainta nu este egal credinta.multumeste pt ce primesti aici pe pamant,pt ca primesti lectii din care sa inveti unde ai gresit.sau vii cu ele din trecut si acum trebuie sa indrepti greselile suportand si tu ce ai facut altora,altuia,alteia...nu te cansidera un "inger",toti suntem plini de greseli sau de fapte bune.trebuie sa multumim ca platim aici pe pamant,greselile noastre.una dintre cele mai mari greseli este ca judecam pe altii si nu ne vedem pe noi.cand ni se intampla ceva rau,ridicam capul spre ceruri.de ce abia atunci?nu de acolo vine raul ci din faptele noastre.
vuvuzela
Postat pe 11 Februarie 2011 14:59
O data!... de doo ori!... de trei ori!...
Adjudecat de vuvu!
Thor_again
Postat pe 11 Februarie 2011 15:10
he,he vazusi matale simpatiile pe acelasi topic
floare_cu_colti
Postat pe 11 Februarie 2011 15:16
vuvuzela
Postat pe 11 Februarie 2011 15:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata bate filmul 46 De la: quasaria 13 Mai 2010 12:52
Sfaturi pt bebe! 10 De la: Rotty 18 Iulie 2012 15:37
Buna 7 De la: cri_cat 19 Ianuarie 2012 07:51
buna,vreau un sfat sincer de la cineva care a trecut prin asa ceva 27 De la: liviu738 27 Iulie 2012 16:26
Ce ne facem cu obsedatii de pe acest forum? 103 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 13:16
Setari Cookie-uri