ca vrei sa-mi spargi rozetea acum na...ce sa-i faci...fiecare cu fanteziile lui. La faza ce o ziceam cu Loreta nu are rost sa intru in detalii ca nu te duce capul Apropos....da chiar asa vreio sa mi-o arzi din prima infatisare Mie mi rusini si nu poci |
||
ameno Postat pe 7 Februarie 2011 20:43 |
||
---|---|---|
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate! apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica). |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 20:53 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate! apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica). |
||
|
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 20:53 |
||
Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click. | ||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 20:59 |
||
are emotii, cu gandul la fundul meu apetisant Ch ia o lingurita .................o sa ai nevoie |
||
ameno Postat pe 7 Februarie 2011 21:02 |
||
pai bre..,ori sunt gretoase..,ori iti plac.. hmm..,femeie nehotarata.. [/quote] Femeie nehotarata? e pleonasm, bre! Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu) Iara limbile imi plac , da, asta e! E grav? Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ...se poate si la tine dupa ce iti trece greata cu o pastila-doua...) Intelegi tu... Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:21 |
||
n-ai sesizat ironia din cele scrise......desteapto care esti | ||
jeanette40 Postat pe 7 Februarie 2011 21:27 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-02-06 10:11:40ai sesizat corect, jeanette, asa face. sigur ca ar putea fi simultan cu mai multe conturi online, dar asta cere si al doilea neuron.:D oi avea tu poate doi neuroni, dar ii ai degeaba, ca nu sunt conectati si tot bezna ai in cap! |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 21:29 |
||
Ch... poci pen' ca sa-ti pun si io o-ntrebare? Da' e pe bune. Cine-i, bre, bunaciunea aia din avataru' lu' matale? |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:32 |
||
Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp Da ce bezna ai in cap, nu poate tanti patrunde..... Aprinde-i lampa, lumanarea, vreo 3 becuri si-un far, ca poate, poate vede si ea lumina Nu se prind defel, defel... Jeano si tu cu pleonasmu'n .... |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:34 |
||
Lume ...lume..draga lume...o intrebare am.....a pune......nu v-ati plictisit? | ||
nuti_vio Postat pe 7 Februarie 2011 21:41 |
||
nutzeto, n-ai de gand sa ma luminezi si tu pe mine cu termenu' ala? | ||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:43 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:21:50 Femeie nehotarata? e pleonasm, bre! Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu) Iara limbile imi plac , da, asta e! E grav? Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ...se poate si la tine dupa ce iti trece greata cu o pastila-doua...) Intelegi tu... Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat [/quote] bre..,n-am inteles nimic.. da'.. dau vina pe gretzoshenia ce zici ca te-a cuprins.. |
||
roby_cado Postat pe 7 Februarie 2011 21:44 |
||
Thor...eu nu vreau scandal......deci...nu-ti rasp | ||
nuti_vio Postat pe 7 Februarie 2011 21:45 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:59:55Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click. |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 21:46 |
||
Bre, da' cine-o zis de scandal, ha? In afara de titlu' topicului. Ai vazut tu scandal pe undeva? Aici sunt doar neshte impunsaturi amicale... cu topoarele-n capatzani |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:47 |
||
ch, confirmare din parti. anatemizarea aia bag seama ca e un furculision da' stai linistit/a, ma mai documentez. daca tot te-o chemat profu' ala nashparliu tocmai amu, can' incepe postu' pastelui, ma gandesc c-o sa ai si tu pretentii sa ma chemi pe mine la raport. asta asa, in contrapartida |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:50 |
||
Charmy, parca erai desteapta... ti-a trecut? sau nu ti-a venit? Da ce ma mai iubesti... si zi-i asa la Sorbona? aia stiu cum te eSprimi? Doamne ajuta! |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:52 |
||
Totusoaico mai poti cu dor in coada, in ceafa groasa a lu' charmy? Bai qqch? Iar tre sa zic pt tine express? nu ma obosesc, ca e dijeaba, nu precepi Bon voyage! mai zic si Fiat lux!, poate pana vii tu sa ne convertesti ( la prostie) ti se face... si scapam Doamne ajuta! |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:59 |
||
da, dom'le aia stiu prea bine. Si mi-au dat o veste proasta pentru tine: nu au inca in schema doctorat in sex oral, dar tu poti sa continui sa-l faci doar asa, din pasiune. |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 22:00 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:25:03Bre, da' tare te mai bucuri! Tine prosopu' la-demana sa-l arunci in ring cand iti fac eu semn. Nu de alta, da' si-o mai spart capu' o data, ar fi pacat sa o mai pateasca si acumThor cand mi-am spart eu capul?Nu e vina mea ca a aparut de 3 ori....ceva s-a intamplat,dar nu din cauza mea,sau poate am batut de 3 ori?/N-am vryt sa para ca ma burur tare!!Dar ma amuza...si totusi?cand mi-am mai spart capul??? |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:03 |
||
Deci inca e bezna... da zi-i asa... esti tu asa buna pretena si te-ai interesat pt. moi?????????????? Da' pt tine era in schema cu sex anal si ti-e ti-a placut al naibii??????????? brava, da numa ca io nu ma ocup cu de-astea, da nu tu poti inteleje ma refeream la neste limbi vorbite, n-aveam io treaba cu partea anatomica P.S. Iara mi-ai gustat aerele??????????????????? perversa mica....tu ma iubesti in taina............. nu-mi plac aiestea, fata , mai incearca la ameno.... |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 22:08 |
||
O,ce neatenta sunt!!Mie-mi spuneai sa-i tin aleia prosopul...scuze!!Da,te ajut cu placere!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:09 |
||
559... no. ai vazut? |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 22:10 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 22:10:14559...Vazut!!Si inca o data :SCUZE!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:23 |
||
Lasa, mami, ca le pricepui de prima data, ce atata strofoceala? | ||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 22:30 |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Februarie 2011 00:16 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:34:37Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp De ce as arde corentu', daca nici lumina zilei nu vede sorbo_nauca asta? Imi place ca are neuronu ala singur, da' care se sim(p)te. Ma refeream la conturile alealalte ale ei; de asta habar n-aveam, daca tot intru asa de rar. (Si sa nu uit: "Ador" snoabele care isi imagineaza ca un anume loc de pe pamant le face mai putin proaste decat s-au nascut. :D) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Februarie 2011 01:44 |
||
seara buna ....ge | ||
cory_emy Postat pe 8 Februarie 2011 01:48 |
||
Hello cory!:) | ||
eu_geminy Postat pe 8 Februarie 2011 01:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cedez sala nunta | 1 | De la: ralu_ad 26 Aprilie 2012 11:21 |
Traiesc cu un barbat pe care nu l iubesc | 62 | De la: estela 15 Iunie 2011 01:06 |
un sfat va rog | 5 | De la: tutankhamon 3 Februarie 2010 14:11 |
|
||
Tacerea e de aur. | 54 | De la: ulygarbo 21 Mai 2017 13:56 |
Problema.. | 11 | De la: garbo_5587 22 August 2012 11:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară