Nulitatea sentimentelor ofera echilibru

Nu mai folositi fraza magica cu Irina......!!!

Ne explica de n ori .... de ce barbatii sunt porci..... cred ca vrea sa ne convinga...

cricat
Postat pe 22 Ianuarie 2011 00:30
esti totala femeie........
daca mai sunt cateva persoane ca tine clar va fi ca in jungla....
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 00:31
Pai daca toate femeile ar fii ca mine..Toti barbatii ar fii cumintei ca niste catelusi..si ascultatori....Dar ca sa faci un barbat cuminte,iti trebuie si argumente...Si ca sa ai argumente si sa fii inteleapta trebuie sa fii cuminte si cu demnitatesi sa aiba credinta...Si Dumnezeu ii va da putere si argumente de convingere.....dar pt ca o femeie sa poata fii exigenta cu un barbat,in primul rand trebuie sa fie exigenta cu ea si sa pretinda ceea ce ea ofera...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Ianuarie 2011 00:36
....daca toate femeile ar fi ca tine ar fugi barbatii de noi
nu te-ai intrebat de ce nu te vrea nici un mascul???
iote raspunsul.....il ebitezi non stop...
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 00:53
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-22 00:30:16 Eu nu vreau sa traiesc in romania....Vreau sa plec definitiv....cand o sa imi gasesc ceva stabil care imi convine.....Nu ma atrage nimic aici.....Nu ma simt bine in romania....simt ca casa mea nu este in romania....
Si noi simtim la fel:"ca casa" ta nu e in Romania.Doamneeee,cand o trimiteam la balamuc,unii se suparau..."Cum nu vii tu,Tepes Doamne,.........sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni !"
tatoo
Postat pe 22 Ianuarie 2011 01:17
De la: anaROBERT, la data 2011-01-22 00:53:15....daca toate femeile ar fi ca tine ar fugi barbatii de noi
nu te-ai intrebat de ce nu te vrea nici un mascul???
iote raspunsul.....il ebitezi non stop...
Eu am zis:inca vreo doua ,trei ca ea si devin homosexual,in pana mea.Si abia zisei,ca hop,aparu Blondina!!Posteriorul meu e in mare pericol,credeam ca e unicat Xena,dar m-am inselat.
tatoo
Postat pe 22 Ianuarie 2011 01:24

nu are rost sa iti schimbi orientarea sexuala pentru doua trei exemplare deastea
sa speram ca sunt pe cale de disparitie....
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 01:36
Doamne fereste!!!!Eu iubesc femeia dulce,blanda si cu simtul umorului.Daca asta ar fi ultima femeie de pe pamant,mai bine ma f** singur !!!!!! Oare e femeie?
tatoo
Postat pe 22 Ianuarie 2011 01:56
cine stie, blondina o fi vreo alta facatura de-a lui garbo aista.

da' chiar si asa, la pocneala, o zis bine cineva pe aciulea ca lipsa afectului ('aplatizare', whatever) e apanajul unor tulburari de cap rele. insa, precum graiam, daca fata aista vreo 4 in 1, inseamna ca are asa, doar o amorteala temporara, cat sa ne mai dea si noua un subiect de discutie.

d'apoi o sa te ia si pe tine Irinuca in trupa ei si te vindeci una-doua. o sa dai in fierbinteala afectiva la simpla auzire a termenului "barbat" :D
oli_le_mechant
Postat pe 22 Ianuarie 2011 02:48
avand in vedere diversitatea oamenilor pe pamant si faptul ca ..vad...ca pana si pamantul s-a saturat sa ne mai rabde, nu trebuie sa te mire foarte tare elemente ca Lupty si Blondina, ele existe sa ne ajute sa apreciem ce avem langanoi si motivele pentru care am ales o femeie cuvantatoare coerent, subscriu dorintei lui Thor, elementele umane ( femei si barbati ) a caror coeficient de intelegenta le este mai mic decat numarul de la papuci ar trebui sterilizate
casperphantom
Postat pe 22 Ianuarie 2011 03:13
hai k esti tare! dar ai dreptate ...mare dreptate ....
Anca_Smira
Postat pe 22 Ianuarie 2011 03:15
"Doamne fereste!!!!Eu iubesc femeia dulce,blanda si cu simtul umorului.Daca asta ar fi ultima femeie de pe pamant,mai bine ma f** singur !!!!!! Oare e femeie?"

De la: anca_anastasia, la data 2011-01-22 03:15:30 hai k esti tare! dar ai dreptate ...mare dreptate ....
Anca_Smira
Postat pe 22 Ianuarie 2011 03:17
De la: anaROBERT, la data 2011-01-19 01:15:05tu suferi,nu vrei sa crezi,nu vrei sa realizezi dar tu ai o mare suferinta.....
Dorinta de a nu avea sentimente banuiesc ca vine din dorinta de a fi ferit de dezamagiri si de a trai intr-o continua stare de impacare sufleteasca.
di n ceea ce postezi tu aici se simte ca ai un sentiment.....tristetea,.
SUBSCRIU!!
elisabeta_boia
Postat pe 22 Ianuarie 2011 04:11
XENA draga tu ai o MARE problema cu tine ,in primul rand,apoi vad ca te razboiesti cu toti care nu sunt de parerea ta!!Spune-ti parerea-dreptul la opinie propie il ai...dar lasa loc si ptr.cei care au alte pareri vis-a vis de-a ta!!
elisabeta_boia
Postat pe 22 Ianuarie 2011 04:22
felicitari ptr blondina,ceea ce traiesti tu este o stare pe care oamenii obisnuiti o pot atinge doar prin meditatie ,rugaciune si mari eforturi spirituale .este ceea ce se numeste calea de misloc.ai invatat sa traiesti fara sa te manjesti de asa zisele trairi umane in material,adica ti-ai facut curat in minte fara sa-ti dai seama .nu te lua dupa toti ignorantii care-ti spun ca esti un fel de moarta .habar nu au pe ce lume traiesc ,de fapt ,da ,in lumea lor ,aia mica si limitata .scumpa mea esti unul dintre putini oameni care au gasit inauntrul lor pacea.incearca doar din cand in cand sa-ti arunci gandurile limpezi catre dumnezeu ,catre frumusetea creatiei lui,catre cat de mult te iubeste isus ,si treptat acel loc curatit de tine in prealabil se va transforma in lumina.
garbo057902
Postat pe 22 Ianuarie 2011 08:50
De la: _blondyna, la data 2011-01-19 01:02:03Nu nu sunt suspect de suspecta , din contra sunt foarte normala si nu cred ca exista nimik care sa ma faca sa fiu altfel

Ar fi corect sa zici ca esti mereu IN GARDA. Ca te feresti de euforia unor bucurii ca sa nu cazi intr-o mare dezamagire.
Cu toate astea....NU SE STIE !!!!!!!!!
Esti inca foarte tanara.
Doreai sa verifici, postand aceasta tema, daca esti normala? DA...esti normala .
garbo108723
Postat pe 22 Ianuarie 2011 08:56
...Si marmota invelea ciocolata in staniol....
tatoo
Postat pe 22 Ianuarie 2011 09:49

da da,marmota......

anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 12:48
Toata lumea e normala!
ufishor
Postat pe 22 Ianuarie 2011 12:49
nu ufi,toata lumea e anormala....
normala e doar lupty si blondy
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 12:54
Stai Ana, ca vin acum cu ghilimelele....
ufishor
Postat pe 22 Ianuarie 2011 12:55
de rigoare....
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 13:02
cine stie , intelege si fara.........
jeanette40
Postat pe 22 Ianuarie 2011 13:06
io nu cred ca se intelege...
is pe muchie saracele...
anaROBERT
Postat pe 22 Ianuarie 2011 13:07
Dumnezeu gaseste o ramura joasa si pt pasarea care nu poate zbura.
tatoo
Postat pe 22 Ianuarie 2011 14:32
Da intradevar am gresit in exprimare la cuvantul urmasi sau generatia viitoare ma gandeam si am scris inaintasi ,,,,,, se intampla ,,,,,,,,,,,,,nu nu e vorba despre mine in fraza cu gayul e vorba despre o fosta colega care din nefericire a trecut in lumea celor drepti in urma intamplarii mai putin fericite ,,,,, da sunt materialista si consider ca toti avem dorinta de a trai sub semnul sigurantei financiare dar nimeni nu are curajul sa o spuna ,,,,Recunosc la nivel fizic descarcaile de cathecolamina epifizare genereaza o stare de relaxare si da e ceva extraordinar nici pe departe nu e un sentiment e o stare pur fizica . Nu inteleg de ce ma asociati cu gandirea lui Xena ,,,,,,,,,,,poate imi explicati voi Sunt pur si simplu un om care traieste liniar echilibrat si care nu sufera si nici nu iubeste sunt carcaterizata de o cariera frumoasa sunt o femeie careia succesul i-a suras ador negocierile si licitatiile orice actiune pe care o desfasor imi implica toata energia intelectuala astfel incat in ani de criza sa reusesc sa prmovez prin puterea faptei a cuvantului dat si binenteles al talentului managerial si cunostintelor de care dau dovada.Sunt o fata singura care traieste din plin si care nu va iubi niciodata efemeritati ci intodeauna va reusi sa isi pastreze echilibrul pe panza de paianjen numita viata.
_blondyna
Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:30
De la: _blondyna, la data 2011-01-19 00:58:10Poti fi pur si simplu impasibil fata de tot ce este in jurul tau , esty asa de acomodat cu toate ca totul e la fel, viata in sine e doar o alta existenta de cativa zeci de ani tiparita in dosare si apoi arhivata :::::nimik nu te mai mira si nu te mai dezgusta ;;;;;;;;;;nu te mai atrage nimeni traiesti facand aceleasi eterne miscari rutinare care cu trecerea anilor nu le mai pastrezi in mintea ta;;;;;;;;;;;;;

trist...mi-e mila de tine...fa ceva, altfel traiesti (daca se poate numi ,,trait,,) degeaba...
MARILENA_25
Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:37
Care sunt diferentele intre un om normal si unul putin tulburat ? De ce standardele sociale comun acceptate definesc starea de normalitate ? Consider ca toti ascundem sentimentele cel putin opt sau zece ore pe zi si devenim actori de dragul de a ne asigura existenta?Catora dintre noi chiar ne place ceea ce facem in fiecare zi si pentru cati realitatea omului matur corespunde cu visul creat candva in copilarie un vis sincer pur si neadaptat? Da, eu am ajuns sa nu mai am sentimente deorece timp de 18 h pe zi le ignor si devin angajatul perfect care intodeuna raspunde prezent la orice ora din zi si din noapte care lucreaza in orice zi de sarbatoare care are drept hobbyuri -sa priveasca zambetele pe chipurile altora si sa ofere din ��bucatica�� ei celor din jur.
_blondyna
Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:49
m-am prins...batman era blond...
michelle_
Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:54
hopa, ca se schimba treaba, acuma ai sentimente, dar e alegerea ta sa le ignori ???? gresala ta ta ca ti-ai pus probabil o poza reala la avatar si acum o dai la intors de frica sa nu ceteasca vreun sef de-al tau ca pe facebook despre tine ??? pana la urma dincolo de indiferenta de fapt si in fapt te kci pe tine de frica
casperphantom
Postat pe 22 Ianuarie 2011 19:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfaturi pt bebe! 10 De la: Rotty 18 Iulie 2012 15:37
La noi in familie barbatii se nasc din 33 ani in 33 6 De la: VOIAJOR 26 Septembrie 2012 20:19
cum slabesti in 2 zile 21 kg? 8 De la: tutankhamon 27 Iunie 2010 17:12
De ce oare barbatii nu au suflet si se iubesc doar pe ei? 1 De la: ingerasulluptator 28 Mai 2011 16:38
ETNOBOTANICE 2 De la: zambil 27 Martie 2011 09:52
Setari Cookie-uri