si daca Da care e aia, si cum credeti ca o percep barbatii, as fi foarte curios sa stiu care e parerea voastra, avand in vedere ca nimic din ce credem noi nu e in concordanta cu ceea ce percepeti voi despre noi .?? am fost suficient de clar ???? |
||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 03:07 |
||
---|---|---|
da, dar acum mi lene sa dezvolt................... | ||
ameno Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:36 |
||
Casper.... si noi vedem diferenta intre dragoste si sex.... doar atunci cand suntem mai coapte..... la tinerete este o nebuloasa. | ||
|
||
cricat Postat pe 19 Ianuarie 2011 11:42 |
||
Sex - satisfacerea unor nevoi Dragoste - exprimarea unor sentimente prin sex |
||
Lady_Di Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:17 |
||
Cand ai o aventura cu cineva faci sex ( e ridicol sa spui ca faci dragoste). Cand faci dragoste esti mai tandra, ai mai mare atentie fata de sentimentele si trairile partenrului. Dar chiar si cu barbatul pe care-l iubesti - uneori faci sex pur si simplu. Si sunt sigura ca si barbatii uneori fac sex alteori dragoste. |
||
Lady_Di Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:20 |
||
sex=fitness, descarcare de energie negativa dragoste=schimb de energii cam asta cred ca e perceptia barbatilor (si a femeilor), iar ca manifestare, dupa sex adorm bustean, dupa dragoste au o stare de multumire, implinire |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:22 |
||
Eu am o stare de multumire si dupa sex | ||
Lady_Di Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:25 |
||
fleurdelis Postat pe 19 Ianuarie 2011 12:25 |
||
sexu-i sex....nu-i dragoste | ||
eladaela Postat pe 19 Ianuarie 2011 13:22 |
||
bravo fetelor, am stabilit deci ca e o diferentza sesizabila, sunt si eu de acord cu voi, probabil ca si majoritatea barbatilor, dar acum cum credeti ca recepteaza un barbat dragostea si , mai ales, cum se observa din punctul vostru de vedere indragosteala la un barbat, evident vis-a-vis de unul care vrea numai una mica si rapida |
||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:05 |
||
ufulica corect dupa dragoste sunt frumosi,stralucesc,sunt fericiti.. dupa sex,se intorc cour in cour si viseaza fiecare in alta parte,pt ca unii obosesc sa joace teatru,sa mimeze acolo o mica fericire... v-am spus ca o sa fie lumea f pacatoasa anu' asta,cica asa a zis maestru... casper.. in clipa in care te dezbraci, omu' tau devine atent,pur si simplu nu ramane indiferent butonand telecomanda,nu trece la aparat neaparat,da'iti arunca o privire pofticioasa de cate ori te dezbraci,faptul ca e viu cand iti vede nurii demonstreaza ce zici tu acolo.. cu ocazia asta le-am dat si fetelor un pont. |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:15 |
||
eu vroiam sa intreb daca exista barbati care vor "numai una mica si rapida", dar e subiect serios , asa ca....nu mai intreb intrebarea lui casper e simpla , barbatul indragostit te recucereste in fiecare zi. celalalt face altele |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:34 |
||
DA ESTE O MARE DIFERENTA CAND FACI SEX FACI CU CINEVA PT CARE NU SIMTI MARE LUCRU O PERSOANA CU CARE ITI PIERZI TIMPUL O PERSOANA CU CARE TE DESCARCI DE NEVOILE FIZIOLOGICE ALE TRUPULUI PE CARE SA RECUNOASTEM CU TOTII SAU TOATELE LE AVEM. ATUNCI CAND FACI DRAGOSTE O FACI CU PERSOANA IUBITA PERSOANA CARE INSEAMNA CEVA IN VIATA TA SI CREDEMA SENTIMENTUL E CU TOTUL DIFERIT TE SIMTI CU TOTUL INPLINIT SIMTI CUM DRAGOSTEA ITI IESE PRIN TOTI PORII STIU CE VORBESC SI E PACAT DACATU NU SIMTI ASA CEVA | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:45 |
||
serios? cand faci sex pierzi timpul cu nenea ala in pat? ma leshi? |
||
michelle_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:48 |
||
vai, draga mea, dar de ce tipi in halul asta, eu n-am spus ca nu simt, ci ca vreau sa stiu punctul de vedere al fetelor, pentru ca e clar ca ele ne percep multe pe noi barbatii, fiind mai detasati si usor indiferenti la amanunte care pe ele le sensibilizeaza acut, ............ doar atat.... e necesar sa-ti traduc ce-am scris in vreo alta limba ??? |
||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:53 |
||
caspere acu' da-ne si tu un pont...sau la voi e f simplu,pur si simplu...cresteti... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2011 16:55 |
||
iasooooooooooooo. m-ai dat pe spate, de juma de ora rad,...................................nu.................e mult mai mult | ||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:07 |
||
o faci pe-a misteriosu`..... explodati? |
||
ufishor Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:08 |
||
apai, acum nu stiu de ce, dar femeia e mai des cantata si versificata ca barbatul, poate pentru ca barbatii au o libertate de expresie mai mare, dar : http://www.youtube.com/watch?v=siq4DPR4CzQ |
||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:11 |
||
ufule... da sa te tzuc... oaliu! da' ce caut io la un sobect atat de delikat?o-la-la... gaspere asa esti tu maica gadilicios...hai spune,spune.... ufulica... |
||
iasomia Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:11 |
||
da pierd ceva timp cu barbatul pe care il iubesc in pat. de ce tu o faci repede si gata? | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:15 |
||
Sex- face un dus si dispare Dragoste- face un dus si mai vrea |
||
_blondyna Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:18 |
||
dragule dar nu tip si nu am spus ca nu simti ce sari asa in sus am apus ceva gresit ? ai cerut o parere si ti-am dat-o. dar daca vrei sa incerci in alta limba poti incerca nu ma supar | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:19 |
||
ia uite , Alina, deci stii sa conversezi si in liniste, asa ca-n dormitor, normal ca mai mult, daor faci dragoste, intai te joci, apoi te joci, apoi...mai vrei...sa te joci si....zicea careva de explozie, eu as numi-o aurora boreala, ei dar asta sunt eu, sa vedem pe altii ce zic | ||
casperphantom Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:23 |
||
LINISTE IN DORMITOR? DEPINDE CE INTELEGI TU PRIN ASTA | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:35 |
||
AI IPERFECTA DREPTATE SA STI | ||
ALINA_MAGDALENA Postat pe 19 Ianuarie 2011 17:37 |
||
oh doamne, oh doamne... | ||
michelle_ Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:33 |
||
De la: casperphantom, la data 2011-01-19 16:05:54 Adica: 1) cum ne dam noi seama daca un barbat face dragoste cu noi sau doar sex? 2) Si ce simte un barbat cand noi facem dragoste , nu sex. 1. Cred ca atunci cand un barbat se indragosteste incearca sa afle mai multe despre tine, il intereseaza cine esti, cum esti, ce simti, ce te poate impresiona. E mai atent la nevoile tale si la reactiile tale. Pt un barbat care vrea doar una mica e important doar cum arati. 2. Cred ca simte emotia si cred ca e flatat. |
||
Lady_Di Postat pe 19 Ianuarie 2011 18:45 |
||
ooo da..,flatat.. | ||
roby_cado Postat pe 19 Ianuarie 2011 20:16 |
||
Dragostea presupune sentimente. In momentul in care simti ceva pentru o persoana si faci o partida de amor se numeste ca faci dragoste. Acolo unde nu exista sentimente se numeste simplu "sex", indiferent ca o faci cu prietena/prietenul pentru care nu mai ai nici un interes, cu sotia/sotul pentru care nu mai simti nimic, cu o persoana oarecare, cu matusa, cu vecina de la 4, cu o oaie sau, de ce nu, cu mana ta cea mai de incredere | ||
anaROBERT Postat pe 20 Ianuarie 2011 00:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
care telenovela va place mai mult? | 144 | De la: daniilia 11 Martie 2013 10:39 |
Eu ma marit si tata e indragostit | 123 | De la: pustietate_in_floare 6 Mai 2011 16:57 |
pastile Breast Active | 3 | De la: levinta_laura 27 Ianuarie 2015 12:35 |
|
||
DESTIN NEFAST...SAU EU NU STIU SA-MI ALEG BARBATII DIN VIATA MEA ???? | 24 | De la: Dor_marunt 8 Februarie 2010 22:33 |
relatii intre femei | 28 | De la: elisabeta_boia 17 Septembrie 2011 18:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară