Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

ai dreptate, ovi. asa e. o las in pace.
si_totusi
Postat pe 4 Februarie 2011 22:12
De la: si_totusi, la data 2011-02-04 22:12:21ai dreptate, ovi. asa e. o las in pace.

sar`na...totusica....asa-mi placi!!!
ovidiu42
Postat pe 4 Februarie 2011 23:35
De la: charmelen, la data 2011-02-04 20:03:43
De la: tusi_Oli, la data 2011-02-04 13:57:44Thor ce sa faci daca tine ch de topic ca si de p..... masiii

da e clar ca trebuie sa renunt, numai "doamne' p-aci

Ne-a luat cam mult sa te facem sa intelegi, da' nu-i bai, bine ca ne-a reusit!
Si nu mai fa pe "superioara" ca esti ridicola. Nu poti, in ruptul capului sa spui ceva dragut si de-ar depinde de viatza ta...........dommage! Acolo, pa la teologie va invatza sa intoarceti si celalt obraz...mereu...mereu?
A propos! da' ce de-a franceza stii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chapeau...bas du tout.....
Zi-mi macar merci ca ti-am adus aminte.
Da' de ce nu cedezi? ( sa-ti zic io? din pur egoism)
Hai ca te-am enervat destul, faci pace?
( eu cam stiu raspunsul dar e unii care il asteapta...)
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 00:13
Doamne... dar sunt atat de agitata............
am postat de doua ori acelasi lucru..............
Scuze....Garbo si f(i)estele sale.
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 00:13
Scuze pentru dubla postare.

Am vrut ( ) sa ma eSplic cat se poate de clar

Am reusit sa salvez in ultimul moment ( cre ca m-am dilit ...asa o fi)
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 00:18
chiar am crezut ca s-au calmat spiritele....observ cu stupoare ca au luat o alta aploare....
pacat......

ch,tie nimeni nu trebuie sa iti ceara scuze,esti egal un zero barat pentru a fi bagat in seama si cu toate astea uite ca deja ai fost prea bagata in seama.....

orice inceput are si un sfarit,vad ca tu continuii in nesimtirea ta facand circ gratis,nu te aplauda nimeni,toti radem....

as putea sa te cred o idee mai desteapta daca ai ceda sub presiunea propriei rautatii,dar tu nu,continuii sa ne oferi acelasi circ....
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 01:25

sa-ti zic sa nu-ti zic, hai ca mi-e mila sa te las in totala necunostinta de sine, desi cu cred ca vei invata ceva.

Esti irezistibila, cand te lasi purtata de val si-ti pierzi uzul ratiunii (din pacate pentru tine nu si pe cel al vorbirii). O antologie de perle (cum de nu te-or fi descoperit astia de la Guiness, sa te declare specie unicat) si sa te incadreze la cascadorii rasului.

Si acu, doar asa pentru cei care gusta ironia, cateva mostre de auto-faultare

"apar niste comete din astea, arunca cu venin si apoi, tot ele se plang de scandal. nu e normal cand, unul iti da o palma sa se gandeasca ca o primeste inapoi?" Nu domle, evident ca pentru unii nu e normal, aici ai demonstrat-o clar

"ciudat e faptul ca, se fac tot feul de matramazlacuri si exista pretentia de a nu vedea ..
-furi de pe net postari si zici ca sunt ale tale? vad
- sustii ca ai coloana vertebrala si se dovedeste ca nu ai?vad
- vii si arunci cu laturi ca apoi ,sa o faci pe doamna educata si manerata? vad"

pai nu prea vezi, o fi de la ochelarii aia de cal la care nu renunti in ruptul capului, nici cand te privesti in oglinda.

"madam le mizilic, nu mai scanci pe la usa , cu miloaga dupa samanta de scandal: imi dai sau nu imi dai, ca nu-ti dam nimic. ca nu avem cui. desi, vreo doua palme, le ceri cu insistenta "

si aici de cine ziceai ca cerseste dupa samanta de scandal? Mai citeste-te odata, trage aer in piept, expira, fa o clisma, poate o sa reusesti pana la urma sa intelegi cine-i de fapt aia care-o cere cu insistenta.

"stim . ti-ai pus o mana in sold, in cealalta ai le cornetul avec seminte si n-ai pe cine sa scuipi."

nu lady, nici prin cap nu-mi trece sa scuip eu doar ma uit cum scuipa unii in sus si le cade flegma in gat.

'tine minte ceva: doamna te nasti. nu stii tu ce e asta. nici nu comprendre, nici nu ai cu ce comprendre. nu ai cum; nu poti : nu te lasa naturelul de chirita ot barzoi din barzoieni "

Ei inteleg ca ai fost facuta in eprubeta si scoasa cu forcepsul, ca de nastere "naturela" in cazul tau ar fi fost imposibil.

"da, asea de dragul discutiei cu maman a lui guluta. adica, cu o doamna emancipata. cum poti folosi un semn si nu ai habar ce inseamna? nu cumva asta se cheama prostie? sau nu avea
traducerea in franceza?acel emoticon nu era obscen. pur si simplu, o doamna nu "vomita" in public. da, cum nu e vorba de tine, cand parlim de doamne, ok. foloseste emoticonul."

Mersi ca ai incercat sa ma lamuresti ca nu e vorba de mine, ca nu "parlesti" de mine, ci doar "asea de dragul discutiei." dar chiar nu era cazul sa te agiti atata.
Daca-ti plezneste unicul neuron ce o sa te faci mai Bucifal? Urechile-ti cazura mai demult, cand ti s-a rupt ata din cap, iar acu risti sa faci si KK pe tine.

Sincer, nu credeam ca o sa ma amuz din nou atat de tare inainte de a ma duce la culcare.
Vad ca in fiecare seara apare cate una pe-aici care se straduieste sa fie bancul noptii. Misto Garbo asta.
charmelen
Postat pe 5 Februarie 2011 01:31
ana...WTF is ch???..........ce atata zgomot pentru nimic?
zau...ma superi!!
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2011 01:32
asa'i ovi..mult zgomot pentru nimic.....

dar daca fiinta nu oboseste niciodata SA DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI....
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 01:39
De la: anaROBERT, la data 2011-02-05 01:39:23asa'i ovi..mult zgomot pentru nimic.....

dar daca fiinta nu oboseste niciodata SA DAM CEZARULUI CE-I AL CEZARULUI....

te rog yo...inceteaza... ....promiti?
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2011 01:41
ch asta este ultima postare adresata tie....promit sa nu imi bat capul cu cineva care nu vrea decat sa se faca de ras....

nu sunt in masura sa iti dau sfaturi,efectiv mi se rupe de tine si de prostia pe care ai improscato,te-ai luat de toata lumea care nu a facut altceva decat sa te sfatuiasca sa fi mai feminina,sa lasi circul gratis si sa faci ceva constructiv......

daca as fi singura careia i-ai atras atentia prin postarile tale ieftine lasam capul in jos si imi vedeam de treaba mea dar....sunt ''n'' conturi aici care au ceva de spus,si nu sunt toti cei care au postat,sunt multi care ti-ar spune vre-o doua dar din respect pentru ei prefera sa isi vada de treaba lor,si-au dat seama ca nu au cu cine.....''esti doar o cometa plina de venin,esti inca o frustrata''

as fi putut sa imi pun mana in sold si sortul in cap dar sta ar fi insemnat sa ma cobor la nivelul tau si nu am de gand sa o fac,retrage-te,cred ca ar fi cazul sa mai iei o pauza,ne-ai speriat cu aberatiile tale ieftine si gratuite.
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 01:45
De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36
De la: tusi_Oli, la data 2011-02-04 13:57:44Thor ce sa faci daca tine ch de topic ca si de p..... masiii

Si nu mai fa pe "superioara" ca esti ridicola. Nu poti, in ruptul capului sa spui ceva dragut si de-ar depinde de viatza ta...........dommage! Acolo, pa la teologie va invatza sa intoarceti si celalt obraz...mereu...mereu?
A propos! da' ce de-a franceza stii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chapeau...bas du tout.....

Pai, nu ziceai mataluta adineauri ca al mai destept cedeaza. Daca chiar nu intelegi ce spui, schimba tactica si incearca sa spui ce intelegi, ca sigur o sa devii muta si atunci ai sanse ca sa apari si tu o data desteapta.
Hai ca te-am lasat, sincer imi faci mila cand vad in ce hal te agiti; nu de alta, dar sa nu-ti plezneasca Doamne fereste unicul neuron din dotare si sa ajungi din nou in pampersi.
charmelen
Postat pe 5 Februarie 2011 01:46
gata ovi,o fac pentru tine si pentru restul care chiar nu merita sa vada atata teatru aici....

ia zi iesii soarele ala azi???
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 01:46
De la: Thor_again, la data 2011-02-04 21:04:46hmmm
"chapeau bas" ???
La naiba, si am vrut sa mi-o fac marca inregistrata! Acum e tardiv

d�jà inscrit à O.S.I.M.
vuvuzela
Postat pe 5 Februarie 2011 01:50
De la: anaROBERT, la data 2011-02-05 01:46:48gata ovi,o fac pentru tine si pentru restul care chiar nu merita sa vada atata teatru aici....

ia zi iesii soarele ala azi???

pa bune...daca nu incetezi...ma supar...
da...a iesit...si e marfa!!
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2011 01:52
gataaaaaaaaaaa...finish
si la mine a iesit dar e cu dinti,e cu dinti d'aia mari
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 01:55
De la: anaROBERT, la data 2011-02-05 01:55:15gataaaaaaaaaaa...finish
si la mine a iesit dar e cu dinti,e cu dinti d'aia mari

te-o mushcat...tare?
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2011 01:56
"ch asta este ultima postare adresata tie....promit sa nu imi bat capul cu cineva care nu vrea decat sa se faca de ras...."

chiar promiti, honestly? Asta ar fi primul semn real de inteligenta pe care l-ai da. Nu stiu de ce, dar am asa niste indoieli in ceea ce te priveste.

"nu sunt in masura sa iti dau sfaturi,efectiv mi se rupe de tine si de prostia pe care ai improscato,te-ai luat de toata lumea care nu a facut altceva decat sa te sfatuiasca sa fi mai feminina,sa lasi circul gratis si sa faci ceva constructiv..."

pai daca nu esti in masura sa dai sfaturi, atunci cine naiba te pune sa le dai ?

"daca as fi singura careia i-ai atras atentia prin postarile tale ieftine lasam capul in jos si imi vedeam de treaba mea dar....sunt ''n'' conturi aici care au ceva de spus,si nu sunt toti cei care au postat,sunt multi care ti-ar spune vre-o doua dar din respect pentru ei prefera sa isi vada de treaba lor,si-au dat seama ca nu au cu cine.....''esti doar o cometa plina de venin,esti inca o frustrata''

Asta-i clar: tu nu te respecti de loc.

as fi putut sa imi pun mana in sold si sortul in cap dar sta ar fi insemnat sa ma cobor la nivelul tau si nu am de gand sa o fac,retrage-te,cred ca ar fi cazul sa mai iei o pauza,ne-ai speriat cu aberatiile tale ieftine si gratuite.

Da, la aberatii chiar te pricepi, ne-ai dat aseara o mostra inegalabila.
Pacat ca nu esti insa indeajuns de luminata ca sa-ti gusti propriul umor.
charmelen
Postat pe 5 Februarie 2011 02:00
da ce m'o muscat
azi am alergat toata ziua,sunt rupta....

am intrat,am luat la cunostiinta,te-am salutat acum ma trantesc la caldurica si bag somn de voie

spor la treaba ovi,o noapte buna sa ai
anaROBERT
Postat pe 5 Februarie 2011 02:00
De la: anaROBERT, la data 2011-02-05 02:00:04da ce m'o muscat
azi am alergat toata ziua,sunt rupta....

am intrat,am luat la cunostiinta,te-am salutat acum ma trantesc la caldurica si bag somn de voie

spor la treaba ovi,o noapte buna sa ai

multumesc...ana!!
si...daca te mai vad ca...faci prostioare...sa nu mai vb cu mine!!
ovidiu42
Postat pe 5 Februarie 2011 02:07
De la: si_totusi, la data 2011-02-04 08:43:53
samburico, o rugaminte as avea. te rog- doar atat - cauta tu unde am folosit eu expresiile pe care le citezi: " "de-ampoulea", "courul", "tigani" ...........
.............. asta asa,ca sa se adevereasca proverbul cu, facerea de bine.......

"tigan" l-ai folosit in topicul asta, caracterizari de 2 lei (vechi) tot aici, ba chiar si-n mesajul cu pricina! celelalte, inclusiv "etc"ul ala, sunt imprastiate pe forum............faza cu "te rog, cauta tu" e doar de umplutura, nu? eu clar asa o iau! si n-are rost sa insisti!
nu mi-au zgariat retina, am zis doar "cah, ce femeie naspa!" si am trecut mai departe! :) si asa am facut cu alte cateva. bine, din cand in cand, mai zic si "cah, ce transsexual dobitoc!", dar asta e alta poveste.

poate n-ai observat c-am pus ghilimele pentru ironiile alea si asta pentru ca ce faceti voi pe-aici nu sunt ironii..........mai mult ca sigur d-aia crezi ca tu n-ai fost si pe post de "tinta"! ;)
ochelari n-am purtat niciodata! nici de cal, nici de magar...........nici de libelula, "ca-s fetita"! ;)

ma confunzi! habar n-am cine-i "picul" ala!!!! da' tu cheama-l, poate i se face dor de-o bucata!
DAR, "asea, de dragul discutiei", sa presupunem ca as sti si ca ai fi vorbit de mine, aia data de "pereti si garduri" si-ncoltita de niste simple cuvinte aruncate aiurea...........nu pot decat sa.........rad! in hohote chiar! nu e durere fizica o rautate aruncata pe un forum! in cel mai rau caz, provoaca greata si la figurat vorbind. atat! aveti voi imaginatie bolnava de-i "vedeti" pe unii cu matele lipite de pereti si membrele infipte-n gard! mai mult, ca fiind "opera" voastra! patetic!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nuuuuuuuuu, bineinteles ca nu se bazeaza pe nimic real.....e totul virtual aici!!!!! fereasca dumnezeu sa fiti asa veninoase si-n viata reala, ca se duce dreacu' tarisoara noastra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

considera-ma ce fel de om sau neom vrei tu...............eu stiu mult mai bine cine sunt cu-adevarat! si-s greu de convins contrariu!

ps:
De la: si_totusi, la data 2011-02-04 08:43:53
.......... asta asa,ca sa se adevereasca proverbul cu, facerea de bine.......

tot "asea, de dragul discutiei", adica ar fi trebuit sa devin un "aplaudac" al tau, cu palmele inrosite si glasul ragusit, de la atatea aprecieri?!?!?!?!?!? si asta indiferent de ce "versi" din tine?!?!?!?!?! clar, ma confunzi! da' ma confunzi rau de tot, nu-s genul!

samburica
Postat pe 5 Februarie 2011 10:34
De la: si_totusi, la data 2011-02-04 22:12:21ai dreptate, ovi. asa e. o las in pace.

asta e "preferata" mea! ...... cum dialogheaza ei asa senin, dupa o buna tavalire in noroi:
"-las-o!
-asa ar trebui, nu? la valoarea mea....
-da, las-o!
-ai dreptate, o las!
-hai ca poti, te sustin eu!
-gata, am stabilit, o las!
-bravo! ma bucur!
-merci! ma bucur ca te bucuri!
-a, pai atunci eu ma mai bucur o data! la asa veste.....sigur or sa se bucure si ceilalti de bucuria noastra!
-..........aici se baga un emoticon, la sentiment asa.........
- si finalul apocaliptic: sa nu te mai prind ca raspunzi nulitatilor si mahalagioaicelor, nou venite si frustrate, fara cap si coada si nimic la mijloc, ca nu mai vorbesc cu tine!!!!!!"

pe bune acum, cum sa nu-i indragesti?!
bine, nici nu ma chinui, dar...................n-o sa reusesc niciodata sa va inteleg!
samburica
Postat pe 5 Februarie 2011 10:45
"inca una si ma duc"........
De la: Ciresica, la data 2011-02-04 20:32:30Mda, Osiris complex.
Psihologi din toate zarile uniti-va! Aveti un caz de studiu.
Tanti, vezi ce faci cu complexul!

l-as vinde, bre, ca-i criza......da' zau ca nu-l am!
mi-l oferi tu p-al tau, chiar daca are alt nume? :"> stiu ca n-o sa iau tot asa mult pe el, da' macar de-o cola sa-mi ajunga!
pffffff
samburica
Postat pe 5 Februarie 2011 10:53
De la: charmelen, la data 2011-02-05 01:46:37
De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36

Pai, nu ziceai mataluta adineauri ca al mai destept cedeaza. Daca chiar nu intelegi ce spui, schimba tactica si incearca sa spui ce intelegi, ca sigur o sa devii muta si atunci ai sanse ca sa apari si tu o data desteapta.
Hai ca te-am lasat, sincer imi faci mila cand vad in ce hal te agiti; nu de alta, dar sa nu-ti plezneasca Doamne fereste unicul neuron din dotare si sa ajungi din nou in pampersi.[/quote

