![]() ![]() ![]() |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 11:39 |
||
---|---|---|
nop...........ne facem ca nu pricepem.... | ||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 11:42 |
||
Pai ce facusi bre, jorjeto? ![]() Mda... tare serioasa reusita asta a ta, din moment ce la primul feedback dai bir cu fugitii. Vorba aia, dormi linistit... ![]() |
||
|
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 11:51 |
||
haidi bre ........ca , cica nu-i e frica .....nu vazusi ca-ti lasa adresa s-o vizitezi??????? poi , daca esti asa , curajos..........na , incearca ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 11:55 |
||
nu va ducetiiiii, a avut deja 104 vizitatori!!! ![]() ![]() |
||
ufishor Postat pe 5 Februarie 2011 11:58 |
||
Pai io iegzact aia facui... incercai... Si ii cerui 10.000 de para, ca doar ashe zise: sa indraznesc sa fac bani. Si cum altfel, Doamne iarta-ma, sa indraznesc, decat cerandu-i? Ca doar ashe intelesei io, ca ea are de dat si altora ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 11:58 |
||
![]() ![]() ![]() poi , nu vezi fata ce ochi avem noi ....... ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 12:03 |
||
Suuu...fletu'! O fugit in Israel cu banii. A vazut ca ne ingramadim si i-o fo' teama ca-i dam in cap... de parca noi am fi prosti si nu am fi auzit ca putem sa ii luam banii si legand-o, nu numai dandu-i la capatzana ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:05 |
||
![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Februarie 2011 12:06 |
||
La ce? ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:08 |
||
La luat banii, cum la ce? ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:09 |
||
Intai sa te vada....ce si cum prestezi...apoi, banii ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:14 |
||
Bre, da' n-o zis niik de prestatii ![]() O zis doar sa indraznim... |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:22 |
||
sa zic, sa nu zic ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 12:25 |
||
![]() ![]() ![]() acu se infurie Thor si ne alearga.........da , de dezavantaj...ca nu-l tin picerele ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 12:27 |
||
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:29 |
||
Normal, trebuia sa imi aminteasca tushelu' de ciuf... ![]() Drept e ca si pe mine m-o mancat sa recunosc ca incep sa le iombesc pe vuvu si xena ![]() La naiba, si macar de-as fi vizitat Stockholmul ala! |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:32 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-05 12:32:12Normal, trebuia sa imi aminteasca tushelu' de ciuf...pai nu este tarziu nici acusica ![]() ![]() |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Februarie 2011 12:40 |
||
Fraate, misto ideea cu topicul detinat celor pusi pe scandal. ![]() ![]() Doar ca sunt unii din aia cu diploma care tot dorm, sau o ardla foc mic, in loc sa isi umfle muschii in sala asta de forta ... pai deh, ori suntem golani, ori nu mai suntem. ![]() |
||
anakin Postat pe 5 Februarie 2011 13:08 |
||
ce se intampla, s-a dat cu DDT ? ![]() |
||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 13:44 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-02-05 11:09:13 ......sunt sigura ca nu ai gasit. tot cauti tu de vreo 2 zile asa ca, negasind, ca sa scapi cu obraz curat te-ai legat de cel termen termen" tigan" , ca inecatul de mal.a fost asa, o salvare a ta. adica, ai vorbit in cunostinta de cauza. daca m-ai fi citit si nu te-ai fi legat ca raia de om sanatos, ai fi stiut ca nu am nimic cu tiganii. da, ca sa-ti dai importanta ,ai aruncat niste acuze gratuite. daca tot m-ai citat, inseamna ca stii unde sa gasesti cele expresii. altfel, ma gandesc ca nu ai fi vorbit ca desteapta-n targ . da' te-ai suparat rau, bre! si din nimic! din absolut nimic! ..........ca n-am inceput cu "saru'mana"?! nu ti-am raspuns ca sa te jignesc, dar se pare ca am facut-o............involuntar! si eu care credeam ca-s o finuta!!!!!!!!! ![]() si sa vreau si tot n-ar mai fi cazul "sa caut"! mi/ti-ai aratat coltii, faptul ca mai folosesti sau nu cuvintele respective deja e irelevant! ![]() zic doar una, ca-i prea dreapta..........dovada de crestere in mahala faci tu! bine, pentru cine are ochi sa vada, ca ochelarii nu fac diferenta! ![]() ps: o sfatuiam pe charm sa va ignore rautatile, te asteptai cumva sa incep eu sa ma "mahalagiuesc" cu tine pe-aici?!??!?!?!?...........mai gandeste-te!..........ti-am raspuns la "te rog"ul ala, dar n-aveam de gand sa incep "socializarea"! ![]() iti urez "forumeala" lunga si fericita............VIATA se pare ca n-ai, din moment ce deduci ca eu n-am scris imediat dupa mesajul tau fiindca "am dat in cautari"! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mie una mi-e clar! tie, nu stiu si nici nu-mi pasa....... n-ai decat sa te desfasori in continuare.... |
||
samburica Postat pe 5 Februarie 2011 14:01 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36......... erau penibile toate, n-am mai stat sa aleg pe care sa-l citez! ![]() eu propun sa-ti schimbi avatarul, cu o poza-mozaic a diplomelor tale! ca prea ni le fluturi pe la nas si, nu cu multe pagini in urma, amicele tale subliniau ca nu e deloc "normal" pe un site de socializare! ;) fa tu un colaj cu ele, fie ca-s in romana, franceza, japoneza sau mai stiu eu ce limba moarta, DAR neaparat si cea in limba materna.................pasareasca lasi tu impresia a fi! ![]() eu una voi fi multumita si convinsa (ca prea ne rogi!)..........cum ca le-ai avea tu, da' nu vrei sa "te dai mare"! ![]() ![]() |
||
samburica Postat pe 5 Februarie 2011 14:20 |
||
Nu, Freya ![]() S-a dat doar cu diplomele dupa caini. In lipsa de caciuli ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 14:46 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-05 14:01:13si sa vreau si tot n-ar mai fi cazul "sa caut"! mi/ti-ai aratat coltii, faptul ca mai folosesti sau nu cuvintele respective deja e irelevant! Mie deja treaba asta imi pare ceva de genul "ei, nu-i chiar asa cum am zis, da' daca tot am zis-o, asa sa ramana! Doar n-o sa-mi retrag acum bunatate de cuvinte pe care le-am aruncat aiurea, doar asa, sa te mai scot pe tine din sarite!" PS: Tocmai imi stergeam ochelarii, deci nu ii aveam la ochi. Pentru urmatoarele cateva secunde inca ii mai am in mana ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 14:50 |
||
Sa trezit samburele la viatza ![]() cum naiba da numa unde este sambure de scandal apare si ia cu, clanul soprano in coada ![]() Ce va mai place...ehehehe mama voastra de nabadaioase ![]() Ancutza baticutza ce mai faci draga???tot cu acu-n vena ![]() |
||
ameno Postat pe 5 Februarie 2011 15:06 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-02-05 12:25:31sa zic, sa nu zic |
||
vuvuzela Postat pe 5 Februarie 2011 15:15 |
||
samburico, ai aparut cu proba ? nu asa ca, valea ![]() du-te si mai cauta ![]() |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 15:47 |
||
Delia,n-ai fost tu atenta...intai se incepe cu SFATURI!!Apoi,daca nu sunt primite..incepe IRONIA!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2011 19:22 |
||
Delia,n-ai fost tu atenta...intai se incepe cu SFATURI!!Apoi,daca nu sunt primite..incepe IRONIA!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2011 19:22 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-05 14:20:18De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36......... Sper ca mi te-ai adresat mie. De unde ai dedus mneata ca as avea io diplome de facut colaj? ( vezi charmy, ti-am zis io ca am neste talente care de obicei imi sunt recunoscute - dovada sambureaua asta perspicace) Nu zic ca trebuie sa dai atentie la ceea ce postez dar daca ai facut-o atat de serios, poate s-a intamplat sa iti cada sub ochi si postarea in care afirmam ( si sustin cu tarie) ca nu o hartie, doua, trei, purtatoare de timbru sec dau valoare si personalitate unui om . Sa stii ca nu plec niciodata urechea la barfe( lasa lumea sa vorbeasca, nu ma informa!) Da' ce te-ai zbarlit asa la mine???????????? Si un "mic secret" : eu nu am nici prieteni, nici amici pe Garbo. Sunt prea "mica" sa imi permit sa numesc prieten/amic, o persoana pe care nu o cunosc deloc. Nu sunt "atat de dependenta"... ( sa vezi ghilimelele) Atunci cand intru, nu foarte des, o fac pentru ca mi-a atras ceva atentia ( fie mi-a placut, fie nu am fost de acord cu anume opinii) si am vrut eu sa intervin cu o parere, a mea, personala! Oricum, merci beaucoup pour ton attention. " erau penibile toate" imi face mie mare onoare. Cat de penibile sa fi fost, tu le-ai citit "pe toate"!!!!!!!!! As fi lipsita total de bun simt daca nu ti-as multumi pentru atat de multa atentie! Chapeau! Culmea ce lipsite de originalitate sunteti! Numa' cu de-astea " prêt-à-porter" va puteti eSprima?! Pofta buna! Astept sa infulecati ( scuzati eSpresia) |
||
dor72 Postat pe 5 Februarie 2011 19:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Discutii diverse despre, nemultumirile voastre sufletesti. | 87 | De la: eu_geminy 20 Octombrie 2010 00:17 |
Poti fi prieten(a) cu fostul dupa ce te-a inselat? | 32 | De la: Freya__ 11 Martie 2011 14:57 |
penis mic | 158 | De la: garbo198382 24 Iulie 2018 11:20 |
|
||
iubire interzisa | 204 | De la: garbo103208 3 Aprilie 2010 20:24 |
Despre "femeile-fantana" | 58 | De la: ely_a 6 August 2015 16:11 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9