Subiect pentru cei pusi mereu pe scandal...

M�! Voi v� iombi�i!
Nu matale, Tatoo, cu Dor, ci Dor �i Ana pe de o parte, cu samburica si charmelen de cealalt� parte.

Sindromu' Stockholm, nu alta!
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 21:57
Da' nu sunt deloc nervos,nu vezi ce privire galesoaia am?
Aveam la bloc o vecina ...doamna Gales si toti ii ziceau"Galesoaia"
tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 21:59

Nooooo,nu se poate Stockholm,ca la ele e reciproc.Ala e cu "calaul" si victima.
tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 22:03
Buuuueeeey,ce-i bai cu mesajele astea?Apar cand vor ele?Zburda pe aici aiurea!
Cand l-am scris eu,si cand a aparut el!!!!
Nea Thorele,n-ai putut sa te abtii,trebuia sa ne bagi si pe noi olecutza,ashei?
Da,noi nu ne-am prins!
tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 22:07
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 22:10
De la: tatoo, la data 2011-02-22 22:03:07
Nooooo,nu se poate Stockholm,ca la ele e reciproc.Ala e cu "calaul" si victima.

Nu e reciproc decat raspunsul, sentimentele, deloc
Io ii iombesc pe toti de pe-aici ( ce sa faci daca am si io un sot cum zise caisa... )
Si tare ma ma distrez... numa ca imi pare rau ca pretenele mele ma iau pre in serios, nici nu credeam ca am atat influenta, cre' ca's paranormala ( da nici normala nu's, ase-i)

nu am aliati pe-aici, spre deosebire de ch ; Ana s-a intamplat sa intervina de cateva ori si am vazut ca au deja puseuri cand aud de ea...si mai administram adrenalina
dor72
Postat pe 22 Februarie 2011 22:12

Vazusi ce cumintel e again-ul? Nici pe-acolo n-a trecut
tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 22:17
"pe-acolo", adica pe unde?
Thor_again
Postat pe 22 Februarie 2011 22:32
De la: tatoo, la data 2011-02-22 21:45:06 Charmelen,nu-ti mai fa remorca din postarile mele si nu le mai orienta spre interesele tale.
N-am spus niciodata ca sunt de acord cu ideile tale,nu ma lua aliat cu forta.
Acu eu as zice si aia cu asmutitul,ca mi.a trecut si mie prin cap,dar nu par pampalau,Dorulet,daca ai zis-o inaintea mea?
Si...Charmelen,nu sunt deloc inteligent,cum spui,dovada o fac chiar acum,neintelegand despre ce vorbeati voi.
Si nu incepe alta disputa,eu imi iau jucariile si plec.

Aaaaa,poate imi spui cand ne-a asmutit Dor,pe mine si pe Ana,ca eu n-am vazut asa ceva.

Arata-mi domnule unde-s postarile tale din care mi-am facut remorca si le mananc.
Nu te-am citat absolut deloc, pana la postarea anterioara cu 796 si cu totul off topic, dar poate ca n-ai vazut asa ceva, dupa cum n-ai vazut ca nu eu ti-am zis sa nu fii pampalau sau ca nu esti fi inteligent, dar daca tu nu vezi clar cine-a scris si ce-a scris, cum vei putea sa intelegi si de ce-a scris.
In postarea cu asmutitul ma refeream la Dor, careia ii place sa asmuta forumistii unii impotriva altora si ca te-a provocat pe tine si pe Ana sa va luati la harta cu mine, dar n-ai intrat in jocul ei. (ia mergi vreo 2-3 pagini in urma si citeste cu atentie mare toate postarile si mai reflecteaza un pic, esti Gore nu fi Goe!)
Dorulet a sarit cu asmutitul, si cu zi-i lui Ch astea, zi-i ca tu nu esti caine, bla bla, "nu-mi plac pampalaii", iar tu ai picat in plasa ei ca un adevarat hm...barbat.
Vezi ca sunt politicoasa, ba chiar iti fac un serviciu, aratandu-ti cum manipuleaza femeile. La Dor procedeul este foarte vizibil si chiar grosier, cred ca originile isi spun cuvantul, e la prima generatie in pantofi.

