Nulitatea sentimentelor ofera echilibru

in sfarsit recunosti lupty ca suferi de o boala......
mai,ce pot sa spun,recunoasterea este un inceput,hai ca esti pe calea cea buna
anaROBERT
Postat pe 22 Februarie 2011 00:24
cand ai sezatia de voma,nu poti asimila...Asa mi se intampla mie,,,Dandumi seama cum sunt oamenii,,,
gandiredeinger
Postat pe 22 Februarie 2011 00:32
poate esti gravida lupty????????
anaROBERT
Postat pe 22 Februarie 2011 00:33
De la: anaROBERT, la data 2011-02-22 00:33:31poate esti gravida lupty????????

da' de unde draga??....nu stii ca "barbatii e porci"?....poate doar cu vibratorul....
scumpa31
Postat pe 22 Februarie 2011 08:08
ei cine stie ce ii poate capul....
io ma astept la orice de la astfel de oamenii,pe fata barbatii este porci si pe la spate.....face fata numai minuni
anaROBERT
Postat pe 22 Februarie 2011 15:25
a�a e, irinuca!
da' de ce ��i mai ba�i capul cu "cretinii" �ia? c� ziceai c� ��i iei juc�riile �i pleci pe alte forumuri, cu oameni ca lumea, de�tep�i �i cul�i, dup� chipul �i asem�narea ta
de ce te mai chinui cu �tia?
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 21:59
De la: Thor_again, la data 2011-02-22 21:59:11a�a e, irinuca!
da' de ce ��i mai ba�i capul cu "cretinii" �ia? c� ziceai c� ��i iei juc�riile �i pleci pe alte forumuri, cu oameni ca lumea, de�tep�i �i cul�i, dup� chipul �i asem�narea ta
de ce te mai chinui cu �tia?
Imi este mila de ei...Dar daca vad ca intrec masura imi iau catrafusele si plec
gandiredeinger
Postat pe 22 Februarie 2011 22:13
Nooo! Asta nu! Cum sa pleci? Pe noi cui ne lasi?
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 22:15
De la: Thor_again, la data 2011-02-22 22:15:03Nooo! Asta nu! Cum sa pleci? Pe noi cui ne lasi?
Pai intr-o zi va trebui sa plec...O sa va las in grija lui Dumnezeu....Ca si eu intr-o buna zi,,va trebui sa ma marit,,,pt ca nu imi place sa imi fac curat in camera si sa imi fac fac de mancare.singura.....Cu toate,,ca mie mi-ar placea sa duc o viata curata...Dar am cateodata nevoie de cineva care sa ma sprijine si sa imi spuna o vorba buna atunci cand am nevoie si sa pot discuta orice...Oare pot sa am asa ceva,,,si fara sa ma casatoresc si sa fac copiii....si sa stau in casa toata ziua....Este greu sa ai copiii si barbat...Eu simt ca nu sunt facuta pt asa ceva.....Dar am nevoie pe cineva aproape,,,,dar nimeni isi pierde timpul pe gratis,,sa te ajute pe gratis,sa iti spuna vorbe frumoase pe gratis....Sper ca intr-o buna zi sa gasesc oameni curati si care iubesc neconditionat si ajuta neconditionat...Dar cred ca sunt foarte greu de gasit,,,sunt rari
gandiredeinger
Postat pe 22 Februarie 2011 22:53
Mi-ar placea sa am si eu pe cineva aproape de sufletul meu..In care sa pot avea incredere si sa ma sprijine atunci cand sunt slaba si necajita.....Dar este greu sa gasesti asa ceva...Oamenii sunt putrezi pe dinauntru si nu ma pot atasa de nimeni...Doar pe Dumnezeu il pastrez in inima mea...Pt ca ma incred in El si incerc sa ii demostrez recunostinta si iubirea....Dar pt ca sa imi arat recunostinta fata de oameni si afectiunea,nu am cui....Pt ca oamenii sunt putrezi pe dinauntru si nu pot avea incredere in nimeni,,apai sa ma mai atasez de cateva
gandiredeinger
Postat pe 22 Februarie 2011 22:58
Si fizic oamenii miros urat in interior dar spiritual vorbind inima omului e deosebit de rea si nespus de inselatoare
_blondyna
Postat pe 22 Februarie 2011 23:17
cat de interior ai mirosit tu pe careva, blondyno? ca ma facusi curioasa, zau!
esme
Postat pe 22 Februarie 2011 23:20
esme, iti dai seama ce greu ii este sa se mai suporte? si mai are si impresia ca mirosul ala ii vine din interior...
blondyno, mai fa, mamica, un dush, mai schimba-ti lenjeria ceva mai des de o luna...
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 23:24
sunt absolventa de colegiu medical de acolo stiu ,,,,,,,,,,,,,,,,,thor sunt o femeie chocheta ai fost tare rau
_blondyna
Postat pe 22 Februarie 2011 23:33
nah, thorelu`, ca ai suparat fata! i-ai jiCnit `chochetaria`! la pedeapsa cu tine, baiat rau, ce esti!
esme
Postat pe 22 Februarie 2011 23:39
dap... m-am asezat deja cu genunchii pe coji de portocale... sorry, nu aveam atatea nuci la indemana, si erau si mai greu de curatat
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 23:46
carevasazica, tu vrei sa mirosi mumos, thorelu`!
esme
Postat pe 22 Februarie 2011 23:56
De la: _blondyna, la data 2011-02-22 23:33:57sunt absolventa de colegiu medical de acolo stiu ,,,,,,,,,,,,,,,,,thor sunt o femeie chocheta ai fost tare rau

blondo,eu nu te vad decat copia fidela a irinookai....
am asa un feeling....
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2011 00:05
irinuca e din povestea lui creanga cumva? ????
_blondyna
Postat pe 23 Februarie 2011 01:34
.....
oameni buni...fie-va mila...si lasati fatuca...sa mearga-n drumu` ei...zau...ca re si ea...de implinit cete ceva pa lumea asta!!!
daca o tot intoarceti din drum...si o tot deconspirati...mereu...credeti-o si voi...ca-i e greu sa lupte...saracutza...singura...impotriva tuturor!!!

no`...ca mare-i gradina...si...scanduri lipsa...si...gardu` prea jos...
ovidiu42
Postat pe 23 Februarie 2011 02:28
De la: ovidiu42, la data 2011-02-23 02:28:39 .....
oameni buni...fie-va mila...si lasati fatuca...sa mearga-n drumu` ei...zau...ca re si ea...de implinit cete ceva pa lumea asta!!!
daca o tot intoarceti din drum...si o tot deconspirati...mereu...credeti-o si voi...ca-i e greu sa lupte...saracutza...singura...impotriva tuturor!!!

no`...ca mare-i gradina...si...scanduri lipsa...si...gardu` prea jos...
adica ce vrei sa zici,ea singura impotriva tuturor....eu lupt impotriva nesimtirii si prostiei..adica vrei sa argumentezi ca toti oamenii sunt asa,printre care si tu,in fruntea lor....altii lupta impotriva antidrog,,,eu lupt impotriva altiprostiei si antinesimtire,,,,asa cum nu toata lumea se drogheaza asa nu toata lumea este fara bun simt si prosti,,,nu pot sa zic prosti,,,sunt rai si pt ei si ei ales sa fie asa,,,sa caute oameni cumsecade si sa profite de ei,,apoi zic de ce toti oamenii sunt rai,,
gandiredeinger
Postat pe 23 Februarie 2011 12:25
De la: _blondyna, la data 2011-02-22 23:17:16Si fizic oamenii miros urat in interior dar spiritual vorbind inima omului e deosebit de rea si nespus de inselatoare
Pai daca oamenii s-ar smeri si s-ar stradui sa fie mai buni sa vorbeasca frumos.....Sa il roage pe Dumnezeu sa ii ajute sa respecta poruncile...Dumnezeu i-ar ajuta ca sa fie stapani pe mintea si inima lor....Dar oamenii sunt comozi,ei mai mult umbla dupa lucrurile materiale decat dupa lucrurile care ii imbogatesc sufleteste si duhovniceste.....De asta suntem singuri....Da cu oameni prin jurul tau,,cu prieteni.....Dar practic esti singur,pt ca nu iti poti deschide inima lor,,,nu poti avea incredere in ei,,,pt ca nu sunt stapani pe mintea si inima lor.....Si uite asa avem de suferit....Mai sunt si din aia care sunt nesimtiti rau care nu ii afecteaza nimic,,,,decat sa le fie lor bine cum ar fii barbatii mai ales si chiar femeile pt ca barbatii sunt liderii femeilor si le conduc pe femei in favoarea lor....Lumea este intr-o mare stare de putrefactie
gandiredeinger
Postat pe 23 Februarie 2011 12:36
aceleasi ineptii , aceeasi persoana ...sub un alt ,,vesmant " ....noroc ca prostia nu doare :-)
reyya
Postat pe 23 Februarie 2011 14:15
De la: gandiredeinger, la data 2011-02-23 12:36:24
De la: _blondyna, la data 2011-02-22 23:17:16Si fizic oamenii miros urat in interior dar spiritual vorbind inima omului e deosebit de rea si nespus de inselatoare
Pai daca oamenii s-ar smeri si s-ar stradui sa fie mai buni sa vorbeasca frumos.....Sa il roage pe Dumnezeu sa ii ajute sa respecta poruncile...Dumnezeu i-ar ajuta ca sa fie stapani pe mintea si inima lor....Dar oamenii sunt comozi,ei mai mult umbla dupa lucrurile materiale decat dupa lucrurile care ii imbogatesc sufleteste si duhovniceste.....De asta suntem singuri....Da cu oameni prin jurul tau,,cu prieteni.....Dar practic esti singur,pt ca nu iti poti deschide inima lor,,,nu poti avea incredere in ei,,,pt ca nu sunt stapani pe mintea si inima lor.....Si uite asa avem de suferit....Mai sunt si din aia care sunt nesimtiti rau care nu ii afecteaza nimic,,,,decat sa le fie lor bine cum ar fii barbatii mai ales si chiar femeile pt ca barbatii sunt liderii femeilor si le conduc pe femei in favoarea lor....Lumea este intr-o mare stare de putrefactie

Tu vii din Danemarca????
tatoo
Postat pe 23 Februarie 2011 15:53
pai da asa este..Credinta in Dumnezeu iti linistete mintea si iti imbuneaza inima....Da sunt oamenii care nu au credinta care vor sa profite de tine,dar tu nu trebuie sa ii lasi....sa te ia de fraiera...Pt ca crestinul nu este un fraier...
ingerasulluptator
Postat pe 24 Februarie 2011 13:38
M-ai mancat,fatuco!!!
Alt cont?????
Sau e posibil sa mai existe asemenea.....?????...sau lasa...
tatoo
Postat pe 24 Februarie 2011 16:51
le va obtine
garbo107589
Postat pe 24 Februarie 2011 18:39
nu-mi trebuie asemenea om care sa-mi distruga viata voit si din lucruri neadevarate
garbo107589
Postat pe 24 Februarie 2011 19:05
mi-e mila de el daca a ajuns la asemenea fapte sa ajuti un om facandu-i rau ,mai eajutor eu zic nuuuuuuuuuuuuuu
garbo107589
Postat pe 24 Februarie 2011 19:10
nu ma mai duc sa-mi iau buletinul am observat zice-ai cam venit delacort ,aiaera chiarerajegoasasi urata eu nu si cretina ,nu ma mai ducacolo
garbo107589
Postat pe 24 Februarie 2011 19:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Jigniri in loc de pareri,e mai simplu asa 69 De la: garbo265966 6 Iunie 2013 20:53
oare dupa cat sunt de rai oamenii,,cum se mai pot casatori si se pot suporta unii pe ceilalti? 17 De la: daniela_iasi 20 Decembrie 2011 08:54
INTELECTUALII 2 De la: VOIAJOR 30 Martie 2012 19:25
O problema intr-o relatie 31 De la: Yres 14 Mai 2010 10:41
La psiholog 16 De la: ameno 8 Septembrie 2010 10:22
Setari Cookie-uri