De la: anaROBERT, la data 2011-02-18 11:44:37 .........ce spui? ....... tu nu obosesti niciodata! ..... reusesti doar sa-i obosesti pe altii!!!!!!!!! na, c-am zis-o! |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 11:52 |
||
---|---|---|
ehe multe ai mai zis matale.....dar repetate pai cum sa obosesc,aiurea in tramvai ca tine??? daca m-as repeta ca tine si as arunca flacari pe nas,hm,poate as obosii si eu dar..... samburico baga nu te demoraliza,nu da bine ce naibi ne-ai aratat mai multe acum ce faci??nu ai sustinatori,hai mai baga si celalat cont ca asta deja si-a facut numarul... |
||
anaROBERT Postat pe 18 Februarie 2011 11:57 |
||
samburico...am vrut sa ma abtin,da' o sa o spun totusi... cam multi de "voi" in postarea aia(adresata mie) EU sunt doar EU...si ceea ce scriu sau ceea ce gandesc imi apartine,e parerea mea si cred ca am voie sa mi-o exprim si daca inca nu ai inteles....mesajul meu NU te viza pe tine si pe nimeni personal generalizarea asta nu prea face bine(ca de altfel nici atacul la persoana) |
||
|
||
eladaela Postat pe 18 Februarie 2011 11:58 |
||
ela..nuca in perete iti zice ceva | ||
ameno Postat pe 18 Februarie 2011 12:02 |
||
samburico fugiiiiiiiiiii,da fugi tare bre ps:nu-mi mai viola profilul ti-ai lasat detui mouci pe aici,crede-ma nu ai ce vedea |
||
anaROBERT Postat pe 18 Februarie 2011 12:04 |
||
Ano, taaare te plictisesti, asa-i? | ||
Thor_again Postat pe 18 Februarie 2011 12:07 |
||
cine nu se plictiseste batrane ceva vesti? |
||
ameno Postat pe 18 Februarie 2011 12:08 |
||
De la: eladaela, la data 2011-02-18 11:58:53.......cam multi de "voi" in postarea aia(adresata mie) ce te face sa crezi ca eu am scris pentru tine? ce te face sa crezi ca n-am inteles? ce te face sa crezi ca m-am simtit vizata? ce te face sa crezi c-am atacat? nu-mi raspunde, ma miram si eu doar ........ bre, vorbeam si eu cu "cealalta personalitate" a mea, ce-ai cu mine?!?! lasa omu' sa mai respire si el! pfffff, ca egoisti mai sunteti!!!!!!!!!!!! |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 12:09 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-18 12:07:32Ano, taaare te plictisesti, asa-i? si daca m-as plictisii ar fi un pacat in plus???? |
||
anaROBERT Postat pe 18 Februarie 2011 12:10 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-18 12:04:07 ......ps:nu-mi mai viola profilul ti-ai lasat detui mouci pe aici,crede-ma nu ai ce vedea n-am intrat in mod voit, garbo m-a bagat, bre!!!!!!!! inca nu le merg bine....rotitele! .....da' mie mi-e clar ca n-am ce vedea, altfel as fi intrat pana acum ;) :)))))))))))))))))) |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 12:11 |
||
dar oare pe mine de ce nu ma baga garbo asta??? si tocmai la profilul meu te-a bagat a??? asta-i bancul zilei.... |
||
anaROBERT Postat pe 18 Februarie 2011 12:15 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-18 00:00:37De la: eladaela, la data 2011-02-17 07:58:43 .......de ce nu putem accepta faptul ca suntem pe un site public,unde nu intalnesti doar oameni de acelasi"calibru"? cred ca recunosti mesajul probabil nu inteleg eu multe,dar ceea ce e mai clar decat lumina zilei.... cu perceptia stau bine si nici cu proprietatea cuvintelor nu am o problema(si daca am vreuna,consult DEX-ul ) pana acum chiar am fost blanda(cu mici exceptii,si acolo eram indreptatita si vorbeam in cunostinta de cauza) |
||
eladaela Postat pe 18 Februarie 2011 13:11 |
||
samburico, valea ! | ||
si_totusi Postat pe 18 Februarie 2011 14:15 |
||
tushelu, este ca te inspira? |
||
Thor_again Postat pe 18 Februarie 2011 14:17 |
||
thoru, pai, cum altfel? | ||
si_totusi Postat pe 18 Februarie 2011 14:35 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-02-18 14:15:15samburico, valea ! iti dadusem un sfat............mda, too late! la mata deja s-a zgariat discul si acu' sare pe acelasi ...... shantz! |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 20:15 |
||
De la: eladaela, la data 2011-02-18 13:11:44 probabil nu inteleg eu multe,dar ceea ce e mai clar decat lumina zilei.... bre, cum spuneam, esti prea .......... profunda........ pentru samburica! ;) merci ca mi te-ai caracterizat, desi nu tineam mortis sa facem cunostinta! |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 20:19 |
||
bre, n-ai vrut sa-mi "ghicesti" si mie! desi spuneai ca te pricepi! De la: si_totusi, la data 2011-02-14 14:43:39 ..... de ce sa spun ca sunt Alba-ca-Zapada , ca am picioare pana-n gat, ca sunt frumoasa frumoaselor ,cand arat ca un om normal cu riduri, cu picioarele atat cat trebuie- poate putin cam groasa sau cam subtiri sau cu nitica celulita pe pulpe - cu nasul poate prea mare sau prea mic, cu bune sau rele? na, sa "mori de oftica", zic eu: - alba ca zapada nu-s ......... ca-mi place sa stau la soare ;) - bre, da' picioare pana-n gat AM! - si am si MOTIV sa ma simt frumoasa frumoaselor! unul mic, da' real! plus, ma si intinereste! - riduri n-am, decat d-alea de expresie ...... ca zambesc mai tot timpul! nu, nu tu ma faci! ;) - picioare cam subtiri, da' fara pic de celulita!!!!!!!!!!!!!! si n-am nici vergeturi, bre! hehe - nas poate putin cam mare, da' cica-s oameni romantici astia cu asa "defect" am si bune, am si rele, bre, da' zau ca-mi dau toata silinta sa mi le scot p-alea bune la inaintare .........bine, cu cine merita, ca-s mai dintr-o bucata io, asa de fel! acu', daca oglinda matale se sparge in n bucati, cand te pui in fata ei, de ce trebuie sa-mi fie mie rusine de TINERETEA mea?!?!?!?! io-s samburica "buna", bre! zau ca nu mi-e rusine cu mine!!!!!!!! ps: stai linistita, ca n-am venit aici sa-ti fur barbatii!!!!!!!!!!! da' recunosc, buna gluma! m-ai facut sa rad in hohote.......iar! |
||
samburica Postat pe 18 Februarie 2011 20:46 |
||
si care-i ,totusi,subiectul in acest topic? sa-mi fie cu iertare,dar din ce am observat - nu prea se respecta subiectele.. |
||
Allegra Postat pe 18 Februarie 2011 20:52 |
||
De la: Allegra, la data 2011-02-18 20:52:30si care-i ,totusi,subiectul in acest topic? saraca fata, ce nevinovata e! ........ mda, asa eram si eu la inceput! |
||
samburica Postat pe 19 Februarie 2011 16:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:| | 13 | De la: hermosa20 22 Februarie 2013 16:30 |
Minciuna,razbunarea,,rautatea aduce razboi intre oameni..pe Dreptatea,adevarul,,corectitudinea aduce pacea intre oameni,, | 3 | De la: luptatoareacurajoasa 28 Iulie 2010 16:00 |
comjuctivita la bebelusi | 21 | De la: delycia 8 Octombrie 2010 20:48 |
|
||
Oare si barbatii mincinosi si prosti crescuti au nevoie sa fie iubiti? Sau ei au nevoie doar de satsfactie fizica? | 98 | De la: xenaprintesarazboinica 4 Ianuarie 2011 00:04 |
Nuvaring | 1 | De la: garbo_1797 17 Decembrie 2012 11:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară