Mai pot avea incredere in el???

Buna.
L-am cunoscut in Septembrie anul trecut...si pana in momentul de fata m-a inselat de cateva ori bunicele. Totul a inceput la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut...cand am avut curiozitatea de a ma uita la el in telefon (pt ca el mi-a permis bineanteles, pot spune chiar ca el m-a indemnat sa fac asta pt ca vroia sa imi dovedeasca ca nu mai vorbeste cu fosta) dar am gasit cateva mesaje chiar de la ea ( mesaje de care el presupun ca uitase, altfel nu inteleg de mi-ar fi spus sa ma uit in telefon )...unul dintre acele mesaje era o intrebare cu ce are el degand sa faca de sarbatori, pentru ca vrea si ea sa stie ce planuri isi face...bineanteles ca inainte de Craciun cu aprox. o saptamana mi-a spus ca pleaca pt doua zile sa-si ajute un prieten in Pitesti, si a disparut pana pe 3 Ianuarie, am incercat in tot acest timp sa dau de el, dar nu imi raspundea la telefon sau la mesaje. Pe 3 Ianuarie m-a sunat sa imi spuna ca ma iubeste ca vrea sa il iert, sa fim iar impreuna. L-am iertat, bineanteles...mi-a promis ca nu o sa-mi mai greseasca....dar acum 2 saptamani am avut o discutie despre cine vorbeste cu cine pe messenger, discutie care a inceput de la faptul ca eram la el la calculator iar cand am deschis pagina de internet, mi s-a deschis un cont de facebook, care apartinea unei fete, l-am intrebat de unde si pana unde a ajuns fata respectiva sa se logheze de la el de la calc, el spunand ca a venit cu un prieten in vizita, binanteles ca am intrat la banuieli...la scurt timp dupa, el imi da parola lui de mess ca sa ma conving ca nu sta la taclale cu nici o fata, dar eu cum sunt curioasa din fire, m-am uitat si in arhiva ( el stiind ca este dezactivata ), unde am avut surpriza sa observ ca se tinea de nebunii cu o acea fata care fusese in vizita, si ca ea este defapt o fosta iubita, acum iar se roaga de mine sa il iert, etc...cred ca deja l-am iertat, pt ca eltfel nu mai eram impreuna, dar nu pot sa si uit, iar in fiecare zi ma gandesc ca m-ar putea insela din nou. Acum trage de mine sa ne mutam impreuna ca el ma iubeste f. mult si ca nu vrea sa ma piarda...
Cam asta este rezumatul relatiei mele...
Credeti ca mai merita sa incerc, sa am incredere in el?
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 13:46
da-l in steau lui!
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 13:48
"L-am cunoscut in Septembrie anul trecut...si pana in momentul de fata m-a inselat de cateva ori bunicele."............eu cred ca NU...daca a facut-o de mai multe ori deja nici nu trebuie sa te mai gandesti la incredere ...ce te face sa crezi ca se va opri ?
cory_emy
Postat pe 14 Februarie 2011 13:51
las-o Cory ca si ei ii place...e din aia masochista, femeia pansament...tre sa aibe si ei un subiect de discutie macar o data la saptamana...
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 13:54
Nu stiu daca ai observat, dar nu cred ca am o saptamana de cand m-am inregistrat pe site...iar cat despre faptul ca spui ca sunt masochista, femeia pansament, te inseli, poate chiar m-am atasat de el...
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 14:02
tocmai ............poate-ti revii
jeanette40
Postat pe 14 Februarie 2011 14:07
Hmmm....eu tot incerc sa-mi revin, dar nu prea da rezultate
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 14:12
ia mai gandeste-te cu voce tare, fa o analiza la relatia asta de kk si vezi ce-ti da rezultatul final
esti masochista tanti ca altfel nici nu ajungeai tu in luna Februarie sa deschiz topicul asta.iti place sa suferi si sa te faca pres
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:13
atunci nu mai incerca..,ramai asa..
roby_cado
Postat pe 14 Februarie 2011 14:14
incearca mai tare ...sa nu iti para rau mai tarziu !
cory_emy
Postat pe 14 Februarie 2011 14:14
aaaaa...stai sa nu uitam ca azi e sarbatoarea lui cupidon sagetute, inimioare, acadele si ciocolata si iar te abureste cu scuze tampite la care tu binenteles o sa le gaseesti logice si mai trece timp...mai baga inca vreo trei patru muieri la interval, tu te oftici zici ca o rupi si iaca suntem in luna lui Martisor...
atunci din nou o lasi balta ca deh.. vine 1 respectiv 8 martie si nahhh trebuie sarbatorite si alea deci din nou trece inca alta luna si etc...
preconizez ca te apuca si Iepurasul de Pasti cam pe iunie incolo discutam daca mai poti avea incredere in el.
Brava! daca te chinui ii trasnesti si un plod...dau o in cinstea voastra porumbeilor!
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:20
Practic nu sunteti voi de vina.NUUUUU...Sarbatorile asta sunt date dracului
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:21
sarbatoarea paulii!
Thor_again
Postat pe 14 Februarie 2011 14:25
nu mai....aia-i pe alt topic
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:26
jeanette40
Postat pe 14 Februarie 2011 14:27
am sarit vreo sarbatoare ceva???
nu radea jeano
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:28
...DA!!!!
VALENTINUL

ce
nu stiai??

LILO
Postat pe 14 Februarie 2011 14:30
pe aia am pus-o mai cap de lista
ameno
Postat pe 14 Februarie 2011 14:33
Eeeee si cu tine acum, hai sa nu exageram...nu crezi ca ar fi cam prea devreme sa discutam despre un plod?? Totusi...incuiata la minte nu sunt....chiar daca o parte din mine spera ca se va schimba, mai exista si cealalta parte care considera ca aveti dreptate.
Intradevar poate ca nu sunt deacord in totalitate cu ceea ce zicu u Ameno si cu felul in care o spui...esti cam dura in ceea ce priveste sfaturile, dar accept orice fel de parere.
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 14:36
monica de 2 ori, dure sau moi, parerile apar...
eu iti zic asa: dupa cateva luni de relatie, cu sentimente reciproce, cei doi n-au altceva in minte decat relatia respectiva. cand ar trebui sa plutesti de fericire si sa te domine o stare euforica, tu te consumi si te macini cu ticalosiile povestite...pai e frumos? daca-ti place inseamna ca nu cauti fericirea. daca te-ai atasat de sursa minciunilor, inseamna ca tipul e pe gustul tau si-atunci e cazul sa suporti tot ce face, dar sa nu te plangi, niciodata!
ufishor
Postat pe 14 Februarie 2011 14:44
Nu ma plang si nici nu imi place ce mi se intampla, cat depsre el....felul in care se poarta cu mine, exceptand perioadele lui de "glorie"...ma atrage mult, sunt constienta ca nu merita, dar nu inteleg de ce nu pot renunta la el...vorba lui Ameno...cred ca am devenit masochista...ca altfel nu imi explic ce se intampla cu mine. Nu am mai patit asta pana acum, si vorba aceea, nici fostul barbat nu mi-a facut asta, si tot l-am lasat, bineanteles din alte motive.
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 15:15
io astept partea a doua:
"sunt insarcinata si vrea sa divortam! sunt disperata....ce sa fac sa-l aduc inapoi!?"
zambila
Postat pe 14 Februarie 2011 15:24
asta e moni...daca-ti place , se pare ca e un post liber full time in harem. Enjoy!
ufishor
Postat pe 14 Februarie 2011 15:28
Fetelor, am o fetita de 7 anisori...credeti-ma ca pana ma mai marit daca o sa ma mai marit, va mai trece mult timp, plus ca barbatul va trebuii sa merite cu varf si indesat, si nu in ultimul rand, va trebuii sa stie sa fie tata, asa ca discutia despre mine si actualul, mergand spre altar, nu isi are rostul...va mai curge multa apa pe Dambovita pana sa ma gandesc la asta...
MonykMonyk
Postat pe 14 Februarie 2011 15:33
si atunci care/i baiul? pentru ce iti trebuie tie,tipul e chiar ok
elodia
Postat pe 14 Februarie 2011 16:28
De la: MonykMonyk, la data 2011-02-14 13:46:11Buna.
L-am cunoscut in Septembrie anul trecut...si pana in momentul de fata m-a inselat de cateva ori bunicele.
Cam asta este rezumatul relatiei mele...
Credeti ca mai merita sa incerc, sa am incredere in el?

Ce intrebare absurda! Bineinteles ca poti avea incredere in el! Daca in primele luni de relatie te inseala poti avea incredere ca proceda tot asa si pe viitor. Macar stii de la inceput cum stau lucrurile, in ce te bagi.
Kamitzu15
Postat pe 14 Februarie 2011 17:12
eu inca ma intreb daca era ok in cazul in care tipul ar fi inselat-o de cateva ori relicele... ca vaz ca si ala bolovan: o-nselat-o de cateva ori bunicele
Thor_again
Postat pe 14 Februarie 2011 17:16
Neata, deci sa inteleg ca nu se va schimba...si ca ar fi bine sa o las balta...
MonykMonyk
Postat pe 15 Februarie 2011 08:25
Monyk, oamenii NU se schimba radical. Cum ii iei, asa ii ai.
Daca te duci la magazin si iti iei o orchie albastra sperind ca va deveni rosie daca te comporti frumos, ai cam tot atitea sanse sa ti se implineasca sperantele ca atunci cind iei un barbat fara caracter si speri sa il transformi intr-unul de incredere.
Tine de caracteristicile lui. Ale lui. Nu ale tale, nu ale relatiei. Modul in care e el construit e ceva ce nu poti TU influenta.
Dar, de obicei, pina realizezi asta trece multa apa pe Dunare....
quasaria
Postat pe 15 Februarie 2011 09:33
Daca vei ramane sau nu cu el - e decizia ta. Daca vei mai continua relatia cu el - la fel. Dar incredere oricum tu nu mai ai in el. Dar pe de alta parte in cine poti avea incredere in zilele noastre?
Lady_Di
Postat pe 15 Februarie 2011 10:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne apreciem indeajuns ........ 1 De la: garbo083116 2 Aprilie 2011 03:52
ce ati face voi?!! 9 De la: hot_coffee 24 Mai 2010 15:18
un sfat va rog 5 De la: tutankhamon 3 Februarie 2010 14:11
sotul meu pe chat... 95 De la: garbo_422457 26 August 2016 16:45
Jocul cu dragostea 22 De la: garbo_1165 17 Aprilie 2012 01:54
Setari Cookie-uri