massturbarea la barbati

mey @dance...bunicul tau, n`a crezut ca vei lua totul in serios oamenii, mai si glumesc...
Reflex
Postat pe 27 Februarie 2011 15:31
De la: ameno, la data 2011-02-27 12:48:41ia Markoane, baga un ochi aici si lumineaza-te.Nu am spus-o eu au zis-o altii

Beneficiile masturbari asupra sanatatii

"Desi toata lumea discuta si face glume pe tema masturbarii, putini sunt cei care recunosc ca o si practica. Totusi, masturbarea este, in ordinea frecventei, al doilea act sexual, practicat de oameni. Si, in ciuda miturilor care au circulat de-a lungul timpului, in ciuda tabu-urilor si prejudecatilor, se pare ca este o practica sanatoasa. Pana si animalele, de la caini pana la balene, o fac.

Oamenii au practicat masturbarea inca din cele mai vechi timpuri, dar abia recent prejudecatile au inceput sa mai dispara si ne-am dat seama ca nu este un obicei atat de rusinos pe cat credeam. Din ce in ce mai multi specialisti recunosc ca masturbarea este o practica des intalnita, normala, nepericuloasa si din ce in ce mai multe filme si seriale de televiziune abordeaza tema. De ajuns sa ne gandim la episodul din "Seinfeld" in care personajele fac pariul legat de timpul pe care il pot petrece fara sa se masturbeze.

Acesta schimbare de atitudine in legatura cu masturbarea se datoreaza si comunitatii medicale care si-a retras afirmatiile initiale conform carora obiceiul ar fi periculos din punct de vedere psihic si fizic. O lucrare din ani 1700 afirma ca masturbarea este cauza multor boli si afectiuni, printre care epilepsia, isteria, orbirea. Astazi stim foarte bine ca masturbarea nu duce nici la epilepsie, nici la orbire, nici la nebunie si nici nu face sa creasca par in palmele barbatilor. Din contra, este o practica ce iti poate imbunatati sanatatea.

Unele studii au aratat ca barbatii care se masturbeaza in mod regulat au un sistem imunitar mai puternic si o prostata mai sanatoasa. Cercetatorii australieni au aflat ca masturbarea frecventa, la barbatii intre 20 si 50 de ani, micsoreaza riscul cancerului de prostata.

Si femeile au de castigat de pe urma acestei practici controversate. Din punctul de vedere al sanatatii fizice, s-a descoperit ca masturbarea:

- mareste rezistenta la infectia cu candida.
- combate sindromul premenstrual si alte probleme asociate menstruatiei.
- usureaza nesuferitele dureri menstruale (fie crampe abdominale, fie dureri lombare), marind fluxul de sange in regiunea pelvina.
- previne incontinenta urinara si usureaza nasterea, intarind muschii planseului pelvin (muschii pubococcigieni) in acelasi fel ca si exercitiile Keggel.
- micsoreaza tensiunea arteriala.
- imbunatateste functia sexuala, ajutand la sanatatea organelor sexuale.

Nu mai trebuie sa spunem ca masturbarea este cea mai sigura forma de sex, riscul de boli cu transmitere sexuala fiind inexistent. In plus, atat pentru barbati, cat si pentru femei, autostimularea functioneaza ca un sedativ usor, numai bun pentru insomniaci. Este si o modalitate de a alunga stresul si, pentru ca elibereaza endorfine, o modalitate de a-ti imbunatati starea de spirit.

Desi pare greu de crezut, masturbarea poate sa-ti imbunatateasca viata de cuplu. Prin autostimulare, se produc cele mai puternice orgasme pe care vei putea sa le recreezi in compania si cu ajutorul partenerului. Femeile care se masturbeaza devin mai dezinhibate, mai increzatoare in propria putere de seductie. Pot sa-si cunoasca mai bine corpul, sa afle ce anume le face placere, care sunt miscarile si ritmul care le duc spre orgasm."

HAAAA deci o laba e binevenita oricand.....oriunde important e ca ti-o faci cu mana ta


asa e Markjon, se vede ca avem de-a face cu o specialista, care a studiat profund si cu aplicatie tema,
Poate ar trebui sa reflectam si noimai mult la beneficiile masturbarii.
Uite eu chiar ma gandeam sa-mi tai unghiutele si sa verific cum sta treaba cu propria manuta, dar am o mica nelamurire.
In citatul asta fara nici o referinta concreta, bazat pe unele studii si opiniile unui numar crescand de specialisti, nu se sufla un cuvintel despre beneficiile masturbarii asupra intelectului. Aici am unele retineri, pentru ca sub acest aspect, amenita nu-mi pare deloc convingatoare.
Cred o sa mai astept nitel cu taiatul unghiilor. Deocamdata le pilesc.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 15:57
aaa, da' de ce sa le pilesti? iereai mai credibila cu ele asa, ascutite
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 16:00
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 16:00:16aaa, da' de ce sa le pilesti? iereai mai credibila cu ele asa, ascutite


o mos Thor, s-ar zice ca ma urmaresti. Te pomenesti ca ti-am picat cu tronc, strengarule.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 16:39
de ce nu? tot te intrebam eu cine-i bunaciunea aia din avatar, s-o caut...
da' tu n-o lua de buna...
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 16:40
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 16:40:57de ce nu? tot te intrebam eu cine-i bunaciunea aia din avatar, s-o caut...
da' tu n-o lua de buna...


nici nu ma gandesc s-o iau, mosule (nici o aluzie la varsta, se pare ca asta-i formula de adresare la adolescentii din cartier)
Am invatat cu oarece timp in urma, ca barbatilor le place sa-i tii in suspans. Creste adrenalina, testosteronul, e benefic pentru femei.

Si uite un banc on topic, desi s-ar putea sa-l stii.

Doua tipe mergeau vorbind pe strada. La un moment datr, una din ele ii da ghiont celeilalte:
- Ia uite cine-i acolo pe trotuarul de vizavi, Georgica! Nu-i faci cu mana?
- Nu draga, lasa ca stie sa-si faca el bine si singur!
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 16:59
mda,recunosc aici suntem de vina amandoi.dar eu cred ca cei care apeleaza la masturbare in viata familiala inca nu si-au rezolvat problemele sexuale din tinerete.va multumesc pt sfaturi unele chiar haioase si va doresc o viata de cuplu fericita!
nagat_a2
Postat pe 27 Februarie 2011 17:09
he, he, he...
Charmelen, o fi buna invatatura aia de zici tu de ea, dar uite aici una de la mine: nemo judex in rem. Bine, nu e de la mine, a trebuit s-o tocesc prin anii tineretii, vine de fapt de pe la Justinian, papagalul ala de imparat roman care a stabilit primul sistem juridic "modern" in Europa, pe la anul 700.

nagat_a2: pe undeva s-ar putea sa fie -printre altele- si o problema de comoditate a "jumatatii". Nu trebuie sa se mai chinuie cu tine, nu e obligat sa mai faca cine stie ce efort si, in plus, probabil ca "scapa" si mai repede la finalitatea dorita.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:14
De la: nagat_a2, la data 2011-02-27 17:09:45mda,recunosc aici suntem de vina amandoi.dar eu cred ca cei care apeleaza la masturbare in viata familiala inca nu si-au rezolvat problemele sexuale din tinerete.va multumesc pt sfaturi unele chiar haioase si va doresc o viata de cuplu fericita!


la fel si tie sis! sa fii iubita si sa te bucuri de barbatul tau cu toate degetelele tale si ale lui
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 17:24
eladaela
Postat pe 27 Februarie 2011 17:26
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 17:14:41he, he, he...
Charmelen, o fi buna invatatura aia de zici tu de ea, dar uite aici una de la mine: nemo judex in rem. Bine, nu e de la mine, a trebuit s-o tocesc prin anii tineretii, vine de fapt de pe la Justinian, papagalul ala de imparat roman care a stabilit primul sistem juridic "modern" in Europa, pe la anul 700.

nagat_a2: pe undeva s-ar putea sa fie -printre altele- si o problema de comoditate a "jumatatii". Nu trebuie sa se mai chinuie cu tine, nu e obligat sa mai faca cine stie ce efort si, in plus, probabil ca "scapa" si mai repede la finalitatea dorita.


de care Justinian vorbesti? Cel care a avut-o de sotie pe faimoasa Teodora (sex-symbolul Constantinopolelui, sau o petarda dupa cum i-ai spune tu), imparatul Bizantului? Acesta a domnit in secolul 6 pe la 500 si ceva si a fost si canonizat de Biserica Ortodoxa sub numele de Iustinian cel Mare
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 17:39
Nemo judex in rem. Just!
Dar nu se poate nega nici ca massturbare humanum est; perseverare diabolicum.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 17:44
ala, ala, caruia nu i-a picat cu tronc Corpus Juris Civilis si l-a restilizat. da, ai dreptate, secolul VI e de fapt in anii 500, aici n-am nici macar scuza vitezei de redactare. da' ce mai conteaza 200 de ani acolo? un mizilic...
aaaa... Teodora? "petarda"? noup, ei nu pot sa-i zic petarda, ca n-am cunoscut-o. nici parasuta, ca pe vremea ei nu exista acest accesoriu de siguranta.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:46
acum, fie vorba intre noi, a fost ceva goanga la viata lui si Justinian asta, si nu pentru ca l-a canonizat biserica (de altfel nici nu prea ma impac eu cu biserica) ci pentru ca a stabilit niste principii de drept care si in ziua de azi sunt valabile si codificate de multe state asa zis civilizate (dar si de Romania)
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:49
cum, thorelu`, n-ai cunoscut-o? nu esti mataluta matusalemic?
esme
Postat pe 27 Februarie 2011 17:51
Si uite cum s-ar putea trage concluzia ca masturbarea este totusi buna la ceva... S-a plecat de la masturbare si am ajuns la Justinian, care, sincer sa fiu, habar n-am daca ar fi avut vreo legatura... Dar macar asa mai afla si garbo ca "mater semper certa est, pater incertum" are aplicabilitate si azi in justitie, desi principiul e valabil de peste 1500 de ani
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:51
esme, pe vremea aia bantuiam pe alte coclauri... Wallhalla iti spune ceva?
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:52
ei, thorelu`, se intampla sa mai stiu si eu cate ceva! de exemplu despre vikingi!
esme
Postat pe 27 Februarie 2011 17:57
Lasa-i, mai, pe vikingi in treaba lor! Eu ziceam de valhala de sus, comuna valhala mare, ce naiba?
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 17:59
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 17:51:41Si uite cum s-ar putea trage concluzia ca masturbarea este totusi buna la ceva... S-a plecat de la masturbare si am ajuns la Justinian, care, sincer sa fiu, habar n-am daca ar fi avut vreo legatura... Dar macar asa mai afla si garbo ca "mater semper certa est, pater incertum" are aplicabilitate si azi in justitie, desi principiul e valabil de peste 1500 de ani


ei, mata sa fii sanatos, evreii o stiau cu mult inaintea lui Iustin. Si acum statutul de evreu se transmite dupa mama, nu dupa tata.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 18:00
hahaha, ti-am mai zis eu ca esti pezevenghi!
esme
Postat pe 27 Februarie 2011 18:01
la astea nu pot sa va contrazic. nici pe tine, esme, nici pe tine, charmelen. doar ca eu, charmelen, ma refeream la o codificare, adica la o lege cu caracter universal pe tot teritoriul imperiului roman de rasarit.
in cazul evreilor n-o fi vorba de fapt de o cutuma? (adica un obicei al locului, practicat indelung, fara variatiuni, acceptat de toata lumea existenta in acel loc). bine, in timpurile moderne nu se mai poate vorbi de cutuma, raportat strict la cazul respectiv.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 18:12
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 18:12:27la astea nu pot sa va contrazic. nici pe tine, esme, nici pe tine, charmelen. doar ca eu, charmelen, ma refeream la o codificare, adica la o lege cu caracter universal pe tot teritoriul imperiului roman de rasarit.
in cazul evreilor n-o fi vorba de fapt de o cutuma? (adica un obicei al locului, practicat indelung, fara variatiuni, acceptat de toata lumea existenta in acel loc). bine, in timpurile moderne nu se mai poate vorbi de cutuma, raportat strict la cazul respectiv.


got your point! omul a codificat in lege ceea ce altii descoperisera cu mult inainte.
E posibil ca la evrei sa fie vreo cutuma, n-am citit Talmudul, nici Misna si Ghemara, cred ca la ei codul juridic era organizat diferit de cel roman.
Iudeii au avut mult timp un stat teocratic, legile divine aveau valoare juridica absoluta, cel putin asa reiese din Vechiul Testament. Dupa distrugerea completa a Ierusalimului si imprastierea evreilor in toata lumea, formele si regulile de organizare ale comunitatilor evreiesti au variat ceva. Dar cutuma asta s-a pastrat.

Cat despre Justinian Biserica l-a canonizat pentru aportul lui la combaterea ereziilor, organizarea si promovarea deciiziilor luate la sinodului al V lea ecumenic.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 18:25
sa mai spunem si ca el este cel care a construit "Hagia Sofia" din Constantinopol, pe care personal inca nu am vazut-o, decat din aer, dar care naste multe semne de intrebare, cel putin pentru mine...
spre exemplu ce energii elibereaza si ce impresie deosebita a produs asupra "necredinciosilor" turci (asa cum erau considerati musulmanii in general) incat acestia, in loc sa o darame, au preluat-o, nefacandu-i nici o modificare importanta, cu exceptia celor 4 minarete din colturi.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 18:32
nici o modificare importanta, zici? pai a transformat-o din biseica in moschee, asta nu ti se pare a fi totusi o schimbare semnificativa sau vorbeai doar de arhitectura in general?
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 18:56
nu, eu ma refeream doar la arhitectura. tocmai faptul ca au transformat-o in moschee, din catedrala, lasandu-i aceeasi forma, ma intriga. cum de nu au daramat-o, ca sa construiasca altceva in loc? sa nu uitam ca se intampla acum cateva sute de ani, cand imperiul otoman incepea expansiunea spre europa, si tot ce era sau amintea de alta credinta, era "necurat"
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 18:57
bine, ma gandesc ca si in interior o fi suferit ceva schimbari, dar nu cred ca ar fi de substanta, cel putin nu i s-a schimbat stilul bizantin.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 19:02
De la: Thor_again, la data 2011-02-27 18:57:14nu, eu ma refeream doar la arhitectura. tocmai faptul ca au transformat-o in moschee, din catedrala, lasandu-i aceeasi forma, ma intriga. cum de nu au daramat-o, ca sa construiasca altceva in loc? sa nu uitam ca se intampla acum cateva sute de ani, cand imperiul otoman incepea expansiunea spre europa, si tot ce era sau amintea de alta credinta, era "necurat"



Pentru Islam , spre deosebire de crestinism, ata credinta nu era neaparat necurata ci doar deviata de la revelatia divina originara, asa ca se cerea indreptata, formele de organizare cultica subordonate si coordonate de islam.
Coranul nu neaga Biblia, nici profetii vechiului testament, ofera insa o alta interpretare cartilor sacre anterioare, o interpretare destul de fantezista si libera, daca tinem cont de faptul ca Muhammad, profetul islamului era analfabet (lucru obisnuit in vremea aceea)
Crestinismul insa a avut de la inceput o relatie conflictuala cu celelalte religii si comunitati in sanul carora a patruns si s- a dezvoltat. El a cuprins si a anihilat toate formele alternative de exprimare religioasa. Temple daramate, capisti de idoli sfaramate (statui de o anumita valoare artistica), dar nici contextul in care s-au impus n-a fost usor. Nu stiu cate alte religii au fost atat de controversate si credinciosi persecutati.

Revenind la Constantinopol, decizia de pastrare a catedralei Sfinta Sofia si transformarea ei in moschee mi se pare explicabila logic,nu doar de energii paranormale.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 19:41
Hagia Sofia era cunoscuta inca de pe atunci ca o perla arhitectonica a Orientului, sultanul Muhammad Cuceritorul era un om cultivat si aprecia operele de arta.
Pe de alta parte avea nevoie de un nou lacas de cult pe masura in cetatea cucerita, si era mult mai simplu si mai ieftin sa modifice catedrala ortodoxa transformand-o in moschee, decat s-o darame si sa construiasca o moschee noua.
Educatia mea teologica ma obliga sa mentionez si pronia divina ca posibila explicatie, dar p-asta nu am cum sa-o mai argumentez dupa logica umana. E un fel de activitate energetica care impinge oamenii sa ia decizii inexplicabile pe moment, dar cu efecte benefice pe termen lung.
charmelen
Postat pe 27 Februarie 2011 19:53
a, dar eu nu ma refeream neaparat la energii din sfera paranormalului, desi nici nu exclud vreo astfel de posibilitate. vorba aia, faptul ca nu "vedem" nu inseamna ca nu exista (apropos si de "anatematizarea" ta - faptul ca eu nu l-am intalnit, nu inseamna ca nu e corect ).
In ce priveste "teoria religiilor", ca sa-i zic asa, nu cred ca sunt tocmai in masura sa dezvolt subiectul. Cel putin nu din postura cuiva care cunoaste mai mult decat din ce a citit in diverse scrieri, nu neaparat religioase sau ezoterice, mai mult sau mai putin obscure, ori din cat a interactionat cu practicantii altor religii. Imi cunosc limitele si mi le respect, macar pana cand le extind, dar si atunci imi recunosc alte limite, chiar daca un pic mai ample.

Citind ce ai scris in finalul postarii, partea cu temple daramate si capisti de idoli sfaramate, mi-am amintit de soarta din 2008 (parca) a statuilor lui Buddha din Afghanistan.
Thor_again
Postat pe 27 Februarie 2011 19:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna... 27 De la: viorica_tzuca 16 August 2012 11:24
Ce se ascunde in spatele profilelor in general? 193 De la: cricat 12 Noiembrie 2010 01:08
o sufoc 49 De la: elodia 21 Septembrie 2011 18:28
MAI EXISTA ROMANTISM? 15 De la: preciouss 3 Decembrie 2009 19:29
NEATENTIA SOTULUI MA INPINS IN BRATELE UNUI ALT BARBAT 53 De la: luptatoareacurajoasa 18 Mai 2010 22:15
Setari Cookie-uri