offf.....!!!!!!

Frate,nu ma mai insor la anu-n mai!
Daca asa se poarta o sotie care-si iubeste sotul,mai bine ma lipsesc.
Pai atunci aia care nu-l iubeste????
tatoo
Postat pe 18 Februarie 2011 18:38
nu ......nu cred io ca nu ai fost inteligent sa alegi una buna .Daca ai deschis bine ochii ,te poti insura
floare_cu_colti
Postat pe 18 Februarie 2011 18:53
"..Daca ai deschis bine ochii ,.."

..sa poata arunca cu praf..
roby_cado
Postat pe 18 Februarie 2011 20:14
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-18 18:53:18 nu ......nu cred io ca nu ai fost inteligent sa alegi una buna .Daca ai deschis bine ochii ,te poti insura

Asa ne place tuturor sa credem,dar se incapataneaza cate una,sa ne contrazica mai tarziu.

Valabil si ce zice Roby.
tatoo
Postat pe 18 Februarie 2011 20:23
De la: garbo160927, la data 2011-02-08 18:05:20Da... tu zici monotonie... si eu am crezut... dar ce e cu reveniri si iar plecari..... nu-mi trebuie altul.... si mai zic ceva... pe sot il vad doar de 2 ori pe an cate o luna...... nu imi numar relatiile de dragul de a numara.Multumesc oricum.

Draga mea...ti-am gasit eu leacul...nu e vorba de monotonie...pai ce,cu sotul tau nu e mono? si tot sunteti impreuna...este vorba de altceva...
Te inteleg foarte bine cand spui ca "despartirile dor foarte tare iar revenirile sunt SUPERBE..... si totusi....e ceva ce nu merge ca pana acum...."
Singura ai pus deshtiul pe rana...ceva nu mai merge la iubitul tau...tu ai simtit f bine...dar nu ti-ai dat seama de la inceput...
Iubitului tau ii cam plac putorile...d' aia nu mai e ca la inceput...nu mai face fatza...
Sa iti marturisesc ceva...si mie imi plac tare mult...ia lasa-mi tu un numar de telefon la care sa te caut...si te scap eu de nenorocitul asta...
markon
Postat pe 19 Februarie 2011 01:30
De la: markon, la data 2011-02-19 01:30:47
De la: garbo160927, la data 2011-02-08 18:05:20Da... tu zici monotonie... si eu am crezut... dar ce e cu reveniri si iar plecari..... nu-mi trebuie altul.... si mai zic ceva... pe sot il vad doar de 2 ori pe an cate o luna...... nu imi numar relatiile de dragul de a numara.Multumesc oricum.

Draga mea...ti-am gasit eu leacul...nu e vorba de monotonie...pai ce,cu sotul tau nu e mono? si tot sunteti impreuna...este vorba de altceva...
Te inteleg foarte bine cand spui ca "despartirile dor foarte tare iar revenirile sunt SUPERBE..... si totusi....e ceva ce nu merge ca pana acum...."
Singura ai pus deshtiul pe rana...ceva nu mai merge la iubitul tau...tu ai simtit f bine...dar nu ti-ai dat seama de la inceput...
Iubitului tau ii cam plac putorile...d' aia nu mai e ca la inceput...nu mai face fatza...
Sa iti marturisesc ceva...si mie imi plac tare mult...ia lasa-mi tu un numar de telefon la care sa te caut...si te scap eu de nenorocitul asta...

Pai daca esti daca zici ca ai aceleasi preferinte ca el... semanati.. nu?

si mie nu imi mai trebiue la fel.. intre timp .... s-au schimbat datele problemei ... am si scris pe aici..... dar oricum poate ca citeste cineva si te alegi cu ceva .. oricum m-ai binedispus!
garbo160927
Postat pe 19 Februarie 2011 09:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU TOATE FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,LA MULTI ANI DE 1 MARTIE ! 6 De la: IOANIDE 1 Martie 2012 11:41
iubesc un baiat dar nu stiu daca el ma iubeste 17 De la: daniilia 16 Iunie 2011 07:41
iubind iubitul alteia!! 167 De la: fleurdelis 28 August 2010 11:10
Reconversie profesionala 27 De la: dor72 29 Iunie 2011 21:29
depinde.............. 5 De la: moniq_ 28 Mai 2010 11:55
Setari Cookie-uri