sa vedem cate stergeti | ||
Freya__ Postat pe 2 Iunie 2011 16:07 |
||
---|---|---|
soro... linku' ala-mi zice server not found |
||
precizilla Postat pe 2 Iunie 2011 18:24 |
||
asa ca .....Freyuta , zi cu vorbe ........conspecteaza | ||
|
||
jeanette40 Postat pe 2 Iunie 2011 18:34 |
||
http://www.revistatango.ro/marie_rose_mociornita_daca_vrem_sa_se_schimbe_barbatii_trebuie_sa_ne_schimbam_noi-1896-p3.html tzaranii mi-au sters doua mesaje ! aberatiile in valuri nu le sterg, insa ! |
||
Freya__ Postat pe 2 Iunie 2011 19:19 |
||
preci!!!!!!!!!!!!!!!!!!te ai intors????????????????da sa ti poup !!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 2 Iunie 2011 19:27 |
||
soro... vazusi interviul cu Florina Cercel din numaru' asta? telenovela,nu alta! nazi... nu ma mai pupa atata,ca ametesc! |
||
precizilla Postat pe 2 Iunie 2011 20:53 |
||
l-am vazut ! viatza bogata.. fata, mi-au placut tabloaiele interesant si-amplasamentu`. |
||
Freya__ Postat pe 3 Iunie 2011 18:39 |
||
pe cini bre?????io nu!!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Iunie 2011 18:44 |
||
Aveti cont pe Facebook? Citit aici: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2387907,00.asp |
||
Ciresica Postat pe 14 Iulie 2011 04:56 |
||
de Moise Guran Ur�t! Acesta zic eu este cel mai potrivit cuv�nt pentru ceea ce s-a �nt�mplat pe pie�ele europene �n ultimele zile. A fost Grecia �i a trecut. Cum, necum s-a rezolvat. Adic� s-a am�nat. Bunicu�a Merkel a convins bancherii s� rostogoleasc� o parte a datoriilor. Lumea se calmase iar atacul evident asupra zonei euro p�rea s� e�ueze din nou. Atunci a venit Moody�s �i a zis pe noi s� ne scuza�i dar Portugalia este junk. O d�m jos patru trepte dintr-un foc. Nimeni nu se a�tepta la a�a ceva nici m�car bunicu�a Merkel. Cum adic� patru trepte dintr-o dat�, nu s-a mai pomenit a�a ceva �n istorie a zis ea siderat� ne mai apuc�nd nici s�-i pocneasc� �n cap cu po�eta pe ace�ti golani ai lumii financiare�. Se poate au zis cei de la Moody�s dar nici rostogolirea unui stat membru al zonei euro nu s-a mai v�zut. Pentru c�, vede�i dvs, doamna Merkel, noi ne a�teptam s� pl�ti�i datoriile Greciei, dar dumneavoastr� nu a�i f�cut asta ci le-a�i rostogolit. E faliment? Nu. Dar tehnic este ca �i cum ar fi fost. P�i dac� o �ar� euro este ca �i cum ar fi fost l�sat� �n faliment nici o alt� �ar� membr� a zonei euro nu merit� mult mai mult dec�t junk, c� toate sunt datoare v�ndute. Ia s� mai aplic�m un pumn �n bot �i Irlandei ca s� vedem acum ce mai zice�i doamna mamaia Merkel? Dar de golanul de Berlusconi ce p�rere ave�i? �i uite a�a a fost relansat� criza euro. A�a a ajuns Portugalia s� aib� un rating sub cel al Rom�niei. (�ntre noi fie vorba Moody�s este agen�ia dr�gu��, singura de altfel, care nu a retrogradat la junk ratingul Rom�niei pe perioada crizei. B�nuiala mea este c� ai no�tri i-au pl�tit pentru asta) Acum s� �ncerc�m s� �i �n�elegem ceva� Deci ce se va �nt�mpla mai departe? Moare euro? NU CRED. Acesta este cel mai dur atac, eu zic �ns� c� este ultimul. �nainte de criza euro aceasta este criza agen�iilor de rating ca instrumente ale unei for�e oculte. Este arma nuclear� folosit� �ntr-un r�zboi financiar. Efectele economice vor fi, zic eu, minime. Cele financiare� Poate din astea vor fi, dar cu efect temporar. C�nd scapi un pahar din m�n� iar acesta se sparge ai sentimentul c� ai provocat un dezastru. Este doar un pahar spart. Un pahar cu ap� �n care o furtun� nu a mai fost suficient�. |
||
iasomia Postat pe 14 Iulie 2011 09:21 |
||
o tipa care mie, personal, imi place tare mult. Gabriela Pacea femeile, Pe tocuri sau in genunchi ? http://gabrielapacea.ro/2011/08/29/pe-tocuri-sau-in-genunchi-partea-i/ |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 16:10 |
||
bun articolul | ||
jeanette40 Postat pe 30 August 2011 16:31 |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 16:34 |
||
bag acilea o muzica, mi-e lene sa caut http://www.youtube.com/watch?v=I87e2jFqo2U&feature=player_embedded e pe repeat.... |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 17:38 |
||
Freya__ Postat pe 30 August 2011 17:38 |
||
multam fain , si pentru Kenny G | ||
jeanette40 Postat pe 30 August 2011 18:21 |
||
Kenny G, de cand nu l-am mai auzit.. | ||
Mary_moon Postat pe 30 August 2011 23:48 |
||
http://gabrielapacea.ro/2011/08/23/tacerea-arma-cu-doua-taisuri/ | ||
Freya__ Postat pe 4 Septembrie 2011 14:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
SIMPLU | 75 | De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50 |
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară