va rog sa imi spuneti si mie...ce cadou ai pot face prietenului meu...el are 23 de ani...si vreau sa ai iau ceva sa ma tina minte...sa il aiba mereu:D...ce imi sugerati??:D | ||
anonima20 Postat pe 13 Februarie 2011 15:33 |
||
---|---|---|
Ia-i un vibrator. Nu stiu daca il va avea mereu, dar cu siguranta te va tine minte toata viata lui! PS: Iti sugerez sa nu i-l dai personal. Serviciile de curierat ar fi foarte bune pentru asta ... |
||
Thor_again Postat pe 13 Februarie 2011 15:52 |
||
|
||
ameno Postat pe 14 Februarie 2011 13:22 |
||
oameni rai... | ||
roby_cado Postat pe 14 Februarie 2011 14:20 |
||
nu e rau vrajitorul...d-soara ii face un cadou util si ei | ||
cora_cora Postat pe 14 Februarie 2011 15:09 |
||
si..?,"SI" ei..? |
||
roby_cado Postat pe 15 Februarie 2011 02:02 |
||
poate o stii ea ceva.... poate folosesc si barbatii vibratoare | ||
cricat Postat pe 15 Februarie 2011 02:07 |
||
posibil..,dar tot in beneficiul femeii.. | ||
roby_cado Postat pe 15 Februarie 2011 02:09 |
||
daca totul este ok.... mai este nevoie de surplus? | ||
cricat Postat pe 15 Februarie 2011 02:12 |
||
Hey Bombonik .... ai luat ceva pana la urma ?.... sau nu te-ai putut decide?... la culoare... | ||
cricat Postat pe 15 Februarie 2011 02:15 |
||
misto, oricum... Transformi si cadoul in lat: nu sa se bucure, nu sa ii fie util, ci sa serveasca la a te tine minte pe tine. Fa-i un tatuaj ceva. Pe fata. Cu "luat". Adjudecat. Do not touch. |
||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2011 07:55 |
||
Eu zic ca nu trebuie sa-i iei ci sa-i oferi. Dar Valentine's Day a trecut asa ca....vine acum 1 Martie, 8 Martie...... | ||
Ciresica Postat pe 19 Februarie 2011 23:51 |
||
in functie de ce i-ai dat,o sa si primesti | ||
eladaela Postat pe 20 Februarie 2011 00:13 |
||
De la: bombonyk, la data 2011-02-13 15:33:35va rog sa imi spuneti si mie...ce cadou ai pot face prietenului meu...el are 23 de ani...si vreau sa ai iau ceva sa ma tina minte...sa il aiba mereu:D...ce imi sugerati??:D asculta sugestia barbatilor de aici, stiu ei ce spun. S-a deschis un sexshop de curand in zona mea, taman langa un chiosc de paine. Si intr-o zi pe cand asteptam la coada sa se descarce painea, doua brunetele intrara in vorba cu vanzatoarea de sex-toys. Una-i zicea alteia sa-i ia un kardan pe baterii lui barbatu-sau, iar cealalta i-a raspuns ca i-e teama ca-i da barbatu cateva kardane zdravene pe spate dac-o prinde cu o asa scula. Concluzia: el ar trebui sa-si cumpere singur o astfel de jucarica , nu sa i-o dea ea. La care vanzatoarea a recunoscut ca mai mult de 90% din cei care cumpara proteze din astea sunt barbati, nu femei. Ce (si)-or face cu ele, mi-e groaza sa-mi inchipuiesc. |
||
charmelen Postat pe 24 Februarie 2011 13:52 |
||
De la: bombonyk, la data 2011-02-13 15:33:35va rog sa imi spuneti si mie...ce cadou ai pot face prietenului meu...el are 23 de ani...si vreau sa ai iau ceva sa ma tina minte...sa il aiba mereu:D...ce imi sugerati??:D asculta sugestia barbatilor de aici, stiu ei ce spun. S-a deschis un sexshop de curand in zona mea, taman langa un chiosc de paine. Si intr-o zi pe cand asteptam la coada sa se descarce painea, doua brunetele intrara in vorba cu vanzatoarea de sex-toys. Una-i zicea alteia sa-i ia un kardan pe baterii lui barbatu-sau, iar cealalta i-a raspuns ca i-e teama ca-i da barbatu cateva kardane zdravene pe spate dac-o prinde cu o asa scula. Concluzia: el ar trebui sa-si cumpere singur o astfel de jucarica , nu sa i-o dea ea. La care vanzatoarea a recunoscut ca mai mult de 90% din cei care cumpara proteze din astea sunt barbati, nu femei. Ce (si)-or face cu ele, mi-e groaza sa-mi inchipuiesc. |
||
charmelen Postat pe 24 Februarie 2011 13:52 |
||
Cred ca cel mai bun cadou ar fi fost ceva de genul http://bit.ly/bEE2Cv Crede-ma ca e perfect iar acum cu siguranta nu va uita "cadoul" meu! |
||
cristi_iordache Postat pe 26 Februarie 2011 19:14 |
||
cristache... asa fetitza,parca vaz ca pe tine nu te cenzureaza....ehe,he,he... sau poa' asa de chichi.... |
||
iasomia Postat pe 26 Februarie 2011 21:40 |
||
Charmelan draga,nu ma lasa sa mor proasta :ce-i draga aia :Kardan pe baterii??Te rogggg,multumesc!Daca nu se poate pe forum,in particular,la mesaje...Te pup!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 27 Februarie 2011 09:43 |
||
si pana la urma ce cadouri ati primit de sf valentin? |
||
garbo195305 Postat pe 14 Martie 2011 01:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sall | 7 | De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:04 |
Tacerea e de aur. | 54 | De la: ulygarbo 21 Mai 2017 13:56 |
credeti k relatia dintre un leu si o fecioara poate rezista mult timp?? | 41 | De la: KNIGHT_31 13 Decembrie 2010 01:04 |
|
||
ma iubeste, nu ma iubeste... | 126 | De la: fleurdelis 10 Aprilie 2010 17:41 |
Cum sa-l fac pe El sa ne mutam impreuna ? | 185 | De la: ely_a 29 Noiembrie 2014 20:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice