sa ne mai ironizeze fin, si noi sa nu pricepem | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 11:39 |
||
---|---|---|
nop...........ne facem ca nu pricepem.... | ||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 11:42 |
||
Pai ce facusi bre, jorjeto? Vazusi ca io am indraznit dincolo si ai fugit cu banii? Mda... tare serioasa reusita asta a ta, din moment ce la primul feedback dai bir cu fugitii. Vorba aia, dormi linistit... |
||
|
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 11:51 |
||
haidi bre ........ca , cica nu-i e frica .....nu vazusi ca-ti lasa adresa s-o vizitezi??????? poi , daca esti asa , curajos..........na , incearca mai sti , poate-ti ies ochii |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 11:55 |
||
nu va ducetiiiii, a avut deja 104 vizitatori!!! | ||
ufishor Postat pe 5 Februarie 2011 11:58 |
||
Pai io iegzact aia facui... incercai... Si ii cerui 10.000 de para, ca doar ashe zise: sa indraznesc sa fac bani. Si cum altfel, Doamne iarta-ma, sa indraznesc, decat cerandu-i? Ca doar ashe intelesei io, ca ea are de dat si altora | ||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 11:58 |
||
asa .....pe ochi frumosi ........ poi , nu vezi fata ce ochi avem noi ....... hai , marca banu' |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 12:03 |
||
Suuu...fletu'! O fugit in Israel cu banii. A vazut ca ne ingramadim si i-o fo' teama ca-i dam in cap... de parca noi am fi prosti si nu am fi auzit ca putem sa ii luam banii si legand-o, nu numai dandu-i la capatzana | ||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:05 |
||
incercarea moarte nare......si va sustin . | ||
floare_cu_colti Postat pe 5 Februarie 2011 12:06 |
||
La ce? | ||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:08 |
||
La luat banii, cum la ce? Da' vaz ca jorjeta tace ca porcu-n papushoi, nu cere nici un cont, nu zice niik... | ||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:09 |
||
Intai sa te vada....ce si cum prestezi...apoi, banii | ||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:14 |
||
Bre, da' n-o zis niik de prestatii O zis doar sa indraznim... |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:22 |
||
sa zic, sa nu zic sa pun motz blond la milion? | ||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 12:25 |
||
acu se infurie Thor si ne alearga.........da , de dezavantaj...ca nu-l tin picerele |
||
jeanette40 Postat pe 5 Februarie 2011 12:27 |
||
Totusi.........dupa declaratiile de aseara ...incendiare....e musai...ciuful.... | ||
nuti_vio Postat pe 5 Februarie 2011 12:29 |
||
Normal, trebuia sa imi aminteasca tushelu' de ciuf... Drept e ca si pe mine m-o mancat sa recunosc ca incep sa le iombesc pe vuvu si xena La naiba, si macar de-as fi vizitat Stockholmul ala! |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 12:32 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-05 12:32:12Normal, trebuia sa imi aminteasca tushelu' de ciuf...pai nu este tarziu nici acusica declaratii ai facut .....asteapta invitatia . |
||
floare_cu_colti Postat pe 5 Februarie 2011 12:40 |
||
Fraate, misto ideea cu topicul detinat celor pusi pe scandal. chiar buna.s Doar ca sunt unii din aia cu diploma care tot dorm, sau o ardla foc mic, in loc sa isi umfle muschii in sala asta de forta ... pai deh, ori suntem golani, ori nu mai suntem. |
||
anakin Postat pe 5 Februarie 2011 13:08 |
||
ce se intampla, s-a dat cu DDT ? | ||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 13:44 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-02-05 11:09:13 ......sunt sigura ca nu ai gasit. tot cauti tu de vreo 2 zile asa ca, negasind, ca sa scapi cu obraz curat te-ai legat de cel termen termen" tigan" , ca inecatul de mal.a fost asa, o salvare a ta. adica, ai vorbit in cunostinta de cauza. daca m-ai fi citit si nu te-ai fi legat ca raia de om sanatos, ai fi stiut ca nu am nimic cu tiganii. da, ca sa-ti dai importanta ,ai aruncat niste acuze gratuite. daca tot m-ai citat, inseamna ca stii unde sa gasesti cele expresii. altfel, ma gandesc ca nu ai fi vorbit ca desteapta-n targ . da' te-ai suparat rau, bre! si din nimic! din absolut nimic! ..........ca n-am inceput cu "saru'mana"?! nu ti-am raspuns ca sa te jignesc, dar se pare ca am facut-o............involuntar! si eu care credeam ca-s o finuta!!!!!!!!! si sa vreau si tot n-ar mai fi cazul "sa caut"! mi/ti-ai aratat coltii, faptul ca mai folosesti sau nu cuvintele respective deja e irelevant! zic doar una, ca-i prea dreapta..........dovada de crestere in mahala faci tu! bine, pentru cine are ochi sa vada, ca ochelarii nu fac diferenta! ps: o sfatuiam pe charm sa va ignore rautatile, te asteptai cumva sa incep eu sa ma "mahalagiuesc" cu tine pe-aici?!??!?!?!?...........mai gandeste-te!..........ti-am raspuns la "te rog"ul ala, dar n-aveam de gand sa incep "socializarea"! iti urez "forumeala" lunga si fericita............VIATA se pare ca n-ai, din moment ce deduci ca eu n-am scris imediat dupa mesajul tau fiindca "am dat in cautari"! ma mir ca nu te-ai gandit ca tastez o litera, mai trag un plans, iar o litera si-mi tai o vena, apoi iar mai tastez o litera si ma mai ciufulesc putin de frustrari ce am..........si d-aia mi-ar fi luat asa mult! pffffff mie una mi-e clar! tie, nu stiu si nici nu-mi pasa....... n-ai decat sa te desfasori in continuare.... |
||
samburica Postat pe 5 Februarie 2011 14:01 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36......... erau penibile toate, n-am mai stat sa aleg pe care sa-l citez! eu propun sa-ti schimbi avatarul, cu o poza-mozaic a diplomelor tale! ca prea ni le fluturi pe la nas si, nu cu multe pagini in urma, amicele tale subliniau ca nu e deloc "normal" pe un site de socializare! ;) fa tu un colaj cu ele, fie ca-s in romana, franceza, japoneza sau mai stiu eu ce limba moarta, DAR neaparat si cea in limba materna.................pasareasca lasi tu impresia a fi! eu una voi fi multumita si convinsa (ca prea ne rogi!)..........cum ca le-ai avea tu, da' nu vrei sa "te dai mare"! |
||
samburica Postat pe 5 Februarie 2011 14:20 |
||
Nu, Freya S-a dat doar cu diplomele dupa caini. In lipsa de caciuli |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 14:46 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-05 14:01:13si sa vreau si tot n-ar mai fi cazul "sa caut"! mi/ti-ai aratat coltii, faptul ca mai folosesti sau nu cuvintele respective deja e irelevant! Mie deja treaba asta imi pare ceva de genul "ei, nu-i chiar asa cum am zis, da' daca tot am zis-o, asa sa ramana! Doar n-o sa-mi retrag acum bunatate de cuvinte pe care le-am aruncat aiurea, doar asa, sa te mai scot pe tine din sarite!" PS: Tocmai imi stergeam ochelarii, deci nu ii aveam la ochi. Pentru urmatoarele cateva secunde inca ii mai am in mana |
||
Thor_again Postat pe 5 Februarie 2011 14:50 |
||
Sa trezit samburele la viatza cum naiba da numa unde este sambure de scandal apare si ia cu, clanul soprano in coada Ce va mai place...ehehehe mama voastra de nabadaioase Ancutza baticutza ce mai faci draga???tot cu acu-n vena |
||
ameno Postat pe 5 Februarie 2011 15:06 |
||
De la: si_totusi, la data 2011-02-05 12:25:31sa zic, sa nu zic sa pun motz blond la milion? [/quote |
||
vuvuzela Postat pe 5 Februarie 2011 15:15 |
||
samburico, ai aparut cu proba ? nu asa ca, valea du-te si mai cauta ti-am spus sa vorbesti cand ai ce spune. |
||
si_totusi Postat pe 5 Februarie 2011 15:47 |
||
Delia,n-ai fost tu atenta...intai se incepe cu SFATURI!!Apoi,daca nu sunt primite..incepe IRONIA!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2011 19:22 |
||
Delia,n-ai fost tu atenta...intai se incepe cu SFATURI!!Apoi,daca nu sunt primite..incepe IRONIA!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 5 Februarie 2011 19:22 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-05 14:20:18De la: dor72, la data 2011-02-05 00:13:36......... Sper ca mi te-ai adresat mie. De unde ai dedus mneata ca as avea io diplome de facut colaj? ( vezi charmy, ti-am zis io ca am neste talente care de obicei imi sunt recunoscute - dovada sambureaua asta perspicace) Nu zic ca trebuie sa dai atentie la ceea ce postez dar daca ai facut-o atat de serios, poate s-a intamplat sa iti cada sub ochi si postarea in care afirmam ( si sustin cu tarie) ca nu o hartie, doua, trei, purtatoare de timbru sec dau valoare si personalitate unui om . Sa stii ca nu plec niciodata urechea la barfe( lasa lumea sa vorbeasca, nu ma informa!) Da' ce te-ai zbarlit asa la mine???????????? Si un "mic secret" : eu nu am nici prieteni, nici amici pe Garbo. Sunt prea "mica" sa imi permit sa numesc prieten/amic, o persoana pe care nu o cunosc deloc. Nu sunt "atat de dependenta"... ( sa vezi ghilimelele) Atunci cand intru, nu foarte des, o fac pentru ca mi-a atras ceva atentia ( fie mi-a placut, fie nu am fost de acord cu anume opinii) si am vrut eu sa intervin cu o parere, a mea, personala! Oricum, merci beaucoup pour ton attention. " erau penibile toate" imi face mie mare onoare. Cat de penibile sa fi fost, tu le-ai citit "pe toate"!!!!!!!!! As fi lipsita total de bun simt daca nu ti-as multumi pentru atat de multa atentie! Chapeau! Culmea ce lipsite de originalitate sunteti! Numa' cu de-astea " prêt-à-porter" va puteti eSprima?! Pofta buna! Astept sa infulecati ( scuzati eSpresia) |
||
dor72 Postat pe 5 Februarie 2011 19:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Relatia cu un barbat care are doi copii si o fosta sotie | 70 | De la: garbo_404900 23 Septembrie 2014 11:34 |
Sunt confuza!!! | 2 | De la: 8 Septembrie 2018 21:43 |
Probleme in cuplu | 19 | De la: Garbo3935 5 Iunie 2014 16:42 |
|
||
Dragoste sau nebunie ?? | 170 | De la: clauudia 1 Mai 2011 21:36 |
iubire interzisa | 204 | De la: garbo103208 3 Aprilie 2010 20:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară