Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

imposibil frate ........
sa vezi cand le incurca ..si raspund din alt cont
jeanette40
Postat pe 6 Februarie 2011 10:18
stiu ca samburica a luat-o urat pe cocoasa. a stat "la albit" cateva luni bune, sa uite lumea de ea si acum , iar apare cu scandal. a vazut ca nu mai scriu pe aici userii care au dat cu ea de pamant. ce si-a zis? e momentul sa latru si sa apar din contul acela de mare sambure-n papuci
si_totusi
Postat pe 6 Februarie 2011 10:26
n-a stat ea la albit, mamy, mai are o caciula de conturi. e adevarat, pe unele si le-a sters acum vreo 3 luni, cand a vazut ca i le bifam zilnic cu cate-un click, ca sa stie ca o "ador"...:))
eu_geminy
Postat pe 6 Februarie 2011 10:43
De la: si_totusi, la data 2011-02-06 10:26:22stiu ca samburica a luat-o urat pe cocoasa. a stat "la albit" cateva luni bune, sa uite lumea de ea si acum , iar apare cu scandal. a vazut ca nu mai scriu pe aici userii care au dat cu ea de pamant. ce si-a zis? e momentul sa latru si sa apar din contul acela de mare sambure-n papuci

A luat-o pe coaja pe topicul lui Loreta(care si-a sters contul)era cel cu "unde cand si cum sa ne intalnim" sau ceva de genul...imi aduc aminte ca de la prima ei postare a intrat agresiv si s-a luat de toata lumea.
Nu mai stiu sigur dar parca totusica ar fi incercat sa o calmeze si chiar sa o integreze in societatea garbo....pe acolo pe topicul ala a sarit la toti la jugulara.
Ehhh...a venit primavara si gata hibernarea....s-o fi gandit ca lumea uita
ameno
Postat pe 6 Februarie 2011 11:59
ameno, asa a fost insa, nu vezi ca se face ca nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase?

culmea e ca nu stiu pe ce i s-a pus pata.de fapt, cam incep sa se lege niste lucruri si incep sa pricep. va amintiti cand aveam topic cu dedicatie?

si_totusi
Postat pe 6 Februarie 2011 12:20
ps: personal, mi se pare gretoasa limba franceza! nu-nteleg o boaba, iar greata de care ziceam ma face sa nici nu vreau sa inteleg..........da' tu baga, fa exercitiu - spre binele tau, ca de mine n-ar trebui sa-ti pese!

[/quote]

Toate ti se par gretoase cand "le iei in gura "????????????? De aia vorbesti asa... m-am lamurit. Atunci, P� ROM�NEȘTE: f� pași! ( pardon, esti numa' sambure T�T�, nu poti) in ALT� LOCALITATE
Si daca nu inteleJi o boaba, ce te baJi?
fo migdala, ceva ( tu ai inauntru fierea... de fapt unde altundeva?!)
dor72
Postat pe 6 Februarie 2011 12:43
"..Toate ti se par gretoase cand "le iei in gura "????????????? .."

tie nu..?
roby_cado
Postat pe 6 Februarie 2011 13:21
ameno... samburica e cont al aceleiasi persoane care scria si din Loreta. plus alte vreo 5 conturi pe acel topic, plus altele facute intre timp -, unele sterse, altele puse la dospit.
eu_geminy
Postat pe 6 Februarie 2011 13:25
cea mai urata limba:))toate sunt urate petru cei care nu isi dau interesu si silinta sa invete cate ceva nou
cristinutzza88
Postat pe 6 Februarie 2011 13:33
De la: roby_cado, la data 2011-02-06 13:21:41"..Toate ti se par gretoase cand "le iei in gura "????????????? .."

tie nu..?

Deloc! Tie?
dor72
Postat pe 6 Februarie 2011 13:48
nu raspund la provocari..
roby_cado
Postat pe 6 Februarie 2011 13:54
Unde vezi tu provocare????????????
E adevaru' gol "pușc�"...
dor72
Postat pe 6 Februarie 2011 14:02

am tot sperat..,dar vad ca tie chiar nu ti se par gretoase ..
roby_cado
Postat pe 6 Februarie 2011 14:14
Limbile, nene, sau la ce-ai sperat?

AAAAAAAAAAAAAAA! Doamne, n-am baut decat cafea
Merci cado. Nu nu mi se par gretoase...chiar sunt
M-ai prins, hotomanule!
P.S. Mie imi cam plac...toate...limbile...
O duminica superba!
dor72
Postat pe 6 Februarie 2011 14:52
"ameno, asa a fost insa, nu vezi ca se face ca nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase?"
ecsact!!!!!
ar trebui sa-si aduca aminte cum a sarit ca o tzatza si pe topicul lui Tym...ehehe si culmea tot la cei care mai dau sfaturi fara ironie sare la gat.
Celor care isi rup cu adevarat din timp si raspunde strict la subiect si incearca sa ajute intr-un fel sau altul o persoana care cere un sfat, tot lor le sare in gat miezul.
Si aici ma refer la acei useri care isi descarca sufletul sub anonimat de o problema serioasa si reala...nu la cei/cele care vin cu:
am vulva cat nuca de cocos;fruntea cat portile raiului; are penisul mic cat un sambure oare ce sa fac??? sau nspe mii de alte rahaturi...
La astia care vin cu vulva in fata zau asa acum si voi e de luat in serios sau la stoh...aaaaaaa si sa nu uitam puzderia de fetize( intre 18-40 ani) care au o dilema ffffff mare:OARE SUNT GRAVIDA????OARE SA NE-O TRAGEM LA PRIMA INFATISARE si lista continua....

Eu am mai spus-o pentru mine Garbo e un site de relax si sthouri

Ge asa o fi ca astea-s ca si anacondele
ameno
Postat pe 6 Februarie 2011 15:07
wow!!! n-am mai intrat de mult pe aici dar revenind ma bucur ca va gasesc neschimbati
anirica
Postat pe 6 Februarie 2011 15:51
De la: dor72, la data 2011-02-06 14:52:41Limbile, nene, sau la ce-ai sperat?

AAAAAAAAAAAAAAA! Doamne, n-am baut decat cafea
Merci cado. Nu nu mi se par gretoase...chiar sunt
M-ai prins, hotomanule!
P.S. Mie imi cam plac...toate...limbile...
O duminica superba!

pai bre..,ori sunt gretoase..,ori iti plac..
hmm..,femeie nehotarata..
roby_cado
Postat pe 6 Februarie 2011 22:08
De la: si_totusi, la data 2011-02-06 09:18:42iar ai aparut cu mana goala, samburico ? unde e papirusul cu citate?nu-i?vai......!

tu inca mai astepti?!?!?!?!?!?!?!?!
samburica
Postat pe 7 Februarie 2011 01:49
cah, ca n-am vrut sa raspund ..........dar am citit niste bancuri si mi-a mai trecut greata
De la: eu_geminy, la data 2011-02-06 13:25:13... samburica e cont al aceleiasi persoane care scria si din Loreta. plus alte vreo 5 conturi pe acel topic, plus altele facute intre timp -, unele sterse, altele puse la dospit.

am incercat sa le numar, bre, ca tot mi le-ai dat cu "plus" .......... da' am pierdut sirul! ......... mi-a explodat abacu-n fata, ca n-a tinut atata!!!!!!!!!!!

mai, nu stiu de restul, ca n-ati specificat, dar nu pot decat sa zic "saru'mana!" cand "ma credeti" charm sau loreta!!!!!!!
ca am vazut clar la ce nivel intelectual se ridica ele ......... iar eu is doar o amarata de samburica, acolo! am o gramajoara de "crapaturi", mi le acopar si eu cat pot si cat ma duce mintea!
zic saru'mana de compliment, sincer!

......da'..........cu bietele fete ce-ati avut, de le-ati coborat pan' la nivelul meu?!?!?!?
stiu sa scriu (cat de cat) corect, da' n-am facut literele! n-am scris carti! nu stiu cuvinte "pompoase", limbi straine nici atat! proverbe inca mai invat din mers! dex in casa n-am!
am totusi in bagaj putina logica (ca a drrrrracu' gramatica asta e-atat de logica, ca e peste puterile mele de intelegere cum de mai gresesc unii) si am citit si eu cate ceva la viata mea. de-aici sa fie scrisul dar ce altceva v-a facut sa credeti ca as fi vreuna din fetele de mai sus?!?!?!?!??!?!?!?

si sa presupunem ca voi ati detine adevarul absolut si binele incontestabil, chiar credeti ca exista doar o persoana "proasta" pe lumea asta?!?!?!?!??!?! toti va aproba sau va multumesc de sfaturi si DOAR UNA-i idioata si-ncapatanata?!?!?!?!
sincer acu', voi va cititi?
voi ......... chiar existati?! nu pot sa cred!

ps pentru restul: vorbe goale, cam asta se intelege a fi ocupatia voastra.
bine ca NU am ca motto "crede si nu cerceta!"

samburica
Postat pe 7 Februarie 2011 02:29
samburico inca mai poti????
baga fata baga,da tot ce poti....
hai ca stiu,poti mai mult...

ps:ceea ce facem noi ziua si noaptea,ceea ce fac userii aici se numeste socializare,acesta este un site de socializare,intelegi ce vreau sa spun??
cauta in DEX sa iti imbogatesti vocabularul si apoi vei realiza ca tu stai la panda iar cand o victima se trezeste ca nu are ce face si ii curg mouci pe toate topicurile ca poate poate o baga si pe ea cineva in seama,ataci......
sa ma fac mai bine inteleasa,nu ataci,te ataci....dar,uite asa mai esti si tu bagata in seama.....ca altfel ai mucegaii..

pacat,mult zgomot pentru nimic....eu nu te compar cu nimeni,nu te cotez la bursa si nici grad de comparatie nu ai,singura te patezi...
anaROBERT
Postat pe 7 Februarie 2011 16:21
SCANDAAAAL !!!!SCANDAAAAAL!!YESSSS !!!!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2011 20:14
elisabeta_boia
elisabeta_boia
Bre, da' tare te mai bucuri! Tine prosopu' la-demana sa-l arunci in ring cand iti fac eu semn. Nu de alta, da' si-o mai spart capu' o data, ar fi pacat sa o mai pateasca si acum
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:25
ana...iar...incepi?
ovidiu42
Postat pe 7 Februarie 2011 20:30
da ce va mai place
ameno
Postat pe 7 Februarie 2011 20:33
De la: ameno, la data 2011-02-06 11:59:36
De la: si_totusi, la data 2011-02-06 10:26:22stiu ca samburica a luat-o urat pe cocoasa. a stat "la albit" cateva luni bune, sa uite lumea de ea si acum , iar apare cu scandal. a vazut ca nu mai scriu pe aici userii care au dat cu ea de pamant. ce si-a zis? e momentul sa latru si sa apar din contul acela de mare sambure-n papuci

A luat-o pe coaja pe topicul lui Loreta(care si-a sters contul)era cel cu "unde cand si cum sa ne intalnim" sau ceva de genul...imi aduc aminte ca de la prima ei postare a intrat agresiv si s-a luat de toata lumea.
Nu mai stiu sigur dar parca totusica ar fi incercat sa o calmeze si chiar sa o integreze in societatea garbo....pe acolo pe topicul ala a sarit la toti la jugulara.

aha si iata si o referinta irefutabila, ca nu mai exista, a disparut contul cu topic cu tot, da tinem noi minte deci asa trebuie sa fie, chiar daca nu mai este.
mai Shaolin, sper pentru sanatatea speciei masculine, ca esti femeie sau macar fetita cu rozeta destupata, ca altfel e grav, ma sutana fasaita, sa stai la barfe pe forumul Ladies only, cu alte tate ca la radio sant.

Nu-i nevoie sa citesti nici pe Loreta nici pe Tusetai nici pe Rozeta ca sa intelegi cine era picul ala care credea ca da cu samburica de pamant; era picul de minte pe care-l mai aveau unii useri (stiu ei bine care) inainte de a incerca cu tot dinadinsul de a se da rotunzi prin colturi. Dar picul ala s-a evaporat rapid si acum n-a mai ramas nimic; doar nisti gauri vorbitoare suferind de constipatie cronica.
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 20:36
Poapo, taie-o de aici! Pe tine te chemam la final cu vesnica pomenire si cu apa sfintita
Thor_again
De la: ameno, la data 2011-02-06 11:59:36

aha si iata si o referinta irefutabila, ca nu mai exista, a disparut contul cu topic cu tot, da tinem noi minte deci asa trebuie sa fie, chiar daca nu mai este.
mai Shaolin, sper pentru sanatatea speciei masculine, ca esti femeie sau macar fetita cu rozeta destupata, ca altfel e grav, ma sutana fasaita, sa stai la barfe pe forumul Ladies only, cu alte tate ca la radio sant.

Nu-i nevoie sa citesti nici pe Loreta nici pe Tusetai nici pe Rozeta ca sa intelegi cine era picul ala care credea ca da cu samburica de pamant; era picul de minte pe care-l mai aveau unii useri (stiu ei bine care) inainte de a incerca cu tot dinadinsul de a se da rotunzi prin colturi. Dar picul ala s-a evaporat rapid si acum n-a mai ramas nimic; doar nisti gauri vorbitoare suferind de constipatie cronica.
charmelen
IOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mi rau di tot cu mine vorbesti matalutza chhhhuuuleI
ameno
Postat pe 7 Februarie 2011 20:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum poti ajuta un om sa isi revina dupa o cadere .....care a trait o dezamagire si a considearat ca viata nu exista si nici motiv pt a trai 8 De la: betty37 21 Aprilie 2011 22:57
Teama relatiei la distanta 51 De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23
Traiesc cu un barbat pe care nu l iubesc 62 De la: estela 15 Iunie 2011 01:06
Cum sa-l fac pe El sa ne mutam impreuna ? 185 De la: ely_a 29 Noiembrie 2014 20:48
cel mai frumos lucru din viata ta 1 De la: garbo014633 23 August 2009 11:17
Setari Cookie-uri