charmelen
Postat pe 22 Februarie 2011 22:34
tatoo i-ai cazut cu tronc... hodoronc tronc... șhow pe ea!
aproape ca imi vine sa cred ca in spatele farmecului (CH) e un barbat misogin
altfel nu se eSplica

Iaca ce freza ti-a facut! ( e prea deasa peria )
Nu stii tu Gore ca nu tre' sa vorbesti cu taranii? Inca n-am pantofi...ninge
Ia vorbeste tu cu scol (it) (arit) ele
o sa supravietuiesc...
offffffffff

P.S. unde mi-e abtipildu?
dor72
Postat pe 22 Februarie 2011 22:49

Ma bagarati la mijloc....

"Ma iubeste femeeeile si e moarte dupe miiine..."

Nu dati !!!

Ia,fetele,gata! Am vazut un topic cu Ecaterina Teodoroiu,roiuuu!Haideti sa vedem ce-i cu el,ca-i deschis de Xena,pare-mi-se.

tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 23:10
te iombeste tare, daca a ajuns sa imi zica dorulet ca sa iti intre in gratii
e semn clar. Ia-o! usurel, sa nu o dai pe spate...sau ai dat-o deja

cine te-a bagat bre la mijloc? te-ai varat... in valuri ( am zis io ca nu esti pampalau )
si cum te-am mai invaluit io...si cum nu intelegi tu...
vere, de data asta e fara scapare
dor72
Postat pe 22 Februarie 2011 23:15

Daaaa,nica nu stiu.

Haideti la Lupty!

A,stai asa,asta sa fi fost?"nica nu stii"?Gata,nu mai zic nica,sa nu trezesc iar ...

tatoo
Postat pe 22 Februarie 2011 23:21
Ba, tu esti curios rau...
nu, nu asta era, deloc
da las' ca-ti spun io
nica nu stii
dac nu-i 796 nu ma-ntereseaza
dor72
Postat pe 22 Februarie 2011 23:25
De la: charmelen, la data 2011-02-21 14:50:53
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-21 14:00:16
De la: charmelen, la data 2011-02-19 00:57:22
citesc si ma minunez....nu pot sa cred ca exista asemenea dobitoace pe pamant,hm...ce ma mir.....
esti exemplul perfect .

parerea ta, subiectiva, oricum nu era fraza mea ci a Analfabetei, care are tulburari de autoperceptie pe motiva de barna bine proptita in ochi: bineinteles ca este greu atat pentru ea cat si pentru altii cu acelasi nivel "intelectual" special sa sesizeze o constructie ironica; in orice caz, eu nu jignesc animalele comparandu-le cu tine sau cu alti luseri.
dap !un exemplu de user elevat
floare_cu_colti
Postat pe 22 Februarie 2011 23:32
ch,mai poti?inca nu ai obosit???
pe mine nu ma poate ''asmutii''nimeni draga,eu sunt propria mea stapana,eu comand eu exect....si atat.....
nu eu am intrat in polemici cu tine ci tu cu noi....
am incercat ampoulea sa te fac sa intelegi ca nu ne vei atinge cu jignirile tale,tu ai continuat sa o faci tot mai strident semnalizand astfel cat cantareste prostia la tine....

anyway...tot inainte,e verde continuu la tine....
anaROBERT
Postat pe 23 Februarie 2011 00:11
De la: dor72, la data 2011-02-22 22:49:57tatoo i-ai cazut cu tronc... hodoronc tronc... șhow pe ea!
aproape ca imi vine sa cred ca in spatele farmecului (CH) e un barbat misogin
altfel nu se eSplica

Iaca ce freza ti-a facut! ( e prea deasa peria )
Nu stii tu Gore ca nu tre' sa vorbesti cu taranii? Inca n-am pantofi...ninge
Ia vorbeste tu cu scol (it) (arit) ele
o sa supravietuiesc...
offffffffff

P.S. unde mi-e abtipildu?

Multe nu se eSplica la tine bre, nici cui incumba (hi hi) si nici cum unui barbat misogin ar trebui sa-i placa de un alt barbat (probabil pentru tine homosexual si gay sunt sinonime) , si nici cum a ajuns toata Romania francofona (adica are ca a doua limba de stat franceza) la fel ca unele tarisoare din Africa, Martinica si Reunionul. Azi maine o sa te intrebi daca mai suntem cumva in Europa si nu in Africa sau ailleurs si daca n-am fost si noi vreo colonie vorbitoare de limba lui Voltaire inca de pe vremea lui Stefan cel Mare (pardon, Etienne le Grand).
Curat personaj de fabula franco-afoana asta de Dor Ghebos, galagioasa, impaunata si semidocta, precum Gaita lui de la Fontaine.
charmelen
Postat pe 23 Februarie 2011 21:06
Ia mai vezi tu putin cate tipuri de tari sunt numite francofone
4 tipuri, ce zici... mai sunt si tari unde se studiaza la scoala, in altele este...las' ca stii tu
Te-ai racorit?
dor72
Postat pe 23 Februarie 2011 21:17
De la: anaROBERT, la data 2011-02-23 00:11:01ch,mai poti?inca nu ai obosit???
pe mine nu ma poate ''asmutii''nimeni draga,eu sunt propria mea stapana,eu comand eu exect....si atat.....
nu eu am intrat in polemici cu tine ci tu cu noi....
am incercat ampoulea sa te fac sa intelegi ca nu ne vei atinge cu jignirile tale,tu ai continuat sa o faci tot mai strident semnalizand astfel cat cantareste prostia la tine....

anyway...tot inainte,e verde continuu la tine....

Si iaca si maimuta, cum raspunde iute 'zent la chemarea dorului nebun, (nu, Tatoo pe bune asta nu-i nici o aluzie; tu m-ai convins deja ca esti un hominid bine evoluat si usor de dresat, desi nu genul meu, nu te agita).
Pai daca tu esti propria stapana si tu comanzi, tu exect de ce nu-ti comanzi tu si un stanga-imprejur si eject, mai Ana Mazareana, ca sa nu te mai strofoci asa 'ampoulea sa arati la tot web'ul ce doamna fina si educata esti.
charmelen
Postat pe 23 Februarie 2011 21:21
Esti invidioasa?
dor72
Postat pe 23 Februarie 2011 21:41
De la: dor72, la data 2011-02-23 21:17:48Ia mai vezi tu putin cate tipuri de tari sunt numite francofone
4 tipuri, ce zici... mai sunt si tari unde se studiaza la scoala, in altele este...las' ca stii tu
Te-ai racorit?

Ia vezi tu mai mult ce tipuri de tari sunt numite francofone. Eu am facut studii universitare si post-universitare la Paris si am completat destule formulare administrative ca sa stiu prea bine ca Romania nu este o tara francofona. Nu stiu pe unde ai invatat tu si cine ti-a bagat in cap ca o tara francofona e una in care se studiaza franceza la scoala> Dar si in cazul asta Romania ar fi mai curand o tara anglofona, dupa ce a fost in timpul comunismului una rusofona.
Mai bine zi tu repede, fara sa cauti mult pe Google, care-i diferenta intre DOM si TOM, si care tari sunt DOM si care TOM si cum e cazul cu la Corse. Si ai grija sa nu bati campii sau marile prea mult ca-l chem pe frantuzu' de barbatu meu sa ne arbitreze (un Fran�ais de souche cu particule si armoirie, nu vreun francofon de Romanica).
Daca tu crezi ca toata Romania e francofona pentru ca cca 30'/. din elevi termina liceul cu un nivel de faux-debutant in aceasta limba, inseamna ca ei viziuni mai ceva decat Jehanne d'Arc despre viitorul francofil al tarii noastre> Azi maine poate ne trezim si noi macar in TOM daca nu in DOM
Cum de nu te-o fi descoperit Basescu ca sa te puna sa-l convingi pe Sarkozy sa ne accepte mai repede in Schengen cu rromi cu tot, ca doar si ei sunt francofoni, nu-i asa?
charmelen
Postat pe 23 Februarie 2011 22:35
[quote name='surd, da' bagacios! si inca un fluturas' date='2011-02-22 21:57:00']M�! Voi v� iombi�i! ........ Dor �i Ana pe de o parte, cu samburica si charmelen de cealalt� parte : [/quote]
nu numai ca ma "cuplara", da' imi schimbara si preferintele ....... bre, voua de la "ciocolata" aia vi se trage!!!!!!!!
offffff, batranetea asta, ce poa' sa faca din om!!!!!!!!!

ps: n-au vrut astia sa ia si profilele citate, pfffff, da' le scriu in ps ;)...... anume mosulica surd, da' bagacios! si unu' de-si flutura ...-ul!
samburica
Postat pe 24 Februarie 2011 00:36
De la: anaROBERT, la data 2011-02-23 00:11:01ch,mai poti?inca nu ai obosit???...

incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!! altceva chiar nu mai stie fata asta!!!!!!!!
da' tu mai poti sa "mai poti"?!
eu nu mai pot .......... sa cred ca se poate asa ceva, adica sa existi tu! si sa mai fii si mandra de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in fine, eu recunosc.......DA, PE MINE M-AI OBOSIT! da' rau de tot! esti incredibil de anosta!
samburica
Postat pe 24 Februarie 2011 00:46
De la: dor72, la data 2011-02-22 22:49:57 .........

ce sa mai citez, ca iar imparte asta carti!!!!!!!!!!

si sa mori de ras, nu alta .......cat de repede-si scoate ea "silicoanele"-n fata, cand vede un "mascul" la orizont! hehe
il vrajeste ea in stilul ei caracteristic .... probabil ca la pensionari are "efect"! ........ii zice de bine si de mama-sa (si de cele 10 pisici ale ei) si s-a scos fata!
mda, specimen de femeie!

ps: dor, tu direct de la sectia agitati ajungi aici pe forum?! zau c-asa pari!
eu nu m-agit deloc, zic ce am de zis si mai bag si eu un maimutoi ..... la plezneala! ;) hehe
insa mata nu esti in stare sa faci o fraza si sa numeri pan' la 10 inainte! ia-o, maica, mai usor, ca deja "galopezi" pe-aici ....... si eu TE aud numai "onc-onc-onc ..... ca-ca-ca.......ge-ge-ge.......etc-etc-etc........" fara numar, fara numar, intelegi matale! ;)
pffffffff
samburica
Postat pe 24 Februarie 2011 01:01
floare_cu_colti
Postat pe 24 Februarie 2011 01:48
mama ce adunatura de zdrente!
asta-i forumul gunoaielor si al scursurilor sociale.
the_voice
Postat pe 24 Februarie 2011 06:23
De la: the_voice, la data 2011-02-24 06:23:03mama ce adunatura de zdrente!

.......... si ce mult imi place mie cand "se saluta" intre ele!!!!!!!!!!!!!! ...... cum cine? "scursurile" alea de se vor ironice, bre!
da' noroc ca-i topic de scandal!!!!!!!!!!!!! uffff, ca ma speriasem

ps: nu e prima data cand observ ca astia "se recunosc" doar dupa ce si-o primesc si ei frumos in nasuc, in exact acelasi "stil ironic" folosit de ei (ba cateodata chiar mai finut!) ........... in rest, cica ar fi ............normali?!?!?!?!? pffff
samburica
Postat pe 24 Februarie 2011 07:20

Iaca si vidanjorul cu aspiratorul. Fugi repede d-aci, bre, sa nu te murdaresti, sau mai rau sa te trezesti cu blana zdrentze.
charmelen
Postat pe 24 Februarie 2011 12:02

...vad ca te regasesti in ceea ce scrii
oricum, noi iti uram un calduros bun venit, zdreanta simpatica ce esti
scumpa31
Postat pe 24 Februarie 2011 12:21
dap din nou un om elevat .
floare_cu_colti
Postat pe 24 Februarie 2011 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
(ne)firescul 42 De la: dan120768 28 Noiembrie 2013 13:17
sunt intr-o mare dilema - Ajutor 12 De la: caroline87 28 Mai 2012 14:33
Mecanismele alegerii (interpretare tratat A. Adler) 9 De la: garbo_462667 8 Februarie 2017 09:02
Povestea mea... 543 De la: byby2 12 Martie 2010 10:53
indragostit vesnic de aceeasi femeie 210 De la: quasaria 22 Noiembrie 2009 22:52
Setari Cookie-uri