faci cumva pe avocatul sau mi se pare mie??? citesc in tonul tau ceva de genul ''va iau eu la rand'''heii trezeste-te nu ti-a cerut nimeni parerea.... anyway...esti liber sa o faci,nu m-am ofuscat,insa,nu am ramas fara rezerve pentru ca nici acum si nici in alte dati la mine nu sa citit un vocabular de mahala,mi-am respectat mereu statutul de femeie.... tu nu pierde vremea,poate pe lumea cealalta vei fi un avocat bun asta daca acum ti-ai gresit cariera |
||
anaROBERT Postat pe 19 Februarie 2011 02:02 |
||
---|---|---|
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 02:02:01faci cumva pe avocatul sau mi se pare mie??? First...este un forum si nu trebuie sa vorbesc ca sa completez parerea cuiva... Second...vocabularul tau sufera de multe carente...nu ma face sa iti reproduc citate...incearca sa te respecti mai mult,daca ai astfel de pretentii... The third..u are nobody... |
||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 02:44 |
||
markon..... imi aduc aminte la de inceputul meu pe un forum(oarecare)cand eram si eu ca tine,mica si proasta,nu aveam ce comenta la rautatile altora si ma luam de gramatica si vocabularul altora..... ,evident pentru a ii scoate din sarite... asa si voi acum,spuneti ceva concret nu va mai luati de useri ca sunt agramati,ca vocabularul are mari carente.....ma repet v-ati gresit cariera... faceti ceva constructiv si lasati basinile de-o parte,aici nimeni nu va da premiu si nici statuie nu va ridica.... |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 19 Februarie 2011 11:23 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 11:23:15markon..... Tu, mica si proasta esti si acum...cand mi se stergeau postari si conturi pe forumul asta,tu nici nu existai... si sa iti marturisesc ceva...cu multe luni in urma,abia aparusei pe forum,am intrat si ti-am vazut pozele cu copilul...sotul...mama...si prima impresie pe care mi-ai facut-o a fost ca esti din neam de tigani...am zis ca poate ma insel....dar urmaridu-ti jargonul si tupeul murdar,m-ai convins...esti tziganca si la propriu...si la figurat... |
||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 11:56 |
||
pe forumul asta sunt de mai bine de un an,pozele mele niciodata nu au fost facute publice,mereu la privat......minciuna,prostia si penibilul te inconjoara.... sa recunosc,mi-ar fi placut sa fiu tiganca....acum ti-as fi vorbit probabil exact cum meriti,dar,eu niciodata nu ma cobor la nivelul celor ca tine ar insemna sa innot in aceiasi voma.... nu pot face altceva decat sa rad.....si crede-ma chiar ma amuzi la maxim..... |
||
anaROBERT Postat pe 19 Februarie 2011 12:05 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 12:05:03pe forumul asta sunt de mai bine de un an,pozele mele niciodata nu au fost facute publice,mereu la privat......minciuna,prostia si penibilul te inconjoara.... daca nu ti-as fi vazut pozele as fi stiut de copil ,de barbat ,de mama, ca erau printre pozele tale?inteligento... tu deja inoti in voma ta...tziganco de constanta...aceleasi replici folosesti de fiecare data...nici o postare de doamne-ajuta...esti limitata.. si cu asta...ignor total... |
||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 14:48 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-02-19 12:05:03pe forumul asta sunt de mai bine de un an,pozele mele ....... "de mai bine de un an"?!?! ia mai calculeaza tu o data! si inca o data! ok, acum lasa degetelele si incearca si cu un calculator, pentru siguranta (noi citim "raspuns corect")! iar te folosesti de ceva ce nu intelegi! ano, ma faci sa-ti deschid topic cu "perlute"!!!!!!!!!! ce-i cu "insistenta" asta de .......... libelula? tu chiar vrei sa-i imiti pe toti de pe forumul asta?!?! si-as mai zice, bre, da' mi-e rusine sa te intrerup ......... de zici ca te amuzi asa la maxim! pffffffffff |
||
samburica Postat pe 19 Februarie 2011 16:51 |
||
De la: charmelen, la data 2011-02-19 00:43:11De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-19 00:00:56De la: samburica, la data 2011-02-18 20:11:37ca sa poti lovi un parinte care are copilul bolnav........spune multe ....fara pretentii pt asa oameni . or fi oameeeni?oare asa gandesc oamenii elevati ......dezumanizat si se bucura de boala unui copil ca sa loveasca parintele?De la: ameno, la data 2011-02-18 12:03:17femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste auziti desteptelor!cand o sa va caut eu sa va cer ajutor pe cat tine sanatatea copilului meu atunci sa deschideti gura referitor la el! daca eu va umplu de rahat eventual cu mine incercati sa faceti acelasi lucru.CLAR! faptul ca vorbiti de copilul cuiva (nu neaparat al meu) se vede clar cat de idioate puteti fi. Samburico tie ti-am mai spus...daca vrei sa ne luptam intra cu adevaratul cont, 'tuti baticul in barba, nu ma lua cu conturi fantoma. apropos l-ai invatat pe al mic sa-si scoata degetul din gura???? CHHHH ai dreptate stau pe forum in timp ce copilul are febra ai uitat sa precizezi ca l-am si legat de calorifer ca masura de siguranta. culmea cand sunt online nu reusiti sa-mi suflati in popou, doar in lipsa. Tot in lipsa va zic si eu HAI SICTIR!!!! floare nu-ti bate capul cu cine ii pute gura! |
||
ameno Postat pe 19 Februarie 2011 17:41 |
||
De la: samburica, la data 2011-02-18 20:11:37De la: ameno, la data 2011-02-18 12:03:17femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste cauta te rog si postarea unde urlam in gura mare ca mi-e plodul bolnav asa numa sa nu mor proasta! pana atunci vorba lui Si_totusi............VALEA CA PUTZI!!! |
||
ameno Postat pe 19 Februarie 2011 17:43 |
||
doamne cum va adunati ca babele pe ulita cu o punga de semninte in brate,cu sortul legat de gat si baticul in cap... deja mi-e scarba sa mai postez mesaje pentru niste persoane care sunt scarbite de propria viata..... vorba fetelor:HAI SICTIR! |
||
anaROBERT Postat pe 19 Februarie 2011 18:22 |
||
bre, da' ce "prioritati" de toata jena ai!!!!!!!!!!! [/quote] ca sa auziti desteptelor!cand o sa va caut eu sa va cer ajutor pe cat tine sanatatea copilului meu atunci sa deschideti gura referitor la el! daca eu va umplu de rahat eventual cu mine incercati sa faceti acelasi lucru.CLAR! faptul ca vorbiti de copilul cuiva (nu neaparat al meu) se vede clar cat de idioate puteti fi. Samburico tie ti-am mai spus...daca vrei sa ne luptam intra cu adevaratul cont, 'tuti baticul in barba, nu ma lua cu conturi fantoma. apropos l-ai invatat pe al mic sa-si scoata degetul din gura???? CHHHH ai dreptate stau pe forum in timp ce copilul are febra ai uitat sa precizezi ca l-am si legat de calorifer ca masura de siguranta. culmea cand sunt online nu reusiti sa-mi suflati in popou, doar in lipsa. Tot in lipsa va zic si eu HAI SICTIR!!!! floare nu-ti bate capul cu cine ii pute gura![/quote] Stai calm mai travestitule, eu n-am facut nici o aluzie la copilul tau, ci doar la ce inseamna sa fii un parinte denaturat. Mai citeste odata ce-am scris, si nu te mai repezi sa raspunzi infierbantat ca proasta la maritat. Eu nu caut sa umplu pe nimeni de rahat, asta-i obicei de tiganca, tu si Analfabeta va tot faceti de kko incercand sa-i manjiti pe altii, cred c-ati petrecut prea mult in satra. In plus, nu cred ca ar putea cineva sa te umple de rahat, mai escherichia coli, avand in vedere ca esti plin pana-n gat si dai pe-afara la fiecare postare. |
||
charmelen Postat pe 19 Februarie 2011 19:08 |
||
pt anemo, ana lasati acest topic sa moara. nu se merita, pentru restul samburica, ch si altii cautati alt forum unde sa va balacariti. | ||
anmari Postat pe 19 Februarie 2011 19:25 |
||
De la: anmari, la data 2011-02-19 19:25:02pt anemo, ana lasati acest topic sa moara. nu se merita, pentru restul samburica, ch si altii cautati alt forum unde sa va balacariti. ti-ai si gasit pe cine sa sfatuiesti sa "lase" !!!!!!!!!!!!!!! dar poate chiar vor inceta ........io-s optimista de fel...........chiar si-n situatii d-astea! cat despre "balacareala", bre, cu cat mai multi, cu-atat mai distractiv, asa ar fi normal! |
||
samburica Postat pe 19 Februarie 2011 22:21 |
||
De la: ameno, la data 2011-02-19 17:43:53De la: samburica, la data 2011-02-18 20:11:37De la: ameno, la data 2011-02-18 12:03:17femeie mai ia si tu o pauza...ce draq...vreau sa-mi beu cafeau-n liniste ........DA' CE-S IO, BRE, CURIERUL VOSTRU?!?!?!?!? scrie pe mine "the transporter 10"? ca ma enervez si eu acum!!!!!!!!! eiiiiiiiiiiiiii............ "tuti baticul in barba"? te enervashi rau, era mult prea adevarat, scurt si la obiect, nu? de copil chiar n-am zis nimic de rau! si nici nu m-am bucurat (habar n-am de unde a scos-o aia, da' sa posteze si ea ceva......)! departe de mine gandul sa ma iau sau sa rad de copilasi, ii consider minunati pe toti, fara nici o exceptie! nici rasista nu mai sunt, cand vine vorba de copii! ......... si TOCMAI D-AIA, eu la tine "tipam", ca m-ai socat cu prioritatile tale absurde! am zis doar "de toata jena", da' am gandit-o mult, cu mult, mult mai rau! o tin in continuare pentru mine, ca mi-e rusine s-o zic aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca "mori tu proasta" sau nu (da' e putin probabil ), nu e vina mea, bre! ;) iti dau o sansa, totusi, ca tot zici ca "depinde" de mine ....... evident ca nu ma duc "in cautari", iti pot spune din memorie (ca am ramas interzisa atunci, am citit de 10 ori si tot nu-mi venea sa cred!): era un topic gen "femeile si barbatii gandesc la fel", eu am scris pe pagina 2, la subiect. imediat mi-a sarit pfffff in ceafa (ca n-am vrut eu sa pun niste ghilimele, nici acum nu vreau ;) ) si apoi ai "insistat" si mata, in paginile urmatoare...........du-te acolo si uimeste-te! ingretoseaza-te! ps: n-am inteles ce-ai vrut sa zici/faci cu "deget"-ul ala, dar ...... "exista un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mamica il are la ea acasa", mi-a placut enorm si o simt din plin! mamele perfecte sunt mai rare si sunt DOAR cele care-si dau toata silinta sa aibe grija de ei, peste masura puterilor lor! si mai ales cand sunt bolnaviori!!!!!!!! DA' MATALE ITI PASA MAI MULT DE CUM ALUNECA CAFEAUA, BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
samburica Postat pe 19 Februarie 2011 22:47 |
||
Pe cine nu lasi sa moara - nu te lasa sa traiesti... | ||
Allegra Postat pe 19 Februarie 2011 22:52 |
||
TURB!! DE CE PE ACEST GARBO,, NU SE POSTEAZA TOT CE SCRIEM????!!!!!!!!!!!!!!!AM DESCHIS O TEMA SI MI AU PUS JUMATATE POSTAREA!!!!! SI NU SCRIU MURDAR!! A SCRIE ::PROSTI:: ESTE MAI INDECENT DECAT TEMA UNUIA DE A SI BAGA MEMBRU IN GURA ...UNUI POSTANT????????!!!!!!!!!!!!!!!CE PARERE AVETI??????????!!!!!!!!!!! V I SE PARE JUST???!!!!!!!!!!!!!! DA?????? AU BA!!!!!!!!! |
||
Jojolin Postat pe 20 Februarie 2011 09:13 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:13:03 TURB!! DE CE PE ACEST GARBO,, NU SE POSTEAZA TOT CE SCRIEM????!!!!!!!!!!!!!!!AM DESCHIS O TEMA SI MI AU PUS JUMATATE POSTAREA!!!!! SI NU SCRIU MURDAR!! A SCRIE ::PROSTI:: ESTE MAI INDECENT DECAT TEMA UNUIA DE A SI BAGA MEMBRU IN GURA ...UNUI POSTANT????????!!!!!!!!!!!!!!!CE PARERE AVETI??????????!!!!!!!!!!!/.......................... LA |
||
Jojolin Postat pe 20 Februarie 2011 09:15 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:15:25??????????????????????? CE???????????????????????????????????De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:13:03 TURB!! DE CE PE ACEST GARBO,, NU SE POSTEAZA TOT CE SCRIEM????!!!!!!!!!!!!!!!AM DESCHIS O TEMA SI MI AU PUS JUMATATE POSTAREA!!!!! SI NU SCRIU MURDAR!! A SCRIE ::PROSTI:: ESTE MAI INDECENT DECAT TEMA UNUIA DE A SI BAGA MEMBRU IN GURA ...UNUI POSTANT????????!!!!!!!!!!!!!!!CE PARERE AVETI??????????!!!!!!!!!!!/.......................... IAR TAIATI???????????????????? DIN |
||
Jojolin Postat pe 20 Februarie 2011 09:17 |
||
Samburica eu sfatuiesc numai daca vreau eu si pe cine imi este prieten. Daca iti place balacareala si vrei mai multi atunci spor la dans in mocirla. O zi buna iti doresc. | ||
anmari Postat pe 20 Februarie 2011 11:46 |
||
De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:17:46De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:15:25??????????????????????????????????????????????????????De la: Jojolin, la data 2011-02-20 09:13:03 :) :))))))))))))) hai, bre, ca mi-a trecut tot cheful de scandal, dupa ce ti-am citit mesajele!!!!!!!!! ia o bere de la mine, ca m-ai facut sa rad! nu stiu care-i problema, dar nu cred ca din cauza cuvintelor folosite nu-ti ia tie mesajul intreg. e aici "un papirus" intreg, s-au postat toate fara probleme. plus de asta, e si topic de scandal, deci erai sigur si pe subiect! ;) n-or fi fost ei in toane bune .....mai incearca! |
||
samburica Postat pe 20 Februarie 2011 13:21 |
||
........mi-a trecut cheful si totusi........... anmari, mie imi suna a sfat, "lasati"-ul ala ma convinge! ;) ....... dar poate tu chiar le ordonai! hehe cat despre prieteni ....... spune-mi cine sunt, ca sa-ti spun cine esti, nu? si m-ai convins si cu asta! ;) tot din politete, merci pentru "spor"-ul ala, dar nu e dans (p-ala il fac de placere), ci aerobic! si e doar pentru mentinerea in forma! ;) :) ......... in ziua de azi, cam e nevoie! |
||
samburica Postat pe 20 Februarie 2011 13:26 |
||
ALTA LOCALITATE aerobic in mocirla????????????????? cred si io ca gafai..... nu esti in forma deloc...mai degraba , vorba moldo-ardeleanului: di-forma |
||
dor72 Postat pe 20 Februarie 2011 16:19 |
||
De la: anmari, la data 2011-02-19 19:25:02pt anemo, ana lasati acest topic sa moara. nu se merita, pentru restul samburica, ch si altii cautati alt forum unde sa va balacariti. tu pana la urma sti ca ai dreptate??? am vazut ca nu se poate.....ma opresc.... in lumea asta,in spatele unor avatare le lasam in pace,nu avem cu cine....in viata lor de zi cu zi,alaturi de familie,prieteni,cunostiinte mi-e mila de ele si de cum sunt tratate,dar......cum iti asterni asa dormi |
||
anaROBERT Postat pe 20 Februarie 2011 23:54 |
||
corect, Ana nu se merita sa te enervezi, sa le dai importanta, cred ca asta vor pentru ca poate in viata reala nu pot da replica atat de murdar cum il dau pe acest topic si forum. | ||
anmari Postat pe 21 Februarie 2011 10:24 |
||
De la: charmelen, la data 2011-02-19 00:57:22esti exemplul perfect . |
||
floare_cu_colti Postat pe 21 Februarie 2011 14:00 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-21 14:00:16De la: charmelen, la data 2011-02-19 00:57:22esti exemplul perfect . coltzoasoooooooo..........cum o descoperishi...bre`? nu trebuia sa spui ca....e si....perfecta... sa vezi cati o vor copia...din dorintza de a deveni...si ei/ele....perfecti!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2011 14:49 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-21 14:00:16De la: charmelen, la data 2011-02-19 00:57:22esti exemplul perfect . parerea ta, subiectiva, oricum nu era fraza mea ci a Analfabetei, care are tulburari de autoperceptie pe motiva de barna bine proptita in ochi: bineinteles ca este greu atat pentru ea cat si pentru altii cu acelasi nivel "intelectual" special sa sesizeze o constructie ironica; in orice caz, eu nu jignesc animalele comparandu-le cu tine sau cu alti luseri. |
||
charmelen Postat pe 21 Februarie 2011 14:50 |
||
ch,ma ilasa bre mahalagismele,nu vezi ca te faci de ras.... eu inteleg,odata,de doua ori dar tu continuii la nesfarsit....si crede-ma animalele sunt mult mai destepte ca tine,le-ai facut de ras si pe ele saracele comparandu-te cu ele.... ce penibila esti |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 16:11 |
||
De la: anmari, la data 2011-02-21 10:24:35corect, Ana nu se merita sa te enervezi, sa le dai importanta, cred ca asta vor pentru ca poate in viata reala nu pot da replica atat de murdar cum il dau pe acest topic si forum. iubita,crede-ma eu nici nu ma cobor la nivelul lor,ma amuza atat de tare incat nu imi inspira decat mila.... mai,sa fim realisti e greu sa fi ca ele,e totusi o problema care doare...... saracele..... |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 16:12 |
||
Asta nu-i topic,e ring de K1,frate |
||
tatoo Postat pe 21 Februarie 2011 16:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 45 | De la: tutankhamon 12 Iunie 2009 23:40 |
MAI EXISTA ROMANTISM? | 15 | De la: preciouss 3 Decembrie 2009 19:29 |
Antibiotice in sarcina | 4 | De la: garbo_384649 7 Octombrie 2013 22:45 |
|
||
Svetlana | 66 | De la: tutankhamon 20 Decembrie 2009 21:57 |
Casatoria dintre un barbat musulman si o femeie crestina | 2 | De la: tutankhamon 6 Decembrie 2009 15:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară