Buna fetelor! As avea si eu o nelamurire si poate vreuna din voi a trecut prin ceva asemanator. Sotul meu a avut, cu ani in urma, sifilis . L-a tratat, iar eu nu am avut nici o problema niciodata. Acum ne dorim foarte mult un bebe. Am intrebat medicul si se pare ca nu e nici o problema, ci ar fi fost o problema daca as fi avut eu vreodata. Recunosc ca mi-e putin teama! Imi doresc tare mult sa fie totul bine cu bebe. Voi aveti vreo idee?? Multumesc mult! |
||
adela05 Postat pe 14 Februarie 2011 17:09 |
||
---|---|---|
du-te la doctor! desi,imi miroase a facatura .. avem o gramada de idei,da' crede-ma... mai bine nu ti le spunem, ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 14 Februarie 2011 17:26 |
||
De la: adela05, la data 2011-02-14 17:09:55Buna fetelor! As avea si eu o nelamurire si poate vreuna din voi a trecut prin ceva asemanator. Sotul meu a avut, cu ani in urma, sifilis . L-a tratat, iar eu nu am avut nici o problema niciodata. Acum ne dorim foarte mult un bebe. Am intrebat medicul si se pare ca nu e nici o problema, ci ar fi fost o problema daca as fi avut eu vreodata. orice problema medicala se rezolva la medic.succes si sanatate! |
||
|
||
vuvuzela Postat pe 5 Martie 2011 23:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
M-a inselat...si nu pot sa mai fiu cea care am fost... | 58 | De la: garbo_413860 17 Februarie 2017 19:49 |
Am ramas gravida? | 69 | De la: eu_geminy 12 Martie 2011 01:27 |
pentru toti care si-au batut joc de intrebarea mea | 2 | De la: zambil 7 Decembrie 2010 19:20 |
|
||
Despre micuti si mutilari din motive estetice | 3 | De la: charmelen 23 Noiembrie 2011 21:53 |
vand scaun auto graco 0-9 kg cu baza de fixare in masina | 1 | De la: kidz006845 22 Septembrie 2010 09:16 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri