Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

ca vrei sa-mi spargi rozetea acum na...ce sa-i faci...fiecare cu fanteziile lui.
La faza ce o ziceam cu Loreta nu are rost sa intru in detalii ca nu te duce capul

Apropos....da chiar asa vreio sa mi-o arzi din prima infatisare Mie mi rusini si nu poci
ameno
Postat pe 7 Februarie 2011 20:43
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea
niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp ..........pe forum

ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate!

apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica).
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 20:53
De la: jeanette40, la data 2011-02-06 10:06:26pleca .....si revine din alt cont , apoi isi dau dreptate ( intre ele ) si-si tin parte una la alta ...............ce se pupa si se aplauda una pe alta , culmea
niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp ..........pe forum

ia uite s-ar zice ca ne urmaresti, "niciodata nu sunt concomitent si in acelasi timp pe forum", cata perspicacitate!

apropo cand ai citit ultima data din Shakespeare, ca apari asa ca si cand n-ai fi, desi se vede bine ca iti dai toata silinta sa pari ce nu esti (inteligenta adica).
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 20:53
Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click.
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 20:59
are emotii, cu gandul la fundul meu apetisant
Ch ia o lingurita .................o sa ai nevoie
ameno
Postat pe 7 Februarie 2011 21:02

pai bre..,ori sunt gretoase..,ori iti plac..
hmm..,femeie nehotarata..
[/quote]

Femeie nehotarata? e pleonasm, bre!

Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu)
Iara limbile imi plac , da, asta e!
E grav?
Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ...se poate si la tine dupa ce iti trece greata cu o pastila-doua...)
Intelegi tu...
Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat
dor72
Postat pe 7 Februarie 2011 21:21
n-ai sesizat ironia din cele scrise......desteapto care esti
jeanette40
Postat pe 7 Februarie 2011 21:27
De la: eu_geminy, la data 2011-02-06 10:11:40ai sesizat corect, jeanette, asa face. sigur ca ar putea fi simultan cu mai multe conturi online, dar asta cere si al doilea neuron.:D
:)))

oi avea tu poate doi neuroni, dar ii ai degeaba, ca nu sunt conectati si tot bezna ai in cap!
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 21:29
Ch...
poci pen' ca sa-ti pun si io o-ntrebare? Da' e pe bune.
Cine-i, bre, bunaciunea aia din avataru' lu' matale?
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:32
Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp
Da ce bezna ai in cap, nu poate tanti patrunde.....
Aprinde-i lampa, lumanarea, vreo 3 becuri si-un far, ca poate, poate vede si ea lumina
Nu se prind defel, defel...
Jeano si tu cu pleonasmu'n ....
dor72
Postat pe 7 Februarie 2011 21:34
Lume ...lume..draga lume...o intrebare am.....a pune......nu v-ati plictisit?
nuti_vio
Postat pe 7 Februarie 2011 21:41
nutzeto, n-ai de gand sa ma luminezi si tu pe mine cu termenu' ala?
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:43
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:21:50
pai bre..,ori sunt gretoase..,ori iti plac..
hmm..,femeie nehotarata..

Femeie nehotarata? e pleonasm, bre!

Ele sunt gretoase ( nu fa pe naivu)
Iara limbile imi plac , da, asta e!
E grav?
Nu poti refusa un prof de limbi laTINE ( de fapt la mine... ...se poate si la tine dupa ce iti trece greata cu o pastila-doua...)
Intelegi tu...
Iau si io vreo doua pastile ca am citit fugitiv p-aci si m-a apucat greata... cu tot charmu afisat [/quote]

bre..,n-am inteles nimic..
da'.. dau vina pe gretzoshenia ce zici ca te-a cuprins..
roby_cado
Postat pe 7 Februarie 2011 21:44
Thor...eu nu vreau scandal......deci...nu-ti rasp
nuti_vio
Postat pe 7 Februarie 2011 21:45
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:59:55Mami, esti nervoasa? Nu mai da click de oua ori pe "Adauga mesaj"; chiar daca iti merge greu site-ul, mesajul pleaca oricum de la primul click.

Nu tatae, doar nitel obosita intr-un internet cafe din arrondismentul trei.
Apropo nu credeam c-o sa-mi mai vorbesti fara sa-mi aduci confirmarea cu anatematizarea. Si vezi sa nu fie de pe vreun blogaras obscur cu preoti pederasti si doi cai fornaiti cu dor in coada.
Lasa ca ma-ntorc eu curand de la Paris si pe multi am sa popesc. Tineti minte unde am ramas ca acu trebuie sa ridic ancora. Maine tre' sa trec pe la Sorbonne, m-a chemat proful sa-i dau raportul asa ca la noapte chiar am lucruri serioase de facut.

P. S. Apropo am descoperit pe unde a invat Dorulet franceza si pe unde a dat limbi: intr-un coin obscur din Place Pigalle, dar a dat faliment repede ca n-a mai gasit client nici de-o pipa mica. Asa ca n-o credeti ca le-a incercat pe toate, isi da doar aere ca de obicei, desi arata foarte bine cu gura inchisa (zic unii). Are in schimb dreptate ca nu-i e greata, e genul care inghite pana la ultimul pic.
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 21:46
Bre, da' cine-o zis de scandal, ha? In afara de titlu' topicului.
Ai vazut tu scandal pe undeva? Aici sunt doar neshte impunsaturi amicale... cu topoarele-n capatzani
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:47
ch,
confirmare din parti. anatemizarea aia bag seama ca e un furculision da' stai linistit/a, ma mai documentez. daca tot te-o chemat profu' ala nashparliu tocmai amu, can' incepe postu' pastelui, ma gandesc c-o sa ai si tu pretentii sa ma chemi pe mine la raport.
asta asa, in contrapartida
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 21:50
Charmy, parca erai desteapta...
ti-a trecut? sau nu ti-a venit?
Da ce ma mai iubesti...
si zi-i asa la Sorbona?
aia stiu cum te eSprimi?
Doamne ajuta!
dor72
Postat pe 7 Februarie 2011 21:52
Totusoaico mai poti cu dor in coada, in ceafa groasa a lu' charmy?
Bai qqch? Iar tre sa zic pt tine express?
nu ma obosesc, ca e dijeaba, nu precepi Bon voyage!
mai zic si Fiat lux!, poate pana vii tu sa ne convertesti ( la prostie) ti se face... si scapam Doamne ajuta!
dor72
Postat pe 7 Februarie 2011 21:59
da, dom'le aia stiu prea bine.
Si mi-au dat o veste proasta pentru tine: nu au inca in schema doctorat in sex oral, dar tu poti sa continui sa-l faci doar asa, din pasiune.
charmelen
Postat pe 7 Februarie 2011 22:00
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 20:25:03Bre, da' tare te mai bucuri! Tine prosopu' la-demana sa-l arunci in ring cand iti fac eu semn. Nu de alta, da' si-o mai spart capu' o data, ar fi pacat sa o mai pateasca si acum
Thor cand mi-am spart eu capul?Nu e vina mea ca a aparut de 3 ori....ceva s-a intamplat,dar nu din cauza mea,sau poate am batut de 3 ori?/N-am vryt sa para ca ma burur tare!!Dar ma amuza...si totusi?cand mi-am mai spart capul???
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2011 22:03
Deci inca e bezna...

da zi-i asa... esti tu asa buna pretena si te-ai interesat pt. moi?????????????? Da' pt tine era in schema cu sex anal si ti-e ti-a placut al naibii???????????
brava, da numa ca io nu ma ocup cu de-astea, da nu tu poti inteleje
ma refeream la neste limbi vorbite, n-aveam io treaba cu partea anatomica
P.S. Iara mi-ai gustat aerele??????????????????? perversa mica....tu ma iubesti in taina............. nu-mi plac aiestea, fata , mai incearca la ameno....
dor72
Postat pe 7 Februarie 2011 22:08
O,ce neatenta sunt!!Mie-mi spuneai sa-i tin aleia prosopul...scuze!!Da,te ajut cu placere!!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2011 22:09
559...
no. ai vazut?
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 22:10
De la: Thor_again, la data 2011-02-07 22:10:14559...
no. ai vazut?
Vazut!!Si inca o data :SCUZE!!!
elisabeta_boia
Postat pe 7 Februarie 2011 22:23
Lasa, mami, ca le pricepui de prima data, ce atata strofoceala?
Thor_again
Postat pe 7 Februarie 2011 22:30
elisabeta_boia
Postat pe 8 Februarie 2011 00:16
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:34:37Ge, de aia nu te-am vazut de-atata timp
Da ce bezna ai in cap, nu poate tanti patrunde.....
Aprinde-i lampa, lumanarea, vreo 3 becuri si-un far, ca poate, poate vede si ea lumina
Nu se prind defel, defel...
Jeano si tu cu pleonasmu'n ....

De ce as arde corentu', daca nici lumina zilei nu vede sorbo_nauca asta?
Imi place ca are neuronu ala singur, da' care se sim(p)te.
Ma refeream la conturile alealalte ale ei; de asta habar n-aveam, daca tot intru asa de rar.
(Si sa nu uit:
"Ador" snoabele care isi imagineaza ca un anume loc de pe pamant le face mai putin proaste decat s-au nascut. :D)
:))

eu_geminy
Postat pe 8 Februarie 2011 01:44
seara buna ....ge
cory_emy
Postat pe 8 Februarie 2011 01:48
Hello cory!:)
eu_geminy
Postat pe 8 Februarie 2011 01:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cedez sala nunta 1 De la: ralu_ad 26 Aprilie 2012 11:21