Ti-am zis ca nu ai SIMBURE de bunatate si ca te prinzi greu?
Da' se vede din ce in ce mai tare
Esti atat de inversunata ca nici nu ai observat ca desteapta in discutie erai tu
Eu m-am dat "mare", nu desteapta...
Mi-e mila, zau, iti faci atat venin singura ( ai antidot?)
Si ai grija, te pliezi pe raspunsurile mele asta imi da tot mai mult de gandit.... sa te las, sa mai rad? Ce zici? Vad ca de pace nu poate fi vorba, neam!
Eu ma amuz, tu te lupti cu mine si cu tine ( nu eu sunt adversarul cel mai de temut )
Ai mai multe pretentii de la tine, ai inceput sa devii Lupty, ha, ha , ha
De nervi, ai renuntat si la topica?
Sa-ti zic ceva daca imi permiti : invatza sa razi de tine si o sa descoperi ce frumoasa e viatza. Bucura-te de ea, nu merita sa te obosesti cu atatea demonstratii care "matematic" te reduc la zero ( e o gluma, gust-o! razi si tu, si fa pace cu tine)
De ce vezi rosu cand eu flutur alb?
Unicul neuron??????????????????? Flat(ul)ezi, parol! Nici nu-l vazusem, merci, chapeau!
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 10:55
Bre, da' cu calu' ce-ati avut? Ce va tot citati atat carnatul ala de postari, de am inceput eu sa sughit de cate ori mi-a aparut numele pe aici?
Thor_again
Postat pe 5 Februarie 2011 10:58
De la: Thor_again, la data 2011-02-05 10:58:39Bre, da' cu calu' ce-ati avut? Ce va tot citati atat carnatul ala de postari, de am inceput eu sa sughit de cate ori mi-a aparut numele pe aici?

Iertare Marite
Cineva ne-a povestit candva din ale comunismului "petale"
Un activist ( de-adevarat) auzise ca unii il credea' prost si la prima "plenara" a "ridicat problema ( 'nealui cu 2 clase, plenara scolita):
- Domnilor, unii zice ca eu sint prost.... ( hohote si iar hohote...)
- Nu radeti domnilor... ca asa e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De aia ne MAI REpetam, "unii"
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 11:07
samburico, ai scris mult si prost. cauta ce ti-am zis sa cauti si cand ai sa gasesti expresiile ce mi le-ai imputat, atunci stam de vorba.cand arunci cu vorbe, vii si cu "corpul delict"

sunt sigura ca nu ai gasit. tot cauti tu de vreo 2 zile asa ca, negasind, ca sa scapi cu obraz curat te-ai legat de cel termen termen" tigan" , ca inecatul de mal.a fost asa, o salvare a ta. adica, ai vorbit in cunostinta de cauza.

daca m-ai fi citit si nu te-ai fi legat ca raia de om sanatos, ai fi stiut ca nu am nimic cu tiganii. da, ca sa-ti dai importanta ,ai aruncat niste acuze gratuite. daca tot m-ai citat, inseamna ca stii unde sa gasesti cele expresii. altfel, ma gandesc ca nu ai fi vorbit ca desteapta-n targ .

nu poti sustine ce spui si umpli paginile de pe garbo cu asa zise raspunsuri intelegente, ironice, pline de substanta si puncte de suspensie. exact cum ti-i formatat creierul, asa formatezi si textele ce le debitezi : cu puncte de suspensie

pana cand ai sa vii si sa-mi arati unde am scris eu de-a poulea ,courul si alte bazaconii, da-mi voie sa-ti spun ca esti o tanti care umbla cu minciunile si cu ulcicuta de barfe de la gard la gard, adica, un nimeni

in rest, putin ma intereseaza ce intelegi tu. la capul tau de sambure, nu am pretentii .

hai, valea! ca sa nu zic, shushaua si pana nu vii cu expresiile citate, nu avem ce discuta. mahalagioaico!
si_totusi
Postat pe 5 Februarie 2011 11:09
Totu, te-a "prins"!
I-ai creat singura ocazie lui "nea caisa"
Da' tu de ce te enervezi gratuit?
Am io un prentzip : daca cineva reuseste sa ma enerveze, imi e superior (eeeeeeee?)
Merita? Esti simpatica, nu te lasa "agatzata"
dor72
Postat pe 5 Februarie 2011 11:20
nu m-am enervat dar ii spun sa se mai plimbe pana o primesc in audienta nu-mi pierd vremea cu toti samburicii care au ramas lipiti de-o craca si se cred nuci de cocos.
si_totusi
Postat pe 5 Februarie 2011 11:32
stati linistite fetele ...ca acum ii sare in ajutor surorile
jeanette40
Postat pe 5 Februarie 2011 11:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Arta impacarii" 0 De la: 16 Februarie 2010 03:46
A cumparat cineva genti de pe manuels.ro? 4 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:42
SFAT PSIHO-EMOTIONAL 62 De la: garbo052417 1 August 2013 13:34
daca sotia nu mai are chef de sex 627 De la: garbo002010 14 Martie 2012 11:23
iubirea ne poate duce pe culmi nebanuite 66 De la: dor72 18 Februarie 2011 22:14
Setari Cookie-uri