reyya, e absolut inutil, cred ca inteleg prin gura! duomnul stia foarte bine inca de la inceput cu cine are de aface...atunci i-a convenit probabil, ea era mai tanara decat el cu 10 ani, i-a turnat repede 2 copii, s-o tina ocupata in speranta ca o sa se faca femeie de casa se pare insa ca performantele lui la pat n-au impresionat-o pe duamna si lucrurile au iesti prost |
||
zambila Postat pe 10 Februarie 2011 16:09 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2011-02-10 01:24:03n-am citit decit primul mesaj si scandalizarea vuvuzelei ca a "agresat" femeia... da Q ...asa este ..se poate intampla ca cineva sa-ti faca sufletul praf, sa te minta , sa te insele ..e valabil in cazul ambelor sexe...dar daca e sa ne luam dupa ce scrii tu ..am umbla toti cu cate un Walther P88 sau poate Chang666 in buzunar dorind sa impuscam o nemernica sau nemernic care candva ne-a facut sufletul praf.Preferabil ar fi ceva semiautomatc ...cu cat mai multe cartuse pe teava si care sa nu faca zgomot prea mare, riscam sa poluam fonic si nu e elegant :-)) |
||
reyya Postat pe 10 Februarie 2011 16:11 |
||
bre, reyyo, da' ce naiba s-o-ntamplat cu parabellum-urile alea? sau cu glock-urile? | ||
|
||
Thor_again Postat pe 10 Februarie 2011 16:18 |
||
De la: reyya, la data 2011-02-10 16:03:39De la: cory_emy, la data 2011-02-09 15:54:30sa stii ca nu sunt de acord cu violenta dar femeia chiar o merita ! FOARTE FRUMOS SI LA OBIECT: CHIAR SI LA TARA IN ZIUA DE AZI EXISTA O OARECARE CIVILIZATIE: DIN PACATE UNORA LE PLACE SA TRAIASCA IN VIOLENTA SAU NU AU CAPACITATEA NECESARA SA FACA DIFERENTA PA PA |
||
sandy_bel Postat pe 10 Februarie 2011 16:23 |
||
e ca in bancul cela cu judecatorul si tiganul " domn' judecator, a matale poate e rea de fund. a mea e rea de gura ".se vede ca duduia asta era rea de spate. avea probleme cu lombago si-i trebuiau indreptate shalele si de! omul nu a batut-o ca era nervos ci, curios. nu ati vazut? cum o lua tipa pe cocoasa, cum mai deconspira un amant |
||
si_totusi Postat pe 10 Februarie 2011 16:25 |
||
bataia-i rupta din rai .... | ||
eladaela Postat pe 10 Februarie 2011 16:39 |
||
Sandy bel,sunt femei cu constitutii mai gracile,mai sensibile ,cu o minte lucida care nu accepta un trai cu compromisuri,cu alte valori de viata,si sunt si femei cu constitutii robuste care nu simt nici sufleteste,nici fizic,durerea agresiunii unui barbat asupra ei.genul din urma de femeie ,atata timp cat nu ia atitudine impotriva unui astfel de comportament,se pare ca are predispozitie spre o astfel de viata.considera ca traieste in normalitate.nu generalizam dar nici nu ne bagam peste femeile invatate ca "bataia e rupta din rai",mentalitate total gresita,o cutuma de pe la tara, si de pe la tigani. | ||
vuvuzela Postat pe 10 Februarie 2011 17:01 |
||
De la: zambila, la data 2011-02-10 15:56:26n-am rabdare sa citesc toate aberatiile, dar nu, nu sunt de acord cu violenta fizica de nici un fel, de nici o culoare! |
||
vuvuzela Postat pe 10 Februarie 2011 17:07 |
||
De la: reyya, la data 2011-02-10 16:03:39De la: cory_emy, la data 2011-02-09 15:54:30sa stii ca nu sunt de acord cu violenta dar femeia chiar o merita ! |
||
vuvuzela Postat pe 10 Februarie 2011 17:11 |
||
cand iubesti pe cineva, da sa iubesti tata, sa-ti tremure genunchii, sa-i mai faci si doi copii, sa investesti in sentimentele alea, sa te lupti ca prostul de unul singur, si pe urma sa aflii ca te-a inseleat, oare nu-ti vine sa-i dai vreo doua, si ca femeie, sa-i dai doua barbatului ca s-a dus la una? ma lesi, cred ca te ia toti dracii omul asta, poate stia ce si-a luat, ca doar nu a mers ca orbu inainte si n-a stiut, dar poate a crezut ca se poate schimba si nu se gandea ca-i va fugi ochii si cand e insarcinata, si cand colo.... ce sa vezi? nu zic ca sunt de acord ca o femeie sa fie batuta, Doamne freste, intelegeti numai ce vreti ca sa aveti dupa aceea ce comenta, nu sunt de acord cu un barbat care bea, sa fie beat, care bate, insala, minte s.a.m.d. dar eu nu cred ca voi ati sta cu un barbat care va insala, sau va bate, sau sa-l iertati asa.. de dragul copiilor sau ce frumos a fost odata, nu cred ca nu v-ar veni sa-i dati una, macar de ciuda ca si-a batut joc de tine si de sentimentele tale SandyBel, draga... iti spun asa pentru cultura ta... nu stiu daca cineva de aici, chiar daca nu avem aceleasi idei, nu cred ca e lipsit de realitate, cred ca nu stii ce inseamna asta si bineinteles, o tin pe a mea... daca eram in locul lui, si povestea e adevarata... faceam la fel, ii dadeam una, asa ca sa ma descarc, si inca una pentru prelungiri, si inca una cu dobanda, TVA si altele, comentarii? cand vezi ca aia e bortoasa si ii dai una si ea inca mai merge sa se ciocaneasca si cu unu si cu altu, chiar nu te enervezi deloc, pe moment, o fractiune de secunda sa fie furie? nu cred... ca dupa aceea nu te mai intereseaza, e altceva |
||
Laura_M Postat pe 10 Februarie 2011 18:42 |
||
De la: Laura_M, la data 2011-02-10 18:42:32 Am auzit de la batrani ca ciocaneala si nuiaua in timpul sarcinii te ajuta sa ai o nastere mai usoara Hmmm... |
||
fata_de_zmeu Postat pe 11 Februarie 2011 00:06 |
||
eee vb noooi si sarmanu baiet o fi ertat fumeia ca de ii si ia o fiinta | ||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 00:21 |
||
De la: vani_1967, la data 2011-02-06 13:54:49 in urma cu 9 ani aveam 34 de ani Ea 22.lucram la aceeasi firma cu sedii diferite.amindoi avusesem deceptii in dragoste.ne-am grabit amindoi si sa mutat la mine.imediat a ramas gravida cu fetita.cind era in luna a trei-a am auzit de ea ca nu fusese usa de biserica.am avut o discutie amindoi si a recunoscut,spunind ca vrea o familie .am crezuto si nu ma interesat trecutul ei.ma bazam pe mine ca sunt bun noaptea si nu mai ma inseala.totusi am simtito ca are in singe asa ceva ,dar credeam ca totul este in capul meu.nu eram gelos si nu o controlam ce face.mergeam pe incredere.de dupa 3.5 ani cind a terminat cu concediul pt. cresterea copiilor, alina si dragos,ne-am angajat la alta firma eu sofer si ea bucatareasa.acolo ea ma inselat cu colegi de munca si sefi de echipa.dupa 8.5 ani de casatorie cauta motive si pleca cite o saptamina . atunci am descoperit ca ma inseala cu un tinar de 23 de ani ,ea avind 31.am iertato pt. copii si cu speranta ca se potoleste.dar a plecat din nou.atunci nu am mai suportat si i-am dat citeva nuiele de am invinetito .a mai recunoscut un amant si a zis ca nu mai face.dar era falsa vb. la telefon cu tinarul etc.la trei saptamini a plecat pt. totdeauna lasind in urma doi copii de 6.5 ani si 8 ani.dupa 6 luni am cistigat copii la divort.si sunt pe jumatate fericit.ea nu prea pare interesata de copii.nu mai stiu nimic de ea doar ca il mai viziteaza pe tinar.lucreaza in alta parte .acum 2 luni a dormit la o prietena cumuna si ia marturisit ca ma inselat cu 5 insi di dupa plecarea ei ,cu seful unde lucreaza si inca trei.in total zice ea cu 9 insi.acum astept sa trimita pensia la copii ,dar vad ca nu a facuto inca.ce pot eu sa mai fac in situatia asta?am trait in minciuna cu o femee ..... Dincolo de ceea ce ti-a facut 'femeea vicleana' ai o problema serioasa (nu, nu ma refer la ortografie) care explica de-o maniera logica fuga si nevestei tale: si anume un organ marunt si obosit. Ma mir ca numai Zambila a observat ceea ce este evident pentru orice persoana cu cunostinte minime de psihologie: Nu incerc sa justific (ceea ce zici tu ca a facut ea) nici sa-i iau apararea, dar nu pot nici sa aprob comportamentul violent fata de o femeie (si in special, una care ti-a fost soata si si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii langa un barbat mult mai mare decat ea si care nici nu era nici prea bun pat.) |
||
charmelen Postat pe 11 Februarie 2011 01:25 |
||
"..(si in special, una care ti-a fost soata si si-a petrecut cei mai frumosi ani ai vietii langa un barbat mult mai mare decat ea si care nici nu era nici prea bun pat.).." he he..,da' ce si-a "petrecut" anii aia nene.. in alta ordine de idei,charmelito..,vad ca-l cunosti destul de in amanunt pe initiatorul topicului.. ".. un organ marunt si obosit.." "..si care nici nu era nici prea bun pat.." |
||
roby_cado Postat pe 11 Februarie 2011 09:40 |
||
"..Am auzit de la batrani ca ciocaneala si nuiaua in timpul sarcinii te ajuta sa ai o nastere mai usoara Hmmm..." vezi..?,de asta traditia trebuie continuata.. dar deh..,tineretu' asta.. |
||
roby_cado Postat pe 11 Februarie 2011 09:42 |
||
Da, bre robica.. esenta este ca muierea nebatuta e ca moara neferecata.. Numa' uita-te si tu ce postari lungi avem pe aici ..si ce-ar mai vorbiii.. incaltea, unele de pe aici spuneau ca se apuca si de scris ca sa imi arate ele mie literatura, insa vad ca tot la filmele cu karate le trage ata |
||
anakin Postat pe 11 Februarie 2011 09:47 |
||
mi-e din ce in ce mai scarba...nu mai detaliez, n-am pentru cine! pana la urma, suntem doar oameni, cu instincte foarte puternice! zic oameni pentru ca nu pot pune semnul egal intre noi si animale! |
||
zambila Postat pe 11 Februarie 2011 09:47 |
||
anakin..,pai se tin de promisiune.., scriu,nu..? zambilo..,ia-o tati din pripa cu neshte lamaie pe scarba aia..,n-o lasa sa te cuprinda in totalitate.. "..pana la urma, suntem doar oameni, cu instincte foarte puternice!.." animalice..,as completa eu.. |
||
roby_cado Postat pe 11 Februarie 2011 10:05 |
||
De la: roby_cado, la data 2011-02-11 10:05:33anakin..,pai se tin de promisiune.., scriu,nu..? de-ar fi doar animalice, ar fi ok, s-ar putea vorbi (inca) in normalitate, dar la unii aceste insticte sunt de-a dreptul bestiale. Si nu, nu cunosc persoanele implicate, dar nici n-am nevoie, cateva cursuri de psihologie si de psihanaliza sunt ultrasuficiente pentru a putea citi printre randuri si a face un portret psihologic destul de fidel al persoanei care se destainuie. |
||
charmelen Postat pe 11 Februarie 2011 16:34 |
||
da zambiluto...am jigni animalele | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 16:37 |
||
...ia-ti capre ca iti dau eu lant ...esti la fel ca femeia amaratului ala !!!! | ||
garbo045732 Postat pe 13 Februarie 2011 11:25 |
||
tu cu cine te certi bre 732??? | ||
eladaela Postat pe 13 Februarie 2011 11:27 |
||
EU sunt cel in cauz VANI.nu vreau sa fac risipa de cuvinte dar .... vad ca unele din doamne ma acuza.e adevarat sunt vinovat .poate ca nu trebuia sa irosesc 8.5 ani din viata.cu ce sunt eu de vina ? am zis la inceput ca era gravida cu fata cind am auzit ca avea un trecut de femee usoara.ce puteam sa fac? aveam doua variante:sa o accept sau sa o parasesc.eu am accepta-to pt.ca era gravida cu copilul nostru (fetita) ,o iubeam,vroiam o familie si ma bazam ca sunt foarte bun la pat si nu se mai duce dupa altul. ea nu era o femee nimfomana ,mai mult vroiam eu decit ea. cert este ca ne simteam bine la capitolul asta.dupa 3.5 ani cind a inceput munca ,atunci a inceput sa ma insele (zice ea) retineti:in seara cind am descoperito ca ma inseala nu i-am dat o palma.am lasato sa-si aleaga ce vrea de la viata .daca ea ma ales pe mine si copii,eu ce trebuia sa fac? nu puteam nici sa despart copii de unul dintre noi , chiar daca imi ranise sentimentele.in seara aceea dupa ce mia povestit ca timp de un an de zile ma insela cu el si ca lasa copii singuri in casa noaptea cind eu eram tura de noapte si se intilnea cu el undeva la boscheti etc. eu zic ca am stat bine cu psihicul de nu iam dat o palma pentru ca merita lipsise o saptamina de acasa.in timpul asta eu o cautam cu masina impreuna cu copii care plingeau de mama lor.am fost si la amant sa intreb de ea ca erau colegi .copii plingeau la poarta si ea era cu amantul in casa se uitau pe geam .mama lui zicea ca nu stie nimic de ea. in seara aceea nu stiam cum sa fac sa nu-mi vada lacrimile care imi curgeau. eram confuz.nu vroiam ca ingerasi de copii sa traiasca fara unul din parinti .vroiam saiau o decizie corecta. iam promis ca o iert.ea a promis ca se potoleste .dar la scurt timp a plecat din nou.iar aceeasi poveste. ...cit a stat la amant si-a inchis telefonul ,cind a fost la tara la deschis. ajunsa acasa, am dus copii la mama ,am luat o nuia si dupa ce iam dat citeva ,iam zis ca poate sa faca ce vrea ca nu mai ma intereseaza. a zis ca si-a meritato si sa o iert ca nu mai face . am iertato dar conditia era sa nu mai ma minta.la trei zile cind a venit desfasuratorul telefonului,am mai depistat un amant.la recunoscut fara sa o amenint eu sau sa o bat.atunci mi-am dat seama ca pe cei care ii banuiam eu ca ar fi fost amanti ei nu ma inselasem . am vrut totusi daca tot am iertato, sa stiu si eu macar adevarul . am cerut desfasuratorul telefonului pe ultimile 6 luni .in acest timp ea era agitata se vedea ca era falsa .vorbea la telefon si stergea cu cine a vorbit.in astea 3 saptamini cit a mai stat de la bataie mintea tot timpul si parca era aeriana.a fost nevoita sa-si bage demisia de la munca pt. ca se auzise si acolo ce facuse.de fapt stiau toti de ea in afara de mine .la scurt timp a plecat pt. totdeauna.se stia vinovata . dupa 3 luni a dormit la una din prietenele ei. zicea ca ma inselat cu 5 insi cit a stat cu mine si inca 4 in astea 3 luni care era plecata.zicea ca ii plac tineri de 20 de ani ,ca vrea sa-si traiasca viata etc. ar fi multe de spus, dar in orice caz daca avea ea dreptate cistiga copii.chiar daca a avut 2 avocati copii iam cistigat eu. | ||
garbo189030 Postat pe 14 Februarie 2011 01:21 |
||
De la: cory_emy, la data 2011-02-09 15:54:30sa stii ca nu sunt de acord cu violenta dar femeia chiar o merita ! chiar o merita???? unde v ati nascut? in afganistan? numai acolo se pedepseste adulterul cu moartea prin bataie......nuia....sau pietre.... exista divortul.....las o...si termina povestea.... |
||
tzontzonica Postat pe 14 Februarie 2011 05:14 |
||
"..ea nu era o femee nimfomana ,mai mult vroiam eu decit ea.." asta iti place tie sa crezi prietene.. ea nu prea vroia CU TINE... |
||
roby_cado Postat pe 14 Februarie 2011 10:58 |
||
"..chiar o merita???? unde v ati nascut? in afganistan? numai acolo se pedepseste adulterul cu moartea prin bataie......nuia....sau pietre...." femeia..,daca nici de frica mortii(o moarte ingrozitoare,in opinia mea).., nu se astampara..,ce pretentii sa mai ai frate..? a dreaq fiinta bre.. happy valentine's day to all... |
||
roby_cado Postat pe 14 Februarie 2011 11:09 |
||
De la: roby_cado, la data 2011-02-14 11:09:38happy valentine's day to all... ... cu pietre in forma de inimioare |
||
Thor_again Postat pe 14 Februarie 2011 11:30 |
||
aha...........sa zic ? ????? | ||
jeanette40 Postat pe 14 Februarie 2011 11:54 |
||
De la: reyya, la data 2011-02-10 16:03:39De la: cory_emy, la data 2011-02-09 15:54:30sa stii ca nu sunt de acord cu violenta dar femeia chiar o merita ! .....intr-adevar am uitat sa specific ca este doar parerea mea "ca merita batuta", nu am judecat-o pentru ca as fi eu cineva, iar pentru cunostinta ta Nu, nu traiesc la tara si nici intr-un caz nu am invatat ca "bataia este rupta din rai" , nu am prietenie deloc cu violenta si nici nu as accepta langa mine un barbat violent , mi-am expus doar punctul meu de vedere si atat, sincer si eu i-as fi tras vreo doua uneia care isi lasa copii in voia sortii....ce pot sa fac daca sunt impotriva courvelor ? |
||
cory_emy Postat pe 14 Februarie 2011 12:53 |
||
ezact cum spuneam | ||
zambila Postat pe 14 Februarie 2011 13:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O frumoasa poveste de dragoste care s-a sfarsit cu semne de intrebare | 18 | De la: garbo_462578 1 Mai 2019 20:08 |
CE DECIZIE SA IAU? | 8 | De la: floradavdis 2 Aprilie 2010 11:02 |
michael jackson.. | 60 | De la: lady_corina 7 August 2009 02:45 |
|
||
CUM SA-L REGASESC?! | 92 | De la: Luna_in_capricorn 24 Septembrie 2010 19:56 |
Sfarsitul unei relatii interzise | 1 | De la: garbo_504946 6 Iulie 2020 18:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară