ca vrei sa-mi spargi rozetea acum na...ce sa-i faci...fiecare cu fanteziile lui. La faza ce o ziceam cu Loreta nu are rost sa intru in detalii ca nu te duce capul ![]() Apropos....da chiar asa vreio sa mi-o arzi din prima infatisare ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 7 Februarie 2011 20:43 |
||
---|---|---|
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate! ![]() apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica). ![]() |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 20:53 |
||
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate! ![]() apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica). ![]() |
||
|
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 20:53 |
||
Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 20:59 |
||
are emotii, cu gandul la fundul meu apetisant ![]() Ch ia o lingurita .................o sa ai nevoie ![]() |
||
ameno Postat pe 7 Februarie 2011 21:02 |
||
pai bre..,ori sunt gretoase..,ori iti plac.. hmm..,femeie nehotarata.. ![]() ![]() Femeie nehotarata? e pleonasm, bre! Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu) Iara limbile ![]() E grav? Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ![]() ![]() ![]() Intelegi tu... Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat ![]() |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:21 |
||
n-ai sesizat ironia din cele scrise......desteapto care esti ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 7 Februarie 2011 21:27 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-02-06 10:11:40ai sesizat corect, jeanette, asa face. sigur ca ar putea fi simultan cu mai multe conturi online, dar asta cere si al doilea neuron.:D oi avea tu poate doi neuroni, dar ii ai degeaba, ca nu sunt conectati si tot bezna ai in cap! |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 21:29 |
||
Ch... poci pen' ca sa-ti pun si io o-ntrebare? Da' e pe bune. Cine-i, bre, bunaciunea aia din avataru' lu' matale? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:32 |
||
Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp Da ce bezna ai in cap, nu poate tanti patrunde..... Aprinde-i lampa, lumanarea, vreo 3 becuri si-un far, ca poate, poate vede si ea lumina Nu se prind defel, defel... Jeano si tu cu pleonasmu'n .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:34 |
||
![]() ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 7 Februarie 2011 21:41 |
||
nutzeto, n-ai de gand sa ma luminezi si tu pe mine cu termenu' ala? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:43 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:21:50 Femeie nehotarata? e pleonasm, bre! Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu) Iara limbile ![]() E grav? Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ![]() ![]() ![]() Intelegi tu... Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat ![]() bre..,n-am inteles nimic.. da'.. dau vina pe gretzoshenia ce zici ca te-a cuprins.. ![]() ![]() |
||
roby_cado Postat pe 7 Februarie 2011 21:44 |
||
Thor...eu nu vreau scandal......deci...nu-ti rasp ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 7 Februarie 2011 21:45 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:59:55Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click. |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 21:46 |
||
Bre, da' cine-o zis de scandal, ha? In afara de titlu' topicului. Ai vazut tu scandal pe undeva? ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:47 |
||
ch, confirmare din parti. anatemizarea aia bag seama ca e un furculision ![]() asta asa, in contrapartida ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 21:50 |
||
Charmy, parca erai desteapta... ti-a trecut? sau nu ti-a venit? Da ce ma mai iubesti... si zi-i asa la Sorbona? aia stiu cum te eSprimi? Doamne ajuta! |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:52 |
||
Totusoaico mai poti cu dor in coada, in ceafa groasa a lu' charmy? Bai qqch? Iar tre sa zic pt tine express? nu ma obosesc, ca e dijeaba, nu precepi Bon voyage! mai zic si Fiat lux!, poate pana vii tu sa ne convertesti ( la prostie) ti se face... si scapam Doamne ajuta! |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 21:59 |
||
da, dom'le aia stiu prea bine. Si mi-au dat o veste proasta pentru tine: nu au inca in schema doctorat in sex oral, dar tu poti sa continui sa-l faci doar asa, din pasiune. |
||
charmelen Postat pe 7 Februarie 2011 22:00 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:25:03Bre, da' tare te mai bucuri!Thor cand mi-am spart eu capul?Nu e vina mea ca a aparut de 3 ori....ceva s-a intamplat,dar nu din cauza mea,sau poate am batut de 3 ori?/N-am vryt sa para ca ma burur tare!!Dar ma amuza...si totusi?cand mi-am mai spart capul??? ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:03 |
||
Deci inca e bezna... da zi-i asa... esti tu asa buna pretena si te-ai interesat pt. moi?????????????? Da' pt tine era in schema cu sex anal si ti-e ti-a placut al naibii??????????? brava, da numa ca io nu ma ocup cu de-astea, da nu tu poti inteleje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ma refeream la neste limbi vorbite, n-aveam io treaba cu partea anatomica P.S. Iara mi-ai gustat aerele??????????????????? perversa mica....tu ma iubesti in taina............. nu-mi plac aiestea, fata , mai incearca la ameno.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dor72 Postat pe 7 Februarie 2011 22:08 |
||
O,ce neatenta sunt!!Mie-mi spuneai sa-i tin aleia prosopul...scuze!!Da,te ajut cu placere!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:09 |
||
559... no. ai vazut? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 22:10 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 22:10:14559...Vazut!!Si inca o data :SCUZE!!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Februarie 2011 22:23 |
||
Lasa, mami, ca le pricepui de prima data, ce atata strofoceala? | ||
Thor_again Postat pe 7 Februarie 2011 22:30 |
||
![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Februarie 2011 00:16 |
||
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:34:37Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp De ce as arde corentu', daca nici lumina zilei nu vede sorbo_nauca asta? Imi place ca are neuronu ala singur, da' care se sim(p)te. Ma refeream la conturile alealalte ale ei; de asta habar n-aveam, daca tot intru asa de rar. (Si sa nu uit: "Ador" snoabele care isi imagineaza ca un anume loc de pe pamant le face mai putin proaste decat s-au nascut. :D) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Februarie 2011 01:44 |
||
seara buna ....ge ![]() |
||
cory_emy Postat pe 8 Februarie 2011 01:48 |
||
Hello cory!:) | ||
eu_geminy Postat pe 8 Februarie 2011 01:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MAI EXISTA ROMANTISM? | 15 | De la: preciouss 3 Decembrie 2009 19:29 |
puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat???va rog! | 6 | De la: me_reloaded 5 Octombrie 2010 11:39 |
Monitoare de fertilitate | 4 | De la: garbo_5418 10 Septembrie 2012 22:58 |
|
||
Eu,un coleg si restul turmei:)) | 17 | De la: Alexxandra 15 Februarie 2010 08:13 |
viata este un calvar...:( | 1 | De la: garbo067987 1 Martie 2011 12:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9