as vrea sami raspundeti doar cine au citit cartilecheia si secret scrise de joe vital ce parere aveti despre aceste carti ati pus in aplicare ceea ce e scris in ele .. mersi pt cine o sami ras | ||
annnnnnaaaaaa Postat pe 20 Februarie 2011 00:56 |
||
---|---|---|
Ana, n-am citit cartile cu pricina dar nu ma pot abtine sa nu-ti pun o intrebare: tu stii sa citesti? ca de scris m-am convins. | ||
Ciresica Postat pe 20 Februarie 2011 01:06 |
||
Nu cred ca stie..altfel nu ne-ar fi intrebat. | ||
|
||
Allegra Postat pe 20 Februarie 2011 01:11 |
||
cre'ca vroia sa stie daca merita sa se chinuiasca sa silabiseasca ce e scris in cartile alea - sau mai bine lasa.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 20 Februarie 2011 01:30 |
||
De la: annnnnnaaaaaa, la data 2011-02-20 00:56:43as vrea sami raspundeti doar cine au citit cartilecheia si secret scrise de joe vital ce parere aveti despre aceste carti ati pus in aplicare ceea ce e scris in ele .. mersi pt cine o sami ras ..... ![]() |
||
scumpa31 Postat pe 20 Februarie 2011 09:15 |
||
scumpo...sigur nu le-a citit... cum zicea si Q,fata vrea sa stie daca are rost sa iroseasca cativa ani din viata cu incercarea de lecturare a acestor carti.... ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 20 Februarie 2011 12:52 |
||
![]() ![]() ![]() ea ne cere un rezumat al cartilor,de ce sa se oboseasca cititnd,ii povestim noi... ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 00:02 |
||
referate.ro ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 00:03 |
||
daca ar sti sa scrie corect numele site-ului sigur l-ar accesa,dar..... ![]() e grele rau... ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 00:10 |
||
lasa bre ca da copy-paste la ce-am scris io....si o ajuta gogu ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 00:17 |
||
iote ca a primit si mura-n gura ![]() good job ela,sper sa ii prinda bine ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 00:19 |
||
cu copy-paste s-o descurca ea, dar mai greu cu cititul.... insa ea cere o parere despre cartile alea, si e si curioasa rau daca a pus cineva in aplicare ce scrie pe acolo.... |
||
scumpa31 Postat pe 21 Februarie 2011 00:26 |
||
mai una si cu una fac doua..... ![]() deja am devenit curioasa ce scrie in cartile alea,si ce este de facut daca este ceva de facut ![]() ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 21 Februarie 2011 16:01 |
||
Relelor, n-ati vazut cum si-a scris numele ![]() Nu, nu le-am citit, zi-ne tu despre ce este vorba.. |
||
dor72 Postat pe 21 Februarie 2011 17:41 |
||
"CHEIA SUCCESULUI SE ASCUNDE �N INTERIORUL ACESTEI C�R�I �I �N PROPRIA DUMNEAVOSTR� PERSOAN�. Acesta este secretul care v� lipsea pentru a v� elibera �ntregul poten�ial �i pentru a ob�ine tot ce v� dori�i �n via��. R�suci�i Cheia �i face�i primul pas spre �mplinire. Apel�nd la �n�elepciunea practic� �i la tehnica autentic� a �n�elegerii de sine, Vitale v� ofer� zece metode garantate pentru a v� bucura din plin de via��: �Metoda 1: Tr�i�i �n prezent; �Metoda 2: Schimba�i-v� convingerile personale; �Metoda 3: Analiza�i-v� g�ndirea; �Metoda 4: Citi�i c�r�i motiva�ionale; �Metoda 5: Spune�i �ncontinuu "Te iubesc!"; �Metoda 6: �ine�i necazurile la distan��; �Metoda 7: Sim�i�i-v� de parc� dorin�ele v-ar fi fost �ndeplinite; �Metoda 8: Spune�i �ncontinuu "�mi cer iertare! "; �Metoda 9: L�sa�i-v� trupul s� comunice; �Metoda 10: Recep�iona�i mesajele st�rilor dumneavoastr� de spirit. �JOE VITALE dezv�luie �obtacolele� ascunse din spatele tentativelor e�uate de a ne atinge scopurile. Dac� nu a�i fost capabili s� ob�ine�i sau s� atrage�i tot ce v� dori�i cu adev�rat, secretul revelat aici v� va deschide u�a tuturor posibilit��ilor. Folosi�i Cheia �i bucura�i-v� de avantajele desc�tu��rii poten�ialului vital!�. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 17:57 |
||
Care ati ascuns cheile? Nu mai vreau secrete... ![]() |
||
dor72 Postat pe 21 Februarie 2011 18:18 |
||
cheile e sub pres bre.... ![]() ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 18:28 |
||
adica sub pres-edinte? io acol' nu ma duc neam mai bine un secret doua, bine ascunse dupa usa ![]() |
||
dor72 Postat pe 21 Februarie 2011 21:14 |
||
annnaaaa, io am o intrebare: de ce sprijini tu peretele ala cu atata inversunare? ![]() |
||
zambila Postat pe 21 Februarie 2011 22:11 |
||
![]() |
||
nuti_vio Postat pe 21 Februarie 2011 22:14 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 21 Februarie 2011 22:22 |
||
![]() ![]() ![]() 89,5 |
||
eladaela Postat pe 21 Februarie 2011 22:27 |
||
zambila, o fi perete din ala de BCA din blocurile comuniste... cade de la curent... Na, nu cred ca sta femeia aia protapita acolo degeaba. ![]() |
||
quasaria Postat pe 21 Februarie 2011 23:31 |
||
0oooooofffffffffffffff..........ce rele sunteti!!!... ![]() ![]() ![]() ca...parca mureati...de-i povesteati si fetei...cartile alea... ca...a promis ca...cand invatza tot alfabetu`...o sa-nceapa sa si citeasca...da...nu asa...derect pa carti...deh!!!....mai intai...titlurile...sau aldinele...deh!!! treptat...treptat.....ca asa am inceput si noi...la vremea noastra!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 21 Februarie 2011 23:37 |
||
bwyyyyyy deci nu pot crede cat putet fi de rai....vorba lui ovi,mureati daca ii povesteatii fetii??? ![]() doamne cata rautate pe site-ul asta,eu nu am vazut dom'le asa ceva,pai se poate,eeeee ![]() parinteeeeeeeeeeee,oitele tale s-au ratacit de tot..... ![]() ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 22 Februarie 2011 00:18 |
||
Buna Am citit cartile despre care vorbesti.Te ajuta sa fii optimist, sa gandesti pozitiv. Metodele le-am pus in aplicare.Am observat ca nu fuctionau intotdeauna.Am presupus ca lipseste ceva. Dupa multe cautari,am descoperit "secretul".Care, de fapt nu este secret. Detalii gasesti pe blogg-ul meu. Bafta |
||
dafne Postat pe 24 Februarie 2011 16:20 |
||
De la: Ciresica, la data 2011-02-20 01:06:54Ana, n-am citit cartile cu pricina dar nu ma pot abtine sa nu-ti pun o intrebare: tu stii sa citesti? ca de scris m-am convins. ![]() |
||
april77 Postat pe 2 Martie 2011 10:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre barbati violenti | 60 | De la: sora_ilsi 13 Decembrie 2010 00:05 |
Fazan diferit. | 92 | De la: barboneli 25 Februarie 2011 13:22 |
Ce inseamna a fii sectant? | 180 | De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 02:40 |
|
||
Putem invata a iubii???? | 93 | De la: camelia73 29 Iulie 2009 17:29 |
CURIOZITATE | 7 | De la: Estera77 13 Decembrie 2015 20:08 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9