De la: Thor_again, la data 2011-02-11 15:10:23O data!... de doo ori!... de trei ori!... ![]() |
||
vuvuzela Postat pe 11 Februarie 2011 15:19 |
||
---|---|---|
ea isi respecta parintii..... ![]() halal respect,sa isi economiseasca pana la batranete sa aibe din ce traii ca fisa e dusa rau cu pluta.... cine draq te-a nascut?cine te-a crescut si te-a facut mare??mama dolores?? halal respect,in locul tau m-as piti bine undeva sa uit si unde draq sunt.... ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 11 Februarie 2011 16:18 |
||
Vuvu,eu nu primesc palme de la Dumnezeu...Eu primesc palme de la oameni prin faptele lor...Tu vrei sa le faci bine si ei iti intorc cu rau....Oamenii sunt rai...si nerecunoscari....atunci cand oamenilor le faci rau,se comporta mai frumos cu tine decat atunci cand le faci bine si esti sincer cu ei si corect.....Apoi nici nu ma consider un inger...Ci ma consider un om cu minte curata......oamenii sunt invidiosi....in loc sa fie recunoscatori....dar ma rog,,Dumnezeu le da la fiecare dupa inima lor...De asta vezi pe oameni unul mai prost ca altii..Noroc ca nu doare prostia....Dumnezeu ma ajuta...dar oamenii sunt rai,,,si nu fac nimic ca se schimbe..De asta am ajuns la concluzia ca oamenii sunt dracul,,pt ca ei il accepta de buna voie in mintea lor....Pt ca nu le place sa isi bata capul si sa munceasca.... | ||
|
||
gandiredeinger Postat pe 11 Februarie 2011 16:48 |
||
Ingeras...nu vrei sa iei o pauza?... | ||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 16:50 |
||
Oamenii sunt dracul...Pt ca ei singuri il primesc in mintea lor....De asta au si mintea pe care o merita,dar ma rog....Oricum nu are cu cine sa imi pun mintea...Prosti nu pot sa zic ca sunteti...Sunteri nesimtiti si rai...Adica draci,,,pt ca voi o faceti cu buna intentie...Adica va numiti draci cu acte in regula.... | ||
gandiredeinger Postat pe 11 Februarie 2011 16:51 |
||
Ingeras...fugi si fa un dush....racoreste-te..... ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 16:55 |
||
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 16:48:00 Vuvu,eu nu primesc palme de la Dumnezeu...Eu primesc palme de la oameni prin faptele lor...Tu vrei sa le faci bine si ei iti intorc cu rau....Oamenii sunt rai...si nerecunoscari....atunci cand oamenilor le faci rau,se comporta mai frumos cu tine decat atunci cand le faci bine si esti sincer cu ei si corect.....Apoi nici nu ma consider un inger...Ci ma consider un om cu minte curata......oamenii sunt invidiosi....in loc sa fie recunoscatori....dar ma rog,,Dumnezeu le da la fiecare dupa inima lor...De asta vezi pe oameni unul mai prost ca altii..Noroc ca nu doare prostia....Dumnezeu ma ajuta...dar oamenii sunt rai,,,si nu fac nimic ca se schimbe..De asta am ajuns la concluzia ca oamenii sunt dracul,,pt ca ei il accepta de buna voie in mintea lor....Pt ca nu le place sa isi bata capul si sa munceasca.... offff,puiule,tare alambicata gandire ai.de ce nu separi neghina?departeaza-te de cei ce te fac sa nu te simti in largul tau.cand vezi ca te lezeaza cu raspunsuri mediocre si repetative ca subiect,evita aceste persoane.in cazul acesta,oamenii nu sunt invidiosi......e chestia cu prostia nu doare,caci daca ar durea ar fii spitalele pline.ne referim la unii dintre ei......dar tu ai tendinta de a atrage exact,grupurile mediocre,de frecventa joasa care te asimileaza fara sa intelegi.tu simti ceva dar explicatiile tale sunt greoaie,se repeta,parca esti cand pe drum,cand in caruta.cauta sa nu iti plictisesti interlocutorii cu comentarii pe aceasi tema,decat daca e strict necesar.diversifica temele alese de tine.in mod sigur nu esti setata numai pe religie,ca doar nu dai examene la teologie.nu mai critica atat barbatii.crezi ca merita efortul tau,unii dintre ei?noi am dicutat de multe ori,stiu ca poti !!!sunt si alte lucruri interesante de discutat.si in general fereste-te de drumul lung si omul prost. |
||
vuvuzela Postat pe 11 Februarie 2011 17:18 |
||
Pai pe unde sa ma feresc de omul prost daca pe unde merg doar peste ei dau....Nu ma pot simti in largul meu,sama comport asa cum simt...Pt ca daca sunt prea buna si ma simt slaba ma ataca si vor sa profite,,Oamenii sunt buni pana iti simt slabiciunile apoi te ataca....Te ataca atunci cand ai mai multa nevoie sa te sprijine careva...Pt ca atunci cand te simt slaba,pt ca orice mai ai si slabiciuni,dar nu ai voie sa ai asa ceva pt ca atunci oamenii te ataca cand te simt slab,pt ca sunt diabolici, | ||
gandiredeinger Postat pe 11 Februarie 2011 20:22 |
||
Pai mai bine mergeam la facultatea de teologie pt ca ma caracterizeaza mai mult...Si imi place....Dar ce pot sa devin,profesoara de teologie,nu se mai cauta de mult asa ceva....Oamenii cauta doar preoti mincinosi care sa le ia baniii | ||
gandiredeinger Postat pe 11 Februarie 2011 20:26 |
||
se desfiintau naibii toate facultatile de teologie, irinuco! ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 20:30 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-11 20:30:13se desfiintau naibii toate facultatile de teologie, irinuco!Pai la facultatea asta nu imi intra nimic in cap...Nu stiu ce o sa fac...Imi este frica sa nu imi pierd banii si ca am inghetat de frig pe aici si fara bani si tot nu imi intra nimic in cap...Sper sa imi ajute Dumnezeu sa trec cu bine....As vrea sa ma inscriu si la o alta facultate,de teologie....dar nu stiu o sa ma pot tine de ea....Pt ca mie imi place sa vorbesc despre Dumnezeu si nimanui nu ii place...Ii plictisesc....Dar m-as putea incrie si la facultatea de teologie,,,sper sa ma indrume Dumnezeu sa merg acolo unde sa fie bine si pt mine si pt oameni....Nu ca nu m-ar asculta oamenii,,,dar pe mine nu ma ajuta nimeni atunci cand am nevoie..Sunt rai toti mai ales preotii,,,care nici nu se uita la tine nici ca la un caine jigarit daca nu le dai bani..Totul consta in bani |
||
gandiredeinger Postat pe 11 Februarie 2011 22:25 |
||
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 16:48:00 Vuvu,eu nu primesc palme de la Dumnezeu...Eu primesc palme de la oameni prin faptele lor...Tu vrei sa le faci bine si ei iti intorc cu rau....Oamenii sunt rai...si nerecunoscari....atunci cand oamenilor le faci rau,se comporta mai frumos cu tine decat atunci cand le faci bine si esti sincer cu ei si corect.....Apoi nici nu ma consider un inger...Ci ma consider un om cu minte curata......oamenii sunt invidiosi....in loc sa fie recunoscatori....dar ma rog,,Dumnezeu le da la fiecare dupa inima lor...De asta vezi pe oameni unul mai prost ca altii..Noroc ca nu doare prostia....Dumnezeu ma ajuta...dar oamenii sunt rai,,,si nu fac nimic ca se schimbe..De asta am ajuns la concluzia ca oamenii sunt dracul,,pt ca ei il accepta de buna voie in mintea lor....Pt ca nu le place sa isi bata capul si sa munceasca.... cititnd anumite postari ale tale Irinuco, stau si ma intreb daca asta esti tu sau doar joci un rol p e forumul asta. uneori, oricat te-ai straduuit sa scrii taraneste si cu greseli gramaticale, parca tot s-ar fi simtit un strat de cultura in spate, lucru deloc comun pentru o persoana de genul celei pe care incerci s-o impersonezi. daca vreun eveniment intempestiv a facut sa iti sara o rotita, pot spune ca ai fost candva o persoana buna si cu un grad de cultura cel putin acceptabil, insa - ce este mai important - este ca iti poti regasi personalitatea, daca vrei. |
||
oli_le_mechant Postat pe 12 Februarie 2011 00:31 |
||
De la: oli_le_mechant, la data 2011-02-12 00:31:12De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 16:48:00 Vuvu,eu nu primesc palme de la Dumnezeu...Eu primesc palme de la oameni prin faptele lor...Tu vrei sa le faci bine si ei iti intorc cu rau....Oamenii sunt rai...si nerecunoscari....atunci cand oamenilor le faci rau,se comporta mai frumos cu tine decat atunci cand le faci bine si esti sincer cu ei si corect.....Apoi nici nu ma consider un inger...Ci ma consider un om cu minte curata......oamenii sunt invidiosi....in loc sa fie recunoscatori....dar ma rog,,Dumnezeu le da la fiecare dupa inima lor...De asta vezi pe oameni unul mai prost ca altii..Noroc ca nu doare prostia....Dumnezeu ma ajuta...dar oamenii sunt rai,,,si nu fac nimic ca se schimbe..De asta am ajuns la concluzia ca oamenii sunt dracul,,pt ca ei il accepta de buna voie in mintea lor....Pt ca nu le place sa isi bata capul si sa munceasca.... cu siguranta are mai multe rotite sarite..... cel mai important este, insa, SA VREA sa-si regaseasca personalitatea |
||
scumpa31 Postat pe 12 Februarie 2011 08:13 |
||
Pt ca eu una nu cred ca preotii nu inteleg biblia....Ei nu dau lectii decat in privat daca ii platesti....Sunt rai...Si doar pt ei...Odata preotul,sau chiar mai multi preoti ca parca toti ar fii frati si ar gandi la fel.....Sunt pt ei,,..vorbeau de parca ar avea ciuda pe lume...Ca ziceau de ce i-au prigonit pe sfinti....Stii ca pe timpul cezarului...Nu aveai voie sa te inchini lui Dumnezeu ci doar Cezarului....Dupa ce nu mai exista Cezar,,parca crestinii nu mai sunt deloc uniti....Si dupa cum ziceam ca preotul vorbea de parca ar avea ura pe lume ca de ce i-au prigonit pe sfinti si de asta nu vor ei sa ii ajute,,sa isi bata capul..Si de asta cred ca nici nu se deschid,,,pt ca nu vor sa ii puna Dumnezeu la munca...Si in mintea lor le intra dracul,,pt ca daca ei nu vor sa se deschida sa il primeasca pe Dumnezeu..Intra dracul in mintea lor si le face mintea varza.... | ||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 11:27 |
||
Pt ca uite spre exemplu,preotii sunt barbati,barbatii sunt inteligenti dar sunt parsivi si egoisti....Pt ca uite,,,si barbatii din zilele noastre,,ei sunt inteligenti,,pt ca uite barbatii inteleg ca femeile sunt proaste,,dar si totusi nu le pasa,,profita de ele pt faptul ca le judeca ca si ele sunt rele...cred ca la fel fac si preotii,,,,,,dar sunt rai pt ca si ceilalti oameni sunt rai..Ei intorc rau cu rau,,,dar cica ei se umilesc,,,accepta sa fie si ei umiliti si umilesc si sunt rai cu ceilalti oameni...Pt ca cum ei nu il primesc pe Dumnezeu in mintea lor,,,si nu vor sa ii ajute pe oameni...dracul ii face si pe ei sa sufere,,si fac si pe altii sa sufere....Pt ca la chestia ca sa intorci si celalt obraz nu se refera sa te lasi umilit...Si sa crezi ca daca cineva un om iti face rau,,este o pedeapsa de la Dumnezeu pt pacatele tale....Este fals...Logica este ca poruncile sunt pt toata lumea,,,nu doar pt tine,,,asa ca Dumnezeu daca a dat poruncile,,El vrea ca oamenii sa fie fericiti sa nu sufere...Daca cineva vrea sa iti faca rau,,,sa nu il accepti,,sa nu te lasi umilit,pt ca acel rau nu vine de la Dumnezeu ci vine de la cel rau pt ca vrea ca sa suferi pt ca sa il urasti pe Dumnezeu....Asa ca daca cineva vrea sa iti faca rau si sa te umileasca sa nu il lasi,,,si sa nu ii intorci acel rau,,,pt ca atunci il apropii de dracul mai mult de tine si sufletul tau nu oate gandi pozitiv si inima ta nu se poata imbuna... | ||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 11:37 |
||
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-12 11:27:38 Si in mintea lor le intra dracul,,pt ca daca ei nu vor sa se deschida sa il primeasca pe Dumnezeu..Intra dracul in mintea lor si le face mintea varza.... mai varza decat a ta?!!??! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
scumpa31 Postat pe 12 Februarie 2011 11:40 |
||
De la: scumpa31, la data 2011-02-12 11:40:55nu fii bou si nu ma mai jigni pt ca eu nu te-am jignit pe tine....Apoi cine zice ala este,...Cred ca mintea ta este varza calita cu carnati afumatiDe la: gandiredeinger, la data 2011-02-12 11:27:38 Si in mintea lor le intra dracul,,pt ca daca ei nu vor sa se deschida sa il primeasca pe Dumnezeu..Intra dracul in mintea lor si le face mintea varza.... |
||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 11:55 |
||
te faci singura de ras, pe bune si daca as fi fost barbat si nu m-as fi considerat bou ![]() ![]() |
||
scumpa31 Postat pe 12 Februarie 2011 12:02 |
||
saraca,hai ma lasati-o,chiar imi inspira mila.... ![]() ea crede ca in lumea asta toti suntem barbatii... ![]() anyway lupty....''toti este neste porci'' ![]() deh,obsesia bre,obsesia..... ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 12 Februarie 2011 12:09 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-12 12:09:59saraca,hai ma lasati-o,chiar imi inspira mila.... eu o las Ana, dar prea o manaca-n cour o sa incerc sa-i fac rost de unbilet spre Marte....doar dus .... |
||
scumpa31 Postat pe 12 Februarie 2011 12:13 |
||
neah,nu-i rentabila treaba,o expulzeaza si de acolo de-o fi cineva ![]() pe ia o mananca in cour pana si-o gasii unu sa o scarpine.....mai greu dar poate so lipi cineva si de ea ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 12 Februarie 2011 12:19 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-12 12:19:09neah,nu-i rentabila treaba,o expulzeaza si de acolo de-o fi cineva ![]() ![]() ![]() |
||
scumpa31 Postat pe 12 Februarie 2011 12:21 |
||
Eu cred ca pe voi va manaca in fund ca sa nu ma cobor la nivelul vostru si sa zic cor...Mai folositi si voi sevetele umede,,,, | ||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 13:59 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-12 12:19:09neah,nu-i rentabila treaba,o expulzeaza si de acolo de-o fi cinevaBarbati se gasesc pe toate drumurile,toate culorile...dar barbati inteligenti sunt greu de gasit...Apoi decat sa imi iau unul si sa fac armata cu el...Si eu sa fiu colonelul si el soldatul...Mai bine il las in pace pe bietul barbat fara creier neinteligent.... |
||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 14:03 |
||
oricum daca ma lipesc de cineva ma lipesc de un barbat neamt...Pt ca nemtii sunt baiaeti destepti si au si bani...nu stau eu sa imi inghete oasele pe aici...un barbat roman care aseapta bani de la femei,,pt ca in romania majoritatea toata lumea este un hot,,,,mai sunt si romani inteligenti dar putini,,,si sufera saracii,,,daca nu pun mana pe bat nu ar mai suferi atata ![]() |
||
gandiredeinger Postat pe 12 Februarie 2011 22:42 |
||
stim ..altceva??????? | ||
jeanette40 Postat pe 12 Februarie 2011 22:53 |
||
bre irinook,barbat iti trbuie tie??abea te tarasti tu mai vrei sa duci in spate si pe altul ![]() or fi ei pe toate drumurile dar nici unul pentru tine.....poate doar daca te mai nasti odata ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 13 Februarie 2011 00:13 |
||
De la: oli_le_mechant, la data 2011-02-12 00:31:12De la: gandiredeinger, la data 2011-02-11 16:48:00 Vuvu,eu nu primesc palme de la Dumnezeu...Eu primesc palme de la oameni prin faptele lor...Tu vrei sa le faci bine si ei iti intorc cu rau....Oamenii sunt rai...si nerecunoscari....atunci cand oamenilor le faci rau,se comporta mai frumos cu tine decat atunci cand le faci bine si esti sincer cu ei si corect.....Apoi nici nu ma consider un inger...Ci ma consider un om cu minte curata......oamenii sunt invidiosi....in loc sa fie recunoscatori....dar ma rog,,Dumnezeu le da la fiecare dupa inima lor...De asta vezi pe oameni unul mai prost ca altii..Noroc ca nu doare prostia....Dumnezeu ma ajuta...dar oamenii sunt rai,,,si nu fac nimic ca se schimbe..De asta am ajuns la concluzia ca oamenii sunt dracul,,pt ca ei il accepta de buna voie in mintea lor....Pt ca nu le place sa isi bata capul si sa munceasca.... Nu de mult am sustinut aceeasi teorie ![]() As baga asta ![]() ![]() |
||
tatoo Postat pe 13 Februarie 2011 17:06 |
||
Acum inteleg de ce nu mergeau barbatii la biserica...Pt ca ei fiind inteligenti dar faceau pe prostii ca femeia sa ia toate responsabilitatile asupra ei si sa ii lase pe barbati de capul lor...Barbatii intelegeau cat de magari sunt preotii,,de asta poate ca majoritatea barbatilor sunt ateisti....si rad de biserica si nu cred in Dumnezeu....dar le lasau pe femei la biserica,pt ca si acolo sunt tot magari de barbati care umple capul femeilor tot ijn favoarea barbatilor...Si barbatii lasau femeile la biserici apoi radeau de ele... | ||
gandiredeinger Postat pe 14 Februarie 2011 21:41 |
||
E ziua cea mai sentimental azi si eu nu simt nici o vibratie de sentiment in suflet ma mir si eu cum am devenit asa de distanta fata de tot ![]() ![]() ![]() |
||
_blondyna Postat pe 15 Februarie 2011 00:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenii,nostri romani,plecati dupa un trai mai bun | 3 | De la: prometeus_wife 6 Iunie 2009 18:56 |
Sfaturi pt bebe! | 10 | De la: Rotty 18 Iulie 2012 15:37 |
obiecte straine in mancare!!! | 51 | De la: yanyacharberet 4 Ianuarie 2010 15:41 |
|
||
OARE E POSIBIL? | 5 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 23:57 |
CRESE IN BRASOV | 1 | De la: YZA79 19 Iunie 2010 20:58 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9