Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

cam rarut in ultima vreme...
cory_emy
Postat pe 8 Februarie 2011 01:59
cam fara timp si obosit. acuma, fara somn...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 8 Februarie 2011 02:10
De la: ovidiu42, la data 2011-02-07 20:30:06ana...iar...incepi?

euuuuuuuuu????/
nuuuuuu......m-am lecuit
anaROBERT
Postat pe 8 Februarie 2011 09:09
De la: eu_geminy, la data 2011-02-08 02:10:21cam fara timp si obosit. acuma, fara somn...:D
si timid
floare_cu_colti
Postat pe 8 Februarie 2011 09:31
De la: se recunosc ei, la data n-au data, n-au ora, n-au minut

bre, da' tare rau tre' sa mai arat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cu capu' spart, abia acoperit si ala de cateva fire albe, semne de la bice pe cocoasha, shuturi in cour la greu, ingenuncheata stramb (si nici macar n-au avut timp sa-mi puna prosopelul, ceva), cu ochii scosi din orbite de atatea cautari, rezultatele fiind intarziate de lacrimile siroaie ce-mi curg la fiecare postare a lor (ca-mi este sau nu adresata) ........ ci clar zguduita psihic de personalitati diferite ce trag de mine-n toate colt-topicele forumului........

.......clar, nu ma mai ia nimeni!!!!! ..... nici macar nu ma mai aude!!!

nu suport ideea, bre, care-mi da si mie niste bani sa-mi iau pistol?
.......... ca asta n-a mers!

ps: si, era sa uit, ce de cucuie am facut de cand "socializez" cu voi!!!!!!!!!!!!!

samburica
Postat pe 8 Februarie 2011 09:52
De la: anaROBERT, la data 2011-02-07 16:21:43samburico inca mai poti????
baga fata baga,da tot ce poti....
hai ca stiu,poti mai mult...

ps:ceea ce facem noi ziua si noaptea,ceea ce fac userii aici se numeste socializare,acesta este un site de socializare..........

merci de incredere!
la mine e important sa vreau! dar daca tot ma intrebashi, da, inca mai pot .............da' tu mai poti........ sa mergi?!?!?!??!!
ca intelegi ori ba, tu .............ramai pe pozitii, fii fata cu caracter!

da' socializeaza, bre, pacatele mele, ca n-am vrut sa-ti interzic asa ceva! putin mai discret ar fi de apreciat, totusi. ;)

De la: anaROBERT, la data 2011-02-07 16:21:43 intelegi ce vreau sa spun?? ..........
pacat,mult zgomot pentru nimic...........

eu am observat deja ca "furi" la greu expresii de la altii! nu zic ca n-ar fi de apreciat, te mai "scolesti si tu" dupa posibilitati.........
DAR, ca sa nu incepi iar sa "generalizezi cu strictetzuri" (ca nu stiu cati te citesc, da' putini te inteleg, mai mult ca sigur), mai adapteaza-le si tu la propria-ti persoana!
gen "mult zgomot pentru nimic" foloseste-l ca "mult zgomot CU nimic"!

ps: a fost o gluma aia, ironica cum va place voua (!) ........acu' pe bune, trebuia sa zici merci c-am fost o finuta, mesajul ala fiind un fel de spatiu tampon (calm, nu te-am injurat!) intre HOTul vostru si COLDurile ce urma sa le arunc eu!!!!!!!!!
e mai greu cu teoria? practic, un termopan sectionat, studiaza-l putin si evzi ce intelegi!
nu v-ati prins voi, da' eu v-am respectat intimitatea! ;)

samburica
Postat pe 8 Februarie 2011 10:17
De la: ovidiu42, la data 2011-02-01 00:38:40
De la: anaROBERT, la data 2011-02-01 00:33:26ovi
uneori le iau,alteori ma fac ca le iau ,uneori nu.....sti tu nu mai trebuie sa explic

aham.... ...mai...ca ieream...asa...nedumirit...
da...acu`...ma linistii!!
garbo133204
Postat pe 8 Februarie 2011 10:19
De la: garbo133204, la data 2011-02-08 10:19:08
uneori le iau,alteori ma fac ca le iau ,uneori nu.....sti tu nu mai trebuie sa explic

mai pai esti fumeie sau barbat
floare_cu_colti
Postat pe 8 Februarie 2011 10:22
ovidiu42
Postat pe 8 Februarie 2011 10:26
la control......sa vedema...barbat sau femeie...
ladyDY
Postat pe 8 Februarie 2011 10:39
De la: ameno, la data 2011-02-06 11:59:36A luat-o pe coaja pe topicul lui Loreta(care si-a sters contul)era cel cu "unde cand si cum sa ne intalnim" sau ceva de genul...imi aduc aminte ca de la prima ei postare a intrat agresiv si s-a luat de toata lumea.
Nu mai stiu sigur dar parca totusica ar fi incercat sa o calmeze si chiar sa o integreze in societatea garbo....pe acolo pe topicul ala a sarit la toti la jugulara.

.....si toate detaliile astea vin de la cineva care se trezeste, pe la jumatatea "scandalului" sa-ntrebe ceva de genul (nu zic "citez", sa nu fiu iar trimisa-n cautari):
"cine-i .....?", " ce se intampla aici?", "in cine tre' sa dam?", "care-i pacatul ei?", etc.
culmea e ca nici nu prea asteapta raspunsul, un nume ii e de-ajuns (nu ca nu poate si fara!) ea deja se-arunca!
respect , tot respectul ! ai dreptate , tu le sti pe toate! ..................ma duc sa-mi iau un kg de lamai!
samburica
Postat pe 8 Februarie 2011 10:44
De la: roby_cado, la data 2011-02-07 21:44:05
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:21:50
..................
bre..,n-am inteles nimic ........ [/quote]
pfiu, am crezut ca am eu ceva probleme de perceptie, de n-o inteleg deloc!
bine ca zise baiatu' asta cu voce tare!

tu, cea plina de dor, esti prea agitata pentru gustul meu, nu te inteleg si pace!
un sfat prietenesc, fa si tu fraze, maica, nu doar propozitii! sau macar, p-alea de au un numitor comun, lasa-le pe acelasi rand!
pe bune, zici ca-mparti carti de joc aici!
" tu p-aia.
moi p-asta.
aia-i rosie.
aia-i blue.
pestrita ia tot.
say ca mine!"
...........pai, convinge-ne intai!

samburica
Postat pe 8 Februarie 2011 10:56
pfffff, statui mai mult de-o ora pe-aci si nu ma baga nimeni in seama.............
cu mine nu "dialogeaza" nimeni, bre? nu ma aude nimeni?
pesemne ca-s "povestitorul" in toata treaba asta!
da' va vorbitaratzi, sau cum? ....... cah, devin si eu "paranoia"! clar, am stat prea mult de vorba cu voi, d-aia! ma mut, ca pe-aici vad ca trece ecuatorul.......
samburica
Postat pe 8 Februarie 2011 11:15

baga samurico baga....
nu te lasa ca ti-or ridica astia statuie...
dezamagesti publicul mai fata

pune sortul,baticul in cap,mainile in sold si zi....mouci curg,courul ti-e umflat de la atatea souturi,las' ca merge....
batate norocul de plictisita
anaROBERT
Postat pe 8 Februarie 2011 13:07
De la: garbo133204, la data 2011-02-08 10:19:08

si pe tine te-au scapat in cap la maternitate???
sau esti o alta ''sosie''???
anaROBERT
Postat pe 8 Februarie 2011 13:11
De la: samburica, la data 2011-02-08 10:56:46
De la: roby_cado, la data 2011-02-07 21:44:05
De la: dor72, la data 2011-02-07 21:21:50
..................
bre..,n-am inteles nimic ........

pfiu, am crezut ca am eu ceva probleme de perceptie, de n-o inteleg deloc!
bine ca zise baiatu' asta cu voce tare!

tu, cea plina de dor, esti prea agitata pentru gustul meu, nu te inteleg si pace!

...........pai, convinge-ne intai!

Sa te conving ca esti proasta?! Nu se poate ... e destul ca stiu ceilalti
Ai probleme de perceptie sau de intelegere?

Da' ce-avetzi cu toatele de ma tot gustati?!
Si la ce sa mai fac fraze daca tu nici propozitii simple ( S+P) nu pricepi?
E bezna... parca esti charmy... sau esti??????????????????
S-apoi sa-ti eSplic, ca ai creieru beton...ca samburu' de caisa....
Era vorba, in discutia mea cu Roby, despre doua ametite care se credeau scolite, dintre care una zicea ca nu intelege o boaba iar la polul opus era sorbobinata de Ferentari, amandoua tari in clanta ca .... in fine, sa nu ma lungesc.
La una ii era rau tare, de la concentrare sau de la limba franceza- din care nu intelegea o boaba - si, Roby m-a intrebat daca intr-adevar nu mi se pareau gretoase alea doua... Eu, ca sa nu ramana omu' nelamurit, i-am zis ca nu mi se par deloc gretoase, pentru ca dumnealor chiar sunt ( gretoase de tot) continuand un joc de cuvinte pe care tu nu-l poti inteleje, cu referire la limbi ( moderne)...nu alea pe care le folositi voi 2 sa ne tot lingeti, altele, da nu-ti bate capu' ca nu reusesti sa precepi.
Ce zici astea sunt fraze? Poate ne faci si schema sa vedem cate predicate ai decoperit ( lasa epitetele pentru cine ii in stare)
Si daca vrei, iti traduc, sa nu patesti ceva.
P.S. Nu sunt agitata niciodata. Sunt amuzata uneori si intristata cand vad cata prostie zace pe sub freza voastra, unde-i curent ca-n pestera...
dor72
Postat pe 8 Februarie 2011 17:23
cu mine nu "dialogeaza" nimeni, bre? nu ma aude nimeni?
pesemne ca-s "povestitorul" in toata treaba asta!
da' va vorbitaratzi, sau cum? ....... cah, devin si eu "paranoia"! clar, am stat prea mult de vorba cu voi, d-aia! ma mut, ca pe-aici vad ca trece ecuatorul....... [/quote

DialoGEaza tu cu tine....
Nu esti povestitor, esti "povestitoare"

Vorbitaratzi???????????????? zici?
E clar ca esti charmelen, numa ea baga silabe in plus prin cuvinte ca sa imbogateasca fondul lexical.
Nu devii, esti da' lasa ca traiesc destui cu asta ( in ospicii) ( ma refer la paranoia- sa intelegi si tu...)
Cum sa nu innebunesti cand toata lumea rade de tine?
Paranoicii sunt ffffffffffff sensibili la asta...
dor72
Postat pe 8 Februarie 2011 17:30
De ce as arde corentu', daca nici lumina zilei nu vede sorbo_nauca asta?
Imi place ca are neuronu ala singur, da' care se sim(p)te.
Ma refeream la conturile alealalte ale ei; de asta habar n-aveam, daca tot intru asa de rar.
(Si sa nu uit:
"Ador" snoabele care isi imagineaza ca un anume loc de pe pamant le face mai putin proaste decat s-au nascut. :D)

[/quote]

Sal ge_
Mi-a fost dor sa vorbesc cu tine. Pe unde umbli? Esti scump la vedere...

Tu crezi cand zice asta de Sorbonne?
Poate e din, citez: "jargonu' preotesc", ( v. argou de Ferentari, Rahova....), ca n-are nicio treaba cu " doctorii"
Si poate ca p-acolo, mai nou, ii zice Sorbona si ii acorda astia, cand ii citesc ineptiile, Summa cum laudae
Ge, eSplicatiile suplimentare sunt pentru pretenele mele care au probleme de "perceptie"
dor72
Postat pe 8 Februarie 2011 17:51
De la: dor72, la data 2011-02-08 17:23:05 ............Era vorba, in discutia mea cu Roby, despre doua ametite care se credeau scolite, dintre care una zicea ca nu intelege o boaba iar la polul opus era sorbobinata de Ferentari, amandoua tari in clanta ca .... in fine, sa nu ma lungesc.
La una ii era rau tare, de la concentrare sau de la limba franceza- din care nu intelegea o boaba - si, Roby m-a intrebat daca intr-adevar nu mi se pareau gretoase alea doua... Eu, ca sa nu ramana omu' nelamurit, i-am zis ca nu mi se par deloc gretoase, pentru ca dumnealor chiar sunt ( gretoase de tot) continuand un joc de cuvinte pe care tu nu-l poti inteleje, cu referire la limbi ( moderne)...nu alea pe care le folositi voi 2 sa ne tot lingeti, altele, da nu-ti bate capu' ca nu reusesti sa precepi.

asa da, maica, se intelege mesajul! mult prea multe detalii, dar nu insist, ca dup-aia-mi zici ca-s greu de multumit!
fraze, alineate, virgule, punctulite ...... toate cuvintele-n romana, fara gretzosenii frantuzesti (pentru mine, am si specificat cu "personal"ul ala, nu inteleg de ce te-agiti ), asta da "putere" de exprimare si dialogat!!!!!!!!!!!!!
aia cu "la una ii era tare rau" m-a derutat putin, dar pot tolera.....ca nici eu nu-s perfecta! ;)

DAR.........oare asa sa fi fost vorba? zici tu? ..........eu cred ca la altceva se referise el, nicidecum la "2 ametite"! de fapt, nici n-avea treaba cu ele, el de tine "se interesa"! deci, s-ar putea sa fi fost vorba doar de- o ametita, nu de doua!
ma rog, probabil percep eu mai multe sensuri, am eu "defectul" asta ...... fie, ramane ca tine!

ps: vezi ce elegant e sa numeri pan' la 10 inainte sa scrii........reusesti sa faci si tu fraze!
tine-o tot asa!

samburica
Postat pe 9 Februarie 2011 01:07
De la: anaROBERT, la data 2011-02-08 13:07:45
........
.........
............

..............
batate norocul de plictisita

razi tu, razi ...... da' nu e rasul tau!!!!!
samburica
Postat pe 9 Februarie 2011 01:18
nu nu,nu e al meu...
l-am imprumutat,maine il duc inapoi
anaROBERT
Postat pe 9 Februarie 2011 01:28
Caisa? mai dialoGEzi?
dor72
Postat pe 9 Februarie 2011 21:36
Iar ati lasat usa descuiata?
Ciresica
Postat pe 10 Februarie 2011 02:57
neah,nu usa e de vina....
mama prostilor e mereu gravida
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2011 08:27
Buna,intra pe yahoo answers,este in engleza din pacate,si acolo se pun intrebari pe domenii,familie,parinti,sarcina,sanatate,relatii,animale de casa,etc.
Raspund oameni din toata lumea,si exceptional de rar se intampla sa te ironizeze cineva,sa raspunda la misto,sa te critice,etc.
E ceva serios.
Aici pe garbo gasesti de toate,amestecate.
Eu fac parte din cei ce sa straduiesc sa raspunda cat mai serios,cat mai util,cat mai bine,ma gandesc bine,si dau ce e mai bun din mine.
Succes,si cred ca ai dreptate,in mare parte.
daniilia
Postat pe 10 Februarie 2011 19:17
De la: anaROBERT, la data 2011-02-10 08:27:26neah,nu usa e de vina....
mama prostilor e mereu gravida

mai sa fie....si...culmea e ca...e si extrem de...fertila...
de la ...octetzi in sus...
ovidiu42
Postat pe 10 Februarie 2011 20:12
ovi
mama prostlir e cea mai fertila specie....
dovada nu intarzie sa apara,dupa miezul noptii
anaROBERT
Postat pe 10 Februarie 2011 23:49
De la: dor72, la data 2011-02-08 17:30:52

Vorbitaratzi???????????????? zici?
E clar ca esti charmelen, numa ea baga silabe in plus prin cuvinte ca sa imbogateasca fondul lexical.
Nu devii, esti da' lasa ca traiesc destui cu asta ( in ospicii) ( ma refer la paranoia- sa intelegi si tu...)
Cum sa nu innebunesti cand toata lumea rade de tine?
Paranoicii sunt ffffffffffff sensibili la asta...

Ei acum vedem foarte bine motivele paranoiei tale cu nuante maniacale, ce te face sa sari ca arsa ori de cate ori ti se pune in fata oglinda propriilor vorbe si sa-mprostii aiurea cu venin rasuflat de vipera captiva.
Cred ca e dificil pentru cineva ca tine care si-a facut studiile in genunchi si pe coate, specializandu-se in imbogatirea fundului lexical si in aplicarea de limbi latine cu generozitate, sa accepte ca exista viata si stiinta si dincolo de marginimea propriei minti.
Am inteles prea bine (si nu doar eu) ca ai o cloaca in capatana din care esti gata sa servesti oricui te contrazice. Esti prea fraiera, insa, daca mai si crezi c-ar fi cineva dornic sa se serveasca din noroiul gandurilor tale. Pastreaza-ti murdaria, mai Dorulet si nu mai regurgita pe la toate colturile ca risti sa te ineci cu propria voma.
charmelen
Postat pe 12 Februarie 2011 01:32
Mai tine mult SCANDALUL????Cine e la rand la "tavaleala"?Hai ca e amuzant!!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Februarie 2011 09:40
De la: anaROBERT, la data 2011-02-10 23:49:56ovi
mama prostlir e cea mai fertila specie....
dovada nu intarzie sa apara,dupa miezul noptii

neah!!!...ca parca stiai tu ceva...cu...miezu` noptii!!!
ana...da...numa` atat mai pot fatucilii astea?
cam putina materie...de capu` lor!!
ovidiu42
Postat pe 12 Februarie 2011 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fetele bune nu au noroc 37 De la: garbo253072 6 Decembrie 2011 14:24
manipulare sentimentala? 10 De la: Filipa 17 Iulie 2009 10:52
dak imi puteti spune parerea voastra 7 De la: me_reloaded 15 Octombrie 2010 17:35
RELATII INTERZISE 491 De la: liaiedera 25 Iunie 2010 23:03
EL, TU si CEALALTA 7 De la: adastaicu 6 Aprilie 2010 11:36
Setari Cookie-uri