sa vedem cate stergeti | ||
Freya__ Postat pe 2 Iunie 2011 16:07 |
||
---|---|---|
soro... linku' ala-mi zice server not found |
||
precizilla Postat pe 2 Iunie 2011 18:24 |
||
asa ca .....Freyuta , zi cu vorbe ........conspecteaza | ||
|
||
jeanette40 Postat pe 2 Iunie 2011 18:34 |
||
http://www.revistatango.ro/marie_rose_mociornita_daca_vrem_sa_se_schimbe_barbatii_trebuie_sa_ne_schimbam_noi-1896-p3.html tzaranii mi-au sters doua mesaje ! aberatiile in valuri nu le sterg, insa ! |
||
Freya__ Postat pe 2 Iunie 2011 19:19 |
||
preci!!!!!!!!!!!!!!!!!!te ai intors????????????????da sa ti poup !!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 2 Iunie 2011 19:27 |
||
soro... vazusi interviul cu Florina Cercel din numaru' asta? telenovela,nu alta! nazi... nu ma mai pupa atata,ca ametesc! |
||
precizilla Postat pe 2 Iunie 2011 20:53 |
||
l-am vazut ! viatza bogata.. fata, mi-au placut tabloaiele interesant si-amplasamentu`. |
||
Freya__ Postat pe 3 Iunie 2011 18:39 |
||
pe cini bre?????io nu!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 18:44 |
||
Aveti cont pe Facebook? Citit aici: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2387907,00.asp |
||
Ciresica Postat pe 14 Iulie 2011 04:56 |
||
de Moise Guran Ur�t! Acesta zic eu este cel mai potrivit cuv�nt pentru ceea ce s-a �nt�mplat pe pie�ele europene �n ultimele zile. A fost Grecia �i a trecut. Cum, necum s-a rezolvat. Adic� s-a am�nat. Bunicu�a Merkel a convins bancherii s� rostogoleasc� o parte a datoriilor. Lumea se calmase iar atacul evident asupra zonei euro p�rea s� e�ueze din nou. Atunci a venit Moody�s �i a zis pe noi s� ne scuza�i dar Portugalia este junk. O d�m jos patru trepte dintr-un foc. Nimeni nu se a�tepta la a�a ceva nici m�car bunicu�a Merkel. Cum adic� patru trepte dintr-o dat�, nu s-a mai pomenit a�a ceva �n istorie a zis ea siderat� ne mai apuc�nd nici s�-i pocneasc� �n cap cu po�eta pe ace�ti golani ai lumii financiare�. Se poate au zis cei de la Moody�s dar nici rostogolirea unui stat membru al zonei euro nu s-a mai v�zut. Pentru c�, vede�i dvs, doamna Merkel, noi ne a�teptam s� pl�ti�i datoriile Greciei, dar dumneavoastr� nu a�i f�cut asta ci le-a�i rostogolit. E faliment? Nu. Dar tehnic este ca �i cum ar fi fost. P�i dac� o �ar� euro este ca �i cum ar fi fost l�sat� �n faliment nici o alt� �ar� membr� a zonei euro nu merit� mult mai mult dec�t junk, c� toate sunt datoare v�ndute. Ia s� mai aplic�m un pumn �n bot �i Irlandei ca s� vedem acum ce mai zice�i doamna mamaia Merkel? Dar de golanul de Berlusconi ce p�rere ave�i? �i uite a�a a fost relansat� criza euro. A�a a ajuns Portugalia s� aib� un rating sub cel al Rom�niei. (�ntre noi fie vorba Moody�s este agen�ia dr�gu��, singura de altfel, care nu a retrogradat la junk ratingul Rom�niei pe perioada crizei. B�nuiala mea este c� ai no�tri i-au pl�tit pentru asta) Acum s� �ncerc�m s� �i �n�elegem ceva� Deci ce se va �nt�mpla mai departe? Moare euro? NU CRED. Acesta este cel mai dur atac, eu zic �ns� c� este ultimul. �nainte de criza euro aceasta este criza agen�iilor de rating ca instrumente ale unei for�e oculte. Este arma nuclear� folosit� �ntr-un r�zboi financiar. Efectele economice vor fi, zic eu, minime. Cele financiare� Poate din astea vor fi, dar cu efect temporar. C�nd scapi un pahar din m�n� iar acesta se sparge ai sentimentul c� ai provocat un dezastru. Este doar un pahar spart. Un pahar cu ap� �n care o furtun� nu a mai fost suficient�. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2011 09:21 |
||
o tipa care mie, personal, imi place tare mult. Gabriela Pacea femeile, Pe tocuri sau in genunchi ? http://gabrielapacea.ro/2011/08/29/pe-tocuri-sau-in-genunchi-partea-i/ |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 16:10 |
||
bun articolul | ||
jeanette40 Postat pe 30 August 2011 16:31 |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 16:34 |
||
bag acilea o muzica, mi-e lene sa caut http://www.youtube.com/watch?v=I87e2jFqo2U&feature=player_embedded e pe repeat.... |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 17:38 |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 17:38 |
||
multam fain , si pentru Kenny G | ||
jeanette40 Postat pe 30 August 2011 18:21 |
||
Kenny G, de cand nu l-am mai auzit.. | ||
Mary_moon Postat pe 30 August 2011 23:48 |
||
http://gabrielapacea.ro/2011/08/23/tacerea-arma-cu-doua-taisuri/ | ||
Freya__ Postat pe 4 Septembrie 2011 14:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita | 22 | De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23 |
aveti parte de asa ceva.... | 43 | De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33 |
TE IUBESC ! spus foarte usor | 10 | De la: michelle_ 21 August 2011 15:41 |
|
||
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? | 28 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32 |
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei | 14 | De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn