Iubirea,doar iubirea... Demult n-am mai ras asa! Dumnezeule,cata potenta! |
||
Allegra Postat pe 23 Martie 2011 21:36 |
||
---|---|---|
este ?? si masina de spalat, si trei mese pe zi ! iti dai seama ? barbat sexual !! rupe, nene... |
||
Freya__ Postat pe 23 Martie 2011 21:39 |
||
Ia sa-mi notez eu numarul ala de telefon,pana nu tabarati toate pe el! | ||
|
||
Allegra Postat pe 23 Martie 2011 21:42 |
||
cred ca va renunta la cele trei mese pe zi pentru masina aia de spalat...are mare nevoie... | ||
sora_ilsi Postat pe 23 Martie 2011 23:58 |
||
unde e mesajul meu cupinguinul? | ||
Ciresica Postat pe 24 Martie 2011 22:27 |
||
s-a gasit un prost sa-l stearga... deci, bagati ochiul acilea ... pentru cunoscatori si cine-o mai vrea. http://www.youtube.com/watch?v=-SWDb-aRyKA&feature=player_embedded#at=801 Om Tare Tuttare Ture Svaha |
||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 19:48 |
||
da mai, dar cu pinguinul ce-au avut????? | ||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 19:51 |
||
nimic, unii-s cam prostutzi din nascare | ||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 19:55 |
||
well, pentru cine aspira la Buddhism....eu sunt cu iisus,/crestinism etc...si Biblia ortodoxa unde alta e invatatura (referitor la a ce minca ma refer) ca altminteri sa nu faci rau e universal valabil pentru orice religie/filosofie. si sincer am un respect deosebit pentru budisti. |
||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 20:04 |
||
pai, ciresica, nu e educatia premisa edificarii morale (bine, e si premisa altor `deveniri`) a individului de orice religie, credinta, rit? omul nu trebuie sa fie religios ori sa imbratiseze o anumita credinta pt a fi moral. a fi moral e o conditie sine qua non a religiozitatii, dar nu si invers. adica, poti fi ateu convins si ...dumnezeieste de moral. | ||
esme Postat pe 18 Mai 2011 20:25 |
||
nu vad legatura intre afirmatia ta si a mea, doar cred ca ai spus acelasi lucru ca si mine doar cu alte vorbe, nu? | ||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 20:31 |
||
de fapt, nu era o intrebare neaparat adresata tie, ciresica, ci era mai mult un retorism, in ideea unei lamuriri anume! pai, daca am spus acelasi lucru inseamna ca exista legatura intre afirmatiile noastre, nu? :P un lucru mi-e insa ft limpede: n-am avut nicio intentie ascunsa ori perfida, iar afirmatia mea n-a continut nicio umbra de aroganta! scuze daca ti-a parut asa, chiar a fost spontan, fara vreo `tinta`! | ||
esme Postat pe 18 Mai 2011 20:44 |
||
fratilor/surorilor ce deveniti asa de defensivi de la o simpla intrebare? Esme, e okay indiferent care ti-a fost intentia si mesajul. sincer, mai bine nu ma bagam in discutie (hmmm..cred ca acum sunt eu defensiva) |
||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 20:49 |
||
e vorba despre impacarea cu tine insuti, cu trecutul si prezentul, despre a fi aici si acum, eliberat de frici si aplecat spre intelegerea celuilalt. despre echilibru, rezonanta, intelegerea naturii trecatoare a fiintei omenesti, preocupata prea mult de material si prea putin sa-si inteleaga originea nevoilor si rana din spatele unui comportament inadecvat ori irational. nu prea mai avem rabdare si nici ingaduinta, nici cu noi , nici cu ceilalati.. |
||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 20:52 |
||
ei, ciresica, hai sa nu fim copii! putem fi in alte contexte, e chiar necesar uneori! chiar asa, ai dreptate, de ce-om fi uneori atat de defensivi?! atunci vroiam doar sa te completez pe tine! atat! :) | ||
esme Postat pe 18 Mai 2011 20:56 |
||
da, da, da! esme poate fi copchil in alte contexte, iote ca si poaza o arata hai, sara buna loome! |
||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 21:01 |
||
fratelo nu mi-ai raspuns la apriga intrebare: ce hotel/pensiune ieftine sunt prin Sibiu/imprejurimi. | ||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 21:10 |
||
thorele | ||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 21:11 |
||
Sis, nush ce sa-ti zic... as avea de cautat informatia asta prin vreo 20 de hoteluri si cateva sute de pensiuni Da' daca vrei hotel curat, e Ibis in centru sau Hilton la iesirea din Sibiu spre Rasinari - Paltinis. Ar mai fi un motel curat si mare la intrarea in Sibiu dinspre Deva, vis a vis de Metro. Acolo trageau cam toti smecherii care veneau sa faca emisiuni in zona... alde Teo, R.A. Roman, fie iertat... Pensiuni? Mult prea multe, n-am ce sa zic aici. Daca vrei un hotel ceva mai bun (Ibis e de trei stele) gasesti tot in centru Ramada sau Continental - Forum, ori AmRing Hotel in Piata Mare. Da' de astea trei nu prea se apropie turistul de rand, daca intelegi ce vreau sa-tz' spui io. A, si mai e Imparatul Romanilor, daca vrei sa stai in hotelul unde trag diplomatii straini |
||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 21:19 |
||
okay, merci., notat. | ||
Ciresica Postat pe 18 Mai 2011 21:23 |
||
thor..nu ne-am mai nimerit deodata pe aici de cateva zile.. vroiam sa-ti zic ca sper ca nu te-ai suparat si tu ca ti-am vizitat profilul nu stiam ca nu e voie pe aici la unii utilizatori sa vizitezi profile.. au impresia ca spionezi |
||
adryaana Postat pe 18 Mai 2011 21:23 |
||
bre, adryano, cui nu-i convin vizitele, n-are decat, sa-si stearga contul. | ||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 21:46 |
||
bine zici thor ti-as fi lasat mesaj dar am vazut ca ai blocat mesajele.. cred ca ti s-a acrit la cate private ai primit |
||
adryaana Postat pe 18 Mai 2011 21:57 |
||
Nu, nu mi s-a acrit, pentru simplul motiv ca, asa cum ai constatat si tu, nu are acces oricine la mesageria mea. Asta a fost si scopul, sa nu mi se acreasca | ||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 22:01 |
||
thorele, tz-am vizitat contul..ma bati ? | ||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 22:02 |
||
ce preferi? palma sau batzu'? | ||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 22:09 |
||
o floare .. | ||
Freya__ Postat pe 18 Mai 2011 22:11 |
||
aha deci a fost un gest preventiv frumos! uite eu nu am fost atat de inspirata, probabil o sa fac si eu ca tine.. cand o sa imi dau seama cum |
||
adryaana Postat pe 18 Mai 2011 22:14 |
||
mno! si io care credeam... | ||
Thor_again Postat pe 18 Mai 2011 22:21 |
||
http://www.revistatango.ro/marie_rose_mociornita_daca_vrem_sa_se_schimbe_barbatii_trebuie_sa_ne_schimbam_noi-1896-p4.html | ||
Freya__ Postat pe 2 Iunie 2011 16:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
prieteni sau dusmani | 32 | De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52 |
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! | 36 | De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31 |
|
||
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? | 15 | De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16 |
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară