Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

De la: eladaela, la data 2011-02-18 11:50:33samburico...zisesi ceva de "crapatura" .....
azi nu o sa ma supar.....

da, bre, zisei si apoi o dadui in plans........atat! tu venishi repede la mine cu lipiciul! astfel, am raspuns ....... la subiect! ;)
.........ok, mai vorbim maine!
samburica
Postat pe 18 Februarie 2011 12:00
samburico pana maine schimba draq repertoriul... asta deja a expirat....
si apropo fa ceva constructiv si util......
arata-ne de ce esti in stare....fara jigniri ca ne raman in gat si exista riscul sa ne innecam cu ele....
anaROBERT
Postat pe 18 Februarie 2011 12:02
femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste
ameno
Postat pe 18 Februarie 2011 12:03
printre raseste si hohote mai ia si cate o inghititura....
anaROBERT
Postat pe 18 Februarie 2011 12:14
Fetele! Va e dor de scandal?
Ano, nu te-ai lamurit?
Mie, sa zic drept imi provoaca mila ( mai mult decat lupty)

Sa nu incepi, ca nu raspund... nu cobor (Pentru alea cu probleme de perceptie...)
Cum sa ii dam in cap cu diploma?
Isi da singura cu prostia... Nu pot sa cred ca o persoana cu pretentii de doctorand poate folosi un limbaj de agramat...
de fapt asa-i romanu' orice ii lipseste el pune in loc " baga-mi-as" si a "termenat" propozitia

Bon courage!
Ano, stai pe aproape ca e incendiu, imediat

dor72
Postat pe 18 Februarie 2011 13:03
incendiu
unde dor unde???
mno m-am lamurit dar trebuiesc lamurite ele...
anaROBERT
Postat pe 18 Februarie 2011 15:02
De la: anaROBERT, la data 2011-02-18 11:16:44he he he samburico cum te-ai prins tu ca o fata desteapta....
nu te ambala ca nu esti deloc desteapta,se pare doar ca ai baut laptic dimineata si te-ai prins mai repede.....
cat despre cearta....nimeni nu se cearta cu nimeni,ch si cu tine(evident fiind una si aceiasi)va bagati in seama,dar doar atat,voi nici macar sa va certati nu stiti
la voi in postari domnesc jargoanele si insultele,oferiti teatru ieftin si va faceti de ras inm od voit si gratuit....deci a se sublinia diferenta....

Ps:userii care ar vrea sa spuna ceva dar va lasa sa va scaldati in propria voma sunt constienti cca sunteti crescute special,hranite corespunzator,in conditii optime de temperatura pentru teatrul gratuit pe care il oferiti....

anyway.... ,daca aud ca se cauta job de gopo(clovn)nu voi ezita sa va contactez...

Multumesc pentru oferta, inteleg ca tu lucrezi deja acolo (ai si aspectul fizic si IQ-ul necesar, fara nici un dubiu).
Daca nu te incanta comentariile noastre �ieftine si gratuite� (sic), mai monument al limbajului absurd, mai personaj intarziat al lui Caragiale, incearca sa nu mai oferi atatea mostre de agramatism in fiecare mesaj pe care-l postezi.

Singura solutie ca sa nu gresesti, ar fi sa taci, dar te cred ca-ti este imposibil sa te opresti. N-am intalnit pana acum nici un prost care sa nu sustina mortis ca el are dreptate si sa nu doreasca sa aiba ultimul cuvant cu orice pret.
charmelen
Postat pe 18 Februarie 2011 18:49
De la: anaROBERT, la data 2011-02-18 15:02:48incendiu
unde dor unde???
mno m-am lamurit dar trebuiesc lamurite ele...

ana.....sa sti ca...ma supar pa tine!!!:PPPPPPPP
tie...chiar iti place...mocirla?.......
zau...chiar aveam pretentii...dar...vad ca tu...te complaci...
ma superi...sa stii
ovidiu42
Postat pe 18 Februarie 2011 18:58
De la: ovidiu42, la data 2011-02-18 18:58:36
De la: anaROBERT, la data 2011-02-18 15:02:48 .......
ana.....tie...chiar iti place...mocirla?.......
zau...chiar aveam pretentii...dar...vad ca tu...te complaci...
ma superi...sa stii

n-o cunosti de multa vreme, n-ai citit-o pe mai multe topice, d-aia n-ai cum sa-i stii (inca) toate "preferintele"!
parerea mea, nu-ti face mari sperante!!!!!!!!!!!!
heheeeee
samburica
Postat pe 18 Februarie 2011 20:06
De la: ameno, la data 2011-02-18 12:03:17femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste

bre, da' data trecuta ti-era copilul bolnav, striga dupa tine cu lacrimi in ochi, iar tu stateai "calare" pe forum, sa-mi numeri "crapaturile"!?!?!?!?
si-acum nu vrei scandal, ca nu-ti poti bea cafeaua?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
bre, da' ce "prioritati" de toata jena ai!!!!!!!!!!!
samburica
Postat pe 18 Februarie 2011 20:11
Ano. ti-am zis ca e incendiu
Iaca... in tandem
Ai vazut cum se pliaza???????????? agramat - agramatism "mumos!"
Vino fata cu apa...e cumplit....
Lasa-ne Ovi nene, ca suntem femei
dor72
Postat pe 18 Februarie 2011 21:28
De la: dor72, la data 2011-02-18 21:28:25Ano. ti-am zis ca e incendiu
Iaca... in tandem
Ai vazut cum se pliaza???????????? agramat - agramatism "mumos!"
Vino fata cu apa...e cumplit....
Lasa-ne Ovi nene, ca suntem femei

ce e mai durere de cap? nici p-asta nu-l gasesti in dictionare? ti-am zis eu ca nu stii unde sa cauti, ia incearca in dex, sa vezi la ce nivel de ignoranta te afli, cu limbile tale cu tot!
charmelen
Postat pe 18 Februarie 2011 22:06
Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vino fata cu apa aia odata....E parleala....
s-a intetit para.... lela ( regionalisme ardelenesti ... v. a crescut flacara aiurea)

E ca v-a fost DOR de mine?
FRUMOASELOR

Vii Ana?
dor72
Postat pe 18 Februarie 2011 22:20
De la: dor72, la data 2011-02-18 22:20:38Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vino fata cu apa aia odata....E parleala....
s-a intetit para.... lela ( regionalisme ardelenesti ... v. a crescut flacara aiurea)

E ca v-a fost DOR de mine?
FRUMOASELOR

Vii Ana?

Dupa cum i-am adineauri si tovarasei tale intru ignoranata, singura solutie ca sa nu gresesti, ar fi sa taci, dar cred ca-ti este imposibil sa te opresti. N-am intalnit pana acum nici un prost care sa nu sustina mortis ca el are dreptate si sa nu doreasca sa aiba ultimul cuvant cu orice pret.
La tine dorinta asta vad ca are dimensiuni patologice.
charmelen
Postat pe 18 Februarie 2011 22:37
Ai zis, ai zis, da' io nu mi-am dat seama ca vorbesti despre tine....
Iti faci portretul, frumoaso?
Din 5 in 5 minute?
Nu ma cert cu tine.
Tu te certi cu mine?
Acuma o sa dispar ca imi creste iar ratingul si nu mi-am propus.....
Spor, frumoaso!
dor72
Postat pe 18 Februarie 2011 22:44
bre, mi-a disparut postarea cea prima de azi!!!!!!!!!!!!!!!!
nu-i nimic, o repet! cat imi mai aduc aminte...... si zic esentialul! ;)

1.astia (si sar toti, ca au sau nu ce zice) se cearta numai cu o singura persoana.......cand apar 2, deja e mult pentru ei, paranoia se instaleaza si ajung sa creada ca "e una si aceeasi"!!!!! ......... de la 3 in sus nu mai stiu sa numere, cand e vorba de pareri diferite de ale lor! heheeeeeee
2. verbul, pentru care i-ati sarit in cap lui charm, apare chiar aici pe site, intr-un articol ...... nu zic, sa "nu fac reclama"! ;) ........sau poate asta sa fi fost motivul "disparitiei"?!
promisese cineva ceva, dar ......... doar atat!

asta zisesem...........deci, ce v-a deranjat, bre, la mesajul meu?!?!?!?!?
samburica e fata finuta, nu baga de fel cuvinte "de dat abuz"!!!!!!!!! d-alea care "dor"(nu, nu te-am strigat!), ca-s adevarate, mai mult ca sigur, ca nu se poate abtine
si mai mananca ea un "i" , da', in mare, sunt scrise corect!
ce-ati avut, de ce ati sters mesajul?!?!
samburica
Postat pe 18 Februarie 2011 23:18
plictisitor dezarmant de mocirla
floare_cu_colti
Postat pe 18 Februarie 2011 23:56
De la: samburica, la data 2011-02-18 20:11:37
De la: ameno, la data 2011-02-18 12:03:17femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste

bre, da' data trecuta ti-era copilul bolnav, striga dupa tine cu lacrimi in ochi, iar tu stateai "calare" pe forum, sa-mi numeri "crapaturile"!?!?!?!?
ca sa poti lovi un parinte care are copilul bolnav........spune multe ....fara pretentii pt asa oameni . or fi oameeeni?oare asa gandesc oamenii elevati ......dezumanizat si se bucura de boala unui copil ca sa loveasca parintele?
floare_cu_colti
Postat pe 19 Februarie 2011 00:00
dor,tarziu dar am venit.....
citesc si ma minunez....nu pot sa cred ca exista asemenea dobitoace pe pamant,hm...ce ma mir.....
incep sa dau dreptate unora,asta este o mocirla in care ele sunt invatate eu sunt proasta ca ma complac situatiei si uite asa devin ca ele....

fetelor faceti bors,spalati-va pe cap,un lucru mi-e clar sunteti dezgustatoare....incepeti chiar sa imi inspirati mila....
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 00:04
samburico fara coechpiera ta ch.....esti ca troaca porcilor....esti nula si stearsa totodata...
nu mai faceti pe atotstiutoarele,marele culte care dorm cu dex-ul sub cap,credeti-ma sunteti penibile,patetice si ati atins maxima nesimtirii.....

au fost ironii,au fost glume,au curs postari la 'sthol dar nu ati stiut sa intrati in jocul lor...
pe alina nu o atingeti voi cu nimic,poate duce multe,insa,nu bagati copii si nici bolile lor aici....
chiar ma dezgustati....

Ps:nu mai faceti pe desteptele incepeti sa demonstrati ca sunteti...
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 00:08
eu nu le ineleg ana de ce atata ura si inversunare ... ca sa verse atata venin
floare_cu_colti
Postat pe 19 Februarie 2011 00:11
floris,asta nu se cheama nici ura si nici inversunare....
pe mine cel putin num a pot atinge userii cu absolut nimic,nu au cum,imi sunt total indiferenti(unii)
e clara ci curata prostie,nu au ajuns inca la maturitate si doar asa se pot desfasura....

ma repet sunt crescute special,hranite adecvat in conditii optime de temperatura pentru a traii in mocirla...
lor asta le place,asa sunt invatate....
noi ce putem face??le citim si radem,noi intre noi,noi cu copii aratandu-le ce dementiale pot fi unele,noi cu sotii si tot asa....
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 00:15
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-19 00:00:56
De la: samburica, la data 2011-02-18 20:11:37

ca sa poti lovi un parinte care are copilul bolnav........spune multe ....fara pretentii pt asa oameni . or fi oameeeni?oare asa gandesc oamenii elevati ......dezumanizat si se bucura de boala unui copil ca sa loveasca parintele?

Iar ca un parinte sa scrie mascarii pe un forum si sa faca mishtouri ieftine, in timp ce ii plange copilul bolnav, cat de denaturat trebuie sa fie, asta de ce nu te intrebi?
Din dorinta de-a lovi in samburica cu orice pret, mai dai si tu una cu nuca in perete. Dar ai grija ca s-ar putea sa-ti crape acolo unde nu te astepti si sa te faci complet de rusinica.
charmelen
Postat pe 19 Februarie 2011 00:43

citesc si ma minunez....nu pot sa cred ca exista asemenea dobitoace pe pamant,hm...ce ma mir.....
charmelen
Postat pe 19 Februarie 2011 00:57
fetelor,maturizati-va.....
v-ati luat pe aici de toata lumea care nu a fost de acord cu voi,ati aruncat cu jigniri in stanga si in dreapta fara sa pese ca poate un user oarecare are varsta mamei voastre.....sunteti penibile...
ati facut circ si ne-ati oferit teatru gratuit,gata,mai luati o pauza.....

stiti care este greseala voastra enorma???ati luat-o prea personal ,trebuia sa intrati in jocul ironiilor si sa raspundeti macar pe jumatate la ele,nu ati stiut sa o faceti,poate cand veti creste mai mari veti avea mai multe sanse,desii, ma indoiesc....
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 01:00
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 01:00:51fetelor,maturizati-va.....
v-ati luat pe aici de toata lumea care nu a fost de acord cu voi,ati aruncat cu jigniri in stanga si in dreapta fara sa pese ca poate un user oarecare are varsta mamei voastre.....sunteti penibile...
ati facut circ si ne-ati oferit teatru gratuit,gata,mai luati o pauza.....

stiti care este greseala voastra enorma???ati luat-o prea personal ,trebuia sa intrati in jocul ironiilor si sa raspundeti macar pe jumatate la ele,nu ati stiut sa o faceti,poate cand veti creste mai mari veti avea mai multe sanse,desii, ma indoiesc....

Anoo...stii care e greseala ta? ca nu vezi barna din ochii tai...ci doar paiul din ochii altora...
Mai sa cred ca ti-ai tras singurica niste sfaturi...da' nu te duce pe tine mintea atat de mult cat sa le si urmezi...
Vorbesc din partea unuia care mai citeste forumul fara patimi si orgolii ,fara partiniri...si care se lasa dus doar de impresiile lasate de postarile fiecaruia...
markon
Postat pe 19 Februarie 2011 01:17
Ana! gata! ti-ai spus of-ul
Nu ai voie sa cobori!

Ai vazut ce talente am ?
Astea cand imi vad numele se zbarlesc ca matzele sub masa....
ma distreaza, de aia le-am trezit un pic
sa nu moara de veninul propriu
Merci Ano, focul era stins de la inceput,n-avea rost sa-ti pierzi timpul cu 2 paie de ovaz...
pardon! neghina
Hai pe alte toapice, ca prea le-am crescut tensiunea si le-oi avea pe constiinta
dor72
Postat pe 19 Februarie 2011 01:18
ntz,ntz,ntz dor
mai de ce ma starniti voi,eu care mi's asa cuminte,fina si delicata
era o scanteie parca o zarisem si eu dar...sa stins inainte d vreme
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 01:25
mai markon daca tocmai postarile mele ti-au atras tie atentia,daca tocmai ele ti-au zgariat retina inseamna ca este ceva de ele...
comparativ cu ''doamnele'' eu nu o sa incep sa urlu sau sa jignesc ca tu nu esti de acord cu mine sau x sau y.....este parerea voastra care since ma lasa maii ndiferenta.....
eu imi spun punctul de vedere si atat.....
anaROBERT
Postat pe 19 Februarie 2011 01:27
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 01:27:32mai markon daca tocmai postarile mele ti-au atras tie atentia,daca tocmai ele ti-au zgariat retina inseamna ca este ceva de ele...
comparativ cu ''doamnele'' eu nu o sa incep sa urlu sau sa jignesc ca tu nu esti de acord cu mine sau x sau y.....este parerea voastra care since ma lasa maii ndiferenta.....
eu imi spun punctul de vedere si atat.....

Ai vrea tu sa fie ceva de postarile tale...eu tocmai asta am subliniat...ca parca ar trebui sa-ti urmezi propriul sfat...
observi? remarca vine de la un barbat care nu este de partea cuiva...
Tu,probabil nu mai poti urla si jigni ca nu mai ai rezerve dupa cat ai facut-o in alte dati...
Sii...stai pe aproape...ma voi distra si cu alte "doamne"...cum le zici tu...
markon
Postat pe 19 Februarie 2011 01:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calea cea simpla! 9 De la: TaniaTita 19 Aprilie 2012 13:46
Casatorie religii diferite 18 De la: garbo_473806 11 Septembrie 2017 19:42
sa il iert sau nu..am gresit la subiect:D 4 De la: si_totusi 9 Iunie 2009 16:27
Nu stiu ce sa fac, sunt in impas 38 De la: sweety25 3 Iulie 2010 12:12
Putin ajutor... 15 De la: Lidiaolteanu 30 Noiembrie 2010 15:46
Setari Cookie-uri