fetelor, sotul meu trebuie sa faca o electromiograma. am primit noi o recomandare, insa nu suntem f incantati. daca stiti in Bucuresti clinici unde se poate face aceasta electromiograma, va rog frumos sa imi spuineti |
||
Ariad Postat pe 3 Februarie 2011 16:20 |
||
---|---|---|
De la: Ariad, la data 2011-02-03 16:20:00fetelor,>>>LA SPITALUL DE URGENTA ,etj.5 ,DOCTOR BRATISTEANU . |
||
garbo001084 Postat pe 4 Februarie 2011 13:31 |
||
buna ziua raspunsul anterior cu spitalul de urgenta dr bratisteanu nu este valabil dr se numeste bradisteanu iar electromiograma nu este acelasi lucru cu electrocardiograma se efectueaza la un spital de neurologie deci cel mai bine la spitalul bagdasar arseni la neurologie sau la o policlinica particulara la cabinet de neurologie |
||
|
||
mariana_vladu Postat pe 8 Februarie 2011 10:18 |
||
BUNA SEARA!! Personal am facut ELECTROMIOGRAMA ( EMG ),la spitalul nr.9 COLENTINA !! Electromiograma se face persoanelor suspecte de atrofierea sistemului nervos si poate fi PIRAMIDAL (pentru partea stanga sau partea dreapta a corpului,sau BIPIRAMIDALA,cazul meu ( PENTRU AMBELE PARTI ALE CORPULUI ) Din pacate este o afectiune MORTALA SI DE NEVINDECAT !! Tot la acest spital erau si internati cu aceasta afectiune.Personal am dus acasa,un bolnav care nu a supravietuit! Dar nu va panicati!!! Pentru ca sunt si simptome secundare,care la EMG sunt descoperite si pacientul nu va avea de ce sa se teama !! NUMAI REZULTATUL TESTULUI EMG,este decisiv !!! EU AM AVUT SMPTOM SECUNDAR si nu am probleme!! DECI : SPITALUL NR.9 COLENTINA-BUCURESTI,in acea vreme,SINGURUL SPITAL care realiza EMG. Va doresc MULT SUCCES si multa sanatate!! DATI TELEFON LA ACEST SPITAL !!! |
||
garbo093568 Postat pe 13 Februarie 2011 18:20 |
||
imi pare rau pt afectiunea dvs. in cazul meu insa nu acesta este diagnosticul pt care trebuie sa fac aceasta analiza. multumesc pt infos fetelor! |
||
Ariad Postat pe 15 Februarie 2011 21:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
electromiograma - ajutor va rog | 6 | De la: casiopeea 22 Februarie 2011 07:20 |
spuneti-mi va rog | 19 | De la: LILO 5 Martie 2010 05:52 |
operatie cataracta esuata | 1 | De la: calla 28 Noiembrie 2010 15:31 |
|
||
a inceput campania Zepter international pentru sanatate si frumusete | 2 | De la: nazirra 16 August 2010 15:35 |
CHIRURGIE PLASTICA | 13 | De la: anisoaraf 24 Martie 2010 17:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară